چندی پیش یکی از آشنایان تعدادی کاغذ سلولوزی به من داد برای تمیز کردن لنز دوربین
این کاغذ ها چون بافت کاملا سلولوزی دارند و سختی اونها از شیشه کمتره و به هیچ عنوان خط نمیندازه ، در عین حال فوق العاده لنز رو تمیز میکنه
میخواستم بدونم که این کاغذ ها کجا گیر میاد ؟
سلام:
حتما این نکته را در نظر داشت باشید با هر کاغذی از هر جنسی چه سخت چه نرم و یا پارچه ای مشابه.... این مهم خواهد بود که شما در کدام محیط یا چگونه اقدام به تمیز کردن لنز مورد نظر خواهید کرد.
منظور اینست که اگر متریالی سختی آن کمتر از سطح بیرونی لنز شما باشد باز هم ممکن است خط و خش روی آن بیاندازد و بستگی به محیطی خواهد داشت که یا شما در آن اقدام به تمیز کردن میکنید یا پیش از آن در محیط مورد نظر عکاسی کرده باشید.
دوستان یک ویدئو آموزشی در سایت نورنگار قرار داده شده است که در ان در مورد تمیز کردن لنز و فیلتر توضیحات کاملی ارایه شده است،البته سایتی که ویدئو در آن اپلود شده است بتازگی .یلتر شده!
اینم لینک و نقل قول از سایت نورنگار :
http://www.dorbinshop.com/?sn=news&pt=full&id=413ویدئویی که به تازگی توسط یک سایت غیر رسمی نیکون منتشر شده است به شما یاد میدهد که چطور لنز دوربینتان را مانند یک حرفهای تمیز کنید. این ویدئوی بدون دیالوگ ضبط شده و تمام توضیحات به صورت نوشته روی خود ویدئو نمایش داده میشود
وحید بیگدلی
به نظر من که ویدئو خیلی تایید شده ای نیست من بشخصه همون ها کردن رو لنزو به سابیدن با الکل ترجیح میدم ممکنه به کوتد لنز آسیب بزنه یا بروس هر چقدر که نرم باشه ترجیح میدم رو سطح لنز نکشم تو ویدئو اول با دمنده در لنزو تمیز کرد بعد با بروس به نظرم باید بر عکس باشه اول با بروس گردو خاک از در کنده بشه بعد با دمنده کامل تمیز بشه !!!
با سلام
پشت لنزم یعنی قسمته پشتی عدسی که جلویه آینه بسته میشه یه اثر انگشت افتاد با دستمل جیر خیلی آروم کشیدم اما پخش شد، یکی دیگه از دوستام هم چند قطره آب گوچیک رو لنزشون ریخته بوده، که آثار آهکی آب روش مونده، میخواستم بپرسم برای تمیز کردن مورد فوق چیکار باید کنم؟؟ دوستان چه پیشنهادی می دهند؟؟
ممنون
پ.ن: هردولنز 24-105 کانن
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
قدیم ها که امکانات نداشتیم از Methanol برای پاک کردن چربی ها و کثیفی های اینچنینی استفاده می کردیم. اگر می توانید از محصولات Lens Clean متعلق به شرکت Visible Dust استفاده کنید خیلی بهتر است. در غیر این صورت methanol کاملا پاسخگو خواهد بود.
با Ethanol (الکل خوراکی) اشتباه نشود. منظورم دقیقا Methanol است.
با سلام
دوستان راهی برای تمیز کردن گرد و غبار داخل لنز (پشت عدسی) وجود داره . ممنون میشم اگر کسی تجربه داشت راهنمایی کنه
سلام دوستان یه متن خوب برای پاک کردن لنز پیدا کردم که خیلی دقیق توضیح داده اینم سایتش http://www.the-digital-picture.com/P...-Cleaning.aspx
من خودم خوندم ولی نسبتا فهمیدم اگه یکی که انگلیسیش عالی است ترجمه کنه ممنون می شم که بقیه هم استفاره کنن من هم دقیقا بفهمم