-
پاسخ: ارزشمند ترين لنزهاي سيگما
اصلا نخواستم بحث خوبی و بدی بکنم...
مثال میزنم..
نیکون ۲۰۰-۷۰ با دیافراگم ۲.۸ همراه با لرزهگیر(حالا چه فرقی داره... کانن هم دقیقا لنزی با این مشخصات داره)
کاربردهای خاصی داره...
شما با این لنز میتوانید در کمترین نورها عکس بگیرید..... استفاده بسیار زیاد این لنز در سالنهای کنفرانس.. عکاسی های خبری... پرتره .. عکاسی مد و فشن..... هست...
ویژگیها؟
قابل استفاده در نور بسیار کم.(+ لرزهگیر موثر)
کیفیت بسیار بسیار بالا
قابلیت کنترل عمق میدان
اشکال؟
اصولا اشکال این لنز نیست!(چون معتقدم تعریف این لنز متفاوت هست) ولی نسبت به بیگما رنج زوم بسیار کوتاهی داره...
حالا بیگمای معروف؟
یه لنز با زوم بسیار بالا... اصولا در طبیعت کاربرد داره...
کیفیت قابل قبول داره... تله بلندی به حساب میاد... در عین حال ۵۰ مم رو هم پوشش میده...
اشکالات؟
وزن سنگین
دیافراگم تنگ
عدم وجود لرزه گیر
حالا شما بر اساس عکاسی خودتون و نیازتان را مشخص و بعد لنز انتخاب کنید؟ هیچ گاه بین این دو لنز مردد نخواهید بود...
-
فکر کنم سوالم را گنگ مطرح کردم.
بله از خیلی جهات 200-70 سرتره و شکی در این نیست. ولی منظور بنده با توجه به عکس ها و مطالبی که دوستان درج کردند رنج این دوربین برای عکاسی از پرندگان و کلا طبیعت بود.
نمی دونم 500-50 Converter بهش می خوره یا نه. و آیا سیگما در فکر این هست که این لنز را Update کنه و با لرزه گیر بده بیرون؟
-
نقل قول:
بله از خیلی جهات 200-70 سرتره و شکی در این نیست. ولی منظور بنده با توجه به عکس ها و مطالبی که دوستان درج کردند رنج این دوربین برای عکاسی از پرندگان و کلا طبیعت بود.
و از خیلی از نظرات ۵۰۰-۵۰ برتر است... ولی ارتباطی به هم ندارن....
اینکه سیگما بخواد این لنز رو آپدیت کنه یا نه... کسی خبر نداره....
اگر نیکون هم ۴۰۰-۸۰ خودش رو آپدیت کنه جذاب خواهد شد.....
۴۰۰-۸۰ نیکون کیفیت بسیار خوبی داره... لرزه گیر خوبی هم داره .. اما موتور فوکوس سریع نداره و این لنز از چشم میافته!
-
ورقا جان ....
یک مشکل که به نظرم با این لنز خواهی داشت ، وزن سنگین این لنز است ، خودت که بهتر میدانی برای عکاسی از پرندگان در حال پرواز بایستی لنز و دوربین را دائما در هوا چرخش دهید و این باعث میشود که شما از وزن سنگین آن عذاب بکشید...
البته سه پایه و مونوپاد ( چی مشکن به فارسی تک پایه ) هم شاید کمی مشکل شما رو کم کنه ، اما وزن این لنز با دی 200 واقعا عذاب اور است...
تا نظر دوستان چه باشد...
-
سلام
میخواستم نظر دوستان رو در مورد لنز 55-200 سیگما بدونم . با توجه به قیمت پایین چطور لنزیه
:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza999
سلام
میخواستم نظر دوستان رو در مورد لنز 55-200 سیگما بدونم . با توجه به قیمت پایین چطور لنزیه
والله نظر خاصی ندارم....
این تست رو ببینید.....!
کد:
http://www.ephotozine.com/article/Sigma-55-200-f4-56-DC
قیمت خوبی داره ، اما هر ارزونی بی علت نیست و هر گرونی بی حکمت...
لنز خوب داشتن بهتر از بدنه ی خوب داشتن است ، این لنز برای شما باقی خواهد ماند و سرمایه ی شما است...
چه بسیار دوستانی که بدلیل داشتن لنز نتوانستند تغییر برند بدهند....
من اگر به همچین رنجی نیاز داشتم به سراغ APO 50-150mm F2.8 EX DC HSM میرفتم.....
کد:
http://www.pbase.com/lightrules/s50_150
شاید قیمت متفاوت باشه اما ...........
و حتی تله های بهتر....
-
17-70 با موتور Hsm هم به بازار اومد..البته فقط برا نیکونی ها
http://www.sigmaphoto.com/news/news.asp?nID=3351
-
دوستان میخواستم در مورد 50-150 بدونم. لنزی خوبی هستش در ترکیب با یه 18-50؟
با یه کانورتر 1.4 چه طوره؟
کلا یه اطلاعات کلی ازش میخواستم....
ممنون...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooriya_Online
ممنون...
یك مشكل این لنز DC بودن آن است...
اما داشتن اف 2.8 یك حسن است...
لرزه گیر نداشتن هم كمی مشكل ایجاد میكند ، بخصوص با نصب تله كانورتور.....
اما به نظرم بهترین كاربرد این لنز در یك آتلیه و برای پرتره است
معادل 75-225 در كراپ 1.5 كه به نظرم یك لنز خوب میاید.....
اما باید قیمت را مقایسه كرد...قیمت در چه حدودی است ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooriya_Online
ممنون...
من دوست یکی از دوستام دارتش و فوق العاده ازش راضیه.. یه چند نمونه پرتره تو 150mm با f2.8 دیدم که خیلی عالی بود.. اون طرف که بسیار بسیار راضی بود... نمیدونم کانورتر روش نصب میشه یا نه..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doncorleone
من دوست یکی از دوستام دارتش و فوق العاده ازش راضیه.. یه چند نمونه پرتره تو 150mm با f2.8 دیدم که خیلی عالی بود.. اون طرف که بسیار بسیار راضی بود... نمیدونم کانورتر روش نصب میشه یا نه..
محمد جان قابلیت نصب كانورتور دارد.......
-
با سلام
امروز با یکی از دوستان راجع به 70-200 سیگما صحبت میكردم كه بگیرم یا نه.
بهم میگفت با توجه به زمینه عكاسی من ( منظره و پرتره) به جای اینكه پول برای دیاف 2.8 بدم بزارم برای قدرت تله بیشتر
البته برای خرید یه لنز واید اختلاف نظری نبود
می خواستم منو راهنمایی كنید. اینجا بحث اینكه این لنز سیگما كارایی خوبی داره زیاده ... از لحاظ كیفیت و ....
به نظر شما برای من چه لنزی مناسب ا ست :::confused2:::
برای واید هم سیگما 10-20 رو میخوام بگیرم كه متاسفانه امروز زنگ زدم نور نگار گفت تا 10 روز دیگه میآد؟
در ضمن اگر جایی رو سراغ دارین برای خرید بفرمایید ؟ ( مثل سیگل كه شمارش و ندارم :::big grin:::)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimha
با سلام
امروز با یکی از دوستان راجع به 70-200 سیگما صحبت میكردم كه بگیرم یا نه.
بهم میگفت با توجه به زمینه عكاسی من ( منظره و پرتره) به جای اینكه پول برای دیاف 2.8 بدم بزارم برای قدرت تله بیشترالبته برای خرید یه لنز واید اختلاف نظری نبود
می خواستم منو راهنمایی كنید. اینجا بحث اینكه این لنز سیگما كارایی خوبی داره زیاده ... از لحاظ كیفیت و ....
به نظر شما برای من چه لنزی مناسب ا ست :::confused2:::
برای واید هم سیگما 10-20 رو میخوام بگیرم كه متاسفانه امروز زنگ زدم نور نگار گفت تا 10 روز دیگه میآد؟
در ضمن اگر جایی رو سراغ دارین برای خرید بفرمایید ؟ ( مثل سیگل كه شمارش و ندارم :::big grin:::)
بنده متوجه این قسمت نشدم....میشه بیشتر توضیح دهید ؟
بعد اینكه در همان برند كنون لنز های تله ی باقلوایی وجود دارد.......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
بنده متوجه این قسمت نشدم....میشه بیشتر توضیح دهید ؟
بعد اینكه در همان برند كنون لنز های تله ی باقلوایی وجود دارد.......
سلام
مشكل اصلي پوله كه خدا زيادش كنه canon قيمت لنزاش ........ آسمون ميره.
نميدونم منظور شما دقيقا كدو قسمته؟
اما كلا قضيه اينه
من ميخواستم لنز 70-200 سيگما با دياف 2.8 رو بگيرم كه اينجا از كارايي اون تعريف شده بود.
بعد از صحبت با يكي از دوستانم ، به من گفت كه بجاي اينكه بيام لنز 70-200 مذكور رو بخرم بجاش با اين پول لنز تله ديگه ي گه قرت بيشتري تو تله داره بگيرم چو براي كار منظره و... زياد فرقي براي من نميكنه.
دليلش هم اين بود كه تو فضاي باز كه من عكس ميگيرم و هميشه هم فرصت استفاده از پايه را دارم ، احتياجي به دياف 2.8 ندارم....
حالا سوال من اين كه با توجه به نحوه كارمن نظر شما براي خريد لنز تله چه؟؟
چه لنزي رو پيش نهاد ميكنيد؟
در ضمن نظرتون راجع به 100-300 سيگما چي هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimha
سلام
مشكل اصلي پوله كه خدا زيادش كنه canon قيمت لنزاش ........ آسمون ميره.
نميدونم منظور شما دقيقا كدو قسمته؟
اما كلا قضيه اينه
من ميخواستم لنز 70-200 سيگما با دياف 2.8 رو بگيرم كه اينجا از كارايي اون تعريف شده بود.
بعد از صحبت با يكي از دوستانم ، به من گفت كه بجاي اينكه بيام لنز 70-200 مذكور رو بخرم بجاش با اين پول لنز تله ديگه ي گه قرت بيشتري تو تله داره بگيرم چو براي كار منظره و... زياد فرقي براي من نميكنه.
دليلش هم اين بود كه تو فضاي باز كه من عكس ميگيرم و هميشه هم فرصت استفاده از پايه را دارم ، احتياجي به دياف 2.8 ندارم....
حالا سوال من اين كه با توجه به نحوه كارمن نظر شما براي خريد لنز تله چه؟؟
چه لنزي رو پيش نهاد ميكنيد؟
در ضمن نظرتون راجع به 100-300 سيگما چي هست؟
منظور بنده ان قسمت بود كه Bold شده بود.....
نقل قول:
با توجه به زمینه عكاسی من ( منظره و پرتره) به جای اینكه پول برای دیاف 2.8 بدم بزارم برای قدرت تله بیشتر
و اما مهم ترین سوال.....
بودجه ی شما چقدر است ؟
اول از همه بدانیم حداكثر بودجه چقدر است بعد صحبت كنیم...
و بعد اینكه خودتان شخصا احساس میكنید چه رنجی را میپسندید ؟ مثلا تله 300 برایتان كافی است و یا 200 و اینطور شما چه رنجی را میپسندید....
-
حدود یک میلیون یکم بالا یکم پایین
ولی میخوام هم تله بگیرم و هم واید 10 -20 سیگما
البته 300 رو بیشتر میپسندم....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimha
حدود یک میلیون یکم بالا یکم پایین
ولی میخوام هم تله بگیرم و هم واید 10 -20 سیگما
البته 300 رو بیشتر میپسندم....
پس 450 هزار تومان كسر میشود...
میرسیم به 550 تومان...
با این بودجه سیگما گزینه ی شما است...
اما با 700 تومان یك لنز خیلی خوب مثل 70-200 اف 4 بدن لرزه گیر ( سری ال ) رو میتوانید تهیه كنید....
آیا امكان پرداخت 700 تومان را دارید.اگر بله بی شك بهترین انتخاب ممكن خواهد بود....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
پس 450 هزار تومان كسر میشود...
میرسیم به 550 تومان...
با این بودجه سیگما گزینه ی شما است...
اما با 700 تومان یك لنز خیلی خوب مثل 70-200 اف 4 بدن لرزه گیر ( سری ال ) رو میتوانید تهیه كنید....
آیا امكان پرداخت 700 تومان را دارید.اگر بله بی شك بهترین انتخاب ممكن خواهد بود....
یعنی به نظرشما این لنز از
70 - 200 سیگما و یا 100-300 سیگما با اف 4 بهتر است
البته 100-300رو قیمت گرفتم 870؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimha
یعنی به نظرشما این لنز از
70 - 200 سیگما و یا 100-300 سیگما با اف 4 بهتر است
البته 100-300رو قیمت گرفتم 870؟
به نظرم از بسیاری جهات شایسته تر است....
تا دوستانی كه از این دو لنز استفاده كرده اند نظرشان چه باشد....
-
میشه بیشتر توضیح بدین ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimha
میشه بیشتر توضیح بدین ممنون
دوست عزیز 495 تومان که میره برای 20-10.. به نظر من تله 300-70 IS USM کنون رو بگیرین.. من خودم داشتم و خیلی عالیه.. مطمئن باشین ازش راضی خواهید بود...
سیگما 300-100 هم لنز خوبیه اما لرزشگیر نداره.. من اگه بودم بین این دو تا 300-70 رو انتخاب میکردم..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doncorleone
دوست عزیز 495 تومان که میره برای 20-10.. به نظر من تله 300-70 IS USM کنون رو بگیرین.. من خودم داشتم و خیلی عالیه.. مطمئن باشین ازش راضی خواهید بود...
سیگما 300-100 هم لنز خوبیه اما لرزشگیر نداره.. من اگه بودم بین این دو تا 300-70 رو انتخاب میکردم..
این لنز دیاف ثابت نداره نه ؟؟؟
این دیاف ثابت چقدر می ارزه ؟
قیمت این لنز چند است؟
-
راستی
این سری Lبودن چی چقدر فرقشه ؟ من شنیده بودم که کیفیتشون خیلی خوبه ؟
سری L بودن و دیاف ثابت میرزه یا لرزه گیر داشتن و تله قوی تر ؟!!
دارم گیج میشم دیگه:(:(:(:(:::confused2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimha
راستی
این سری Lبودن چی چقدر فرقشه ؟ من شنیده بودم که کیفیتشون خیلی خوبه ؟
سری L بودن و دیاف ثابت میرزه یا لرزه گیر داشتن و تله قوی تر ؟!!
دارم گیج میشم دیگه:(:(:(:(:::confused2:::
می بخشید من می پرم وسط بحث .
من هم مثل شما قصد خرید یه لنز تله و یه لنز زوم واید رو دارم . با توجه به قیمت معقول تر لنزای سیگما من لنز 70-17 سیگما رو انتخاب كردم قیمتش حدود 350 تومنه. و اما لنز زوم تله : من بین 300-70 لرزه گیر دار و 200-70 اق 4 سری ال كنون دومی رو انتخاب كردم به چند دلیل سرعت فوكوس و كیفیت عكسای 200-70 یه چیز دیگه است و 300-70 هم كیفیت خوبی داره ولی بالاتر از 200 خیلی ضعیف عمل می كنه سرعت فوكوسش هم پائینه و یه ایرادی كه داره (البته به نظر من) سر لنز می چرخه و گویا قابیلت فوكوس دستی نداره !!!! و در كل یه لنز آماتوریه . ولی اگه مایه بیشتری داری روی 200-70 اف 4 دارای لرزه گیردار زوم كن باور كن اگه مایه بیشتری داشتم شبونه می رفتم برای خرید !!!! توی لنزای تله سیگما هم 300-100 و 400-80 لنزای خوبی هستند و 300-120 هم آخرشه.
ضمنا سری ال بودن چند تا حسن داره یكیش استفاده از المنتهای یو دی و فلوریت در این لنز هاست مثلا 300- 70 یه المنت یودی دی داره و 200-70 اف 4 ، 2 تا و 200-70 اف 2.8 دارای لرزه گیر 4 تا . و این ال از واژه لوکساری به معنای مجلل گرفته شده - حسن دوم لنزای سری ال قابلیت استفاده از اکستندر 1.4 و 2 ایکس برای افزودن بر فاصله کانونی است البته برای لنزای دارای فاصله کانونی 135 و بیشتر .
و اما حکایت لرزه گیر که برای لنزای تله از واجباته .ولی لنز لرزه گیر دار 700 دلاری معمولی کجا و لنز مثلا 1500 دلاری سری ال دارای لرزه گیر کجا ؟ !!!
دوست عزیز به نظر من چون شما هم مثل من اول راهی زیاد ولخرجی نكن همون 200-70 اف 4 بدون لرزه گیر هم با قیمت حدود 700 تومن خرید ایده آلیست .
-
اولین لنز سیگما (مانت نیکون) که خریدم 105 ماکرو 2.8 بود، اگه OS بود عالی می شد ولی مهمتر اینه که HSM نیست، غیر از این دو مورد، از بهترین های سیگما است.
بعدی( 1.4)30 DC بود که باز هم از بهترین های سیگماست، شارپنس خوب و رنگهای خاص گرمش از خصوصیتهای این لنزه، به نظر من یکی از اولین انتخابهای هر عکاس برای مصارف عمومی است و از ماکرو واجب تره.با دیاف بازش و نویز کم D300 ترکیب مناسبی برای عکاسی در شرایط نوری ضعیف فراهم کرد.
24-12 هم رو دست دو گرفتم و دست بر قضا خیلی سالم و تمییز از آب در اومد، نو این لنز الان قیمتش حدود 850 هزار تومان شده و کمی گرون به نظرم میاد، خاصیتش نسبت به 24-12 و24-10 نیکون اینه که برای فول فریم شدن آمادگی کامل داره! ولی خوب کیفیت 24-14 نیکون به اندازه قیمتش با این لنز فاصله داره، که منطقیه. برای من که خیلی واید باز نیستم انتخاب عالی بود، به خصوص که بخت پیدا کردن دست دو تمییزش رو زمانی که نوش 650 تومن بود، داشتم.
-
ارزشمند ترين لنزهاي سيگما
سلام
:think:;بین لنز 50-150 و 70-200 از همه نظر کدومشون بهتره البته با بدنه سونی الفا 200 کسی می دونه اختلاف قیمت این لنزها تو تهران با بندر عباس چقدره؟
-
70-200 سیگما نسبت به همتاهای همرنج خودش (در برند کنون و نیکون) مشخصات اپتیکی پایینتری دارد. مشکلاتی از قبیل سافت بودن گوشهها بویژه در بازترین دیافراگم که روی دوربینهای کراپدار نمود کمتری پیدا میکنه.
50-150 گزینه بدی نیست. سبکتر و کمحجمتر است. این مزیت تقریباً خوبی است. اما اگر احتمال میدهید که قصد فروش یا آپگرید لنز را در آینده خواهید داشت و روی پولش بخواهید حساب باز کنید به نظرم سراغ 50-150 نروید. چون لنزی نیست که خواهان زیادی داشته باشد. (حداقل در این فروم ندیدم کسی بیش از خواندن Review پیگریش باشد)
-
سلام به دوستان:::love2::: نظرتون در مورد انتخاب این لنزها بر اساس قیمت وکیفیت چیست .sigma18- 250 .canon 18-200...canon 18-135
-
با سلام
نظر اساتید محترم در مورد لنز 150-500 سیگما چیه؟
با تشکر
-
سلام؛
نقل قول:
سلام به دوستان نظرتون در مورد انتخاب این لنزها بر اساس قیمت وکیفیت چیست .sigma18- 250 .canon 18-200...canon 18-135
سوال خود را در جاي مناسب نپرسيده ايد:
نقل قول:
با سلام
نظر اساتید محترم در مورد لنز 150-500 سیگما چیه؟
با تشکر
شما هم همين طور. يك تاپيك جداگانه داريم كه از سير تا پياز اين لنز در آن وجود دارد:
-
دوستان برای عکاسی پرتره بهترین لنز سیگما که ارزان قیمتم باشه(:::happy:::) چیه؟ چی پیشنهاد میدین؟
ممنون
-
سلام
حالا بودجه چقدر هست؟
لنز زوم باشه یا پرایم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IMAN2006
دوستان برای عکاسی پرتره بهترین لنز سیگما که ارزان قیمتم باشه(:::happy:::) چیه؟ چی پیشنهاد میدین؟
ممنون
-
قبل از اینکه به سوالهای مهدی جواب بدید...
150-50 و70-17 (البته ورژنهای جدید) هر دو لنزهایی با کیفیت و قیمت مناسب توی این برند هستن...منتها تاپیکهای مربوط با سوالتون هم بسیار مفصل موجوده که با مطالعه اونها به جوابتون میرسید...
-
سلام دوستان.بودجه من حدود 500 تومان است.میخواستم ببنیمن از نظر اپتیکی لنز sigma 10-20 f/3.5 خیلی برتری نسبت به sigma 10-20 f/4.5-5.6 داره که بخوام بیشتر خرج کنم یا همین sigma 10-20 f/4.5-5.6 را بگیرم.
برای عکاسی از طبیعت میخوام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen_n
سلام دوستان.بودجه من حدود 500 تومان است.میخواستم ببنیمن از نظر اپتیکی لنز sigma 10-20 f/3.5 خیلی برتری نسبت به sigma 10-20 f/4.5-5.6 داره که بخوام بیشتر خرج کنم یا همین sigma 10-20 f/4.5-5.6 را بگیرم.
از آنجائیکه احتمال داشتن این دو لنز برای دوستان عکاس کم میباشد بهتر است به Review های مربوطه مراجعه کنید. پس از مطالعه چند مقاله معتبر به نظر میرسد sigma 10-20 f/3.5 به مقدار بسیار اندکی کیفیت اپتیکی بهتری مخصوصا در دیافراگم های باز داشته باشد و به دلیل استفاده معمول از دیاف های میانی در عکاسی طبیعت، اهمیت این مسئله کمتر هم میشود. نکته مهم در sigma 10-20 f/3.5 همانطور که میدانید، دیافراگم ثابت آن در فواصل کانونی مختلف میباشد.
-
واقعا جرات میخواد لنز سیگما خریدن. مزخرف ترین لنزها و خدمات مربوط به سیگما است. یک اشغال نیکونی یا کانون بگیری بهتر از بهترین سیگما است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IMAN2006
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen_n
به نظر من هم اگر به f3.5 احتیاج ندارید، ارزش هزینه بیشتر را ندارد. نسخه قدیمی خیلی خوب است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
malekjmd
واقعا جرات میخواد لنز سیگما خریدن. مزخرف ترین لنزها و خدمات مربوط به سیگما است. یک اشغال نیکونی یا کانون بگیری بهتر از بهترین سیگما است.
سلام؛
من نه نسبت و قرابت و ارتباطی با نماینده سیگما در ایران دارم، نه عایدی از افزایش فروش محصولات این شرکت و نه زیانی از کاهش فروش آن. فقط به عنوان کسی که از بعضی محصولات آن استفاده کرده نمی توانم حرف شما را قبول کنم، چه در این تاپیک و چه در تاپیکهای دیگری که به صورت مشابه نظر خود را مطرح کرده اید. اگر بحث همین دوستمان که این سوال را پرسیده یا سایر دوستانی که در آینده ممکن است پستهای شما را بخوانند و بر اساس آن نتیجه گیری کنند، وجود نداشت مطمئن باشید من هیچ جوابی به این پست شما نمی دادم. تجربه ناموفق شما در استفاده از یک لنز سیگما (که اصلا نمی تواند دلیلی بر وجود مشکل آن لنز باشد) را نباید به کل تعمیم بدهید. من هم به راحتی می گویم در مقابل پولی که پرداخته ام هم از لنز 10-20 راضی هستم و هم از 150-500. بهتر نیست کمی در ارایه نظرات خود خویشتن دار تر باشیم؟
-
1- اگر من و تنها من باشم که چنین نظری دارم شما ممکن است درست بگویید. در ثانی نگفتم همه لنزهای سیگما بد هستند اتفاقا سیگما لنزهای خیلی خوبی هم دارد اما شانسی و بگیر نگیر دارد. تازه جوابگویی مناسب مهمترین فاکتور در خدمات پس از فروش است ولی مگر در این کشور حقوقی هم برای مشتری قایل اند؟ لنزهای سیگما اصولا معروفند به این که کیفیت خط تولیدش یکسان نیست و از لنز به لنز کیفیت متفاوت است. خوب چرا ادم عاقل کاری کند که بعدش پشیمان بشه. من در نظر داشتم لیستی از لنزهای واید و تله سیگما بگیرم وقتی دیدم اولین لنز چه دردسرهایی برام درست کرد برگشتم سراغ لنزهای برند اصلی یعنی نیکون هر چند که گرانتر هستند.
2-میتوانید در همین سایت سرچ کنید ونظرات دیگران را هم در مورد لنزهای سیگما بخوانید. در شبکه هم میتوانید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooyan
سلام؛
من نه نسبت و قرابت و ارتباطی با نماینده سیگما در ایران دارم، نه عایدی از افزایش فروش محصولات این شرکت و نه زیانی از کاهش فروش آن. فقط به عنوان کسی که از بعضی محصولات آن استفاده کرده نمی توانم حرف شما را قبول کنم، چه در این تاپیک و چه در تاپیکهای دیگری که به صورت مشابه نظر خود را مطرح کرده اید. اگر بحث همین دوستمان که این سوال را پرسیده یا سایر دوستانی که در آینده ممکن است پستهای شما را بخوانند و بر اساس آن نتیجه گیری کنند، وجود نداشت مطمئن باشید من هیچ جوابی به این پست شما نمی دادم. تجربه ناموفق شما در استفاده از یک لنز سیگما (که اصلا نمی تواند دلیلی بر وجود مشکل آن لنز باشد) را نباید به کل تعمیم بدهید. من هم به راحتی می گویم در مقابل پولی که پرداخته ام هم از لنز 10-20 راضی هستم و هم از 150-500. بهتر نیست کمی در ارایه نظرات خود خویشتن دار تر باشیم؟
-
دوست عزيز
ضمن تائيد نظر شما درخصوص يكنواخت نبودن كيفيت لنزهاي سيگما كه البته با گذشت زمان مشكل كمتر شده و سيگما در حال رفع اين نقيصه هست،
بايد عرض كنم همانطور كه جناب آقاي پويان فرموده اند بهتر است قضاوت درمورد تجهيزات را كمي با تامل بيشتر و مبتني بر شواهد عيني گسترده و آمارهاي مستند بيان كنيم.
ضمناً عباراتي همچون "مزخرف ترين" و "آشغال" در يك فروم تخصصي تاحدودي بار علمي و منطقي بحث ها را كاهش داده و بار احساسي را جايگزين مي سازد.
من نقل قول هاي عكاسان زيادي را درباره لنزهاي سيگما شنيده ام كه نشان مي دهد كمابيش لنزهاي باارزشي هم در گروه لنزهاي سيگما وجود دارند. مثلاً سيگما 20-10 و 50-17 از لنزهاي خيلي خوب سيگما هستند كه باتوجه به نسبت كيفيت به قيمت، "باارزش" هستند.
موفق باشيد
-
لنز خوب سیگما کم نداره اما کیفیت ساخت هیچ وقت نباید با کنون و نیکون مقایسه بشه چون از لحاظ قیمتی گاهی نصف قیمت لنزهای کنون و نیکون و گاهی قیمتش که بالا میره کیفیت خوبی هم داره 12-24 و یا 105 ماکرو یا 100-300 قیمتشون نسبت به کیفیت خیلی خوبه
-
کسی از دوستان قیمت 2470mm F2.8 EX DG Macro رو داره ؟ می دونم پیدا کردنش خیلی سخته ولی کسی می دونه کجا میشه پیداش کرد ؟
میشه گفت عاشقش شدمممممم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
romeo_1593
کسی از دوستان قیمت 2470mm F2.8 EX DG Macro رو داره ؟ می دونم پیدا کردنش خیلی سخته ولی کسی می دونه کجا میشه پیداش کرد ؟
میشه گفت عاشقش شدمممممم
http://www.akkasee.com/forum/showthr...834#post212834
-
سلام؛
بالاخره فتوزون یکی از لنزهایی که منتظر رویوی آن بودم یعنی Sigma AF 120-300mm f/2.8 APO EX HSM DG OS را بررسی کرد، البته بر روی 5D2:
ارزش این لنز در ثابت بودن این F 2.8 این لنز حتی در 300 میلیمتر است. در واقع تنها لنز زومی است که در 300 میلیمتر F2.8 دارد (البته به غیر از غول 200-500) که برای عکاسان ورزشی و حیات وحش بسیار ایده آل است.
اما خلاصه نتیجه بررسی:
در مرکز لنزی عالی است. اما در گوشه ها لنزی نه چندان فوقَالعاده اما نسبتا خوب است. از نکان مثبت دیگر بوکه نرم، لرزشگیر عالی 4 استاپی و فکوس سریع و تقریبا بی صدا و از نکات منفی قیمت این لنز است.
می توانید ریویی کامل را در لینک زیر ببینید:
کد:
http://www.photozone.de/canon_eos_ff/629-sigma120300f28oseos
-
سلام
یک مدل از لنزهای سیگما بود که همزمان تله و ماکرو بود(در حالت تله با یک کلید میتوانستید به حالت فوکوس 90 سانتی متری ماکرو برید)
واقعا اگر کسی به من بگه چی بود لطف کرده
هر چی فکر میکنم یادم نمیاد
ممنون
-
بسیاری از لنزهای رده پایین سیگما این حالت رو دارند.
فکر کنم منظور شما 70-300 باشه.
http://www.sigmaphoto.com/shop/70-30...dg-macro-sigma
-
با سلام به همه دوستان !
می خواستم دوستان برای دوربین canon 7D یه لنز تله مناسب پیشنهاد بدین البته من یه لنز 70-200 با اف 4 کنون دارم (L) نمی دوننم می خوام تله باشه ! حالا اگه میشه یه پیشنهادی بدین ( قیمت در حدود 1 تومن باشه)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saital
با سلام به همه دوستان !
می خواستم دوستان برای دوربین canon 7D یه لنز تله مناسب پیشنهاد بدین البته من یه لنز 70-200 با اف 4 کنون دارم (L) نمی دوننم می خوام تله باشه ! حالا اگه میشه یه پیشنهادی بدین ( قیمت در حدود 1 تومن باشه)
دقیقا منظورتون از این پست چیست دوست عزیز؟
-
راستش من می خواستم لنز سیگما 50-500 و یا 150-500 را بخرم اما موندم نمی دونم به نظر شما چه لنزی مناسب است ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saital
راستش من می خواستم لنز سیگما 50-500 و یا 150-500 را بخرم اما موندم نمی دونم به نظر شما چه لنزی مناسب است ؟
بهتر شد.
بین این دو لنز 150-500 کیفیت بهتری دارد.
-
و البته قیمتی که آخرین بار برای این لنز دیدم بیشتر از1.500.000 تومان بود.
-
EX
ex در لنز های سیگما چه معنی دارد چون لنزهای با کیفیت سیگما همه این پسوند را دارند
-
http://www.sigmaphoto.com/sigma-lens-technology
معانی مختلف هر یک از نشانهها در مقابلش نوشته شده
EX (EX Lens)
The exterior of this lens is EX-finished to denote the superior build and optical quality, and to enhance its appearance.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Herat-picture
ex در لنز های سیگما چه معنی دارد چون لنزهای با کیفیت سیگما همه این پسوند را دارند
EX مخفف Excellent می باشد و به لنزهای سیگما که کیفیت مرغوبی دارن گفته میشه.
-
EX (EX Lens)
The exterior of this lens is EX-finished to denote the superior build and optical quality, and to enhance its appearance
-
دوستان چند تا پرسش دارم
من قصد خرید 150-500 رو دارم
1 ولی شنیدم که دو ورژن هست که ورژن جدیدش 1500 هست و قدیمش 1050 درسته؟!
2 در کل لنز 50-500 شارپتر هست یا 150-500
3 نام دقیقی لنز ورژن جدید 150-500 چیه چون نمیدونم دقیقا نام ورژن قبلی چیه تا تمایز قائل بشم..
ممنون میشم راهنمایییم نمایید
با سپاس
-
تاپیک مناسبی را برای پرسیدن سوال انتخاب نکرده اید.
150-500 فقط یک ورژن دارد.
لنز 50-500 دو ورژن دارد که ورژن قدیمی بدون لرزشگیر و ورژن جدید با لرزشگیر است.
مقایسه 50-500 ورژن یک و 150-500 در 500مم و F/8.
http://www.the-digital-picture.com/R...mp=5&APIComp=3
-
نقل قول:
150-500 فقط یک ورژن دارد.
نه مسعود جان، 150-500 هم دو ورژن دارد: با لرزه گیر (OS) و بدون آن. اولی با همون قیمت 1500 به بالاست و دومی حول و حوش یک تومن!
برای مقایسه به جز سایت معرفی شده بالا، شاید بد نباشد یک سری هم به سایت جوزا (www.juzaphoto.com) بزنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_Bahman
نه مسعود جان، 150-500 هم دو ورژن دارد: با لرزه گیر (OS) و بدون آن. اولی با همون قیمت 1500 به بالاست و دومی حول و حوش یک تومن!
برای مقایسه به جز سایت معرفی شده بالا، شاید بد نباشد یک سری هم به سایت جوزا (
www.juzaphoto.com) بزنید.
سایت جوزا
http://www.juzaphoto.com/article.php?l=it&article=50
سایت سیگما
http://www.sigmaphoto.com/shop/telep...-lenses?page=2
من یک یک ورژن بیشتر نمیبینم.
شما اگر لینکی دارید لطف کنید.
-
منم تعجب میکنم
الان با پیکسل تماس گرفتم ، گفتند 150*500 تنها یک ورژن داره و گفته جناب مبین را تایید کردند..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_Bahman
برای مقایسه به جز سایت معرفی شده بالا، شاید بد نباشد یک سری هم به سایت جوزا (
www.juzaphoto.com) بزنید.
سلام
لنزهای 150-50 و 500-50 سیگما دو نسخه قدیمی و جدید (با لرزشگیر) دارند ، احتمالا ً با آنها اشتباه شده است.
-
دوستان در مورد لنز ماکرو 150 جدید که لرزه گیر هم داره اطلاعاتی دارند ؟
بنده قصد خرید دارم اما میخواستم بدونم عزیزی هستش که با مدل لرزه گیر دارش کار کرده باشه ؟
چون گویا این لنز هم از لنزهای خوب سیگما هستش اینجا مطرح کردم.
-
ببخشید فکر کنم حق با شماست. هر چند دارم همچنان می گردم ببینم ورژن non-os آن از کجا تو ذهنم نشسته (اونم با قیمت!)
فکر کنم بجز آلزایمر چک و چونه زدن زیاد با ناصرخسرو ایها هم در بروز این اشتباه نقش داشته ....
-
اینم سایت سیگما به زبان فارسی
کد HTML:
http://www.sigma-photo.ir
-
دوستان اگر ممکن هست یک لنز wide از برند سیگما معرفی کنید.
+ کمتر از 15mm
+ شارپنس خوب
+قیمت مناسب
+ مانت کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed2vfx
دوستان اگر ممکن هست یک لنز wide از برند سیگما معرفی کنید.
+ کمتر از 15mm
+ شارپنس خوب
+قیمت مناسب
+ مانت کنن
سیگما 8-16 با قیمت حدود 1 میلیون تومان و رنج مورد نظر شما کیفیت خوب ساخت و شارپنس عالی.
http://www.photozone.de/canon-eos/515-sigma816f4556apsc
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
malekjmd
دوست عزیز شما لنز سیگما دارین که این حرف را میزنید؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash Sh
نظرتون راجع به 10-20 سیگما چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed2vfx
نظرتون راجع به 10-20 سیگما چیه؟
حدود 25 درصد واید تر بودن (پوشش بیشتر فضا) بهترین دلیلیه که من 8-16 رو ترجیح میدم. (جدای بحث شیرین شارپنس ;-) )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash Sh
حدود 25 درصد واید تر بودن (پوشش بیشتر فضا) بهترین دلیلیه که من 8-16 رو ترجیح میدم. (جدای بحث شیرین شارپنس ;-) )
قیمت 8-16 رو آمازون زده حدود 700 دلار. چطور شما میگی قیمتش حدود یک ملیون تومان هست؟!
خودتون تا بحال از این لنز استفاده کردید؟