سلام. اين لنز بالاخره اومد تو ايران يا نه؟؟؟
سلام. اين لنز بالاخره اومد تو ايران يا نه؟؟؟
درود
نمی دانم بلاخره این لنز به ایران رسید یا خیر ؟ و بعد از خواندن ریوی های مقایسه ای این لنز با 12-24 نیکور ( یا برند های متفرقه...) بدون در نظر گرفتن فاکتور قیمت بلاخره کدامشان بهتر هستند. فکر میکنم این موضوع انتخاب اولترا واید زوم خوب برای نیکون کراپدار بغرنج شده :confused:
منظورم گزینه ای که با خاطر جمعی بدونیم که حرف اول و آخر رو میزنه... به نظرم نتیجه ای چنین از این ریویو ها گرفته نشده
انوش
سلام .
با توجه به اینکه از تاریخ ارسال آخرین پست چند ماهی میگذره خواستم ببینم از دوستان کسی این لنزو خریده؟
درود
از دوستان کسی این لنز رو برای فروش در تهران جایی رویت کرده؟ فکر میکنم باید موجود باشد
با سپاس
انوش
با سلام
این لنز رو تو پایتخت به قیمت 980 هزار تومان می فروشند. البته با توجه به یک سری ریویو ها و نظرات دارندگان 12-24 نیکون به لحاظ کیفیت ساخت و شارپنس برتری با 12-24 نیکون هست اما باید توجه داشت که 12-24 VR نداره و خوب 10-24 واید تر هست و VR هم داره که این مساله میتونه خیلی اهمیت داشته باشه
.__ + __،
[_((@))_] مهدی
.... \|/
ج.ابراهیمی
موضوعاتی مانند داشتن لرزش گیر - دیافراگم باز و شارپنس بالای لنز گرچه در همه لنزها داشتنش بهتر از نداشتنش است اما در مورد لنزهای واید به اندازه لنزهای تله حیاتی نیست اما داشتن واید 10 به نظرم خیلی بهتر از واید 12 است.
حتی لنزی مانند 20-10 سیگما هم با توجه به کاربردی که از ان انتظار میرود لنز مناسبی است. در عکاسی لند اسکیپ کسی در پی شارپنس Razor Sharp نیست.
این لنز هم باید بیشتر منتظر ماند و لنز را دید اما قیمت 45 درصد یا 40 بیشتر از سیگما 20-10 رقم کوچکی نیست.
این چند روز به لطف یک دوست گرامی یک لنز 150 سیگما ماکرو دستم بود و روز 13 بدر کلی با ان عکس گرفتم اما جدا از گیجی فوکوس این لنز تعجب کردم یعنی روی دی300 هم گاهی 4 بار لنز از اول تا اخر میرفت تا بتواند روی سوژه فوکوس کند طبیعی است که در لنز واید و لند اسکیپ به خاطر عمق میدان بالا این مشکل کمتر است.
سلام
حتی یک ماه هم از پست خودم نگذشت که ....
چند روز پیش این لنز را با گارانتی و بیمه ن.ن به قیمت 980 هزار تومان! خریدم.
کیفیت ساخت همانطوری بود که انتظارش را داشتم, نه بیشتر و نه کمتر, دقیقا ً شبیه به 85-16
در لحظه خرید کمی مردد بودم که این را بگیرم یا 24-12 , هم به دلیل بدنه فلزی و محکمتر 24-12 و هم قیمت کمترش (حدود 50 تومان کمتر), ولی از ترس اینکه بعدا ً در شرایطی قرار بگیرم که حسرت همان 2 میلی متر واید بیشتر را بخورم, دلم را به دریا زدم و 24-10 را انتخاب کردم.
24-10 در کنار 105-18 :
محتویات جعبه :
(خود لنز ساخت چین, درپوش آن ساخت تایلند و هودش ساخت ژاپن است!!)
هنوز هم نمیدانم چرا اینقدر پول برای یک لنز واید کراپدار دادم! اصلا ً قرار نبود اولترا واید بگیرم, میخواستم GF1 بگیرم که پیدا نکردم ....
در مورد کیفیت تصویر و فوکوس و ...هم؛ بعد از مدتی عکاسی با آن؛ نظرم را عرض خواهم کرد.