با سلام خدمت دوستان گرامي
اصولا بهتره براي تميز كردن لنز و lcd دوربين از چه چيزي استفاده كنيم؟
دستمال عينك خوبه ؟
بايد از ماده تميز كننده استفاده كرد يا خير ؟ (بدليل احتمال آسيب رسيدن به لنز)
ممنون مي شم از تجربيات دوستان استفاده كنم.
با سلام خدمت دوستان گرامي
دستمال عينك خوبه ؟
ZENITH122
BENQ DC 2100
CANON A520
CANON S3IS
اول از همه عضویت ات را تو فروم تبریک میگمبا سلام خدمت دوستان گرامي
دستمال عينك خوبه ؟
در مورد تمیز کردن LCD از هر پارچه ای میشه استفاه کرد از پارچه جیر گرفته تا نخی من خودم از دستمال کاغدی برای این کار استفاده میکنم
دستمال عینک هم خوبه
اما برای تمیز کردن لنز اول اینکه یه فیلتر UV روی لنزت ببند تا هم خیالت از کثیف شدن خود لنز راحت بشه و با خیال راحت فیلتر UV را تمیز کنی من خودم اول رو فیلتر را ها میکنم (با دهن رو لنز را ها میکنم تا بخار کنه )بعد از یه دستمال کاغذی که پرز نده استفاده میکنم البته یه پک های را می فروشن بیرون برای تمیز کردن لنز که توش یه دستمال نخی یه مایع تمیز کننده و یه فرچه و یه بسته 50 تایی کاغذ نازدک هست
که من از هیچ کدوم این پک بجز اون کاغذ ها استفاده نمی کنم بعضی وقت ها از اون مایع هم استفاده میکنم
اون کاغذ ها بیشتر به کاغذ سیگار میخوره هیچ پرزی هم نداره
اگه خواستی از این پک های تمیز کننده لنز را تهیه کنی که قیمتش فکر کنم بیشتر از 3 هزار تومن نباشه قیمت دقیقش یادم نیست
اما میتونی زنگ بزنی بپرسی
این شماره فروشگاه نور
تلفن:33934469
(جلال خراسانی)
ادرس:باب همایون-کوچه قنات-پاساژ جوانمرد-طبقه همکف-پلاک 4
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
ممنون از شما بابت راهنمايي خوبتون
فقط در مورد اين UV Filter اين فيلتر مخصوص canon بايد باشه يا يك چيز عموميه و تو مغازه هاي فروش ابزار دوربين ميشه پيداش كرد.
ZENITH122
BENQ DC 2100
CANON A520
CANON S3IS
دستمال كاغذي چندان براي تميز كردن مناسب نيست. عينكي ها ميدانند كه تميز كردن عينك با دستمال كاغذي باعث ايجاد خش در سطح شيشه آن ميشود.
سلام...
سجاد جان سعی کن از دسمال کاغذی فقط برای ای سی دی استفاده کنی...
جناب روشن درست میفرمایند...
دستمال کاغذی در دراز مدت از آهن هم خشن تر است....
چه عینک هایی که به خاطر خش های دستمال کاغذی دور انداخته نشده است....
اما این دوست عزیزمان...
دوربین شما امکان نصب فیلتر یو وی ندارد........
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من گفتم که از برای تمیز کردن لنز از اون کاغذ نازک ها و دستمال نخی استفاده میکنم اما همون کاغذ نازک ها که شبیه کاغذ سیگاره جواب میدهسجاد جان سعی کن از دسمال کاغذی فقط برای ای سی دی استفاده کنی...
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
این عکس اون پک که گفت
در مورد دستمال کاغذی هم بگم حواسم نبود بگم از این دستمال کاغذی ها که تو داروخانه ها به عنوان تمیز کننده تلویزون و مانیتور می فروشن همه تقریبا همون دستمال کاغذی معمولی هست
اما همون کاغذها که گفتم به نظرم خیلی کاربرد داره
یه سوال بی ربط تو همین تاپیک می پرسم
دوربین CANON S3ISدوربین شما امکان نصب فیلتر یو وی ندارد........
قابلیت گذاشتن فیلتر UV را نداره؟:confused:
سجاد عبدالهی
سلام...
من فکر کردم دوربنی دوستمون A520 بود...
برای S3 فیلتر وجود داره....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با سلام مجدد خدمت دوستان گرامي
اين فيلتر Uv رو از كجا ميشه تهيه كرد و روش نصب اون چطوريه؟
با تشكر از تمامي دوستان
ZENITH122
BENQ DC 2100
CANON A520
CANON S3IS
از تمام فروشنده های لوازم عکاسی و این فروشگاه که قبلا هم گفتم کارش فقط فیلترهاين فيلتر Uv رو از كجا ميشه تهيه كرد و روش نصب اون چطوريه؟
این شماره فروشگاه نور
تلفن:33934469
(جلال خراسانی)
ادرس:باب همایون-کوچه قنات-پاساژ جوانمرد-طبقه همکف-پلاک 4
======
یه توضیحی هم بدم چون تازه کاری اینکه نصب فیلتر UV کار سختی نیست یا بهتر بگم کاری نداره فیلتر را میزاری رو لنز جا پیچ داره میچرخونی سفتش میکنی به همین راحتی
اما حواست باشه که خواستی فیلتر بخری حتما سایز فیلتر لنز دوربینت را بلدی باشی برای اون اندازه فیلتر بخری
بعد از دوربین های شما این دوربین شما قابلیت نصب فیلتر را داره
CANON S3IS
بقیه را نمی دونم
سجاد عبدالهی