آقا من كی گفتم خوب نیست الان ممكن است دوستان فروم گردن بنده رامورد عنایت قرار دهند. شما در مورد یك سری لنز فیكس با كیفیت خوب سوال فرمودید. من عرض كردم كسی كه میخواهد كار تبلیغاتی انجام دهد خریدن لنزهایی آنچنان كیفیت بالا(كه عمدتا گران هم هستند) با توجه به بدنه و یك سری موارد اصولا نه ضرورتی دارد نه توجیه اقتصادی (البته واسه 400D)...... كاوه درست میگوید آشنایی دقیق واسه كسی كه میخواد اینكار رو انجام بده ضروری است پیدا كردن این موارد در فروم آسان است باور بفرمایید بطور" عموم" هیچ كارخانه ای دوربینی یا لنز مخصوصی(دوربین زیر آب و فضا نوردی و موارد خاص... لنز مثل فیش آی و یكی دو دسته دیگر جز این موارد نیستند) را برای شغل خاصی تولید نمیكند این عكاسان هستند كه با استفاده از مفاهیم اون لنزها لنز رو انتخاب میكنند. مهم آنست شما به آن مفاهیم برسید حالا اگر در میحط های گردو خاك دار كم نور میخواهید عكاسی كنید بحثی است جدا در محیط هایی كه فضا كمی دارید بحثی دیگر و در اتاقی كوچك داستانی جدا......... بیشتر از نوع كارتان بگویید پاسخ های دقیقی میگیرید.
بنده به دلایلی واسه كسی كه میخواهد درآمدزایی در این رشته را داشته باشد لنزهای گران را توصیه نمیكنم. در این عكاسی تبلیغاتی اگر كسی به شما پولی بابت كارتان بدهد 80درصد روابطه... هنر و ذوقتان خواهد داد . 20 درصد اگر چیزی بداند به تجهیزاتتان. با یك دوربین ساده و یك رابطه هم میشود درآمدهای آنچنانی داشت. ضمنا 400D و همه دوربین ها در موقعیتی كه درست استفاده شوند بسیار عالی هستند. ارادتمند