نوشته اصلی توسط
saman-r
دوستان بالاخره سفارشش دادم. مطلقا از چهار پنج تا از دوستان حرفه ای که پرسیدم این لنز رو کاملا به لحاظ کیفیت تایید کردن.
فقط میمونه مساله اتوفوکوس. همونطور که چند بار خدمت عزیزان ارز کردم به خاطر سالهای سال کار کردن با زنیت 122 فوکوس دستی و تنظیم دیافراگم نه تنها ساده است بلکه بسیار لذت بخش است. به نظر من عکاس و دوربین حرفه ای حد اقل در برخی مواقع باید تمام عوامل دخیل در عکس را دستی انجام بدهد. وگرنه اگر قرار باشد همه کارها اتوماتیک انجام شود آن موقع تفاوتی با دوربین های ارزان قیمت کامپکت ندارد. شاید برخی دوستان نظرشان این باشد که دوربین در حال اتومات کیفیت بهتری را ارائه میدهد. با احترام بسیار زیاد به نظر این دوستان بسیار گرامی ام بنده باور دارم که اگر تمرین کافی صورت گرفته باشد در حالت دستی کیفیت از حالت اتومات به مراتب بالاتر است. به ویژه اینکه اختیار عمل و ازادی بیشتری نسبت به حالت اتوماتیک به عکاس ارائه میدهد.
اما درست است که بنده تجربه کار با دوربین دستی را تقریبا به مدت دوازده سال دارم ولی تقریبا چیز زیادی از لنزها نمیدانم. به همین خاطر با دوستان حرفه ای در میان گذاشتم و خوشحالم که این لنز شارپ و خوش قیمت را به بنده معرفی کردند. به ویژه از اقای شهبازی سپاسگذارم که این لنز را معرفی کردند و تمام پرسش های من را درباره این لنز پاسخ دادند اگر ایشان نبودند بی گمان من نمیتوانستم تا این حدی که الان هستم نسبت به این لنز اکاهی داشته باشم. سپس از عطای عزیز که دوست بسیار خوب و راهنمای همیشگی ام است بسیار سپاسگذارم و همچنین از دوست گرامی fosoos که به پرسش های بنده پاسخ دادند.
براستی که این انجمن، یک انجمن به کاربردی و به معنای واقعی به درد بخور است.