همين الان كه نگاه كردم نوشته $529.00 !
لينك اصلي اينجاست ...
Nikon D80 + Nikkor DX 18-70mm f/3.5-5.6G IF-ED
Canon A70
آقاي عبداللهي اندكي صبر سحر نزديك است
من براي دوربين حدود يك سال صبر كردم يكم صبر داشته باش دوست من بهتون قول ميدم اين لنز رو باقيمت 500تومن يا يكم كمتر تو همين تهران مي خريد
ویرایش توسط babakdin543 : Saturday 23 December 2006 در ساعت 10:39
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
Nikon D80 + Nikkor DX 18-70mm f/3.5-5.6G IF-ED
Canon A70
اصولا کسی که SLR می خرد نباید با تعدد لنز ها مشکلی داشته باشد. 200-18 لنز نسبتا خوب و کار راه انذازی هست. اما دوستان ظاهرا تمایل دارند دوربینشان را به چیزی مثل Canon Pro1 یا Nikon Coolpix XXXX تبدیل کنند!!
داريوش جان اصلاً اين مسئله را قبول ندارم!
اتفاقاً يكي از مزيت ها و برتري هاي دوربين هاي شبه اس ال آر نسبت به اي ال آر، همين دامنه زوم فوق العاده آن هاست. منتهي دوربين هاي شبه اس ال آر اين دامنه زوم را به بهاي كيفيت اپتيكي متوسط، فوكوس ضعيف و مشكلات فراوان عرضه ميكنند، اما 200-18 امكان زوم فوق العاده عالي را با شارپنس و كنتراست بسيار قابل قبول، و فوكوس عالي عرضه ميكند.
بازهم اين مسئله را قبول ندارم كه "نبايد" با تعدد لنزها مشكل نداشته باشيم، اينقدر اين 200-18 وسوسه كننده است، و يك لنزي بودن بال و پري به شما ميدهد كه وصف نشدني است. برعكس چند لنزي بودن كاملاً دست و پاي شما را ميبندد. با اين اوصاف تمام اصحاب نيكون در شش و بش ترجيح دادن اين لنز يا اضافه كردن لنز تله اي به موجوديشان مانده اند. 200-18 را به عنوان يك لنز همه كاره، يك انتخاب عالي ميدانم.
البته كلاً با داشتن دغدغه عكاسي به طور جدي، داشتن چند لنز اجتناب ناپذير است.
اما در مورد 300-70 VR، با اين كه اين لنز ظاهراً خيلي نسبت به اسلاف هم زوم خود تغيير كرده، اما هنوز هم با توجه به چيزهايي كه از آن خوانده ام، لنز آماتوري محسوب ميشود و با توجه به وجود غولي مثل 200-80 F2.8 ، خريد 300-70 و ترجيح دادن آن، كمي سخت به نظر مي آيد، گرچه به نظر دوستان كاربرد يك لنز تله بدون لرزه گير، سخت به نظر مي آيد.
با ۹۰۰ تومان ۱ لنز دارید با محاسن خودش با حدود ۸۰۰ تومان ۲ لنز دارید آن هم با محاسن خودش ولی منظور داریوش خان به بعضی از دوستان است که دلشان نمی اید ۹۰۰ تومان لنز را هر جای با خودشان ببرند چون اگه اتفاقی افتد ۹۰۰ تومان پریده البته شاید خیلی بی ربط باشد ولی یه سر به تایپیک عکس و اسکی بزنید موضوع دستتان می اید. البته من فکر کنم منظور داریوش خان این بود
محمد علی توفیق