IS دارش هست. اختلاف قیمت زیاد میشه. Canon 70-200 f/4.0 IS قیمتی در حدود 900،000 الی 1،200،000 تومان در تهران دارد.
IS دارش هست. اختلاف قیمت زیاد میشه. Canon 70-200 f/4.0 IS قیمتی در حدود 900،000 الی 1،200،000 تومان در تهران دارد.
هادی هژیرآذر
سلام
قیمت به پوند
کد:http://www.microglobe.co.uk/catalog/product_info.php?pName=canon-70200mm-f40-l-ef-usm-lens&cName=canon-lenses-canon-zoom-lens&osCsid=a67af2183d4e917f9b6af696eaa4c31eکد:http://www.microglobe.co.uk/catalog/product_info.php?pName=canon-ef-70200mm-f4l-is-usm-image-stabiliser-lens&cName=canon-lenses-canon-zoom-lens&osCsid=a67af2183d4e917f9b6af696eaa4c31e
آرش زمانی5DII A7RII ✗
ممنون و سپاسگزارم از وقتي که گذاشتين
Canon 70-200mm f4L EF IS USM Lens قيمتش خيلي بالاست فکر نکنم بتونم بگيرم ببينم چي ميشه به هر حال ممنونم
سلام
اصولا ظاهرا انگلستان خیلی لوازم عكاسی گرونه. همین لنزی رو كه اونجا زده 450 پاوند در امریكای عزیز جهانخوار می شه به 530 دلار خرید یعنی حدود 70 درصد ارزونتر
فرهاد حسيني
با سلام
بالاخره كسی نگفت كدوم بهتره؟
من داشتم سرچ می كردم اینو دیدم گفتم دیگه تاپیك جدید باز نكنم
چون خودمم بین این دو تا گیر كردم لطفا كمك كنید
سلام
من چند وقته مطالب فروم رو دنبال کردم اما به نتیجه درستی نرسیدم
من 300 تومن پول دارم و میخوام برای دوربین 400d یه لنز تله بخرم و فقط لنز کیتش رو هم دارم (18-55):::big grin:::
توی سالن و موقع عصر هم بد نباشه و فوکوس سریع هم داشته باشه:cool:
این لنز ها رو توی نظر دارم
55-250 canon is ef-s
75-300 canon ef (که ای اس نداره)
90-300 canon ef
70-300 canon (نمیدونم چه سری هست و ای اس داره یا نه)
البته اگه توی این رنج هم از نظر قیمت و هم زوم و هم کیفیت چیز بهتری هست کمک کنید
راجع به لنزهای غیر کنون هم اطلاعات خاصی ندارم البته توی این رنج:confused:
خلاصه کمک کنید اگه با قیمت بگید ممنون میشم
اول اینکه خوش آمدید. دوم می توانید از کلمات مناسبتری بجای کمک... استفاده کنید
به نظر من canon 55-250mm IS با توجه به کیفیت خوب. لرزه گیر و قیمت زیر 300.000 تومان بهترین گزینه است.گزینه بعد canon 70-300mm IS که قیمت آن حدود دو برابر می باشد.
http://photozone.de/canon-eos/194-ca...report--review
سلام
جواب دادن و راهنمايي كردن به بعضي سوال ها خيلي سخته ولي بعضي سوال ها مثل سوال شما يك پاسخ بيشتر نداره كه اونم همون انتخاب اول خودتونه.
مباركه :)
سلام عزیزان :
بلخره من هم موفق به حضور در این تالارهای گفنگوی سایت شدم!! هورا...
خب من هم دققاً همین مشکل شما رو داشتم با همین بودجه 300 هزار تومانی؛ من لنزهای تامرون هم دیدم
( تو پرانتز این هم بگم، تمام جاهایی که من برای خرید مراجعه کردم تست لنز نداشتن فقط میشد دیدش البته با منت بجز کانن میدانن ولیعصر )
خلاصه من در نهایت هموت 55-250 لرزه گیر دار رو خریدم
اینکه لرزه گیر داره خییییلی مهم بیشتر از اونچه که فکر می کردم (البته برای من)
اینکه از 55 شروع میشه یه مقدار کار سخت می شه برای کار در محیط های بسته
اینقدر از لنز تله خوش ام امده که می گم اگه می تونی یه 18-300 بخری ( با لرزه گیر) دریغ نکن خیلی بیشتر کار راه اندازه
در ضمن دوباره وسوسه شدم اگه می خوای اینو بهت می فروشم، اگه کسی هم تله تمیز و سالم مثلا 18-300 سراغ داره معرفی کنه
راستی من از میرداماد شروع کردم به قیمت گرفتن و در نهایت در جمهوری با قیمت پایین تر ( 310 ) فکر کنم خریدم؛
بعدا متوجه شدم در باب همایون قیمت تا 290 هم بوده... شما اشتباه منو نکنی