صفحه 8 از 15 نخستنخست ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 71 تا 80 , از مجموع 141
Like Tree261تشکر

موضوع: Sigma 17-70 mm f/2.8-4.0 DC Macro OS HSM

كاربر فعال Viper آواتار ها
    تشکر کرده
    1607

پیش فرض پاسخ: Sigma 17-70 mm f/2.8-4.0 DC Macro OS HSM

يك review بسيار عالي از سايتي كره اي بنام slrclub.com
    http://www.slrclub.com/bbs/vx2.php?id=slr_review&no=159
    moeinP و M.R.Mir تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال Hamid Moradi آواتار ها
    تشکر کرده
    3025

نقل قول نوشته اصلی توسط spring نمایش پست ها
    با سلام مطمئنا شما فرد با تجربه ای هستید اون قسمت اول پستم رو قبل از پست شما پاک کردم چون مقداری تند بود . مطمئنا این عکسها از نظر فنی بدون ایراد نیست . ولی من یک عکاس حرفه ای نیستم و عکسهایم رو برای متخصصان این رشته نمیگیرم چون اونها آنقدر عکس خوب گرفته اند که بیشتر در اطراف عکسهای خود بسر می برند
    بنده به هیچ عنوان بی ادبی نکردم . ....... چند تا نقطه هزارو یک معنا میدهد .بد برداشت نکنید. هر وقت حرفه ای (ببخشید آماتور پیشرفته ) شدم در مورد عکسهام حتما از شما نظر خواهم گرفت.

خوب نیست که عکس های شخصی را برای نمایش در یک فروم تخصصی به نمایش بگذاریم
    با این تفاسیر بیش از نیمی از عکسهای سایت نباید در این مکان قرار داده شوند . شخصی بودن عکس که بنده هزاران نمونه از آن را در این سایت مشاهده نموده ام در تضاد با تخصصی بودن سایت نیست .
    بیان دیدگاه های شخصی کاری بس پسندیده نیست
    کدام دیدگاه من رو میفرمایید . من که دیدگاهی مطرح نکردم .
    خوش بختانه در دنیای مجازی امروزی سایت های معتبر زیادی در زمینه ریویو لنز و دوربین می باشد که بهترین مرجع برای عکاسان می باشد
    پس با این گفته شما فعالیت صدها نفر دراین سایت و تبادل نظر و اندیشه افراد مختلف کاری عبث و بیهوده بوده که نتیجه ای جز اتلاف وقت ندارد.
    ......... همه را به چشم خویش می بینه
    من که تابحال همچین ضرب المثلی نشنیدم.

با تشکر
    چیزی به نام نقل قول ترکیبی وجود دارد و نیاز به دورنگ نوشتن نیست
    تبادل نظر در سایت موردی نداره
    ولی به شرطی و شروطها
    عکس های شما فاقد شارپنس و فوکوس صحیح در پاره ای موارد هست
    اگر قرار است عکسی به عنوان نمونه قرار داده شود باید خروجی مستقیم و در حالت Default دوربین و بدون هیچ گونه دستکاری در کنتراست , سچوریشن , شارپنس و ... باشد
    تمامی عکس هایی که شما در سایت به عنوان یک نمونه خوب در سایت به نمایش می گذارید فاقد استاندارد های نمایش و یا نمونه عکس یک لنز می باشد

حالا یکی به من بگه این جا چه خبره آیا امنیت یوزرها و مخاطبین در حد حرف هست . این نشان دهنده این هست که بعضی از افراد نمیدانم به چه صورت از طرف ..... امکان دسترسی به اطلاعات یوزرها و تغییر آن را یافته اند . حالا در خواست دارم یکی توضیح درست و حسابی بده ببینم چه خبره.
    لطفا به صاحت فروم توهین نکنید و مشکلی که دارید را بخش مربوطه بپرسید

نقل قول نوشته اصلی توسط maany_A نمایش پست ها
    کنتراست خیلی خوبی داره و به نظرم بوکه خیلی چشم نوازه
    میتونم تعریف بوکه را از شما بپرسم و بوکه را در این تصاویر اخری به من نشان دهید

بسیار متشکرم دوست عزیز چشمهایی که زیبایی ها رو میبینه باید قدر دانست . این تعریفها باعث میشه بیشتر تحقیق کنم بیشتر تمرین کنم و با امید به آینده و دوستان خوبی نظیر شما عکسهای بهتری با مشکلات کمتری بگیرم
    تا شقایق هست زندگی باید کرد - تا امید هست زندگی باید کرد .
    امیدوارم شما آقا مانی گل همیشه سلامت و موفق باشی.
    و تا زیبایی چی باشه .......
    تاپیک ها مناسب وجود دارد , این گوی و میدان

كاربر همراه
    تشکر کرده
    2901

شرمنده ولی من هم چیزی شبیه به بوکه ندیدم
    ظاهرا بوکه رو با مفهوم دیگری اشتباه گرفتید

در ضمن من تمام عکس ها رو خارج از فوکوس میبینم (امیدوارم ایراد از چشمام نباشه!)

Forum Moderator Navid7h آواتار ها
    تشکر کرده
    7879

با سلام خدمت جناب آقای مرادی گل مثل اینکه سرتون خیلی شلوغ هست با توجه به اینه اکثر مواقع آنلاین میبینم شما رو پس چرا اینقدر دیر پاسخ دادید بعد از چند روز . خلاصه اشکالی ندارد . فرمایش شما صحیح چون من اگر بخواهم دوباره جواب تو جواب کنم که بنظر خودم کار صحیحی نیست این تاپیک از بحث اصلیش خارج شده و وارد حاشیه میشه . من هم هیچ وقت ادعا نکردم عکسهام به عنوان یک نمونه خوب هستن . چون بقول خود نمایندگی سیگل جزء2-3 نفر اولی بودم که این لنز رو گرفتم و دوستان دیگر در خود تاپیک و پیغام خصوصی از من درخواست کردنند من هم قرار دادم . ماشا .. شما جواب دو صفخه پست رو در یک پست خلاصه کردید . گویا کلا اهل صرفه جویی هستید . یک خواهشی هم داشتم زود به زود به این تاپیک یک سری بزنید . چون بعد از چند روز پاسخ میدید من سرد میشم حس جواب دادن ندارم. امیدوارم شما رو بیشتر در بحثهای تخصصی ببینیم که لاقل یک چیزی یاد بگیریم . در مورد بوکه هم دارم یک سبک جدید ابداع میکنم هر موقع کامل شد جزئیاتش رو به اطلاعتون میرسونم.

با تشکر

سلام دوست عزیز

سبک جدید بوکه !؟

لطف میکنید توضیحات بیشتری بفرمایید.
    Hamid Moradi، M.Mobin و M. Beyrami تشکر می‌کنند.
    نوید حسینیان | پیوسته

Forum Moderator Navid7h آواتار ها
    تشکر کرده
    7879

دوست من من هیچ گاه نگفتم این تصاویر بوکه هست . آقای مرادی و دوستان دیگر لطف کردن گفتن . خوب این سوال برای من پیش میاد .با توجه به اینکه ایشون گفتنند بوکه هست اگر نیست پس چرا اسم بوکه رو چند بار به همراه دوستانشون روی این تصاویر ذکر کردنند . در اصل خودشون گفتند هست بعد گفتند نیست . با این تفاسیر پس
    حداقل از یک سری قوانین کلی بوکه پیروی میکنه که شما این اسم رو چند بار در مورد این تصاویر مطرح کردید . کلا لنزهای سیگما از بهم ریختگی منطقه خارج از فوکوس بیشتری نسبت به لنز های همتای خود برخوردار هستنند . ولی من دوست دارم این بهم ریختگی باز هم پیشتر باشه جوری که این بازخوردها رو داشته باشه . کافیست در google سرچ کنید bokhe flowers خیلی از بوکه هایی که مد نظر شما دوستان هست رو مشاهده می کنید . ولی چند مورد که از سایت های معتبر هم هستنند و تعدادشان کم هم نیست تصاویری بسیار نزدیک به آن چه که من گرفته ام قرار دادند . پس یک تعریف کلی مبنای کار است منتهی میشود جزئیات رو اونطور که سلیقه یک فرد اقتضا می کند تغییر داد .

سلام

دوست عزیز من پست های قبل رو خیلی دنبال نکردم.

شما فرموده بودید:
    در مورد بوکه هم دارم یک سبک جدید ابداع میکنم هر موقع کامل شد جزئیاتش رو به اطلاعتون میرسونم.

برای من جالب بود بدانم سبک جدید ابداعی شما در مورد بوکه چیست؟

پایدار باشید.
    نوید حسینیان | پیوسته

كاربر همراه
    تشکر کرده
    22

سلام ایمان عزیز
    مرسی دستت درد نکنه بابت زحمتی که کشیدی و عکس های زیبات رو آپلود کردی
    خیلی لطف کردی دوست من امیدوارم به سلامتی از لنز جدید استفاده کنی و عکس های سبز باهاش بندازی
    بازم ممنوم برای عکسها... خیلی لذت بردم
    تا شقایق هست زندگی باید کرد...
    پیروز و برقرار باشی
    دوست عزیز شما کافی است مقداری مطالعه در رابطه با عکاسی از گل و گیاه انجام بدهید
    و برای نشان دادن بوکه هم از دیاف باز استفاده کنید
    در دیاف 11 و شاتر اسپید 1/25 با توجه به لرزهگیر لنز شما اگر دست شما نلرزد باد گل را جابجا کرده و خارج از فکوس میشود
    و همچنین عمق میدان را از دست میدهید
    همچنین برای نشان دادن شارپنس عکسها از دیاف 8 تا 11 استفاده کرده و از ادیت بی رویه عکس خودداری کنید

اف تاپیک:

خیلی بهتر هست اگر حرفی یا گلایه ای از دوستان داریم در پیغام خصوصی عنوان کنیم
    چیزی رو که من در جواب های شما دیدم عدم انتقاد پذیری شما بود
    Kamal تشکر می‌کند.

كاربر همراه Asri آواتار ها
    تشکر کرده
    5552

با سلام
    Al servo فعال نمیشود با این لنز . ممنون میشم راهنماییم کنید که اشکال از کجاست .
    You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

نقل قول نوشته اصلی توسط Asri نمایش پست ها
    با سلام
    Al servo فعال نمیشود با این لنز . ممنون میشم راهنماییم کنید که اشکال از کجاست .
    اين مشكل با بسياري از لنزهاي غير كنن گزارش شده و جزو مسايل عدم سازگاري كامل اينگونه لنزها با بدنه هاست. در مورد اين لنز خاص در فوروم هاي خارجي هم گله زياد شده و جالب اينجاست كه برخي مشكل ندارند و برخي مشكل دارند. شايد اين هم يكي ديگر از آن مسايل معروف كنترل كيفيت اتفاقي لنزهاي سيگماست.
    yaghoobi، majid-ms و Asri تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر جديد
    تشکر کرده
    2

پیش فرض پاسخ : Sigma 17-70 mm f/2.8-4.0 DC Macro OS HSM

یک سئوال داشتم. به نظر دوستان کار عاقلانه ای هست که Canon 28-135 رو با Sigma 17-70 عوض کنم؟ دوربینم EOS 500 هست و اصلا از این لنزی که دارم خوشم نمیاد. اولا که فوکوس اشتباه زیاد داره، دوما عکسهای بد زیاد میگیره مخصوصا تو فضای پر نور، در ضمن عکسها هم اصلا شارپ نیستن. و هرچه قدر هم برای تعمیر بردم میگن سالمه و هیچ ایرادی نداره. حالا لنز واقعا ایراد داره یا نه نمی دونم فقط می دونم که این لنز رو نمی تونم بهتر از این بکنم. از عکسها و تست هایی که از این لنز سیگما دیدم، خیلی خوشم اومده فقط جایی شنیدم که میگفت لنزهای سیگما بعد از یک مدت اتو فوکوسش از کار میافته و
    موتورش خراب میشه! آیا درسته و در کل همچین تعویض لنزی به صلاح هست یا نه.
    شارپنس و رنگها همچنین f2.8 و ماکرو 25 سانتی این لنز وسوسه انگیزه هرچند که هم f2.8 و هم ماکروش زیاد چنگی به دل نمی زنه ولی به از هیچیه! در ضمن برای دوربین من که فیلمبرداری داره و متاسفانه از فیلم برداریش هم زیاد استفاده می کنم f2.8 تو نور کم بی تاثیر نیست.
    ممنون می شم از دوستان عزیز

كاربر بسیار فعال Pooyan آواتار ها
    تشکر کرده
    7620

پیش فرض پاسخ : Sigma 17-70 mm f/2.8-4.0 DC Macro OS HSM

نقل قول نوشته اصلی توسط kayvan_dh نمایش پست ها
    دوربینم EOS 500 هست و اصلا از این لنزی که دارم خوشم نمیاد. اولا که فوکوس اشتباه زیاد داره، دوما عکسهای بد زیاد میگیره مخصوصا تو فضای پر نور، در ضمن عکسها هم اصلا شارپ نیستن. و هرچه قدر هم برای تعمیر بردم میگن سالمه و هیچ ایرادی نداره. حالا لنز واقعا ایراد داره یا نه نمی دونم فقط می دونم که این لنز رو نمی تونم بهتر از این بکنم.
    سلام دوست عزيز

با توجه به مواردي كه گفتيد، مطمئنيد ايراد از لنز است و مثلا تنظيمات شما، بسته به شرايط موجود مشكلي ندارند؟
    آيا لنزهاي ديگري داريد كه با آن به نتايج مطلوب تري رسيده باشيد؟
    بهتر است چند نمونه عكس با شرايطي كه گفتيد آپ كنيد، تا دوستان بهتر نظر بدهند.
    Who knows, Who knows
    Who knows, which way the whirlwind blows
    Or where the trail of tomorrow goes
    For a man without a star

صفحه 8 از 15 نخستنخست ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... آخرینآخرین