با سلام
برای بدنه d5100 لنز Samyang 8mm رو میخواستم جهت عکاسی معماری تهیه کنم
گویا این لنز چند مدل داره و عرض کنید که کدوم مدل با بدنه من سازگار هست
پرتره و سوژه های دور هر دو سوژه های من هستند (پرندگان در حال پرواز و روی آب هم شدیدا) . خیلی به لنز واید نیازی ندارم . وزن مهم نیست.
عرض کردم چون شخصی هست فقط میخام محدودیت ژانر ها رو بردارم و از هر سوژه ای تا حدودی بتونم ثبت کنم .
هزینه : 3 تا 5 میلیون برای 2 تا 3 لنز ( هر جوری که بشه این محدودیت ها کمتر شه و دست من برای شکار انواع سوژه ها باز تر ، تعداد لنز مهم نیست ترجیحا با حداقل هزینه)
از چه نظر خوب نیست؟
نظر شما در مورد sigma 10-20 چیه؟
شارپنس توکینا نسبت به سیگما چطوره؟
جدای استفاده از معماری برای طبیعت هم میخوام
Untitled0.png
شارپنس توکینا بهتر است و به عبارتی شاید بهترین شارپنس برای APS-C در التراوایدها.
برای معماری اپرچر باز توکینا کمکتون می کنه در فضاهای بسته و کم نور بدون سه پایه عملکرد بهتری داشته باشید به علاوه اینکه دیتسورشنشون چندان تفاوت چشمگیری نسبت به هم نداره با وجود اینکه سیگما 1 میل وایدتره و این خودش خیلی مؤثره.
اما CA بنده بنا بر تجربه ی شخصی CA وحشتناکی ازش ندیدم و حتی در قیاس این دو لنز سیگما از توکینا وضعیت بهتری داره. اگر واقعاً این لنز شارپنسش حل می شد خیلی بهتر می بود که البته به نحوی شاید در ورژن جدیدتر این لنز یعنی f3.5 تا حد زیادی این مشکل مرتفع شده، طبق ریویوها که البته اگر قرار به قیاس باشه هر کدوم قوت و ضعفی نسبت به هم دارند اما در معماری من باشم توکینا رو توصیه می کنم. در طبیعت سیگما. (قیمت هاشون هم میتونه مؤثر باشه)
با سلام،
بهترین لنزها برای معماری، لنزهای تیلت شیفت هستند اما این لنزها برای عکاسی طبیعت مناسب نیستن. بهترین لنز برای شما همین توکینا 16-11 هست که هم برای معماری داخل و خارج بنا کاربرد داره هم برای طبیعت و منظره.
رنگهایی که این لنز تولید می کنه بسیار زیبا و دلنشینه، شارپنس خوبی داره، دیسورشن تو فوکالهای ابتدایی مثل 11 میلیمتر کمی زیاد هست که با توجه به اولترا واید بودن لنز طبیعیه. تنها مورد آزار دهنده اون وجود فلر هست که اگه منبع نوری قوی تو عکستون باشه، این لنز گرایش زیاد و عجیبی به تولید فلر از اون منبع نوری داره. فلری هم که تولید می کنه مختص به این لنز هست و شبیه هیچ کدوم از لنزهای دیگه نیست.
جهت هر چه بیشتر روشن شدن این موضوع، عکس های زیر رو چند شب پیش با ورژن 2 و جهت تست همین فلر با این لنز گرفتم که طبق ادعای خود توکینا، با اضافه کردن کوتینگهای جدید مشکل فلر رو حل کردند که ادعایی بیش نیست.، عکس ها رو جهت هر چه بهتر نمایش دادن فلر ها ویرایش کردم.
vf.jpg
با جابجایی لنز در حد مختصر فلر ها تا حد بسیار زیادی قابل رفع هستند.
vg.jpg