گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سلام
نمیدونم سوالم دارم جای درستی می پرسم یا نه در هر صورت خواهش میکنم راهنماییم کنید.
من علاقه زیادی به عکاسی دارم و تازه میخوام وارد عکاسی دیجیتال با دوربینهای slr بشم،اطلاعات زیادی ندارم،فیلم برداری هم برام زیاد مهم نیست،بودجه ای هم که به این کار اختصاص دادم حول وحوش 2،000،000 تومن.
برند برام مهم نیست فقط میخوام عکسای قشنگ(خانوادگی،پرتره،طبیعت و...) و قابل چاپ نه زیاد بزرگ بگیرم.
پستهای مختلف که مطالعه کردم اکثریت نظرشون اینه که خریدن یه لنز خوب ارجحیت داره به بدنه، میخوام بدونم برای منم این جمله صادق من کارم عکاسی نیست و قصد ندارم حداقل تا 4،5 سال دیگه بدنه عوض کنم ولی می تونم در آینده لنزی منطبق با نیازم بگیرم
حالا میخوام نظ شما رو بدونم که:
-یه بدنه slr معمولی (مثلا 550،600،1100 canon یا 5100،3100،5000،90 Nikon ) با یه لنز خوب حداکثر 1،200،000
-یا یه بدنه آماتور خوب (مثلا D7000 nhkon یا حتی 7D کنون) با یه لنز تا حداکثر 500،600 تومنی
با توجه به چیزایی که گفتم میخوام پیشنهاد بدید تا خرید کنم.
مدلهایی هم که مد نظر دارید را هم بگید.
http://forum.akkasee.com/f55.html سلام دوست عزیز
شما میتوانید با مطالعه :
http://forum.akkasee.com/forumdisplay.php?f=55
هم جواب خود را بگیرید و هم اگر سوال جدیدی داشتید مطرح فرمایید . اینجا جای مناسب سوالتون نیست و احتمالا پست شما و بنده به زودی حذف خواهد شد .
You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy
دوست عزیز جای مناسبی سوالتونو مطرح نکردین، فقط در حد چند جمله بگم:
سعی کنین بدنه ای که میگیرین متناسب لنز باشه، از نظر من بدنه ای که میگیرین کمتر از لنز نباشه، 7D از کنون و D7000 از نیکون انتخاب های فوق العاده هستن که هر کدوم یه سری مزیتهایی دارن... در این مورد خوب تحقیق کنین...
سلام
نظرتو رو در مورد این لنز میخاستم
لنز نیکون 24-12 دی ایکس جی / Nikon 12-24mm F/4 AF-S DX G IF ED
ج.ابراهیمی
درود
10-24 در 10mm آن کمی بیشتر از دیگر اولترا واید ها دیستروشن دارد جناب قدیری هم برای همین فکر میکنم چنین فرمودند چون مدتی این لنز را داشتند
اما 12-24 اندکی اپتیک بهتری داردو البته آن 2 میلمتر واید رو هم ندارد و بین این دو لنز تفاوت قیمت زیادی هم نیست 10-24 میتواند فقط 50 هزار تومان گرانتر از 12-24 باشد
به هر روی من هم شخصا فکر میکنم آن 2 میلیمتر واید تر بودنش بهتر از نبودش است در نتیجه 10-24
موفق باشید
انوش
از نظر یدنه و سیلینگ کدام بهتر است و همچنین فلر و قوست و دیگر موارد
من مریض شدم از بس فکرم دنبال اولتراوید هست