"برای لایک گرفتن اینستاگرام هست. لطفا عکس های بنده را به چالش بکشید."
برای شرکت در کلاس ها و تورهای نجومی در استان تهران با بنده تماس بگیرید.
سلام
نظر دوستان در مورد Samyang 8mm برای عکاسی معماری و طبیعت چی هستش؟ با توجه به اولترا واید بودن این لنز
Nikon D7100 - 11-16 - 50mmInstagram
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
این لنز سامیانگ فیش آی هست و خروجی عکس آن با چیزی که چشم می بینید متفاوت است. خطوط تصویر تغییر می کنند و خمیده می شوند.
به نظر من لنز فیش آی برای عکاسی واقع گرا و همچنین استفاده روزمره به هیچ وجه مناسب نیست. گرفتن سالی 3-4 عکس با این لنز می تواند جذاب باشد که به این ترتیب نه ارزش هزینه کردن و نه ارزش حمل و نقل به این طرف و آن طرف را دارد .
دیدن خروجی لنزهای فیش آی در عکاسی منظره و طبیعت هم برای من آزار دهنده بوده است(مخصوصا زمانی که خطوط افق در تمام عکسها خمیده می شوند!) در مورد استفاده از آن در عکاسی معماری نظر خاصی ندارم. ولی به طور کلی استفاده از این لنز شبیه این هست که روی همه عکسهایتان یک فیلتر خاص اعمال شده است. که فکر می کنم این مورد خیلی خسته کننده است. اول یک اولترا واید تهیه کنید و سپس اگر خواستید در کنار آن(برای همان 3-4 شات) یک فیش آی تهیه نمایید.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
البته میشه تا حدودی خط و خطوط ها را با برنامه اصلاح کرد
8-16 سیگما میتونه گزینه بهتری باشه؟
Nikon D7100 - 11-16 - 50mmInstagram
دوستان بین لنز سامیانگ 14 اف 2.8 و توکینا 16-28 اف 2.8 بدون در نظر گرفتن قیمت و فاصله کانونی کدام لنز شارپتر بوده و اعوجاج کمتری داره؟ برای عکاسی منظره و عکاسی نجومی نیازمندم و فقط شارپ بودن و اعوجاج برام مهمه و فاصله کانونی و قیمت مهم نیست ممنون میشم اگه کسی تجربه کار با این دو لنز رو داره راهنمایی کنه
SONY A7R III, Canon 700D,GoPro Hero 7 Black, Tamron 24-70mm F2.8 & 70-300mm, Samyang Cine 35mm F1.4 & Cine 14mm F2.8, Canon 18-55 STM, Helios 58mm, Jupiter 200mm, Revenon 135mm F2.8
بنظر من لنز 17-40 انتخاب بهتری است.
لنز 17-40 لنز اولتراواید منحصر به فردی است که فاصله کانونی خیلی بلندی در اختیار عکاس میگذارد. خیلی مواقع در عکاسی طبیعت و منظره و شهری به فاصله کانونی بالاتر از رنج اولتراواید ها نیاز پیدا میکنید که این لنز تا حدی جوابگو است. برای کسانی که معمولا در نج واید عکس. میگیرند میتواند یک لنز واکروند باشد.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام