لنز 16-8 یک لنز بسیار عالی بعنوان سوپر وایده
این لنز را بنده در اختیار دارم و اتفاقا یک نمونه از تصاویر شب آن در فروم عکاسی شب و نجومی موجوده
مزیتش به این هست که بر خلاف فیش آی ها فاقد حالت کروی می باشد ولی کشیدگی تصویر در آن وجود داره.
از طرفی به قول شما واقعا این حد از واید بر روی کراپ که حدود 12 می شود واقعا وسوسه انگیزه.
اگر عکسای معماری انجام می دهید با این لنز ممکنه کمی مشکل داشته باشید.
عکاسی نجومی برای رد ستاره و یا عکاسی از کهکشان با موتور و بالا بردن سطح ISO و نوردهی حدود 55 دقیقه برای ثابت ثبت شده ستاره ها بسیار وسوسه انگیزه ولی برای عکاسی از بارش شهابی بدلیل بسته بودن دیافراگم ممکنه ازار دهنده باشه
برای عکاسی منظره به تنهایی و یا عکاسی از فضاهای بسته مثل سالن همایش ها واقعا انتخاب بسیار عالیه .
ارادتمند
توکینای عزیزم، کجایی ببینی با سیگما مقایست میکنن؟؟
چرا اینقدر غریب افتادی؟ این دیافراگم 2.8 و این شارپنس و این کنتراست رنگ رو کدوم یک از رقبای عزیزت داره ؟
اگر این مشکل نچندان مهم فلر رو حل میکردی دگر چه بودی !!
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
امین جان سیگما رو دست کم نگیر!
این لنز بنظر شخصی بنده ناشناخته مونده
اگر دیافراگمش تو 3.5 بود خودم مشتری خریدش بودم.
این لنز با اینکه از نظر سال ساخت عقبتر از 20-11 هست چیزی کم از اون نداره.
فوکال 8 ای که داره که دیگه عالیه!
تجربه عکاسی باهاش رو در شرایط مختلف داشتم
ارادتمند
ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
درود
اگر منظورتون 20-11 هست که مورد نظر بنده بود، بله ترجیح می دم.
لنز 20-11 دارای اصلاحات بسیار بهتری در شارپنس نسبت به مدلهای قدیمی خودشه و البته ظاهرا فلر و CA هم بهتر کنترل شده (این مورد را شخصا تست نکردم)
این هم لینک مقایسه
ارادتمند
لطفا حذف شود
ویرایش توسط mehran2190 : Wednesday 14 September 2016 در ساعت 15:13
سلام ،کسی از دوستان جدیدترین قیمت توکینا ۱۱-۲۰ رو داره؟ و اینکه چطوری میتونم از بندر عباس با قیمت واقعی و کمتر تهیه اش کنم؟
سلام
تصمیم به خرید یک لنز واید گرفتم و بعد چند روز گشت و گذار در تالار به این چند گزینه رسیدم:
Tamron 15-30 mm f/2.8 Di VC
tokina 11-16 DX
tokina 11-20 DX
دوربینم نیکون 7200 هست و قصد دارم در آینده (شاید تا 2 سال دیگه) حتما وارد دنیای فول فریم بشم.
حالا با توجه به این نکته و همچنین مد نظر قرار دادن قیمت بالای تامرون (که البته فول فریم هست) و همچنین تهیه فیلترهای مناسب برای لنز انتخابی , به نظر شما باید کدام گزینه رو انتخاب کنم؟
آیا گزینه بهتری هم به جز اینها دارم؟
با سپاس
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام