دیافراگم در 70 میلیمتر هم شده 4 نسبت به قبلی که 4.5 بود.
دیافراگم در 70 میلیمتر هم شده 4 نسبت به قبلی که 4.5 بود.
خدایا جلوی من رو بگیر که دوباره این لنز سیگما رو انتخاب نکنم !!
من از فوکوس 17-70 خودم روی کنون اصلاً راضی نبودم و نیستم...
قیمت فروش در سایت آمازون : 449$
http://www.amazon.com/Sigma-17-70mm-...9948983&sr=8-5
جالبه که نسبت به نسخه بدون لرزشگیر (با hsm یا بدون آن) از نظر ظاهری حدود 0.5 سانتیمتر بلند تر شده ولی حداقل فاصله فکوسش از 20 به 22 سانتیمتر و Maximum Magnification (حداکثر بزرگنمایی) اون از 1:2.3 به 1:2.7 تقلیل پیدا کرده!
با سلام خدمت اساتید
آیا از دوستان کسی خبر داره که 70-17 با موتور HSM یا OS برای کانن وجود داره یا نه؟ و اگه هست میشه تو تهران پیداش کرد؟ من از طرفدارای 70-17 ام(البته تا به حال باهاش کار نکردم ولی عکسهای شارپی ازش دیدم و رنج مناسبی برام داره) ولی یک سری از دوستان از مشکل فوکوس اش در نسخه بدون HSM و OS میگفتن چون خودم تجربه ای باهاش ندارم باز مثل قبل دودل شدم
از دوستانی که این لنزو روی بدنه کانن دارن میخوام راهنماییم کنن که واقا این اشکال روی این نسخه وجود داره
با تشکر
دوستان عزیز این لنز مونت کنن داره؟
امروز تو سایت آمازون مدل جدید سیگما رو دیدم که قیمت زده بود 450$ و توی سایت LensPlay هم حدود 400 دلار اگر تو ایران هم با این قیمت ارائه بشه خیلی خوبه یعنی بین 400 تا 450 هزار تومان.
سلام
بررسی این لنز در SLR Gear
کد:http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/1311/cat/31Alternatives
Sigma 17-70mm ƒ/2.8-4.5 DC Macro ~$380
While the older version of Sigma's 17-70mm doesn't have the same aperture capability of the new version or optical stabilization, it produced markedly sharper images - though it could be that there are sharper copies of the 17-70mm OS we tested. CA resistance is a little better, distortion is a bit lower, but corner shading is a bit higher. Macro performance is also a bit better and the whole package weighs a bit less; it's also a little less expensive.
.....
...
..
Conclusion
Given the price point and intended market, the Sigma 17-70mm ƒ/2.8-4 OS performed quite well. Good performance for sharpness, excellent resistance to chromatic aberration, low corner shading - the lens has test results which commend it. Many users may be tempted in by the ''faster'' aperture performance offered by the lens - ƒ/2.8-4 versus ƒ/3.5-5.6 of most kit lenses - though at 50mm and longer, they may find that they must stop down to achieve the sharpest images.