با سلام به دوستان
دوستاني كه با اين لنز كار كردن اگر نظرشون را در مورد اين لنز ( بخصوص براي پرتره) بگن ممنون ميشوم.
ضمنا از كجا ميشه تهيه كرد و قيمتش چنده؟
با سلام به دوستان
دوستاني كه با اين لنز كار كردن اگر نظرشون را در مورد اين لنز ( بخصوص براي پرتره) بگن ممنون ميشوم.
ضمنا از كجا ميشه تهيه كرد و قيمتش چنده؟
بهروز
Nikon D80, Nikkor 24-70 f/2.8, Nikkor 70-200 f/2.8 VR II, Nikkor 85 f/1.8 D, Tamron 90 f/2.8 Macro, Tamron 17-50 f/2.8 XR, SB 800 Flash
آقاي عاشوري نيا ما را از تجربيات خود در مورد اين لنز بي نصيب نگذاريد.
مخصوصا در مقايسه با دو لنز ديگرتان در همين فاصله كانوني.
متشكرم
بهروز
Nikon D80, Nikkor 24-70 f/2.8, Nikkor 70-200 f/2.8 VR II, Nikkor 85 f/1.8 D, Tamron 90 f/2.8 Macro, Tamron 17-50 f/2.8 XR, SB 800 Flash
هر جند نتوانستم نظر دوستان را در مورد این لنز بدانم اما در نهایت این لنز را خریدم.
لنز بسیار جذابی است و كار كردن با آن لذت بخش است. بوكه بسیار زیبایی جهت پرتره دارد. با این كه لنز نسبتا قدیمی است و موتور فكوس داخلی ندارد اما سرعت فكوس بالایی دارد و دیافراگم 1.8 هم بسیار جالب است. هنوز در مورد كیفیت اپتیكی آن با لنزهای دیگر در این فاصله كانونی مقایسه ای نكرده ام و نمی توانم نظری بدهم.
قیمت این لنز حدود 400 هزار تومان است و نمایندگی نیكون در ایران به تازگی آنرا وارد كرده است. قیمت برادر خوانده این لنز كه دیاف 1.4 دارد در حدود یك میلیون تومان است.
دوستان عزیز آقایان خلیلی و عاشوری نیا و سایر دوستانی كه یكی از این دو لنز را دارند اگر توضیحات تكمیل تری بدهند ممنون می شوم.
بهروز
اقا مبارك باشد. تا انجا كه من شنیدم لنز بسیار خوبی است و قیمت مناسبی هم دارد.
از عكسهایتان ما را بی نصیب نگذارید.
والا توضیحات تکمیلی ترش میشه عکس! که خوبه عکسهای زیباتون رو در اینجا قرار بدید....
تنها نکتهای که من میتونم بگم بر اساس تجربه من با این لنز در دیافراگم ۲ و ۲.۲ عکاسی میکنم....(عموما.. و منظور عکاسی پرتره بود)
موفق باشید.
سلام .این لنز قدیمی نیست .چون هنوز تولید میشود
من از این لنز بیشتر توی دیافراگم 1/4 استفاده میکنم .یعنی از هر لنزی از خرخره اش استفاده میکنم
خوب با این حالی که فوتوزون گفته بود روی ۱/۴ هاله داریم یا کروماتیک ابریشن وحشتناک ولی انقدر ها هم وحشتناک نبود.
در هر حال قیمت کمی بالایی دارد ولی خیلی بهتراز ۵۰ ای که قبلا داشتم جواب کیفیتی داد
این تصویر در بدترین حالت کروماتیک ابریشن گرفته شده :
تصویر بدون ویرایش .فقط ریسایز شده :
[IMG]http://i6.*******.com/8ad691c.jpg[/IMG]
تصویر ویرایش شده :
[IMG]http://i11.*******.com/85pt150.jpg[/IMG]
البته این ساعت هیچ کس با این نوع تابش عکس نمیگیرد .ولی من برای تست عکس گرفتم
از همه دوستان ممنونم.
تست آقای خلیلی برایم خیلی جالب بود چون من هم زیاد در مورد Ca این لنز شنیده بودم ولی ظاهرا خیلی جدی نیست.
به زودی نمونه تست را در سایت قرار می دهم تا دوستان خروجی تصویر این لنز را (البته از یك عكاس مبتدی) ببینند.
راستی آقای عاشوری نیا چرا دیافراگم 1.8 نه؟ كیفیت كمتره یا به خاطر عمق میدان یا ...
بهروز
والا اینجا یه اشتباه لپی پیش اومده و اونهم اینه که رضا خلیلی عزیز لنز نسخه ۱.۴ رو داره....
من با ۱.۴ کار نکردم ولی در مورد ۱.۸:
به نظر من این لنز در ۱.۸ کمی زیادی سافت هست... حالا اگر چاپ بزرگ نخواهید اصلا مهم نیست... ولی در چند پروژهای که داشتم نیاز به چاپهای بزرگ بود که این دیافراگم در لنز نسخه ۱.۸ به نظر من سافت میومد.
اشکال دوم در عمق میدان بسیار کم در این فاصله و این دیافراگم هست.... یعنی با کوچکترین لرزش دست، نفس کشیدن عکاس و یا تکان سوژه عکس کمی از حالت فوکوس خارج میشد که برای نوع عکاسی من پسندیده نبود.(دقت کنید در سایزهای کوچک این تفاوتها اصلا مشخص نیست.)
لنز نسخه ۱.۸ هم ca محکمی در دیافراگمهای باز داره... اما به نظر من اصلا مهم نیست!...
من هم این سافت بودن تصویر در دیافراگم 1.8 و خارج شدن سوژه از فكوس را مخصوصا در پرتره از همان چند عكس اول تجربه كردم ولی چون عكسایی كه گرفته بودم با سرعت شاتر پایین بود فكر كردم كه دستم لرزیده است.
البته به نظر من سافت بودن عكس(در حد كم) در این دیافراگم جهت عكاسی پرتره خیلی هم بد نیست. (اگر اشتباه می كنم دوستان راهنمایی كنند).
به هر حال خوشحال می شوم عكسهای دوستان (بخصوص پرتره) را با این دو لنز ببینم.
من در رویو های مختلف خوانده ام كه این لنز روی دوربینهای 35 میلیمتری هم به عنوان لنز پرتره استفاده می شود. آیا این فاصله كانونی برای پرتره مناسب است؟
بهروز
اقا چرا توی دیافراگم باز سوژه از فکاس خارج میشه ؟
این عکس رو روی دست در نور مصنوعی عادی گرفتم