کلا چند ایکس را فراموش کنید.
بهتر است عادت کنید از همان فوکال لنت و کراپ سنسور برای بزرگنمایی استفاده کنید.
در این لینک میتوانید تفاوت فوکال لنتها از 10 مم تا 500 مم را ببینید.
Tamron Europe: Focal length comparison
کلا چند ایکس را فراموش کنید.
بهتر است عادت کنید از همان فوکال لنت و کراپ سنسور برای بزرگنمایی استفاده کنید.
در این لینک میتوانید تفاوت فوکال لنتها از 10 مم تا 500 مم را ببینید.
Tamron Europe: Focal length comparison
با سلام
در انواع لنز ها چقدر میتونیم لنز و دوربینو به سوژه نزدیک کنیم؟ مثلا در لنز 135-18 یا 250-55 چقدر میتونم لنزو نزدیک سوجه ببرم؟
مثلا من با لنز 135-18 وقتی در 30 سانتی سوجه قرار میگیرم و در حالت m و فوکوس دستی عکاسی می کنم نمی تونم سوجرو بدرستی فوکوس کنم و تصویر خوبی بدست بیارم باید فاصلمو بیشتر کنم...این مورد طبعی هستش؟
امیدوارم در بخش درستی این سوالو پرسیده باشم
ممنون میشم در این مورد بنده را راهنمایی کنید
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
دوست عزیز معمولا در زیر بعضی لنزها، حداقل فاصله فوکوس، کشور سازنده، تکنولوژی های به کار رفته در اون لنز و همچنین اندازه دهنه لنز برای استفاده کردن از فیلتر نوشته میشه.
اگه زیر لنز چیزی نوشته نشده باشه خودتون می تونید به صورت عملی و تجربی و آزمون و خطا این فاصله رو به دست بیارید که به دو روش امکان پذیره:
1. روش اول اینه که مقداری به سوژه نزدیک بشید که لنز قادر به فوکوس کردن نباشه. بعد کمی فاصلتون رو از سوژه بیشتر کنید و دوباره فوکوس کنید اگه باز هم فوکوس نکرد باز فاصلتون رو بیشتر کنید. تا جایی که اولین فوکوس رخ بده. در این فاصله میشه حداقل فاصله فوکوس رو به صورت تقریبی تخمین زد.
2. روش دوم هم مثل روش اول هست منتها دقیقتر. بدین صورت که بر روی بعضی لنزها ( معولا لنزهایی غیر از لنز کیت) پنجره کوچکی به نام Distant Window وجود داره که در اون حداقل فاصله فوکوس نمایش داده میشه. بدین منظور هم همانند روش عمل می کنید منتها اولین جایی که فوکوس رخ داد، می تونید از روی اعدادی که در اون پنجره نوشته میشند فاصله دقیقتون رو بخونید که بر حسب متر و فوت بیان میشند.
ویرایش توسط ata_m3 : Thursday 13 November 2014 در ساعت 01:25
احسان جان دقیقا متوجه منطورتون نشدم یه چیزایی حدس زدم که با توجه به اونا جواب میدم:
حداقل فاصله کانونی بسته به لنز متغیره برای مثال در لنز 18-135 حداقل فاصله کانونی 18mm و حداکثر فاصله کانونی 135mm.
فاصله کانونی یک لنز عبارتست از فاصله مرکز لنز تا نقطه کانونی بر حسب میلیمتر ،میدان دید یک فاصله کانونی مشخص معمولاً بر اساس عکسبرداری با حسگر 35 میلیمتری تعیین میشه با استفاده از ضریب فاصله کانونی می تونید معادل 35 میلیمتری فاصله کانونی دوربین های دیگه که اندازه حسگر آن ها کوچکتر از حسگر 35 میلیمتری هست و محاسبه کنید.
مثلا در دوربین های کراپ کانن این ضریب 1.6
ویرایش توسط tahers96i : Thursday 13 November 2014 در ساعت 00:55