Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
این 100مم مه یر رو واقعا کسی سراغ نداره؟ سر نخی؟ چیزی؟
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ممنون داوود جان.فعلا هنوز به داخل کشور امید دارم.فردا هم دوستی عازم شیرازه که خدمت یکی از کلکسیونرهای لوازم عکاسی برسه برای همین لنز.اگر داخل مطمئن بشم پیدا نمیشه تنها راه راهی است که شما گفتید.
بی نهایت از پیشنهادتون ممنون و شاد شدم
عقیل احمدی
خواهش میکنم
ضمنا این eos m با 11-22 چشم مرا هم گرفته
عکس هایش که واقعا شارپ و بسیار خوبه
فقط دو مورد دودلم کرده که یکی اینکه عدت دارم به ویزور و معتادش شدم دوم هم باتریشه که
من زیاد عکس میگیرم فکر کنم با این حداقل دو تا باید یدکی گرفت
در مورد این لنز هم اگر امکان خرید از بلوک شرق باشد آنجا هم دوست آشنا وجود دارد میشه بهشون سپرد
با این عکسایی که از این لنز گذاشتین من خودم طالبش شدم
داود معانی
به نظرم ویزور نداشتنش خیلی اذیتتون نمیکنه.22-11 هم واقعا به نظر من ایرادی بهش وارد نیست.شارپ و خوش ساخت و جمع و جور.الان که شده ترکیب اصلی من و 6دی کاملا خاک میخوره
اتفاقا حالا که بحث بوکه است 22مم اف 2 هم که برای بدون آینه کنون ارائه شده بوکه نسبتا خوبی داره.تا اف 2.8 هم بوکه کماکان نرم و خوش فرمه.از همان اف 2 هم به نظرم شارپنس قابل قبولی داره.
عقیل احمدی
یعنی با وجود این همه لنز جدید و سریع تر با دیاف 1.8 و 1.4 و پایین تر ، برای داشتن بوکه خوب باید سراغ لنزهای قدیمی با دیاف 2.8 رفت ؟ باز اگر قیمت پایین تری داشت ، توجیهی داشت ... مشکلات فکوس منوال و کیفیت تصویر بماند
ویرایش توسط Fereidoon : Tuesday 2 December 2014 در ساعت 18:02
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
نه نیازی که نیست حتما سراغ اون لنز رفت.خیلی از لنزهای جدید بوکه خیلی خوبی دارند.
اون لنز هم لنز خاصی است،بوکه متفاوتی داره.من خیلی خوشم اومده اما خیلی از دوستانم هم حس من رو ندارند و شاید اصلا اون جنس بوکه رو نپسندن.برای خودم تا 1.5 میلیون ارزش داره.بیشترش نه!
یک دلیل قیمت بالای اون هم همونطور که گفتم قدیمی و تا حدودی عتیقه بودنش هست.وگرنه نه شارپنس خوبی داره نه کنتراست بالایی.ولی بوکه اش به نظر من اونقدر خاصه که حاضرم تا اون مبلغ براش بپردازم.
عقیل احمدی
لنز SONY/MINOLTA 135 STF لنزی است که با هدف دستیابی به یک بوکه ایده آل ساخته شده است و لا اقل طبق ریویو ها به نظر میرسد که در نیل به این هدف موفق بوده است (گرچه بوکه یک مفهوم کیفی و کاملا سلیقه ای است و خیلی قابل مقایسه نیست) .
قبلا در پست ۹۸ تاپیک ذیل راجع به این لنز توضیح داده بودم . مشکل این لنز این است که فقط روی بدنه های سونی ماونت A و E قابل استفاده است.
Sony/Minolta α Mount Lens
SONY A6000 + 18-55