يك review بسيار عالي از سايتي كره اي بنام slrclub.com
http://www.slrclub.com/bbs/vx2.php?id=slr_review&no=159
يك review بسيار عالي از سايتي كره اي بنام slrclub.com
http://www.slrclub.com/bbs/vx2.php?id=slr_review&no=159
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
چیزی به نام نقل قول ترکیبی وجود دارد و نیاز به دورنگ نوشتن نیست
تبادل نظر در سایت موردی نداره
ولی به شرطی و شروطها
عکس های شما فاقد شارپنس و فوکوس صحیح در پاره ای موارد هست
اگر قرار است عکسی به عنوان نمونه قرار داده شود باید خروجی مستقیم و در حالت Default دوربین و بدون هیچ گونه دستکاری در کنتراست , سچوریشن , شارپنس و ... باشد
تمامی عکس هایی که شما در سایت به عنوان یک نمونه خوب در سایت به نمایش می گذارید فاقد استاندارد های نمایش و یا نمونه عکس یک لنز می باشد
لطفا به صاحت فروم توهین نکنید و مشکلی که دارید را بخش مربوطه بپرسید
میتونم تعریف بوکه را از شما بپرسم و بوکه را در این تصاویر اخری به من نشان دهید
و تا زیبایی چی باشه .......
تاپیک ها مناسب وجود دارد , این گوی و میدان
حمید رضا مرادی
G12
دوست عزیز شما کافی است مقداری مطالعه در رابطه با عکاسی از گل و گیاه انجام بدهید
و برای نشان دادن بوکه هم از دیاف باز استفاده کنید
در دیاف 11 و شاتر اسپید 1/25 با توجه به لرزهگیر لنز شما اگر دست شما نلرزد باد گل را جابجا کرده و خارج از فکوس میشود
و همچنین عمق میدان را از دست میدهید
همچنین برای نشان دادن شارپنس عکسها از دیاف 8 تا 11 استفاده کرده و از ادیت بی رویه عکس خودداری کنید
اف تاپیک:
خیلی بهتر هست اگر حرفی یا گلایه ای از دوستان داریم در پیغام خصوصی عنوان کنیم
چیزی رو که من در جواب های شما دیدم عدم انتقاد پذیری شما بود
با سلام
Al servo فعال نمیشود با این لنز . ممنون میشم راهنماییم کنید که اشکال از کجاست .
You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy
اين مشكل با بسياري از لنزهاي غير كنن گزارش شده و جزو مسايل عدم سازگاري كامل اينگونه لنزها با بدنه هاست. در مورد اين لنز خاص در فوروم هاي خارجي هم گله زياد شده و جالب اينجاست كه برخي مشكل ندارند و برخي مشكل دارند. شايد اين هم يكي ديگر از آن مسايل معروف كنترل كيفيت اتفاقي لنزهاي سيگماست.
فرهاد حسيني
یک سئوال داشتم. به نظر دوستان کار عاقلانه ای هست که Canon 28-135 رو با Sigma 17-70 عوض کنم؟ دوربینم EOS 500 هست و اصلا از این لنزی که دارم خوشم نمیاد. اولا که فوکوس اشتباه زیاد داره، دوما عکسهای بد زیاد میگیره مخصوصا تو فضای پر نور، در ضمن عکسها هم اصلا شارپ نیستن. و هرچه قدر هم برای تعمیر بردم میگن سالمه و هیچ ایرادی نداره. حالا لنز واقعا ایراد داره یا نه نمی دونم فقط می دونم که این لنز رو نمی تونم بهتر از این بکنم. از عکسها و تست هایی که از این لنز سیگما دیدم، خیلی خوشم اومده فقط جایی شنیدم که میگفت لنزهای سیگما بعد از یک مدت اتو فوکوسش از کار میافته و
موتورش خراب میشه! آیا درسته و در کل همچین تعویض لنزی به صلاح هست یا نه.
شارپنس و رنگها همچنین f2.8 و ماکرو 25 سانتی این لنز وسوسه انگیزه هرچند که هم f2.8 و هم ماکروش زیاد چنگی به دل نمی زنه ولی به از هیچیه! در ضمن برای دوربین من که فیلمبرداری داره و متاسفانه از فیلم برداریش هم زیاد استفاده می کنم f2.8 تو نور کم بی تاثیر نیست.
ممنون می شم از دوستان عزیز
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star