سلام
از کجا بدونیم که تله کانورتور به لنز ما می خوره یانه؟
canon 18-55 is
canon 55-250 is
دوربین کانن1000d
سلام
از کجا بدونیم که تله کانورتور به لنز ما می خوره یانه؟
canon 18-55 is
canon 55-250 is
دوربین کانن1000d
1-نداشتن یه تله بلند من رو به غصه خوردن وادار می کنه...
2- ای کاش هنر ادیت با فوتوشاپ رو بلد بودم:(
وبــــــلاگ مــــن
لیست لنزهای کانن که قابلیت اتصال کانورتور را دارند:
:لنزهای فیکس
EF 135mm f/2L
EF 180mm f/3.5L
EF 200mm f/2.8L II
EF 200mm f/2L IS
EF 300mm f/2.8L IS
EF 300mm f/4L IS
EF 400mm f/2.8L IS
EF 400mm f/4 DO IS
EF 400mm f/5.6L
EF 500mm f/4L IS
EF 600mm f/4L IS
EF 800mm f/5.6L IS
:و لنزهای زوم
EF 70-200mm f/2.8L IS
EF 70-200mm f/2.8L
EF 70-200mm f/4L IS
EF 70-200mm f/4L
EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS
:تمام لنزهای موجود در این لیست که دارای IS هستند
The Image Stabilizer does not operate with the following cameras: EOS 650, 620, 630/600,
RT, 700, 750, 850, EOS-1, A2/A2E, 10s, Elan, Rebel/Rebel S, Rebel II/Rebel SII
:در مورد لنز EF 180mm f/3.5L ، هنگام اتصال کانورتور 1.4x
The auto-focusing range is from 0.8m to infinity
در مورد EF 70-200mm f/2.8L هم گفته شده که هنگامی لنز روی هر دوربین EOS بسته شود و هر کانورتوری استفاده شود، فقط نقطه فوکوس مرکزی قابل استفاده می ماند.
با سلام خدمت اساتید
می خواستم بدونم تله کانورتور های نیکون 2x, 1.7 x روی لنزSigma Apo 70-200 mm F2.8 II Ex DG macro Hsm نصب میشه و اگه نصب میشه کدومش بهتره
کسی قیمت تله کانورتور داره؟؟؟
Nikon D300
سلام . من یه سوالی داشتم . میشه بجای خرید لنز 70-200 , برای لنز 105 میلیمتر ماکروی نیکون تله کانورتور 1.7 خرید ؟ با توجه به حساب من 105 رو تبدیل میکنه به 267 . با محاسبه کراپ البته . میخواستم نظر شما رو بدونم که آیا ارزش داره ؟ و اینکه فاصله فوکوس اونوقت چقدر میشه ؟ چون لنز 105 بینهایت هست ! ممنون میشم راهنماییم بکنین .
تا یادم نرفته هدفم ازاین کار برای عکس های خبری از فاصله دور مثل همین تظاهرات و یا پرنده و این چیزهاست .
سلام.
شما اگه واسه کار خبر نگاری میخواین احتمالا به فوکوس خیلی سریع نیاز داشته باشین در حالی که استفاده از این تله کانورتر سرعت فوکوس رو کم میکنه.
در ضمن محاسبات ضریب کراپ که واسه هر دو لنز مثل هم هست. 70-200 هم به شما فاصله 105-300 رو میده. و در نهایت اینکه استفاده از تله کانورتر 1.7x دیافراگم شما رو به 4.8 کاهش میده و برای به دست آوردن یه کیفیت نسبتا قابل قبول احتمالا لازمه که از دیافراگم 5.6 به بالا استفاده کنین. اگه من جای شما بودم و مشکل مالی جدی نداشتم 70-200 رو و اگه مشکل مالی داشتم 80-200 AF-S رو انتخاب میکردم.
سلام
ممکنه به صورت کوتاه بگید که رنج لنز چقدر باید باشه تا این تله کانورتور بهش بخوره !؟
قیمتش برای نیکون چنده ؟! تک مدله و یا مدل های مختلف داره ؟! فرقشون ؟
کیفیت کار رو هم مثل سرعت فوکوس و ... کم میکنه !؟
پاسخ مختصر و مفید اینه که نمیشه!سلام . من یه سوالی داشتم . میشه بجای خرید لنز 70-200 , برای لنز 105 میلیمتر ماکروی نیکون تله کانورتور 1.7 خرید ؟ با توجه به حساب من 105 رو تبدیل میکنه به 267 . با محاسبه کراپ البته . میخواستم نظر شما رو بدونم که آیا ارزش داره ؟ و اینکه فاصله فوکوس اونوقت چقدر میشه ؟ چون لنز 105 بینهایت هست ! ممنون میشم راهنماییم بکنین .
تا یادم نرفته هدفم ازاین کار برای عکس های خبری از فاصله دور مثل همین تظاهرات و یا پرنده و این چیزهاست .
حالا این یعنی چی؟
یعنی اینکه کمپانیهایی که لنز میسازند بی کار که نیستند یک لنز ۱۰۵ مم معمولی بسازند و یک لنز ۱۰۵ ماکرو...
خیلی اوقات لنزهای مکرو ارزان تر از لنزهای معمولی در همان رنج ثابت هم هستند. (البته با دیافراگم متفاوت)
خلاصه اینکه شکل طراحی لنزهای ماکرو به شکلیست که فاصله فوکس کوتاهی داشته باشد. (اون بینهایت رو درست متوجه نشدم چون همه لنزها از اونور بی نهایت هستند! :biggrin: همه لنزها از اینور مشکل دارند که لنزهای ماکرو هم عددهای مشخصی برای نزدیکترین فاصله فوکوسشون دارند)
حالا این فاصله فوکوس کوتاه چه بلایی سر لنز و یا عکاس میاره؟
رینگ بسیار طولانی فوکس و گیج زدن هنگام فوکوس کردن.
در همه لنزهای ماکرو هم این جریان هست... حالا بعضی موتور فوکوس سریع دارند و بعضی نه...
هنگام عکاسی ماکرو مخصوصا داخل استودیو و عکاسی از سوژه های ثابت این داستان قابل تحمل است.
هنگام عکاسی خارج از استودیو ممکنه عکاس رو عصبی کنه... ولی اگر نیاز به لنز ماکرو داشته باشه چاره دیگری نیست.
پس لنز ماکرو لنز همه کاره و کار راه اندازی نیست. و استفادههای عمومی از اون با دردسر همراه است.
برای تکمیل:
امکان استفاده از تلهکانورتر روی ۱۰۵ ماکرو هست. برای نزدیکتر شدن به سوژه برای عکاسی ماکرو... نه برای استفاده ای که مد نظر شماست... (گمانم در توضیحاتم گفتم که بسیار اعصاب خردکن خواهد شد چون تله کانورتر مشکل فوکس را بیشتر هم خواهد کرد.)
مقایسه این لنز با ۷۰-۲۰۰ هم بسیار مقایسه دوری است.
لنز فیکس و زوم تفاوتهاشون مشخصه... کمترین فاصله فوکس ۷۰-۲۰۰ برخلاف ماکرو بسیار زیاده...(در حد ۱/۵ متر) که البته ویژگی مثبتی نیست... ولی نشاندهنده تفاوت طراحی و حتی تفاوت استفاده از لنزهاست.
سلام:
امکان استفاده از تلهکانورتر روی ۱۰۵ ماکرو هست. برای نزدیکتر شدن به سوژه برای عکاسی ماکرو...
یکی از قابلیت های کانورتر روی لنزهای ماکرویی که کانورتر را ساپورت میکنند افزایش فاصله تاسوژه خواهد بود یعنی فرضا اگر با لنز ماکرویی در 60 سانتی متری به بزرگنمایی 1 میرسیم با کانورتر 1.7 در فاصله ای بیشتر از 60 سانت ( بطور فرضی چیزی حدود 90 سانتی متر ) به بزرگنمایی 1 خواهیم رسید و در همان MFD ( بدون اسنفاده از کانورتر ) به بزرگنمایی 1.7 خواهیم رسید. بطور کل کانورتر نباید تغییری روی MFD داشته باشد فقط با در نظر گرفتن بزرگنمایی یکسان میباید فاصله از سوژه بیشتر باشد
برای کم کردن فاصله جهت بزرگنمایی بیشتر استفاده از اکستنش تیوب ها چاره ساز خواهد بود
البته چون گوینده سخن فردی با تجربه در این زمینه است میباید نظر ایشان را مجدد جویا شویم
اینجا انتظار میره که فنی و دقیق صحبت کنیم که گویا من کوتاهی کردم و یا بد بیان کردم.
منظورم دقیقا تله تر شدن لنز ماکروی ماست... در تصویر و یا کادر به سوژه نزدیکتر میشیم... (مثلا گاهی برای عکاسی از حشرات و ... کاربردهایی داره)امکان استفاده از تلهکانورتر روی ۱۰۵ ماکرو هست. برای نزدیکتر شدن به سوژه برای عکاسی ماکرو...
بطور محدود.
وگرنه تلهکانورتر روی کمترین فاصله فوکس ما تاثیری ندارد. و همانطور که گفتید ویژگی جدیدی به ما میدهد که همان رسیدن به بزرگنمایی بیش از ۱-۱ خواهد بود.