دوستان کسی میدونه الان این AF-S یا AF-D رو از کجا میشه خرید . نو یا دست دوم .من که کلی گشتم فقط AF رو پیدا کردم تا با قیمت 1300 که یکم بالاست . میشه راهنمایی کنید .
از کمکتون پیشاپیش تشکر میکنم .
دوستان کسی میدونه الان این AF-S یا AF-D رو از کجا میشه خرید . نو یا دست دوم .من که کلی گشتم فقط AF رو پیدا کردم تا با قیمت 1300 که یکم بالاست . میشه راهنمایی کنید .
از کمکتون پیشاپیش تشکر میکنم .
سلام
راهنمایی میخواستم در مورد این لنز
1-اینکه فرق AF-S با AF به لحاظ اپتیکی چقدره؟
2- AF دست دوم چقدر قیمتشه؟بدون هود البته!(هود توو پکش هست اصلاً) (تو سایت نیکون امریکا دیدم،هود نبود)
3- من یه مورد AF پیدا کردم 900 ،شاید بشه 850 هم گرفت...میرزه؟
------------
با خوندن دوباره پستهای ابتدایی ، جواب سوال اولم رو گرفتم...CA نسخه AF-S بهتر است
میشه از جایی گیر آورد نسخه AF-S رو؟حدود قیمت؟
ویرایش توسط ahmad.abaee : Sunday 26 June 2011 در ساعت 22:04
با سلام
لنز های AFSعدسی های ایسیفریکال دارند که با متفاوت بودن ضریب انحنا در گوشه ها به همگرایی پرتو های نور کمک می کنه که نتیجه آن وضوح بهتر تصویر در گوشه ها می باشدمن یک سال پیش یک مورد AFS دست دوم به قیمت 1.5میلیون دیدم که نشد بگیرم. اما AFالان تولید می شود با قیمت 1000-1100 دلار البته یک نمونه قدیمی تر هم داره که فاقد عدسی EDهست با قیمت حدود 500 تو ناصر خسرو می تونید پیدا کنید.
در ادامه ی پست آقای بابایی عزیز
این قسمت از کتاب David Busch’s Nikon D7000 Guide to Digital SLR Photography در مورد لنز AF اینگونه نوشته :
WARNING
Do not use a lens marked AF (rather than AF-S) when the focus mode switch on the lens
is set to M and the switch on the camera is set to AF. As you’ll learn in Chapter 11, non-
AF-S lenses do not have a built-in focus motor, and are focused by a motor in the camera
body instead. When you set up the lens/camera in this conflicting configuration, it’s possible
the camera’s internal motor may try to focus the lens (which has been set for manual
focus only) and, with some lenses, damage can occur to the camera’s focus motor. With
AF-S lenses, the lens and body switches should agree, but no damage should occur if you
have a mismatch; if either switch is set to M, then manual focus is what you will get.
دوستان و اساتید محترم ، لطفا کمی توضیح بدن ، آیا واقعا میتونه به دوربین صدمه بزنه ؟
با سلام
سعید جان گمونم منظورش این بود که حواستون رو جمع کنید که تنظیمات لنز و بدنه با هم کانفلیگ نداشته باشن...گفته وقتی تنظیم لنز روی منوال هست و تنظیم بادی روی اتوفوکوس باشه و در این حالت دوربین رو مورد استفاده قرار دهید ممکنه به موتور فوکوس بدنه آسیب برسه...لازمه این مورد در استفاده از این لنزها توجه کرد
این لنز روی بدنه D5000 جواب میده یا نه؟
با تشکر از دوستان
این لنز قابلیت اتصال تله کانورتر هم داره؟
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700