سعید جان مگر در ایران همه چیز را به قیمت آمازون تهیه می کنید؟؟؟
Printable View
تسلیم ! :oops:
حالا از کجا میشود تهیه کرد؟
نقل قول:
خودتون تا بحال از این لنز استفاده کردید؟
آرش جان من هم سخت دنبال یک لنز اولتراواید هستم و از یک طرف لنزهای نیکون 14-24 بسیار گران است و 10-24 هم در بین رقبا از همه گرانتر است و از یک طرف 8-16 هم که خیلی شیرین میزنه
حالا چه کار کنم بچسبم به نیکون 10-24 یا روی این لنز 8-16 هم میتوانم حساب کنم
آیا این لنز در 8 ملیمتر هم کامل است یا فیش آی؟
یک مورد هم که من رو طرف سیگما نمی بره سیلینگش است لنزهای نیکون خیلی سیلینگ بهتری دارند
سلام
این یکی از لنز های واقعا محبوب من است :::love2::: مدتی است به فکر یک اولترا واید بودم و بیشتر توجهم روی 10-22 کنن بود. همانطور که میفرمایید برند اصلی یک چیز دیگری است و حسابش جداست. اما مواردی که باعث شد جذب این لنز شوم همان مقدار واید بیشتر و ریویو های بسیار خوبی بود که در سایتها میخواندم (کم اینکه به عقیده برخی از انها شارپنس این لنز از 10-22 کنن به مراتب بالاتر است - آدرس فتوزون را که گذاشتم، این هم دیجیتال_پیکچر:
http://www.the-digital-picture.com/R...mp=0&APIComp=0
اوایل عید هم که با تعدادی از دوستان مشهدی دیدار داشتم. خاطرم هست عده زیادی جبهه منفی میگرفتند در مقابل این لنز (سیگماست دیگر، آمد نیامد دارد!!!). اما دوستانی که خودشان تست کرده بودند خیلی راضی بودند. در مورد 14-24 حقیقتش را بخواهید برای یک بدنه کراپدار گمان نمیکنم درست باشد چرا که از همه توانش نمیشود استفاده کرد. من شخصا دنبال یه 24-70 رو بدنه خودم بودم. اما به قول بسیاری از مقالات دیپریویو .... لنز over kill میشود!
مرتضی جان این لنز از هر نظر یک لنز عالی هست.با اینکه 2 مم هم از 22-10 وایدتر هست اختلاف بسیار کمی در اعوجاج داره که جای شگفتی داره(22-10 خودش در بین رقبا بهترینه در این فاکتور).اگر نوع عکاسی شما جوری هست که نیاز به فیلتر گذاری در اون جدا احساس نمیشه(کما اینکه 24-14 محبوب نیکون هم این قابلیت رو نداره) در خرید این لنز شک نکنید.
در این لینک هم میتونید تفاوت دیسورشن روبا لنزهای مختلف مقایسه کنید
http://www.the-digital-picture.com/R...p=474&Lens=658
ممنون آرش جان
چنین رنجی آرزو من است
ولی در بعضی موارد این لنز مشکل داره
1. قابلیت نصب فیلتر که نداره
2.سیلینگ در شرایط سخت کاری من
من هم اصلا نمی توانم خودم رو راضی کنم و 14-24 رو بخرم(بدلایل اقتصادی وگرنه جون می دم براش)
این لنز رو هم می ترسم سیلینگ خوبی نداشته باشه و داخلش خاک بره
ممنون عقیل جاننقل قول:
مرتضی جان این لنز از هر نظر یک لنز عالی هست.با اینکه 2 مم هم از 22-10 وایدتر هست اختلاف بسیار کمی در اعوجاج داره که جای شگفتی داره(22-10 خودش در بین رقبا بهترینه در این فاکتور).اگر نوع عکاسی شما جوری هست که نیاز به فیلتر گذاری در اون جدا احساس نمیشه(کما اینکه 24-14 محبوب نیکون هم این قابلیت رو نداره) در خرید این لنز شک نکنید.
در این لینک هم میتونید تفاوت دیسورشن روبا لنزهای مختلف مقایسه کنید
من هم واقعا چنین رنجی رو لازم دارم و عاشقش هستم
ولی از زمانی که سیلینگ 50 سیگما رو دیدم جراتم کم شده
وگر نه در خریدش شک ندارم
دیروز برای عکاسی در یک مراسم کمک به خانواده های فقیر که ذغال توضیع می کردند آنقدر گرد ذغال روی دوربین و لنز نشست که اونورش ناپیدا ولی اصلا اخم نکرد(یعنی به داخل لنز نرفت)
دوستان این لنز رو دارن.میتونم بپرسم و بهتون اطلاع بدم.
ولی لنز 85-15 من هم سیلینگ چندان خوبی نداره.و خیلی از دوستان رو دیدم که از ذرات غبار در این لنز شکایت دارن...ولی خود من با مراقبت خوب هنوز به این مشکل بر نخوردم.
این لنز سیگما به امید خدا خرید بعدی من هست(اصلا به همین دلیل نکس 7 نخریدم که تا آخر سال بتونم این رو بخرم)
درود
صحبت از 8-16 سیگما شد ، اتفاقا یکی از دوستان مدتی پیش داشت بررسی میکرد ( برای کنون ) که این 8-16 را بگیرد یا 10-22 را ، در ریویو ها بدون استثناء از برتری اپتیکی 8-16 صحبت شده بود
اما چیزی که عملا وجود داشت سافت بودن تمام نمونه های این 8-16 سیگما بود که از قرار در هیچکدام از این ریویو ها ها کمترین اشاره ای هم به آن نشده بود ! بهر حال چون حتی یکدونه عکس غیر سافت در هیچکدام از ریویو ها از 8-16 ارائه نشده بود ، دوستمان 10-22 رو انتخاب کرد که حداقل از نظر کیفیت اپتیک خوب هست ( بگذریم که از نظر کیفیت ساخت ایشون رو اذیت کرد )
اتفاقا در سایت فتوزون هم که 8-16 رو روی D7000 تست کرده و طبق بقیه سایتها امتیاز بالایی هم داده !
از گذاشتن نمونه و سمپل برای آن طفره رفته است :
کد:http://www.photozone.de/nikon--nikkor-aps-c-lens-tests/625-sigma816f4556dx?start=1
موفق باشید
انوش
سلام
مشكل اين لنز همان مشكل هميشگي لنزهاي سيگماست يعني sample variation. حتي در رويو مثبت فوتوزون هم به اين نكته اشاره شده:
نقل قول:
highly recommended (if you can find a good sample)!
سلام.لنزهای سیگما در 2 حالت ارزش خرید دارند:
1-لنز مورد نظر در برند اصلی وجود نداشته باشد(فرضا 85 اف 1.4 در کانن)
2-قیمت نمونه ی سیگما تفاوت محسوسی با نمونه ی برند اصلی داشته باشد(مانند اختلاف قیمتی که زمانی 10-22 و 10-20 داشتند.یا تفاوت در لنزهای ماکرو و 70-200 و ...)
الان شما رنج 8-16 را در برند کانن ندارید.اما مبلغ قابل توجهی هم برای این لنز می پردازید,که میتوانید با آن یک 10-22 با خیال راحت بخرید و به راحتی از فیلتر استفاده کنید و تا زمانیکه کراپ داشته باشید قول میدهم لنز ماندگاری خواهد بود.یا 10-20 سیگما نسخه ی جدید را تهیه کنید.شخصا قید 8مم را میزدم و با خیال راحت 10-22 میخریدم.
مقایسه 8-16 و 10-20 جدید در 10مم اف 5.6
پ.ن:آقای هراتی شما که در این ژانر فعال هستید(مستند اجتماعی) چرا از لنز فیکس استفاده نمی کنید؟معمولا سیلینگ خوبی دارند و دیاف بازتر و سبکتر...
من روی این بحث زیاد نظر خاصی ندارم چون تمرکز روی بادی کنون هست
ولی انصافا برای کسی که 10-20 سیگما رو ول کرد و رفت به 8-16 (البته فقط 10روز 10-20 دستم بود و پسش دادم) اون 2میلیمتری که دوستان به راحتی قیدش رو میزنند تمام انگیزست و برای من راهگشای مفیدی بوده وگرنه توکینای 11-16 با آن صدای روبات گونه!!!! و شارپنس افسانه ای، مثل شیر ایستاده و در بازار اولتراواید عرضه اندام میکند!
بسیار ممنون دوست عزیز
پیشنهاد شما چه لنز فیکسی است
بر عکس دوست عزیز من سعی می کنم برای دوربین نیکونم لنزی بگیرمنقل قول:
من روی این بحث زیاد نظر خاصی ندارم چون تمرکز روی بادی کنون هست
ولی انصافا برای کسی که 10-20 سیگما رو ول کرد و رفت به 8-16 (البته فقط 10روز 10-20 دستم بود و پسش دادم) اون 2میلیمتری که دوستان به راحتی قیدش رو میزنند تمام انگیزست و برای من راهگشای مفیدی بوده وگرنه توکینای 11-16 با آن صدای روبات گونه!!!! و شارپنس افسانه ای، مثل شیر ایستاده و در بازار اولتراواید عرضه اندام میکند!
اینطور که شما می فرمایید شما این لنز رو دارید؟
در مورد اون 2 میلی متر هم باید بگم دیروز فرصتی دست داد تا با لنز 16-85 یکی از دوستان کار کنم و یک روز کاری باهاش داشته باشم
و باید بگم همون 2 میلیمتر هم ارزش دارد بخصوص در رنجهای 10 و 8 میلیمتر و در کنار آن سیلینگ و سرعت فوکس برای من خیلی مهمه است و اینکه این لنز که قابلیت استفاده فیلتر رو نداره آیا مشکل ساز نخواهد بود بدلیل اینکه من دوست دارم لنز اولتراویدم رو همیشه روی نیکون دی 7000داشته باشم (البته یک بادی دی40 هم دارم و می توانم از 18-105 رو اون استفاده کنم)
و یک مطلب اینکه من همیشه دوربین رو با خودم اینور و اونور می کشم می خوام خاطرم جم باشه
البته این رو هم بگم برای من بهترین و کلیدی ترین رنج از 10 تا 16 میلیمتر می باشد بقیه اش هم که دیگه لذت بردن بیش از حده
سلام.شکی نیست.قبول دارم حتی 1مم وایدتر هم خودش را نشان میدهد,اما مهرداد خان همه که امکانات فضانوردی ندارند و خودتان هم میدانید چه لنزهایی در بازار ایران وجود دارند و پیگیری یک مورد مشکل دار عموما از صبر و حوصله خارج است,چه برسد به اینکه بگویید فرضا از لنز خوشتان نیامده و لنز دیگری میخواهید,برعکس آنجا که از شما عذرخواهی و دلجویی می کنند اینجا برخوردها متفاوت است.نقل قول:
ولی انصافا برای کسی که 10-20 سیگما رو ول کرد و رفت به 8-16 (البته فقط 10روز 10-20 دستم بود و پسش دادم) اون 2میلیمتری که دوستان به راحتی قیدش رو میزنند تمام انگیزست
+++
جناب هراتی دست شما در انتخاب بسیار باز است.14-20-24-28-30-35و...رنج هایی هستند که بسته به انتخاب و کاربرد شما از هر برندی میتوانید تهیه کنید.
+++
جناب آقای شهریاری بهتر است قبل از خرید با هر کدام از لنزها ساعتی را عکاسی کنید.علاوه بر دوستان میتوانید از مراکزی که تجهیزات عکاسی اجاره میدهند هم استفاده کنید.
دوست عزیز من لنزهای 28-70 2.8 و 50 1.4 رو هم دارم ولی نیاز من لنز اولتراواید است و لنز 14 2.8 بطور مثال فکر کنید قیمتش چقدره باز هم دربازه 14 محدود میشیم
و یادتون باشه در عکاسی مستند لنز زوم جایگاه خودش رو داره و بازه های 10 -20 ویا همین 8-16 مثل قند شیرینه
من عکس های بسیار زیبایی رو در ژانر مستند با لنز 10-20 سیگما دیدم که واقعا زیبا بود حالا بخاطر اینکه می خواهم از همه جهات عالی باشه می خواهم با بودجه موجود بهترینش رو بگیرم
آهان پس اگر موضوع نیکون باشه من میتونم نظر بدم
راستش سایز لنز کوچیکه،سنگین نیست و البته هود و کپ خیلی جالبی هم داره
راستش من که هیچ وقت با فوکوس چه از نظر دقت چه سرعت هیچ طور مشکلی نداشتم ضمن اینکه اون صدای عجیب و در عین حال جالبی که توکینا میده رو هم نداره این 8-16
منتها به نظرم تنها ایرادش اف بالاشه که اجازه نمیده شما خیلی توی محیط های کم نور کار اساسی بتونین بکنین که البته اونم برای عکاسی معماری شاید محدودیت هایی ایجاد بکنه، نه برای عکاسی مستند یا خبری که اغلب توی محیطهای باز هستند
بله، شارپنس ممکنه به توکینا نرسه ولی بحثمون سر عالی و عالیتر هست! من ترجیح دادم عالی رو بخرم البته با 3میلیمتر!!!! واید بیشتر اونم از سر دامنه! نه از آخرش! 3میلیمتر تفاوت 8با11 برای من خیلی مهم بوده و هست! هیچ نیازی به اون شارپنس افسانه ای ندیدم!الان هم کمبودش رو اصلا حس نمیکنم!
برای کنون یا نیکون؟
من نگفتم شما بگیرید و اگر نخواستید پس بدید! گفتم من از 10-20 و توکینا 11-16 دست کشیدم رفتم سمت 8-16
دلیلش رو هم گفتم، حالا اگر کسی خواست اولترا واید بگیره با اون شرایطی که من عرض کردم، به نظرم بهتره 8-16بگیره و استفاده بکنه!
فرض بر پس فرستادن نیست!
جناب هراتی اگر لنز برای عکاسی مستند می خواهید، اونور دامنه هم به اندازه وایدش فکر کنم برای شما مهم باشه. اگر فقط دامنه را در نظر بگیریم، برای شما 10-24 خیلی بهتر هست تا 8-16
با تشکر از دو دوست عزیز
در پی تحقیقات جدید و بررسی لنزها و نیازهای من نتیجه از خیر نیکون های اولتراوید گذشتم و در کل برند نیکون رو هم کنار گذاشتم(دوربینم رو فروختم)
و تصمیم بر این شد اگر توکینا 11-16 را پیدا کردم که خوب وگر نه سیگما 10-20 را خواهم خرید(و بادی هم یک دانه کانن 7دی نازنین خواهم خرید)
با تشکر از تمامی دوستان که راهنمایی کردند بخصوص انوش عزیز
من تقریبا دو سال این لنز را داشتم.لنز بسیار دوست داشتنیی هست.فروش آن واقعا برایم سخت بود.در این مدت با سیلینگ آن هیچ مشکلی نداشتم.از مزیتهای این لنز عدم تغییر طول با زوم کردن هست که باعث بهتر شدن سیلینگ می شود.
به نظر من با وجود قیمت بالاتر هم کاملا ارزش خرید را دارد.
امروز بنده لنز ماكرو 150 جديدم رو تحويل گرفتم و بلافاصله به دست استادم با دوربينهاي d3x و d700 و dx2 ايشون مورد بررسي قرار گرفت!
اولين نكته مثبت لرزش گير خوب و موثر اون بود كه توجه بنده رو جلب كرد ( قبلا با نسخه بدون لرزه گيرش كار كردم )
دومين نكته مثبت اون فوكوس و سرعت فوكوس اون بود كه نسبت به نسخه قبلي بسيار سريعتر عمل ميكرد و بسي شادمان گشتيم.
نكته ديگه طول بلندتر و وزن سنگين تر اون نسبت به ورژن قبلي هستش
والبته دو تا هود داره ( البته اگه بشه گفت هود ) چون يكي از اونها در واقع روي دهنه بسته شده و هود روي اون بسته ميشه و 20 سانتي متر طول لنز رو بيشتر ميكنه كه هنوز وقت نكردم كاتولوگ رو مطالعه و هدف و كار اين مورد رو متوجه بشم ( دوستان اگه ميدونن بنده رو هم مطلع بفرمايند )
انشالله در اولين فرصت در حد بضاعت و سواد و علم خودم نمونه هايي رو براي دوستان قرار خواهم داد تا با بررسي دوستان متوجه بشم كه انتخاب خوبي داشته م يا خير ؟ ( ممنون ميشم اگه براي نمونه عكسها و نحوه ثبت اونها راهنمايي بفرماييد)
واقعا به نظر شما جناب محبی طول بلند و وزن سنگینتر لنز نکتهی مثبت است؟
ببرای سنسور کراپدر میتونید از دو هود بر روی هم استفاده کنید (برای جلوگیری بیشتر از نورهای اضافی. احتمالاً این لنز نسبت به flare حساسیت بیشتر از حد معمول داشته باشه) اما در استفاده روی دوربین فول فریم باید فقط انتهای هود رو استفاده کنید که تصویر دچار vignet نشه.
درود
مبارک باشد ، جناب محبی عزیز
الان که به کمترین فاصله فوکاس لنز سیگما نگاه کردم که 38 سانتی متر است
در مقایسه با کمترین فاصله فوکاس لنز 105mm VR نیکون که 31 سانتی متر است.
لنزهای ماکرو هم که بیشترین بزرگنمایی خودشون رو که 1:1 باشد رو در کمترین فاصله فوکاس خود خواهند داشت
حالا اگر موضوع اون هود 20 سانتی متری رو هم وارد معادله نکنیم ! این دو لنز هم که از نظر بزرگنمایی مثل باقی لنز های ماکرو
تفاوتی با هم ندارند ، اما چون کمترین فاصله فوکاس آنها بهم نزدیک است در نتیجه از نظر نوع مصرف فرقی هم با یکدیگر نخواهند داشت
موفق باشید
انوش
ارادت منديم جناب عاشوري نياي گرامي.نقل قول:
واقعا به نظر شما جناب محبی طول بلند و وزن سنگینتر لنز نکتهی مثبت است
خير بنده منظورم اين نبود.
عرض كردم چيزهايي كه در مقايسه به مدل قبلي كه چند بار تست كردم اين لنز سنگين تر و كمي بلند تر هستش كه البته در سايت سيگما هم ميشه اونها رو ديد.
كه تصور بنده اين هستش كه شايد به توجه به قرار دادن سيستم لرزه گير ناچار به تغييرات در اندازه آن و احتمالا وزن آن شدند ( صرفا نكاتي رو عرض كردم كه در مشاهده اول نسبت به مدل قبلي به نظرم اومد )
البته از لحاظ رنگ بدنه هم با مدلهاي ديگه سيگما كمي تفاوت داره يعني رنگ بدنه مثل بيشتر مدلها مات نيست !
فرمايش شما كاملا متين اقا مجيد گل. حقيق امر اينه كه بنده تا حالا با اكستنشن تيوب و لنز معكوس كار كردم و اين اولين لنز ماكرويي هستش كه تهيه كردم و تا كمي باهاش كار و تجربه كنم زمان لازمه كمي هم به بنده تازه كار وقت بديد ( بي تجربه گي اين مسائل رو هم داره جناب مجيد گرامي )نقل قول:
امید خان ظاهرا شما از اولین افراد استفاده کننده از این لنز در فروم هستید بنابراین این انتظار از شما میرود که به اینگونه سوالات پاسخ دهید
سپاسگزارم جناب ابراهيمي گرامي كه راهنمايي كرديد. چون براي من جاي سئوال بود كه بوسيله شما به پاسخم رسيدم و ممنونم.نقل قول:
ببرای سنسور کراپدر میتونید از دو هود بر روی هم استفاده کنید (برای جلوگیری بیشتر از نورهای اضافی. احتمالاً این لنز نسبت به flare حساسیت بیشتر از حد معمول داشته باشه) اما در استفاده روی دوربین فول فریم باید فقط انتهای هود رو استفاده کنید که تصویر دچار vignet نشه.
ار شما هم ممنونم انوش گرامي كه توضيحاتي كاملي رو فرموديد و باعث شد اطلاعاتم بيشتر بشه.نقل قول:
مبارک باشد ، جناب محبی عزیز
الان که به کمترین فاصله فوکاس لنز سیگما نگاه کردم که 38 سانتی متر است
در مقایسه با کمترین فاصله فوکاس لنز 105mm VR نیکون که 31 سانتی متر است.
لنزهای ماکرو هم که بیشترین بزرگنمایی خودشون رو که 1:1 باشد رو در کمترین فاصله فوکاس خود خواهند داشت
حالا اگر موضوع اون هود 20 سانتی متری رو هم وارد معادله نکنیم ! این دو لنز هم که از نظر بزرگنمایی مثل باقی لنز های ماکرو
تفاوتی با هم ندارند ، اما چون کمترین فاصله فوکاس آنها بهم نزدیک است در نتیجه از نظر نوع مصرف فرقی هم با یکدیگر نخواهند داشت
صرف نظر از بحث ام اف دی فکر میکنم تفاوت اصلی این دو لنز در کیفیت بوکه اونها باشه.به طوریکه قاعدتا باید لنز 150 بوکه نرمتری داشته باشه.البته با 100 مم خودم که مقایسه میکردم جنس بوکه 100 مم رو بیشتر پسندیدم.اما رزلوشن این لنز هم بسیار بالاست و بر طبق تستهایی که دیدم یکی از شارپترینهاست.گرچه بعید میدونم هیچ کدام از لنزهای ماکروی کنون نیکون و سیگما شارپتر از 100 مم اف 2 ماکروی زایس باشن!(لنز خارق العاده ایه!)
کاتالوگ سیگما2011
http://www2nd.sigma-photo.co.jp/down...MA-lens-En.pdf
ایا لنز 70-200 os f.2/8
باقیمت 2000 ارزشمنده؟//
با سلام
من در خصوص لنز سیگما اطلاعاتی ندارم. آیا این قیمتهایی که در بعضی سایت ها مثل camshop برای این نوع لنز اعلام شده واقعی است یا اینکه قیمت ها اشتباه نوشته شده اند؟
مثلا لنز 70-300 این برند می تونه قیمتش 260 هزار تومان باشه؟ چون قصد خرید دارم لطفا دوستانی که اطلاع دارند پاسخ دهند.
نه عزیزم ... این قیمت ها پرته ... مثلا sigma 10-20 f/4-5.6 رو حدود 500 قیمت زده که قیمت 2 سال پیش هم نیست !!
نماينده رسمي شركت سيگل در ايرانه كه تو خيابان جردن تهران هستش و ميتونيد قيمت بگيريد.و درسايت اطلاعات لنزها رو مطالعه كنيد.
اينم سايتش كه اگر در خود سايت سيگما هم بريد در قسمت نمايندگي ها و درقسمت خاور ميانه ذكر شده است
.::Sigma::.
از حق هم نگذريم من چندباري باهاشون تماس گرفتم خيلي قشنگ و مهربانانه جواب ميدهند و قيمتشون هم از بازار پايينتره.
البته الان لنز 200-70 با لرزش گير روندارندولي لنز 200-70 ماكرو بدون لرزش گير رودارند كه قيمتش 2450000 هست
لازم به ذكره كه سايت تصوير برتر و پيكسل هم سيگما كار ميكنند كه قيمتشون يخوده تند تره.
من لنز 200-70 با لرزش گير رو از تركيه خريداري كردم.ولازم ميدونم بگم كه گارانتي 3ساله داره و همه جاي دنيا و حتي خود ايران هم قابل ارايه هستش
و چيز ديگه اي هم كه هست دوستان بدونند كه لنزهايي كه سيگما ارايه ميكنه هيچ فرق انچناني با كنون نداره و در بعضي از ازمايشات و امتحانات حتي جواب قابل قبولتري از كنون گرفته.(البته نظر اينجانبه.اساتيد فن خورده نگيرند!!!!)
ويك خبر خوب كه براي دوربين هاي كراپ دار همچون 7d هم رينگي ارايه كرده كه ضريب نميخوره.و در لنزهاي وايد هم همينطوره.
البته در اين مقال نميگنجد ولي لازم ميدونم كه كتاب چگونگي خريد لنز رو از سايت پيكسل دانلود كرده و يا به اينجانب بگوييد برايتان ايميل كنم.البته خودتون اساتيد فن هستيد ولي اگر با اصطلاحات لنزها اشنايي نداريد بسيار كارامده.ببخشيد كه اضافه گويي كردم.ياعلي
سلامنقل قول:
و چيز ديگه اي هم كه هست دوستان بدونند كه لنزهايي كه سيگما ارايه ميكنه هيچ فرق انچناني با كنون نداره و در بعضي از ازمايشات و امتحانات حتي جواب قابل قبولتري از كنون گرفته.(البته نظر اينجانبه.اساتيد فن خورده نگيرند!!!!)
بلاخره نظر شما این هست یا نتایج تستها؟
در مورد گارانتی هم من یکبار چند سال پیش باهاشون تماس گرفتم و پرسیدم لنزی که از خارج از ایران خریداری شده و آدرس شما به عنوان خدمات دهنده گارانتی داخل پک لنز هست شامل گارانتی شما میشود یا خیر؟که گفتند خیر شامل گارنتی نیست.
هم نظره منه و هم نظر تستهايي كه انجام شده.قابل ذكر است كه بگويم من با تماسي كه داشتم در تاريخ 20 تير 1391 گفتند كه هيچ مشكلي نيست و ما قبول ميكنيم.چون ما نماينده اصلي هستيم و مهم نيست كه از چه كشوري خريديد وكارت گارانتي سيگما معيار ماست.
در مورد تست هم كه سايتهاي بسياري تست كردند كه با گوگل ترنسليت ميشه مطالبشون رو خوند و به اين نتيجه رسيد.
و يك گزينه كه براي اينجانب مهم بود مسئله پولي كه در جيب دارم بود كه سيگما نخستين و بهترين بود و هست
.::Sigma::.
Sigma Lens: Zooms - Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG OS HSM APO (Tested) - SLRgear.com!
Sigma 70-200mm 1:2.8 EX DG OS HSM Review: Digital Photography Review
Sigma 70-200mm 1:2.8 EX DG OS HSM Review: Digital Photography Review
Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS II USM Lens Image Quality
بحث قیمت،بحث دیگریست.در بحث کیفیت معدود لنزهای سیگما کیفیت بسیار خوبی دارند که سیگما قیمت آنها را از معادل در برند اصلی بالاتر گذاشته است!
اساتید محترم در خصوص لنز های 135-24 یا 300-28 سیگما اگه راهنمایی کنید ممنون میشم برای دوربین canon 550 d
اساتید محترم،دوستان گرامی،دو تا سوال:
1-خرید لنزهای سری EX سیگما نسبت به برند اصلی چقدر ریسک داره؟
2-جریان این ته رنگ قهوه ای که شنیدم چیه؟قابل حل هست؟
دوستان نظرتون در مورد 120-400 f4.5-5.6 چیه؟
دوستان سلام.ظاهرا این لنز 20-10 f4 جزو لنزهای چندان محبوب نیست نه؟من واسه یکی از دوستان که d5200 داره یه واید با قیمت مناسب و کیفیت مناسب میخواستم که به این برخوردم.من خودم 24-10 نیکور دارم راضیم ولی خوب میدونید که قیمتش بالاست.16-11 توکینا هم که گیر نمیاد.نظر دوستان چیه؟
روی 16-8 هم میتونید حساب کنید :
http://forum.akkasee.com/f59/t11593.html
پ.ن : البته به نظر آنجا هم پیش از این پرسیدید
من هم موافقم ، 24-10 کلا با در نظر گرفتن تفاوت قیمتش با لنز سیگما ارزش خرید خیلی ضعیفی داره مگر به دلایل خاص.
مدتی در بندرعباس 24-10 رو تست کردم 20-10 رو هم در حال حاضر دارم.
فرصتی برای انجام مقایسه ی دقیق نبود ولی آقای Ken Rockwell مقایسه خیلی کاملی از این دو لنز و دو لنز دیگه دارن
یک جستجو کنید پیداش میشود.
با سلام
قصد خرید " 50-17 سیگما f/2.8 "را دارم و درباره اون کمی تحقیق کردم و تعدادی از دوستان راهنمایی فرمودند ولی در این تاپیک اگر دوستان تجربه عکاسی با این لنزو دارن ازشون در مورد "عیب و ایراد احتمالی" که ممکنه این لنز داشته باشه , میخواستم بپرسم!؟ گزینه مناسبی هست ؟
ابتدا قصد خرید 15-85 داشتم و دامنه اش خیلی بدردم میخورد ولی موضوع سلیلنگ بدش منصرفم کرد(ابتدا خریدم و طی 10 روز کاملا "داست" رو به چشمم در المان جلویی دیدم و پسش دادم)
برای داشتن لنزی با اف باز ثابت در رنج زیر 2 تومن چیزی بیش از فوکال 50 گیرم نمیاد , و گزینه دیگری به نظرم نیومد(کاش 17-70 دیاف ثابت 2.8 داشت)
سپاس:-)
سلام
دوست عزیز من 6ماه لنز 17-50 سیگما رو دی 7100 استفاده کردم
از نظر سیلینگ خیالتون راحت باشه
خیلی خوش دست و خوشگله
لرزشگیرش واقعا کار امد من تا 1/10هم رو دست عکسام هیچ اثاری از لرزش نداره
تو شارپنس فوق العاده ست حتی تو دیاف 2.8
فقط رو دوربین من -10میکرو ادجاسمنت داشت تا به خروجی واقعیش رسید
شما اگه دوربینتون امکان میکرو ادجاست نرم افزاری نداشته باشه بهتر اول تست کنید بعد خرید کنید.
ببخشید این micro adjusment نرا افزاری چی هست؟ ممنون
دوستان با تجربه تر بهتر میتونن توضیح بدن ولی اونقدر که من میدونم:
تو شرایطی که فوکوس جلوتر یا عقبتر از سوزه باشه برای تنظیم کردن سیستم اتوفوکوس یا به عبارتی دقیق تر کردن فوکوس باید میکرو ادجاست کرد این امکان در برخی بدنه های رده بالا مثل نیکون دی 7100 و 7دی و 70 دی کانن بصورت نرم افزاری وجود داره و میشه براحتی فوکوس واز منو تنطیم کرد ولی در بدنه های که این امکانو ندارن باید کار به تعمیرگاه کشیده بشه تا مشکل بصورت مکانیکی حل بشه
البته در تعمیرگاه هم فقط برای یه لنز میشه این کارو انجام داد و این تغییرات در عملکرد سایر لنزها تاثیر مناسبی نخواهد داشت ولی در نرم افزاری میشه برای هر لنز یه تنطیم مختص اون لنز و ذخیره کرد و استفاده کرد.
به این لیست دوربین خودم که کانن 70 D هست رو هم اضافه بفرمایید. ممنون از توضیحاتتون. الان فیلم کاربردشم دیدم.. بسیار عالی بود
درود
بنظر بنده با فروشنده موارد را طی کنید تا مشکلی پیش نیاید
البته بنده پیشنهاد می کنم بجای خرید مستقیم از تهران (در صورتی که در شهرستان ساکن هستید و امکان سفر ندارید) به یکی از فروشندگان شهر محل سکونت مراجعه کنید و از او تقاضا کنید جنس را در اختیار شما قرار دهند (شخصا حاضر هستم به خاطر این مسئله تا 40 الی 50 هزار تومان بیشتر هزینه کنم ولی کالای مطمئن تحویل بگیرم)
چون اگر مشکلی وجود داشته باشد در آن صورت همین مقدار هزینه و وقت را باید صرف بردن لنز به تهران و تحویل به فروشگاه کنید (تازه اگر فروشنده معقول باشد) و یا برای خرید مستقیم به فروشگاه مورد نظرتون در تهران عزیمت کنید و با خیال راحت تر و تست محصول را خریداری کنید
ارادتمند
سلام دوستان
قصد خرید یک لنز فیش آی ( fish eye ) برای دوربین فول فریم نیکون دارم .
مابین دو لنز 15 با دیاف 2.8 و 8 با دیاف 3.5 هر دو از برند سیگما نیاز به دریافت راهنمایی دارم .
با توجه به اینکه یکی از ژانرهای مورد علاقه من طبیعت هست لنزهای واید متنوعی را دارا هستم ( 14 تا 50 )
لذا از این نظر بیشتر لنز 8 میلیمتر رو مد نظر دارم امما نمیدونم نسبت به لنز ارزشمند 15 میلیمتر با دیاف باز 2.8 که جوابش را به خوبی پس داده ایا مناسب هست یا خیر ؟؟
اگر دوستان آگاه راهنمایی بفرمایند ممنون میشم
دقت داشته باشید که این یک لنز Diagonal هست ، و تصویر دایرهای همچون Circular fisheye به شما نمیدهد ...
اگر منظور شما چنین لنزی است ، بله ، ولی اگر منظور شما تصاویری است که حالت دایرهای شکل پیدا میکنند ، این لنز نیست
درود،
دوست عزیز لنز 8mm از نوع Circular Fisheye هست. به این معنی که در این لنزها شما زاویه دیدی برابر 180 درجه در جهت محور افقی (X ها) و عمودی (Yها) و مورب (Z ها) خواهید داشت. بنابراین کل تصویرتون در یک دایره نشون داده میشه که اطراف این کادر سیاه هست.
فایل پیوست 65322
لنز 15mm از نوع Diagonal Fisheye می باشد و به این معنی هست که زاویه دید شما برابر 180 درجه و فقط در جهت محور مورب (Z ها) خواهد بود، که چون فضا، فضای سه بعدی هست بنابراین میدان دیدتون برابر 180 درجه در جهت محور Z ها هست. در این لنزها، کل کادرتون پوشش داده میشه و خبری از سیاه شدن گوشه های تصویر نیست.
فایل پیوست 65323
با توجه به توضیحات داده شده باید نیاز خودتون رو بسنجید، هر دو لنز لنزهای خوبی هستند با شارپنس و کیفیت بسیار خوب، اگر قصد عکاسی در محیط های کم نور رو دارید، دیافراگم باز لنز 15mm رو نادیده نگیرید.
بله،فقط یک لنز.15-8 مم اف 4 ال فیش آی کنون.