سلام
خوشحال میشم یکی منم رو راهنمایی کنه !
من یه کانن EOS 400D دارم داخل لنزش گرد و غبار رفته ! و عکس که میگیرم 2 تا لکه سیاه می افته رو عکسام !
چکارش کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین !!!
سلام
خوشحال میشم یکی منم رو راهنمایی کنه !
من یه کانن EOS 400D دارم داخل لنزش گرد و غبار رفته ! و عکس که میگیرم 2 تا لکه سیاه می افته رو عکسام !
چکارش کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین !!!
باید صبر کنی تا از بچه ها یکی جوابت رو بده ولی اصلا بهش دست نزن و دستکاریش نکن. تا یکی بیاد درست راهنماییت کنه. اگر هم که گارانتی معتبر داری می تونی زنگ بزنی ازشون سوال کنی.
در ضمن از دوستان یکی هم محبت کنه جواب سوال من رو بده به غیر از Visible dustچیز دیگه هم تو بازار هست که کمی ارزونتر باشه.
ممنون
من یدونه visible dustاز آقای قدیری دیروز خریدم.
لنز رو خیلی خوب پاک تونستم بکنم. مثل اولش شدم.
منتها بعد از اینکه لنز رو کامل تممیز کردم حواسم به لبه لنز رفت یه لکه سفید رو حاشیه مشکی رنگ دور لنز دیدم همون حاشیه دور عدسی رو میگم که سطح عدسی نیست خب ادامه این لکه سفید به صورت یک نقطه براق رو لبه عدسی دیده میشه حالا نمیدونم این پریدگی لنز هست یا نه ؟ چون گفتم ممکنه بخاطر این باشه که من اول با جیر یا گوش پنبه پاک کردم و حالا با ویزیبل داست. منتها خیلی منطقی نیست که پارچه لنز رو اینطوری کنه.
البته من با قلمو نرم سعی کردم تست کنم حالت فروروفتگی این لکه نداشه و ازطرفی چون فکر کردم که ممکنه کثیفی باشه پاک هم نشد.
البته این فقط رو حاشیه لنز هست و خیلی خیلی ریز هست . وتو زاویه خاصی میشه دیدش. به نظرتون مهم است یا نه؟چون اگر مهم نیست که بیخیالش شم. یا با چی مثلا میشه ردیفش کرد.احتمالا هم از اول بوده ولی من یکم زیادی دیگه رو لنز حساس شدم این تازه به چشم اومده.
نظرتون رو لطفا بدین
ممنون
خب سعی میکنم یه عکس ازش بگیرم براتون بزارم که ببینید اینطوری شاید بشه بهتر نظر داد، البته من که خودم خیلی در مورد لنز های دوربین وارد نیستم ولی بدم نمیاد بدونم این از چیه لب پریدگی یا نه چیز مهمی نیست و طبیعی هست؟!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوستان واسه sx1 کنون میشه از محافظ های uv استفاده کرد اگه میشه من تبریزم کسی ادرس نداره که من تهیه کنم؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
خوشبختانه SX1 بر عکس S3 IS و اجدادش، برای نصب فیلتر نیازی به تهیه آداپتور (که نایاب بود) ندارد و میشود فیلتر را مستقیم روی لنزش بست، آنهم فیلترهای دهانه 52 که بسیار ارزانتر هستند.
اگر فیلتر مناسب و اصلی بخرید، نه تنها کیفیت تصویر با مشکل مواجه نمیشود، بلکه در بعضی موارد آن را بهبود نیز می بخشد.
برای آدرس فروشگاه در تبریز نیز میتوانید با پیام خصوصی از دوستان تبریزی جویا شود .
(در ضمن فکر میکنم این پستها در جای نامناسبی ارسال شده اند).