اسد جان درباره بك فوكوس لنز هم اگه ممكنه يه توضيحي بفرما، و اينكه اصلاح فوكوس روي دي 300 تا چه حد تونسته كمك كنه؟
هم چنين لرزشگير اين لنز در سرعت هاي بالا شنيده شده كه روي شارپنس تاثير داره ،شما تست كردين ؟
اسد جان درباره بك فوكوس لنز هم اگه ممكنه يه توضيحي بفرما، و اينكه اصلاح فوكوس روي دي 300 تا چه حد تونسته كمك كنه؟
هم چنين لرزشگير اين لنز در سرعت هاي بالا شنيده شده كه روي شارپنس تاثير داره ،شما تست كردين ؟
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
سلام
یاسین جان من مشکل بک فوکوس با این لنزم ندارم .اما من همیشه لرزش گیرم روشنه.الان هم چندتا عکس که با سرعت بالا داشتم نگاه کردم موردی ندیدم . اما سعی می کنم این موردی که گفتی یک تستی بکنم و نتیجه اش رو بنویسم .البته یاسین جان شما استاد ما هستید .لنز رو هم که داری انشالله شما هم یک تستی انجام بده و همین جا نتیجه رو برای ما بنویس .ممنون
موفق و پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
سلام
قبل از هر چیز در مورد توضیحی که یاسین جان خواسته بودن موردی را اشاره کنم بعد هم اصل مطلب. من با لرزه گیر خواموش روی مونوپاد و سرعت بالا و همچنین لرزه گیر روشن روی مونوپاد در همان سرعت لنزم را تست کردم نتیجه با لرزه گیر روشن کیفت و شارپنس بهتر بود .
اما امرو فرصتی دست داد تا این لنز را در فاصله کانونی 450م م و 300 مم تست کنم البته قبلا این لنز را در 300مم تست کرده بودم ونتیجه را می دانستم ولی خوب امروز هر دو فاصله کانونی را روی یک سوژه انجام دادم لازم به ذکر است که عکس ها فول فریم می باشند هیچ کراپی انجام نشده است تنها ادیت انجام شده تنظیم اکسپوژر در لایت رو صورت گرفته است و سپس در فتو شاپ save for web شده است .
البته کیفیت بخاطر کم کردن حجم پایین آمده است اما این لنز در 300 مم واقعا شارپ می باشد و بیشترین شارنس را خواهید داشت .
من همیشه در عکس سنجاقک ها رو در 300 می گیرم .
D300-sigma 150-500@300-f/8 1/640Sec-ISO200
کراپ صددر صد ,از همین عکس
D300-sigma 150-500@450-f/8 1/500Sec-ISO200
کراپ صددر صد ,از همین عکس
امید وارم بدرد بخور باشه .پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
امروز به واسطه یکی از دوستان که دبی هستش قیمت 120-400 و 150-500 سیگما رو گرفتم
150-500 3050 درهم
120-400 2555 درهم
فکر میکنم درهم 270 تومان باشه که میشه 823.500 و 690.000 تومان!
تازه گفته بود اگه نقدی بخرین هم 2% دیسکانت میده!
خودم هم زنگ زدم به اون بنده خدا که ظاهرا میگفت نمیایندگیش هست
و مشخصاتش رو دوباره چک کردم ودرست بود!ریفر بیش هم نبود و گفت گارانتی بین اللملل هم داره
البته یکسال
قیمتی که گفت از قیمت دلاری هم پایینتر بود!
قیمتهاش مشکوک نیست؟
با توجه به این تفاوت قیمت با اینجا و نداشتن سه سال گارانتی ایران (در صورت خرید از نمایندگی ایرانش)
و هزینه حمل که یا مجانی میشه و یا در نهایتش 50.000 تومان ،و اینکه میگن لنزهای سیگما خوب در اومدنشون شانسی هست!خریدش به صرفه هستش؟
ببخشید طولانی شد!
مسعود جان دقیقا این سوال من هم هست!!
لطفا دوستانی که اطلاعاتی دارند سریعتر راهنمایی بفرمایند نقطـــــــــه
1-نداشتن یه تله بلند من رو به غصه خوردن وادار می کنه...
2- ای کاش هنر ادیت با فوتوشاپ رو بلد بودم:(
وبــــــلاگ مــــن
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
قیمت 150-500 الان چنده؟
1-نداشتن یه تله بلند من رو به غصه خوردن وادار می کنه...
2- ای کاش هنر ادیت با فوتوشاپ رو بلد بودم:(
وبــــــلاگ مــــن
سلام
هفته پیش از سیگل قیمت گرفتم , البته موجود نداشت و گفت اخر اردیبهشت وارد می کنه
150-500 1050000T
120-400 950000T
احسان هریسچیNikon D300+MB-D10 / Nikon 24-70/ Sigma 150-500 / Speedlight SB900 / Manfrotto 190XPROB+804RC2 / Lowepro Computrekker aw
امروز یکی از دوستان تو دوبی این لنز رو برام خرید 3025 درهم که میشه حدود 830 تومان.
فیلتر یو وی سیگما 86 مم رو هم میداد 120 درهم که گفتم نخره!
البته یه خورده طول میکشه یکی بیاد و برام بیارش.
با تشکر از راهنمایی های اقای مداح و قبادی و بقیه دوستان که تو انتخاب به من کمک کردن!
فقط یه سوال برام پیش اومده
با توجه به نوع عکسایی که با این لنز میشه گرفت احتیاج به فیلتر پولاریزه داره؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson