اولین نمونه عکسی که از این لنز در سایت نیکون پیدا کردم.
از اونجایی که من از85 f1.8 وf1.4 خیلی راضیم، از معرفی این لنز خوشحال شدم. گویا فرمت کراپ دار ماندنیست.
سلام
ظاهرا ً با یک لنز ماکرو-پرتره روبرو هستیم, ولی هر چقدر فکر میکنم, این دیافراگم 3.5 تو کتم نمیره!
با توجه به این گفته احتمالا ً باید یک لنز اقتصادی (در مقایسه با انواع 85 م.م و انواع ماکرو) باشد:
بخصوص وقتی هدف آن را دارندگان D5000 و D90 بدانیم ....Zurab Kiknadze, Product Manager Lenses, Accessories and Software, Nikon Europe says: “Lenses like this really expand creative opportunities beyond the standard kit lens. The AF-S DX MICRO NIKKOR 85MM F/3.5G VR is compact and light, so balances well with D-SLR’s like the D90 and D5000”.
Focal length = 85mm
35mm equivalent focal length (APS-C) = 127.5mm
Diagonal Angle of view = 18°50′
Maximum aperture = F3.5
Minimum aperture = F32
Lens Construction :
• 14 elements/10 groups
• 1 ED glas element
Number of diaphragm blades = 9 (rounded)
Minimum focus = 0.286 m/1 ft
Filter thread = • 52mm
• Does not rotate on focus
Weight = 355g (12.5 oz)
Dimensions = 73mm diameter x 98.5mm length
الآن که آمازون را نگاه کردم, قیمتش را 530$ دیدم !!
با تعریفهای بالا انتظار قیمت 350-300 $ را داشتم :cool:
فکر نمیکنم شخصا ً رغبتی برای پرداخت این مبلغ برای f 3.5 داشته باشم....
:(
من لنز 60و 105 ماکرو را دارم،هر دو در فاصله فوکوس کوتاه دیافراگم بازتراز 3.5 نمیدهند. لنز 105 که حتی به 4.2 هم میرسد. پس اگر این 3.5 ثابت باشد،زیاد تفاوتی نخواهد داشت.
در ضمن یکی از لنزهای ماکرو محبوب من 55 اف 3.5 است که با وجود دیافراگم بسته،لنز بسیار مفیدی است.
موتور فوکوس داخلی و ثابت بودن اندازه لنز برای من خیلی مهم است. قیمتش هم فکر کنم بزودی به حدود 450 دلار برسد.
ج.ابراهیمی
با این دیافراگم خیلی به پرتره مربوطش نمیدانم!
لرزهگیر عنصر بسیار مهمی هنگام ماکروگرافی است. مگر اینکه دوربین روی ۳ پایه باشد
قیمت لنز هم به گمان من به زودی به همان قیمت مورد نظر وحیدخان خواهد رسید.
خلاصه اینکه برش دی ایکس نیکون یقینا ماندنی است. کافی است نگاهی به لنزهایی که براش تولید شده بیندازید.
اگر در فرومهای غیر ایرانی هم سری بزنید مثل اینکه تعداد کسانی که از معرفی این لنز خوشحال شده اند کمتر از نا راضیان است. مثل اینکه همه منتظر لنزهایی مثل 120-24 جدید یا 400-80 جدید یا 24 1.4 بودند.
به نظر من در صورتی که به 450 دلار برسد لنز دلچسبی است. من کاملا راضیم این لنز را بخرم تا اینکه در کنار 60 ماکرو یک 85 هم بگیرم.
خلاصه زمانی که بتونم بخرمش و در بازار باشد یک عدد لنز 60 ماکرو برای فروش موجود است.
علیرضای عزیزاگر در فرومهای غیر ایرانی هم سری بزنید مثل اینکه تعداد کسانی که از معرفی این لنز خوشحال شده اند کمتر از نا راضیان است. مثل اینکه همه منتظر لنزهایی مثل 120-24 جدید یا 400-80 جدید یا 24 1.4 بودند.
لنزهای ۲۴-۱۲۰ و ۲۴ ۱.۴ که فرمودید مربوط به کسانی است که احتمالا دوتا دی ۳ در کیف و پول آماده در جیب دارند! الان هم بی کار نشستند و نق میزنند! و اصلا گمان نمیکنند افراد زیادی هستند که روی برش دی ایکس سرمایه گزاری کرده اند و خواهند کرد.
لنز برخلاف بدنه دوربین عمر بسیار درازی دارد و ساخت لنزهای تخصصی نشان از عمر دراز سیستم دی ایکس دارد و اینکه نیکون قصد دارد در دراز مدت ۸۵ دی ایکس بفروشد!
قیمت آن هم پایین خواهد آمد و به گمانم فروش خوبی خواهد داشت.(البته به عنوان یک لنز غیر عمومی)
۸۰-۴۰۰ البته داستانش جداست و مشتریانی از هردو رده فول فریم و دی ایکس منتظرش هستند.
خلاصه اینکه امیدوارم قیمت ۴۵۰ دلار به زودی دست یافتنی باشد.
سلام.
آقای آرش عزیز,
فرمایشتون متین اما در مورد 24-120 باهاتون موافق نیستم. همه فول فریمی ها که لزوما دو تا D3 همراه ندارن اما مطمئنا فول فریمی های نیکونی از لنزی مثل 24-120 f/4 VR بدشون نمی آد و از معرفیش استقبال میکنن. اگه قیمتی در حدود 24-105 کنون هم داشته باشه (یا کمی بیشتر) اونوقت خریدش در توان خیلی ها خواهد بود.
ج.ابراهیمی