سرعت فکوس خوب و قابل قبول داره . مخصوصا در نور رو که به سرعت فکوس میکنه.در شب هم اگر از فلاش مثل فلاش من استفاده کنید نور قرمز فلاش به فکوس لنز کمک میکنه و با این حتی روی دیوار سفید هم میشه فکوس کرد.اما در جای کم نور هم فکوس میکنه اما کند تر از لنزهایی که شما گفتید.اما بلاخره فکوس میکنه و فکوس بی عیبی هم داره.اما سرعت فکوس این لنز به لنزهایی که موتور فرای صوت دارن نمیرسه.البته این زمان دهم ثانیه ای است و برای کار ما مهم نیست.در تاپیک لنزهای با ارزش در مورد این لنز به همراه دوستان عزیزم زیاد ....مطالعه فرمایید.+17-70 از لحاظ سرعت فوکوس چه جوری هست؟(مثلا" در مقایسه با 17-85 یا حتی 28-135)
اختیار دارید.بابا 300-100 HSM هست.100-300 از این لحاظ چگونه است؟(مثلا" در مقایسه با 70-200 f4 کنون)
نه 17-70 و نه 100-300 HSM نیستند در حالی که تمام کنون های گفته شده USM هستند.
سرعت فکوس این لنز هم بسیار عال است و نفاوتی با موتورهای USM کانن نداره.اما 70-17 این طور نیست.
اول از همه ببخشید که با امضاء من منحرف شدید.من 300-100 رو ندارم و قبلا هم این رو گفته بودم.روزی که من رفته بودم این لنز رو بخرم تمام شده بود و چون قصدخرید این لنز رو داشتم در امضاء هم آنرا گذاشتم.اما بعدا پشیمان شدم و نیاز خودم رو به واید بیش از تله دیدم و به همین دلیل 20-10 رو انتخاب کردم.+با خرید این لنز 17-70 و بعد خرید 100-300 ، فاصله 70 تا 100 را از دست می دهیم ، آیا شما با این مسئله مشکلی پیدا نکردید؟چون فکر کنم از همین تجهیزات استفاده می کنید.
اما در این 30 م م چیز زیادی از دست نخواهید داد.
این لنز هم جزء لنزهای خوب و معرف سیگما است.کیفیت تصاویری که این لنز ارائه میکنه با 200-70 اف 2.8 کانن هیچ تفاوتی نداره و در عکسهایی که من از این دولنز دارم در بعضی قسمتها حتی سیگما بالا تر از کانن است.(مبارک نیما جان باشه).اما خوب 200-70 کانن در کل یک چیز دیگه است و به قول امین این شرایط کار است که نوع انتخاب را برای ما روشن میکنه.+این لنز APO 70-200mm F2.8 EX DG MACRO HSM جدید سیگما خوبه؟(درمقایسه با 100-300) قیمتش چنده؟
اما300-100 هم مثل این لنز فوقعلاده و حتی بهتر هم هست.اما حسن این لنز اف 2.8 در تمام رنجها است.
برداشت شما درسته .چون این لنزاها ماکرو هم هستند و میتوانند به مانند لنز ماکرو عمل کنند.اما نه ماکروی 1 به 1.مثلا ماکروی 1 به 3 و یا 1 به 2..+در مورد این واژه Macro که بعد از بعضی از لنزهای سیگما هست یک مقدار توضیح می فرمایید.یک برداشت هایی میشه کرد ولی می خواهم مطمئن شوم.
+قیمت 30 م م فیکس سیگما چنده؟کسی می دونه؟
اما ببخشید که سوال قبلیتان را بی پاسخ گذاشتم.آخرین قیمتی که من از این لنز گرفتم 460 هزار تومان بود.
بله این فلاش در مقایسه با قیمت و داشتن پارامترهای خوب واقعا بینظیره.+اون فلاش سیگما هم فکر می کنم بهترین انتخاب برای افرادی مثل من باشد.خیلی خوبه!چند جا غیر از این فروم مطالب قانع کننده