نوشته اصلی توسط
nmroshan
کد:
در اکثر عکسهایی که بنده از این لنز دیده ام می شه حاشیه های سبز و بنفش رو دید
حاشیه های رنگی در اطراف اجسام مربوط به عیب CA است که در این نوع لنزها وجود دارد. در پروسس RAW می توان آن عیب را به صورت خودکار بر اساس پروفایل لنز به صورت کامل برطرف کرد.
اما حاشیه های رنگی در اطراف Specular Highlightها و نقاط روشن در پس زمینه محو ، مربوط به عیب LoCA است. در لنزهای خیلی سریع (دیافراگم باز)، نقاط روشن Bokeh ممکن است در برخی شرایط دارای یک هاله رنگی شوند. معمولاً این هاله رنگی در جلوی نقطه فوکوس به رنگ مژنتا و در پشت نقطه فوکوس به رنگ سبز است. این مشکل بر خلاف CA معمولی براحتی قابل اصلاح نیز نیست. هر چند گفته می شود در نسخه های جدید Capture NX این عیب را می توان تا حدی کاهش داد.
مشکل پروسس شماست ربطی به لنز ندارد.
این مورد را هم که حتما شوخی کرده اید که به عنوان عیب لنز نوشتید.
سلام عرض می کنم خدمت جناب روشن .
واقعا ممنون بابت توضیحات کاملتون .
کد:
حاشیه های رنگی در اطراف اجسام مربوط به عیب CA است که در این نوع لنزها وجود دارد. در پروسس RAW می توان آن عیب را به صورت خودکار بر اساس پروفایل لنز به صورت کامل برطرف کرد.
ممنون می شم در مورد اصلاح این مورد بیشتر توضیح بدین .
جناب روشن مورد آخر رو بنده به عنوان عیب ذکر نکردم بلمه فقط دلیل اون اتفاق رو می خواستم بدونم .
و یک سوال از شما دارم نظر شما برای خرید این لنز چیست ؟؟؟
به نظر شما این لنز رو بگیرم یا 35 یا 50 ؟؟؟
بنده برای پرتره در خارج و داخل استودیو می خوام .
و سوال آخر هم اینکه در دوربین CA رو برطرف نکرد . و تا اینجایی که بنده می دونم CA روی عکس های JPG برطرف می شه . اگر اشتباه می کنم اشتباه بنده رو اصلاح کنید .
باتشکر احسان