دوست عزیز.یک قفل کنار رینگ دیاف این لنز هست.ابتدا حلقه دیاف رو روی بسته ترین دیاف یعنی 22 قرار داده و قفل حلقه رو به طرف خودتون بکشید تا قفل بشه.قفل حلقه رو با فلش زرد نشون دادم . هم اتوفوکوس داره و هم در تمامی مود ها کار میکنه و عالی هم هست.
من هم NIKON D7000دارم.تغییر دافراگم هم با استفاده از گردانه فرمان اصلی در بدنه دوربین امکانپذیره.
nikon-af-nikkor-50mm-f18d.jpg
ویرایش توسط fosoos : Friday 10 January 2014 در ساعت 21:15
جسارتا یه سوالی برای بنده بوجود اومد
من میخوام در آینده نزدیک این لنز رو برای d7100 تهیه کنم
امکان تغییر دیاف (حین تصویربرداری) با رینگ دیاف که روی لنز تعبیه شده نیست؟
سلام ! ببخشید من می خوام اگه بشه این لنز رو بخرم اما چون دوربینم موتور فوکوس نداره می ترسم ! بنظرتون با تمرین و با وجود سوژه های حدودا ثابت می شه با دستم حدود کار فوکوس اتو رو انجام بدم ؟
سلام
دوست گرامی دوربین های آنالوگ قدیمی اکثرا فوکوس دستی بودن . از شدن که میشه فوکوس دستی انجام بدید ( البته با تمرین ) ولی امروزه تا فوکوس اتوماتیک هست لزومی نداره
( هر چند در برخی موارد با بودن سیستم های اتوفوکوس باز هم فوکوس دستی لازم میشه )
Nikon D300
سلام
البته بيشتر دوربين هاي SLR فيلمي قبلي فوكوسينگ اسكرين هائي داشتند كه به ميكرو پريزم يا اسپليت پريزم يا هر دو مجهز بود و مي شد فوكوس بودن سوژه را به كمك آنها چك كرد كه دوربين هاي DSLR چنين چيزي ندارند.
در اپرچرهاي باز (مثلاً f/1.8) كنترل دستي فوكوس بسيار بسيار مشكل است.
سلام.از شدن که میشه اما دقت فوکوسی که خود دوربین انجام میده رو نداره.حالا چه ضرورتیه شما که دوربینتون موتور داخلی نداره این لنز رو بخرید؟
پیشنهاد من لنز Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G هست که قیمتش هم 700 تومنه .بسیار هم لنز خوبیه با بوکه عالی و تصویر مناسب در نور کم.من خیلی تعریف این لنز رو شنیدم. البته کاش مدل دوربینتونو میدونستم.