با سلام
بدنه بهتر تاثیری روی لنز قرار نیست بگذاره... بدنه جدید تر رو برای این مطرح کردم که مشکل نداشتن موتور فوکاس بدنه فعلی حل بشه.
خوب اگر هدفتون اینه که پرتره های شما نیم تنه باشند. که 50mm بمترین گزینه شماست. خصوصا مدل جدیدش که AF-S نیز هست . دیگر هم با D40 تون مشکل ندارین. و ضمنا شفافیت . بوکه خوبی هم داره بسیار باب طبع.
اگر چیزهایی که میخواین مطمئنا پرتره نیم تنه ، شفافیت و بوکه عالی است. بهترین لنز برای این کار Af-s 50mm f1.4 است.دیگر هم فکر کردن ندارد.
مبارک باشد
انوش
تفاوت این دور لنز در چیه ؟
85mm f1.8 D
85 mm f1.8
تا آنجایی که من میدونم و عملا تجربه کردم 50mm برای نیم تنه نمیتونه مناسب باشه :(خوب اگر هدفتون اینه که پرتره های شما نیم تنه باشند. که 50mm بمترین گزینه شماست. خصوصا مدل جدیدش که AF-S نیز هست . دیگر هم با D40 تون مشکل ندارین. و ضمنا شفافیت . بوکه خوبی هم داره بسیار باب طبع.
اگر چیزهایی که میخواین مطمئنا پرتره نیم تنه ، شفافیت و بوکه عالی است. بهترین لنز برای این کار Af-s 50mm f1.4 است.دیگر هم فکر کردن ندارد.
50 تا 60 تمام قد و 80 تا 100 برای نیم تنه استفاده میکنم. معمولا اگه بخوام پرتره بگیرم :confused:
یک سرچ کوچک در گوگل یا سایت کن راکول جواب شما را میداد:
85mm f/1.8 یک لنز منوآل فوکوس بوده که سالهای 1977-1964 تولید میشده
و 85mm f/1.8D هم همانی است که امروزه روی دوربینهای دیجیتال استفاده میشود و AF است (ولی بصورت رایج آن را هم همان 85 اف 1.8 می نامند)
این هم مقایسه 85 های نیکور در سایت کن راکول:
Nikon 85mm Comparison
جناب alie
D در اينجا (Distance information ) به معناي انتقال دادههای فاصله تا موضوع از لنز به بدنه جهت استفاده از روشهای پیشرفته اندازه گیری سه بعدی و استفاده در عملکرد های پیشرفته فلاش مي باشد.
براي آگاهي بيشتر:
http://www.akkasee.com/articles/7178/
ویرایش توسط yasin-m : Wednesday 19 August 2009 در ساعت 00:36
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
سلام دوستان عزیز .
بنده می خوام این لنز رو بخرم اما یه سوال برام پیش اومده و نمی دونم جوابش چیه ؟؟؟
آیا دوربین هایی مثل دوربین خودم D90 که دارای موتور فوکوس داحلی هستند با لنزی مثل لنز 85m f 1.8 D سازگاری از نظر اتوفوکس داخلی رو دارند یا خیر ؟؟
در اصل منظور بنده اینه که این لنز اتوفوکوس نداره اما دوربین بنده موتور فوکوس داره این قابلیت باعث می شه که دوربین فوکس رو به طور اتوماتیک انجام بده یا خیر؟؟؟
باتشکر احسان
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
ج.ابراهیمی
ج.ابراهیمی