لطفا از الحان مناسب استفاده كنيد. بنده اين بحث رو ادامه نميدم.شما داری بحث بنده و سیاست امثال olympus رو مسخره میکنی... نمی دونم چرا
لطفا از الحان مناسب استفاده كنيد. بنده اين بحث رو ادامه نميدم.شما داری بحث بنده و سیاست امثال olympus رو مسخره میکنی... نمی دونم چرا
چشم. جاوید جان بسم ا...
ویرایش توسط شاهین اکبری : Wednesday 3 August 2011 در ساعت 19:08
FD master
سلام.جناب آقای اکبری,با عرض پوزش,زمانی این سوالات به ذهن شما میرسد که فقط و فقط عکاسی را از دنیای وب دنبال کنید مقایسه های میلی متری روی کاغذ انجام دهید و ...منظورم شمای نوعی است.
بله بسیار خوب است که همه ی دوربین ها و لنزها با هم سازگار باشند و همین لنزها هم تولید شود,اما حالا که این طور نیست آیا مشکل خاصی به وجود آمده؟
100-400 را مثال زدید,بله 80-400 به این لنز نمیرسد اما آیا قید پرنده گرافی با نیکون را میزنید؟پس عکس های آقای مداح با چه دوربینی گرفته شدند؟عکس هایی که من یک مورد هم با 100-400 نگرفته ام...
کدامیک از این ها مانع عکاسی شما میشوند؟!؟
فقط و فقط از عکاسی لذت ببرید و این بحث ها را رها کنید.
موفق باشید
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
این تنها یک سواله ، به خدا جواب دادن سوال این مدلی نیست : "سوال خوبی نیست"
من که قانع نشدم چون برای هر نظری پاسخی دادم.سهیل خان فرمود کمبود خاصی احساس نمیشود، ولی جوابی که دنبالش هستم این نیست.
سوالم این است : اگر بسازند فروش میرود؟ قطعا بله . پس چرا نمیسازند؟
یکی دو دلیل گفته شد پشت بند آن سوال مجدد کردم جواب نگرفتم.
===============================
پینوشت ها:
کم عکس نمیگیرم و از عکاسی به اندازه دوستان لذت میبرم جویای جواب سوالاتم نیز هستم ، چرا سوالی که دارم رو رها کنم؟ بنده سوالی کردم که تعدادی نظر بگیرم و بروم. نه اینکه بحث رو کش بدهم. تصور نداشتم جوابها این گونه باشد.تا سایت زبان فارسی داریم بنده انتظار ندارم بروم تو تالارهای خارجی سوال و جواب کنم.
اگر بحث برای دوستان مفید نیست ، مانند همه موارد مشابه از شرکت در بحث صرفه نظر کنید اما اینکه بگویید بحث خوبی نیست باعث مسدود شدن گفتگو خواهید شد.
FD master
اینکه کانن و نیکون چرا برای همدیگر لنز نمی سازند طبیعی است چون آن دو خود را دو قطب مخالف می دانند و در دنیای عکاسی حرفه ای میشه گفت چراغ راه دست این دو است و هر کدام خود را جلوتر از دیگری می دانند و فکر نکنم هرگز این دو در کنار هم و یا برای هم کار کنند
مثلا ارتباطی که نیکون و سونی -سونی و زایس - پاناسونیک و لایکا -پنتاکس و سامسونگ وچند شرکت دیگر که زنجیره ای در کنار هم کار میکنند
به طور کل بعید میدونم که کانن با هیچ شرکت دیگری دست همکاری بدهد(به شرط اینکه دوستان من رو محکوم به کاننی نکنند)
و
نیکون که به فوجی دست اشتراک لنز داده بود چرا به کنون دست نمیدهد و بر عکس؟ اگر توجیه اقتصادی داشته باشد فکر کنم دنیای حرفه ای جای این صحبتها نباشد.
FD master
در رابطه با نیکون و فوجی تنها لنز مسئله نبود بدنه هم بر پایه ی نیکون ساخته شده بود! الترناتیوی بود با سنسور متفاوتی از فوجی و خود این قضیه باعث شد یوزرهایی که از فوجی استفاده میکردن بعد از توقف تولید بدنه های فوجی به علت استفاده از لنز های نیکونی به بدنه های نیکون بازگردن....
درسته که بعضی از استاندارد ها بین شرکت هایی مشترک اند اما دلیل نمیشه تمام کمپانی ها همین شیوه رو دنبال کنند ، ممکنه کمپانی خاصی بازار و مشتری خود رو پیدا کرده باشه و نیازی به این تعامل ها نبینه ... و تمایل داشته باشه یوزر در انحصار خودش باقی بمونه..
متاسفانه کمپانی های عظیم خیلی به قانع شدن من و شما کاری ندارند حتی اگر حق با من نوعی باشد . بازار خود را مینگرند ...من که قانع نشدم چون برای هر نظری پاسخی دادم
مگر در این صورت سهمشون از بازار لنز بیشتر نمیشه ؟بازار خود را مینگرند ...
چگونه حساب میکنند ضررش بیش از نفعش است ؟ یا اصلا اینگونه حساب میکنند؟
FD master
با سلام
جناب اکبری:
بعضی اوقات داشتن برند مستقل و نشان دادن اول بودن از هر سودی برای بعضی شرکت ها مهمتر است.
بگذریم که بعضی کاربران این شرکت ها هم از این مساله استقبال میکنند.
به نظرم حتی اگر امکانش بود شرکت بزرگتر برای از سر راه برداشتن شرکت کوچکتر (با دانستن این مساله که شرکت کوچکتر از نظر تکنولوژی جلو تر است)اقدام به خرید شرکت کوچکتر و حذف ان از بازار میکرد.
البته این موارد سابقه زیاد دارد مثلا:
خرید کوانتوم توسط مکستور
خرید مکستور توسط سیگیت
خرید شرکت voodoo توسط nvdia
البته اینها فقط در ذهن من بودند ولی مثال ها فراوانند(البته شاید مثال های من غلط باشد)
با این تفکرات بعید است دو شرکت که خود را اولین در صنعت خود میداند و هر روز اماری از تعداد تولیدات خود اراییه میکنند دست به همکاری با هم بزنند برای خوشاید کاربرانشان.
به نظر من مثلا شرکت کنن هیچ کمبودی در محصولات خود نمیبیند که مثلا بخواهد از نیکون همکاری بگیرد و یا بلعکس.
ولی این کاربران هستد که داییم در حال مقایسه هستند و یکی را برتر از دیگری میدانند.(لااقل شرکت ها زیر بار این مساله نمیروند)
شاید شرکت های بزرگ با تعدادی از شرکت های کوچک همکاری کنند تا مشتریان هرچند اندک برندهای دیگر را داشته باشند ولی هرگز با رقیب بزرگ همکاری نخواهند کرد.
مگر به قیمت ورشکستگی.
چیزی رو که فراموش کردم بگم اینه که این مساله باعث پیشرفت در اون صنعت هم خواهد شد
نگاهی به صنایع خودروسازی خودمون بکنید.
نتیجش چی بوده؟
ایا به نفع پیشرفت صنعت خودرو ایران بوده؟(هرچند همین ها هم حاضر نیستند با هم برند مشترک بزنند)
ویرایش توسط farhad_k : Thursday 4 August 2011 در ساعت 00:48
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
درودمگر در این صورت سهمشون از بازار لنز بیشتر نمیشه ؟
خیر سهمشون بیشتر نخواهد شد . این کار منجر به نابودی لااقل نصفِ مجموعِ لنزهای نیکون و کانن خواهد شد . برای مثال فرض کنید روزی این امکان فراهم بشه که ما بتونیم روی کانن 105-18 یا 85-16 که دو لنز ارزون و با کیفیت محسوب میشن رو نصب کنیم ... به نظرتون در این حالت چه بلایی سَرِ لنزهای کانن میاد ؟ در این حالت ، کدوم سود می کنن ؟ کدومشون ضرر می کنن ؟ به شخصه معتقدم ، این بدترین اتفاقی است که می تواند در دنیای عکاس رخ بده .
شما نمی تونید بگید چونکه مثلا قبلا فلان شرکت با فوجی قرارداد داشته ، پس این قرارداد هم مشکل ساز نخواهد بود ... خیر . سهم فوجی اصلا قابل مقایسه با سهم و قدرت کانن نیست .
این راهیه که متاسفانه نمونش رو در نوکیا داریم نظاره می کنیم ؛ تنها اعلام این که نوکیا قراره از ویندوز موبایل روی گوشی هاش استفاده کنه کافی بود تا فروش نوکیا و قیمت سهامش با بزرگترین افت از زمان تاسیسش مواجه بشه . نتیجه ی این کار هم چیزی نخواهد شد جز اینکه آخرش نوکیا ورشکست میشه و ماکروسافت هم میاد و می خرتش .
با این توضیحات ، حالا شما فرض کنید این اتفاق در دنیای دوربین رخ بده و توازن بازار بهم بخوره ... تهش احتمالا جفتشون ورشکست میشن . بعدشم سونی با نیکون دست به یکی می کنه تا کانن رو بخرن ! یادتونه سونی چجوری توی دعوای دیسک های پُر حجم ، بلو-ری رو بر HD های توشیبا پیروز کرد ؟ با اینکه سهم بلو-ری از HD کمتر بود (HD نماد کانن و بلو-ری رو نماد نیکون فرض کنید) ، برخی شرکت ها اومدن و دستگاهی دادن که هم می تونست بلو-ری بخونه و هم HD . اینجوری وقتی سهم هر دو دیسک برابر شد ، توازن طبیعی بازار بهم خورد (تمام خرید نوسانی شده بود) . سپس سونی با چند شرکت دست به یکی کرد و پس از اینکه سهم بازار برابر شده بود ، کنسرسیومی از تولید کنندگان بلو-ری تشکیل داد و و سیاست قبلیش که بر تحمل کردن توشیبا استوار بود رو به حمله به توشیبا تغییر داد . آخرین خنجرش رو هم جایی زد ، که حمایت هالیوود رو با نفوذش از دست توشیبای بیچاره در اُورد .
این همه توضیح دادم که بگم نیکون هم می تونه مثل شریک صمیمیش -یعنی سونی- ، ابتدا سهم کانن رو با خودش تقسیم کنه و سپس با تشکیل کنسرسیوم مشترک ، کانن رو از نفس بندازه . اصولا در دنیای امروز ، رقابت می تونه بیش از توافقات موذیانه برای رشد و پیشرفت تکنولوژی موثر باشه . امیدوارم دوستان به غلط بودن ان کار واقف شده باشن .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
پی نوشت 1 : تاپیک قشنگ و آموزنده ایه . حیفه قبل از اینکه به نتیجه برسه ، با عنوان "آف تاپیک" بسته شه .
پی نوشت 2 : یه جایی گفتم که لنزهای نیکون ، بازار کانن رو میگیره . خواهش دارم که بحث برندی نشه . قطعیتش اینه که آخرش یکیشون ورشکست میشن .
پی نوشت 3 : با جناب کرمی خط رو خط شد ... از این بابت پوزش می طلبم .