کادر 360 میده مثل اولین عکس پست نقل قول شده 278
Printable View
کادر 360 میده مثل اولین عکس پست نقل قول شده 278
میخواستم بدونم لنز سیگما DG 70-300mm F4-5.6 Macro برای دوربین نیکون d3300 یا D5200 مناسب هست ؟
و این لنز برای چ کاری هست ؟؟
و اینک ارزش خرید داره ؟؟ تفاوت کیفیتش چقدر در برابر 18-55 VR II محسوسه ؟؟
سلام دوست عزيز.
اين لنز ماكرو ١:٢ مى ده (در واقع كلوزآپ) از فاصله حدود بيش از يك متر. از لحاظ كيفيت بد نيست ولي ١٨-٥٥ از لحاظ شارپنس از اون بهتره.
لرزه گير نداره و در فوكال ٣٠٠ ممكنه در نور كم با مشكل مواجه بشيد.
براي دوربين هاي نامبرده مناسب هست.
من شخصا از اين لنز خيلي خوشم مى اد و براي بيرون هميشه اين رو همراه خودم مى برم.
به نسبت قيمتي كه مى دهيد خريد خوبي هست.
با سلام خدمت تمامی دوستان
نظرتون راجب به لنز sigma 24-70 f/2.8 چیه؟ البته بر روی دوربین نیکون d3300
هدف بیشتر گرفتن پرتره و گرفتن بوکه مناسب
آیا مناسب هست؟ یا لنز پرایم بگیرم؟ آخه دوست ندارم با دوربین هی جا به جا بشم :)) از نظر شارپنس خوبه؟
سلام خسته نباشید.بنطرتون دوستان کدوم لنز بهتر هستش؟؟؟واقعا بین دو راهی گیر کردم.دوبینم Canon 700D
CANON EF 70-300MM F/4-5.6L IS USM
SIGMA APO 50-500MM F4.5-6.3 DG OS H for Canon
ممنون میشم کمکم کنین
فروشگاه پیکسل - Sigma 50-500mm f/4.5-6.3 DG OS HSM - Canon Mount
فروشگاه پیکسل - Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM
و البته فوکال 500 در برابر 300
توی لینک هایی که دادید قیمت سیگما مشخص نیست. اما با توجه به قیمت بالای آن (در سایت افرنگ 5600 قیمت خورده!) با فرض اینکه هدقتان از مقایسه این دو لنز خرید یک لنز تله فوتو زوم بلند باشد پیشنهاد من هیچکدام از این دو لنز نیست! مگر آنکه فوکال پایین لنز (50 یا 70 مم) برایتان خیلی با ارزش باشد. در غیر اینصورت تامرون و سیگما 150-600 گزینه های بهتری هستند.
راجع به 70-300 هم علیرغم برخورداری از تکنولوژی L کانن و سیلینگ عالی بدنه و فوکوس دقیق و سریع، رنج حداکثر تله آن (300 مم) برای حیات وحش کوتاه است و برای عکاسی ایندور نیز گشودگی دیافراگم کافی ندارد (به اصطلاح لنز کندی است)
اگر قصد خرید یک لنز بلند دارید حتما تامرون و سیگما 150-600 را بررسی بفرمایید.
مرسی از نظرتون.اره لنز سیگما 150-600لنز خوبی هستش.
بوجه من 5 تا 6 میلیون هستش به نظر (شخصی) شما برای اول کار لنز سوپر واید خوبه یا لنز زوم؟
سلام
سئوال عجیبی است دوست عزیز لنز سوپر واید و لنز تله کاربردهای کاملا متفاوتی دارند. لنز سوپر واید برای عکاسی منظره و فضاهای بسته استفاده میشود و بر عکس آن لنز تله برای عکاسی حیات وحش یا ورزشی و بطور کل مواردی که فاصله سوژه با دوربین زیاد است. انتخاب و ترجیح هرکدام از این دو لنز بستگی به شیوه و سبک (ژانر) عکاسی شما دارد.
اگر به عکاسی منظره علاقمندید لنز سوپر واید و اگر به عکاسی ورزشی یا حیات وحش علاقه دارید لنز تله و اگر به هردو! که چاره ای نیست جز تهیه هر دولنز.!
سوالتان را در تاپیک نامناسبی مطرح کرده اید. و احتمالا به زودی پستها به تاپیک دیگری منتقل خواهد شد.
در جواب شما و با توجه به تازه کار بودنتان اکیدا توصیه میکنم فعلا از خرید لنز دست بکشید و ابتدا مشخص کنید که علاقه شما به کدام ژانر است. گاهی زوم بالای لنز وسوسه کننده است اما بررسی کنید آیا واقعا به چنین زومی احتیاج دارید که این مقدار برای آن هزینه کنید؟
به جهت جلوگیری از آف تاپیک،
درباره لنز 24-12 سیگما زیاد صحبت شده. ظاهرا نسخه جدیدی از این لنز هم وجود دارد. عزیزان آیا کسی از وضعیت نسخه اول لنز اطلاعی دارد؟ جدیدا دست دوم این لنز را با قیمت حدود 1600 برای خرید یافته ام اما خب اختلاف فاحش با قیمت نوی آن و عدم اطمینان از کیفیت لنز، و همچنین آپرچر نسبتا بسته آن، مدتی است دچار تردید هستم که آیا لنز را بخرم یا خیر و به طور کل به نظر شما این لنز ارزش خرید دارد با این قیمت؟
قیمت نوی لنز حدود 3200 است.
نداشت لرزشگیر در لنز های واید ایراد بزرگی هسته با میشه ازش گذشت؟
الان که نگاه میکنم لنز زوم خیلی بزرگ هستش نمیشه هم جا بردش.
این لنز ها واید کدوشون بهتر هستن که دیگه تا 5.تا 6 سال دیگه سمت لنز واید نرم . یا خودتون چی پیشنهاد میکنین
لنزهای واید - SIGMA 12-24 F4.5-5.6 DG HSM II for Canon
فروشگاه پیکسل - Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM
لنزهای واید - Canon EF 16-35mm f/4L IS USM
دوست عزیز من پست های شما رو خوندم به توصیه دوستمون آقا محمد گوش کنید و فعلا با همین ادوات که دارید تمرین کنید تا نوع عکاسی مورد علاقتون مشخص بشه و بعد با خیال راحت هزینه کنید صرفا داشتن یه سری تجهیزات کمکی به بهتر شدن عکس نمیکنه
امیدوارم ناراحت نشید از رک بودن ولی وقتی شما عکاسی شب و محیط بسته رو دوست دارید اون موقع دارین تو سوپر تله دنبال نمونه میگردین یعنی هنوز خیلی مونده تا به تعویض لنز نیاز داشته باشین بیشتر مطالعه کنید
یه نمونه لنز هم براتون پیام خصوصی میکنم که اینجا از موضوع اصلی بیش از حد خارج نشه
سلام دوستان بین لنزهای سیگما ۱۰-۲۰ اف ۳/۵ و سیگما ۸-۱۶ و توکینا ۱۱-۱۶ کدوم مناسبتر هستش ، شارپ بودن و همچنین قابلیت بهتر عکاسی در نور کم برام مهمه و برای عکاسی از منظره و اسمان شب لازمش دارم، قابلیت نصب فیلتر هم داشته باشه . ممنون میشم راهنماییم کنید .
دوربینم هم نیکون d5500
کجا میتونم تهیه کنم ، من شهرستانم تو سایتها فقط پیکسل دارتش ، مطمعن هست خرید ازش!؟