موضوع تاپيك موضوع سوال من هم هست!
چرا هنوز عكس سياه و سفيد ميگيريم؟ چرا عكسهاي رنگي خودمون رو با نرم افزار سياه و سفيد ميكنيم؟
و
اگر در ابتداي اختراع عكاسي، ثبت رنگي اختراع ميشد آيا باز هم عكاسي سياه وسفيد ايجاد ميشد؟
موضوع تاپيك موضوع سوال من هم هست!
چرا هنوز عكس سياه و سفيد ميگيريم؟ چرا عكسهاي رنگي خودمون رو با نرم افزار سياه و سفيد ميكنيم؟
و
اگر در ابتداي اختراع عكاسي، ثبت رنگي اختراع ميشد آيا باز هم عكاسي سياه وسفيد ايجاد ميشد؟
آیدین عزیز من نظر شخصی مو میگم.
به شخصه احساس میکنم عکسهای سیاه و سفید عمق بیشتری دارن و میشه در اونها غرق شد. به نظر من حذف کردن عنصر رنگ از عکس باعث میشه خیلی از جذابیتهای ظاهری عکس خنثی بشه و چیزی که میمونه فقط یک سوژه است و یک زاویه دید.شاید بشه گفت عکس سیاه و سفید بیشتر بیننده رو متمرکز میکنه. خیلی از عکسهایی که ما میگیریم به مدد رنگبندی و ترکیب و آمیزش رنگهاست که معنا پیدا میکنن و چشم رو به بازی میگیرن. عکسهای سیاه و سفید هنر و دقت بیشتری رو میطلبه و به نظر من یک ثبت موفق سیاه و سفید چندین برابر یک ثبت رنگی ارزش داره. البته یک دیدگاه دیگه هم نسبت به عکسهای سیاه و سفید مربوط میشه به حس نوستالژیک ما. انسان ذاتا علاقه مند به گذشته و آینده است. در این مورد خاص چون عکس سیاه و سفید یادآور گذشته ما و به نوعی خاطرات ما میشه میتونه برامون جذاب باشه و شاید خیلی ها برای یادآوری گذشته عکس سیاه و سفید میگیرن. عکسهای سیاه و سفید خاصیت داستان گویی بیشتری نسبت به عکسهای رنگی دارن.
در کل نظرات در این مورد میتونه خیلی زیاد باشه ...
Back for Good
يعني اگر عكاسي رنگي اول اختراع ميشد افرادي مثل شما عكسهاي رنگي خودتون رو سياه و سفيد ميكرديد؟
با سلام
باتوجه به عنوان تاپیک دلایلی که باعث میشه یک عکس سیاه و سفید را هنوز دوست داشته باشیم به نقل از سایت تبیان بشرح زیر هستند
- چون همانطور که می دانید عکس های سیاه و سفید عمر بیشتری نسبت به عکس هاس رنگی دارند.
- چون سیاه سفید شأنی ذاتی دارد.
- چون زیبایی در سادگی نهفته است و این سادگی در عکس های سیاه و سفید بیش از عکس های رنگی جلوه گر است.
- سیاه سفید هم ساده ترین و هم پیچیده ترین نوع عکاسی است.
از اینا بگذریم یک دلیل دیگر که به ذهنم رسید اینکه در عکس های هنری فلان روز فلان رنگ در عکس مد است و در روز دیگری رنگی دیگر، اما سیاه وسفید چنین نیست..........
و در آخر سیاه سفید بهترین راه شکار زیبایی و نگه داشتن زمان است.
موفق باشید..........
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
به نظر من عکس سیاه و سفید یه دست تره و هارمونی رنگ عالی ای داره پس چشم نواز تره .
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
نظر شخصی من اینه که "رنگها قاتل احساساتاند!" بخاطر همینه که خیلی از عکسهای تاثیر گذار سیاه و سفید هستند...خودم هم عکاسی سیاه سفید را خیلی خیلی دوست دارم
آیدین اصلا بحث این قضیه که کدوم نوع عکاسی اول اومده و کدوم دوم نیست. به عقیده من این موضوع که عکاسی سیاه و سفید قدیمیه و دوره اش گذشته کاملا اشتباهه. این موضوع در سینمای سیاه و سفید هم صدق میکنه. همونطور که میبینید گاها فیلمهای سیاه و سفید ساخته میشه. عکاسی سیاه و سفید هم به عنوان یکی از گونه های عکاسی هنوز زنده است و تا ابد هم زنده میمونه. اصلا بعضی از عکسها باید سیاه و سفید گرفته بشه تا تاثیر گذار بشه.
Back for Good