دو نمونه از عکس هایی که با این لنز گرفته شده رو می تونید در اینجا مشاهده کنید:
Sample photo gallery | 135mm F1.8 DG HSM | Art | Products | Lenses | SIGMA GLOBAL VISION
img01.jpg
img02.jpg
نمونه عکسهای dpreview:
https://www.dpreview.com/samples/152...sample-gallery
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
خوشبختانه این لنز به دستم رسید و فرصتی شد تا با آن عکاسی کنم .
بر روی بدنه 5DSR از نظر کیفیت اپتیک عملکرد لنز فوق العاده بود حتی در بازترین دیاف نتیجه بسیار شارپ و کم خطا بود . قبل از اینکه لنز رو تهیه کنم در مورد دقت و سرعت فکوس نگران بودم اما با همین چند شات متوجه شدم که دقت فکوس این لنز اگر بهتر از همتای کننی خود نباشد قطعا کمتر نیست حتی در شاتهای نیم تنه و قدی که فاصله سوژه حدودا 3 متر به بالا است و من قبلا گاهی اوقات با 135 و 6D دچار مشکل میشدم این لنز بدون مشکل عمل میکند .
ویرایش توسط usef : Tuesday 9 May 2017 در ساعت 01:13
Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art Lens Image Quality
ماشاله از اختلاف جناب دانشپایه
این در ارتباط با پست تاپیک ۸۵ مم نوشته شده؟
خوب برادر، این لنز نیکون یک لنز با طراحی خاصه که برای فکوس و نرم کردن بوکه اپشنهایی داره.
منصفانهتر بود با کنون ۱۳۵ مقایسه میکردید. اختلاف در کیفیت اپتیکی دیده میشه ولی انصافاً اگر من همین الان بخوام یکی از این دو لنز کنون و سیگما را انتخاب کنم، با توجه به اینکه لنز کنونی ۲۰ سال پیش طراحی شده، برآم انتخاب ساده ای نخواهد بود.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
Sigma 135mm f/1.8 DG HSM ART (Canon) - Preview
The Sigma lens is the best lens that we have tested so far. The resolution figures are outlandishly good -plus low CAs, very low distortions and comparatively low vignetting. The quality of the bokeh is very close to perfection (for a conventional lens) except for the inevitable cat eye highlights in the image corners. If there is a real weakness it is bokeh fringing at large aperture settings. However, we've rarely seen lenses that can and they were not as fast anyway.
ضمن عرض سلام
موردی که مدتی هست بنده رو درگیر خودش کرده: آیا میتونیم با لنز 70-200 2.8 در فوکال 200 و بازترین اف نامبر لنز، به عمق میدان این لنز 135 سیگما رسید؟؟
کسی از عزیزان چنین تجربه ای داشته با این لنز مذکور 135 سیگما یا 135 های کانن و نیکون
مورد بعدی عدم وجود لرزشگیر در این لنز که تقریبا تله بلندی هم داره، ایجاد مشکل در عکاسی (سرعت های زیر 200) میکند یا یا خیر.
*هر کدام از 70-200 ها (هر برندی)