حمید رضا مرادی
G12
فرزند گرامی چشمان من عیبی ندارد
خوب نیست که عکس های شخصی را برای نمایش در یک فروم تخصصی به نمایش بگذاریم , متاسفانه از دید من عکس های شما ( مخصوصا عکس دوم ) فاقد پارامتر های لازم برای نمایش هست , بیان دیدگاه های شخصی کاری بس پسندیده نیست , خوش بختانه در دنیای مجازی امروزی سایت های معتبر زیادی در زمینه ریویو لنز و دوربین می باشد که بهترین مرجع برای عکاسان می باشد
رعایت ادب فراموش نشود
یاد یک ضرب المثل افتادم که میگه ......... همه را به چشم خویش می بینه
حمید رضا مرادی
G12
با سلام مطمئنا شما فرد با تجربه ای هستید اون قسمت اول پستم رو قبل از پست شما پاک کردم چون مقداری تند بود . مطمئنا این عکسها از نظر فنی بدون ایراد نیست . ولی من یک عکاس حرفه ای نیستم و عکسهایم رو برای متخصصان این رشته نمیگیرم چون اونها آنقدر عکس خوب گرفته اند که بیشتر در اطراف عکسهای خود بسر می برند
بنده به هیچ عنوان بی ادبی نکردم . ....... چند تا نقطه هزارو یک معنا میدهد .بد برداشت نکنید. هر وقت حرفه ای (ببخشید آماتور پیشرفته ) شدم در مورد عکسهام حتما از شما نظر خواهم گرفت.
خوب نیست که عکس های شخصی را برای نمایش در یک فروم تخصصی به نمایش بگذاریم
با این تفاسیر بیش از نیمی از عکسهای سایت نباید در این مکان قرار داده شوند . شخصی بودن عکس که بنده هزاران نمونه از آن را در این سایت مشاهده نموده ام در تضاد با تخصصی بودن سایت نیست .
بیان دیدگاه های شخصی کاری بس پسندیده نیست
کدام دیدگاه من رو میفرمایید . من که دیدگاهی مطرح نکردم .
خوش بختانه در دنیای مجازی امروزی سایت های معتبر زیادی در زمینه ریویو لنز و دوربین می باشد که بهترین مرجع برای عکاسان می باشد
پس با این گفته شما فعالیت صدها نفر دراین سایت و تبادل نظر و اندیشه افراد مختلف کاری عبث و بیهوده بوده که نتیجه ای جز اتلاف وقت ندارد.
......... همه را به چشم خویش می بینه
من که تابحال همچین ضرب المثلی نشنیدم.
با تشکر
ویرایش توسط spring : Sunday 16 May 2010 در ساعت 01:51
با سلام به نکته ای برخورد کردم با توجه که هیچ ارتباطی به این تاپیک ندارد عذر خواهی میکنم . به این مطلب برخورد کردم هنگامی که دیروز از منزل یکی از دوستام به تالار وارد شدم spring یعنی خودم online بودم این در صورتی است که یوزر و پسووردم رو وارد نکرده بودم و این سایت من رو به عنوان یک مخاطب غیر عضو شناخته بود . بعد یوزرم رو عوض کردم و دوباره history را delate کردم م دوباره به عنوان مخاطب غیر عضو وارد شدم دوباره spring آنلاین بود حالا یکی به من بگه این جا چه خبره آیا امنیت یوزرها و مخاطبین در حد حرف هست . این نشان دهنده این هست که بعضی از افراد نمیدانم به چه صورت از طرف ..... امکان دسترسی به اطلاعات یوزرها و تغییر آن را یافته اند . حالا در خواست دارم یکی توضیح درست و حسابی بده ببینم چه خبره.
ویرایش توسط spring : Monday 17 May 2010 در ساعت 14:34
دوست گرامی شما لطف دارید . اگر عکسها کیفیت مناسبی ندارد از کاستی بنده است .
ACR63-2_6.jpg
ACR63-2-1_3.jpg
ACR63.jpg
سلام ایمان عزیز
مرسی دستت درد نکنه بابت زحمتی که کشیدی و عکس های زیبات رو آپلود کردی
کنتراست خیلی خوبی داره و به نظرم بوکه خیلی چشم نوازه
خیلی لطف کردی دوست من امیدوارم به سلامتی از لنز جدید استفاده کنی و عکس های سبز باهاش بندازی
بازم ممنوم برای عکسها... خیلی لذت بردم
تا شقایق هست زندگی باید کرد...
پیروز و برقرار باشی
بسیار متشکرم دوست عزیز چشمهایی که زیبایی ها رو میبینه باید قدر دانست . این تعریفها باعث میشه بیشتر تحقیق کنم بیشتر تمرین کنم و با امید به آینده و دوستان خوبی نظیر شما عکسهای بهتری با مشکلات کمتری بگیرم
تا شقایق هست زندگی باید کرد - تا امید هست زندگی باید کرد .
امیدوارم شما آقا مانی گل همیشه سلامت و موفق باشی.