این تصویر یکی از بهترین تصاویر ثبت شده از پدیده ماه ابی هست . عکس دارای مشخصات است
اندازه اصلی و حجم 550 کیلوبایت
مهرداد.امیریPanasonic Lumix Dmc-Fz35
روز جمعه 25 دي، پديده خورشيد گرفتگي روي مي دهد. اين کسوف از آفريقا آغاز و پس از طي کردن اقيانوس هند، در جنوب شرق آسيا و چين پايان مي يابد.
به گزارش واحد مرکزي خبر، اين کسوف با توجه به اينکه ماه در حداکثر فاصله از زمين است و نمي تواند تمام قرص خورشيد را بپوشاند، از نوع گرفت حلقوي است، اما در کشورمان به صورت جزئي قابل رصد است.
همه نقاط کشور با درصدهاي متفاوت شاهد خورشيدگرفتگي است و نقاط جنوب و جنوب شرق کشور از شرايط بهتري براي رصد برخوردارست.
درصد گرفت در تهران تقريباً 20 درصد است.
مشاهده کسوف با چشم غير مسلح بسيار خطرناک است.
اگر فردي بدون ابزار نجومي بخواهد به خورشيد گرفتگي نگاه کند، حتماً بايستي از عينک مخصوص رصد خورشيد استفاده کند.
خورشيدگرفتگي در تهران ساعت 9 و 20 دقيقه و 22 ثانيه آغاز و ساعت 10 و 23 دقيقه و 9 ثانيه به حداکثر گرفت مي رسد و 11:30 پايان مي يابد.کد:http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100864076211
سلام دوستان
می خواستم بدونم چطور ما می تونیم از این واقعه عکس بگیریم طوری که به دوربین و چشم آسیب نرسه
البته با حداقل امکانات:biggrin:
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
سلام بر شما
خورشید میتواند برای چشم بسیار آسیب رسان باشد میتوان از اسلاید های سوخته و تیره یا صفحه دیسکت ها استفاده کرد اما اشعه UV رو جذب نمیکنند و باز هم توصیه نمیشوند
اگر دوربینتان LIVE VIEW دارد میتوانید بدون استفاده از ویزور عکاسی کنید البته اگر از لنز کمتر از 200 میلیمتر استفاده میکنید چون CCD , CMOS دوربین هم آسیب میبیند
برای عکاسی خیر.البته بدون فیلتر هم می توان عکس های مناسبی گرفت ( حتی با یک فیلتر ND معمولی )
اما برای دیدن...
می توانید عینک رصد را با مبلغ ناچیز ( 2 تا 5 هزار تومان حتی به صورت آنلاین و تحویل در منزل ) تهیه کنید.
گاهی... ( فقط گاهی ) که بنده توصیه نمی کنم ! از ورق سوخته رادیولوژی هم می توان استفاده کرد.
رصد غیر مستقیم هم که مرسوم است.یعنی یک کاغذ را به نوک سوزن سوراخ کنید و مقابل خورشید بگیرید در سمت مخالف هم یک ورق کاغذ خاکستری قرار دهید مقداری فاصله را کم و زیاد کنید ( همان فوکوس خودمان ) بعد تصویر خورشید به زیبایی دیده می شود
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام, اطلاعات دقیقتر از خورشیدگرفتگی جمعه از لینک زیر:
کد:http://www.nightsky.ir/content/view/1327/99/
در ادامه هم اضافه کنم یکی از بهترین راه های اماتوری برای عکاسی از خورشید، استفاده از فیلتر های مایلار هست، که برای کار های آماتوری ضریب اطمینان بالایی دارد.برای عکاسی خیر.البته بدون فیلتر هم می توان عکس های مناسبی گرفت ( حتی با یک فیلتر ND معمولی )
اما برای دیدن...
می توانید عینک رصد را با مبلغ ناچیز ( 2 تا 5 هزار تومان حتی به صورت آنلاین و تحویل در منزل ) تهیه کنید.
گاهی... ( فقط گاهی ) که بنده توصیه نمی کنم ! از ورق سوخته رادیولوژی هم می توان استفاده کرد.
رصد غیر مستقیم هم که مرسوم است.یعنی یک کاغذ را به نوک سوزن سوراخ کنید و مقابل خورشید بگیرید در سمت مخالف هم یک ورق کاغذ خاکستری قرار دهید مقداری فاصله را کم و زیاد کنید ( همان فوکوس خودمان ) بعد تصویر خورشید به زیبایی دیده می شود
این فیلتر را می توانید از فروشگاه آسمان شب تهیه نمایید.
فکر کنم هر ورق A4 آن 50 هزار تومان بود.
اصلان نورقاسمی