با سلام
بالاخره بعد سالها با کمک و راهنماییهای دوستان رنج و نیازهای خودم رو در انتخاب لنز فهمیدم و الان با دوربین 7D و لنز 85-15 و f4 200-70 کنن روزهای خوشی رو سپری می کنم و خدا رو شکر ، ملالی نیست به جز دوری دیدار یک کلمه و مفهوم اجنبی که دقیقا نمی دونم چجوری باید بیانش کنم و تو عکسام واردش کنم به نام بوکه ... بگذریم که هفت هشت سالی طول کشید تا معنی و مفهوم و ارزش و اهمیت این کلمه چهار حرفی رو متوجه بشم
در حال حاضر ، حتما انتخاب بعدی بنده ، لنزی خواهد بود با بوکه عالی و محشر و حالا مشکل و سوال بنده اینه که و کدامین لنز ، صرفا جهت بوکه
بحث های بسیار اما پراکنده ای درباره بوکه لنز در همین فروم موجوده اما اولا پراکنده بوده و دوما به عنوان بحث جانبی و در قالب بحث هایی از قبیل پرتره و کیفیت یک لنز خاص ، به بوکه اشاره شده است .
این تایپک مفید هم " ارسال عکس با موضوع بوکه ( Bokeh ) " که خیلی خوب شروع شد ولی خیلی بد ادامه پیدا کرد و در نهایت تبدیل شد به تایپک ارسال عکسهای بی کیفیت به بهانه بوکه ، که به زحمت در 420 پست ارسالی آن بتوان به تعداد انگشتهای دست عکس خوب پیدا کرد ، از طرفی عکسهای ارسالی قدیمی هم که دیگر قابل مشاهده نیست . که نهایتا هم که بسته شد .
از طرفی با ورود لنزهای جدید ، مانند لنزهای سریع و فیکس سری art سیگما که گاها در کیفیت و بوکه با لنزهای زایس ، مقایسه میشوند که چند نفر از دوستان همین سایت نیز خریداری کرده اند ، لازم و نیاز است که این بحث دوباره احیا گردد تا کسانی مثل من با کمک و استفاده از تجربیات دوستان ، تصمیم درستی اتخاذ کنند .
1-لذا در ابتدا از مدیران عزیز خواهش می کنم که از ارسال عکسهای بی کیفیت ، ممانعت نمایند چون لزوما هر عکس با پیش زمینه و یا پس زمینه محو ، معرف بوکه و زیبا نیست .
2-عکسهای ارسالی حتما عکسهایی باشد که توسط لنزهایی گرفته شده باشد که بوکه آنها مورد بحث و تایید کارشناسان و سایتهای معتبر عکاسی است .
3- از دوستان دارای لنزهای توصیه شده جهت بوکه خوب ، خواهش می کنم ، ما رو از تجربیات خوبشون ، بی بهره نگذارند.
4- از همگی دوستان فروم خواهشمند است که عکس با slr like و یا لنزهای زوم با دیاف بالاتر از 2.8 ، جهت این تایپک ، ارسال نشود.
با تشکر