نوشته اصلی توسط
esfandiyar2002
درود
بنده بخاطر دارم زمانی که درحال انجام پروژه های عکاسی صنعتی با همین دوربینی که شما دارید بودم،از لنز توکینای 20-14 استفاده می کردم..
نیاز به گفتن نیست که لنز های مشابه دیگری از توکینا در بازه 11 الی 20 میلیمتری هم هست که بایستی قیمت مناسب تری در بازار داشته باشد..هردو لنز هم فوق العاده باکیفیت هستند..
Tokina 11-16mm f/2.8 or 11-20mm f/2.8
اکنون که لنز بسیار مناسب ولی آهسته جدید نیکون برای بدنه های فوق به بازار امده،می توانید آن را بعنوان یک گزینه در نظر بگیرید:
Nikon 10-20mm f/4.5-5.6
از لنز سیگمای 35-18 هم غافل نشوید..با بازه واید و اف استاپ 1.8 گزینه بسیار مناسب دیگری است..
بنابراین دست شما برای بررسی و انتخاب بسیار باز است..بنده با تمامی لنزهای با کیفیت یاد شده عکاسی کرده ام،بجز لنز جدید نیکون که اتفاقا ارزان هم هست و گمان می کنم باید از کیفیت بسیار خوبی هم بهره مند باشد..در کنار این بررسی ها می توانید بر روی 200-70 هم سرمایه گذاری کنید،هرچند بنظرم اولویت کاری شما اکنون رفع کمبود بازه واید برای انجام پروژه های کاری است و سرمایه گذاری بر روی بازه تله زوم می تواند بعدها نیز انجام شود..لنز سابق شما که همان 140-18 بوده،بیشتر برای مسافرت و بعنوان یک لنز کیت عکاسی در نظر گرفته می شود و برای انجام کارهای پروژه های صنعتی می توانید یک قدم به جلو گذاشته و لنزهای بهتری تهیه کنید که ذکر آنها رفت.
بدرود تا درودی دیگربار