لنز 105-18 لنز بسیار خوبی با قیمت مناسب
بود !! 85-16 هم لنزی است که حدود 30 تا 40 درصد گرونتر از لنز قبلی است و البته با کیفیت بهتری . 200-18 لنز همه کاره خوبی است با محدوده زوم مناسب و البته درصدی کیفیت پایین تر در برخی محدوده های رنج مثلن از 105-18 .
چون شما هنوز در علایق خودتون مردد هستید و نمیدونید در آینده به کدوم سو خواهید رفت ، من این سه لنز رو پیشنهاد میدم ، به همین اولویتی که گفتم ، که بعد با شناخت بهتر ژانر مورد علاقه خود ، میتونید انتخاب های بهتری داشته باشید .
لنزهای نیکون به نام نیکور تولید میشوند و دو برند مختلف نیستند.
در مورد 200-55 پیشنهاد نمیدم .
با این محدوده قیمتی شما ، لنزهای خوبی در برند نیکون وجود دارند که نیازی به تهیه لنز از برندهای دیگه نیست .
البته باز همه اینها بستگی به تعریف شما از محدوده علاقه اتون داره .
یک کسی ممکنه به خاطر نیاز به محدوده زوم بیشتر و بدون نیاز به تعویض لنز ، بره سراغ تامرون 275-18 ، و البته با این پیش فرض که با انتخاب زوم بیشتر ، کیفیت رو تا حدی فدا خواهد کرد . برای دیگران این محدوده زوم در حالت معمول کاربرد نداره و اگر نیاز داشته باشه ، مثلن میره سراغ 300-70 یا از اون بهتر 200-70 .
اما فعلن در این مرحله من همون 105-18 رو پیشنهاد میدم تا مراحل بعد .
نوشته اصلی توسط
iman_n21
یعنی 85-16 رو به 85-24 با اف 2.8 ترجیح میدید ؟
تعریف بوکه های 85-24 رو زیاد شنیدم
تا اینجای دنیای آماتوری اینجور خودم رو شناختم:
من زوم برام مهمه اما به اندازه ای که بتونم پرتره کامل از چهره داشته باشم و البته با کیفیت
به عکاسی در شب علاقه دارم و تقریبا میشه گفت با توجه به اینکه روز کمتر وقت عکاسی دارم بیشتر شبها مجبور به عکاسی هستم
آنچنان طبیعت گرد نیستم که لنز خیلی واید نیازم باشه
به عکاسی حیوانات هم علاقه ندارم، انسانها رو ترجیح میدم
نوشته اصلی توسط
aidin594
تجربه من به عنوان عكاس تفنني و مسافرت و مراسم خانوادگي ميگه كه وايد بيشتر استفاده ميشه. درصد زيادي از عكسهاي من با 108-18 بين 18 تا 35 ميليمتر بوده است.
اگر ميخواستم بين دو لنز پيشنهادي شما يكي رو انتخاب كنم (همه كاره) 85-16 را بر ميداشتم. (تك لنز)
نوشته اصلی توسط
jahangir
24-85 در فوکال 85 به شما دیاف 2.8 نمیده که بخواد بوکه های آنچنانی ایجاد کنه دیف این لنز متغیره در 24 میلیمتر فقط 2.8 دارید و هرچه به سمت تله بروید دیاف بسته تر خواهد شد تا مرز دیاف 4
اما در کل لنز خوبیست علاوه بر اینکه اگر بعدها بخواهید به سمت فول فریم بروید این لنز باز هم برایتان کاربرد خواهد داشت حالت ماکرو هم دارد که از فوکال 35 تا 85 میتوانید عکسهای ماکرو با بزرگنمایی 1:1 هم بگیرید اما اگر قصد رفتن به سمت فول فریم را ندارید کیفیت و شارپنس 16-85 اندکی بیشتر است واید بیشتری هم دارد با 24-85 روی دوربین کراپدار عملا واید ندارید قیمت این دو لنز هم اختلاف بسیار کمی دارد