سلام جناب غفاری
به غیر از وزن و اندازه که اشاره کردید ، از لحاظ سرعت فکوس و کیفیت اپتیک یکی از بهترین لنزهای تله زوم سیگما محسوب میشود.
من مشکل عجیبی با این لنز و بدنه دی 200 داشتم . زمانی که نور زیادی بر سوژه می تابید یا سر لنز متمایل به جهت تابش نور چه طبیعی و یا مصنوعی بود ، تمام عکس ها حالت مه گرفتگی داشت که بسته به شدت نور کم یا زیاد می شد . عجیب تر این که با تغییر فاصله کانونی از 100 به سمت 300 این مه گرفتگی به شکل دایره ای کاملا منظم شروع به پیشروی به سمت مرکز میکرد و مقدار مه گرفتگی بیشتری را در تصویر ایجاد می کرد .
من این لنز را با دوربین دی 80 یکی از دوستان هم تست کردم همین مورد را داشت . به نمایندگی مراجعه کردم و جواب قانع کننده ای نگرفتم . حتی لنز 120-300 و نسخه دیگری از این لنز را هم در نمایندگی تست کردم و نتیجه باز هم مه گرفتگی بود .
در چند فروم مشکلم را مطرح کردم و نتیجه نداشت . در نهایت هم لنز را با 70-300 وی آر نیکون تعویض کردم .
اگر موردی که برای من پیش آمد را ندیده بگیریم ، بسیار لنز ارزشمندی است و البته به دلیل وزن و اندازه لنز بهترین نتیجه را با سه پایه میگیرید .از نظر کیفیت ساخت هم بسیار عالی بود .