راه شیری
نزدیک کاشان . روستای کله 91/2/26
canon 6D
samyang 14 mm f2.8
F 5.6
"30
ISO 3200
(البته من تو این زمینه خیلی تازه کارم . خوشحال میشم نظر دوستان و بدونم )
راه شیری
canon 6D
samyang 14 mm f2.8
F 5.6
"30
ISO 3200
(البته من تو این زمینه خیلی تازه کارم . خوشحال میشم نظر دوستان و بدونم )
بسیار ممنون از راهنماییتون ... اتفاقا به نکته خیلی خوبی اشاره کردین ...( کادر بندی )
من که تازه کارم ولی اگه راجعبه کادر بندی تو شب راه و روش خاصی هست خیلی خوشحال میشم یه توضیح بدین ...
مشکل اصلیم اینجاس که اصلا دید مناسبی برای کادر بندی تو شب نیست ... حتی تو لایو ویو هم با f باز و سرعت پایین شاتر هیچی معلوم نیست ...
یعنی مثلا تشخیص لبه کوه یا اطراف کادر واقعا سخته مخصوصا اگه مثل جایی که من بودم هیچ نوری نباشه و ماه هم نباشه ....
من کادرام رو با روش ازمون و خطا میبستم یعنی با ایزوی خیلی بالا H2 یه عکس 2 یا 5 ثانیه میگرفتم و سعی در تشخیص کادر داشتم و با مشاهده عکس و حدس حدودی جهت دوربین رو تنظیم مجدد می کردم تا به کادر دلخواه نزدیک شم ولی این کار واقعا سخت و زمانبر هست .... اگه در رابطه با روش های علمی برای کادر بندی در تاریکیه مطلق مطلبی هست خیلی ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن ....
Whatever you do in your life will be insignificant, but it's very important that you do it. Because nobody else will
سلام ... جناب itsa_fineday گرامی . توی اون تاریخ همه نقاط ایران ابری بود !
عکاسی نجومی ، بسیار پر زحمت است ! چرا از f5.6 استفاده کردید ؟ در عکاسی نجومی از طبیعت اسمان شب بهتر است از المان های
طبیعی یا مصنوعی مانند یک درخت یا ساختمان یا کوهی با نمای جالب در کادر استفاده کنید تا نمای با روح تری بسته شود .
بهتر است کمی با صورت های فلکی معروف اشنا شوید ، در این صورت بستن کادری مناسب ، بسیار بهتر صورت خواهد گرفت .
محمدهادی نوری
مطالب مهمی رو دوستان مطرح کردند و امیدوارم در اینده برای بهبود کارهاتون ازشون استفاده کنید.
اما مساله ای که ذهن منو به خودش مشغول کرد نوع لنز شما و اثری که گذاشته بود. اگه این عکس در ادیت زیاد دستکاری نشده باشه، ویگنت خیلی زیادی داره و این اصلا خوب نیست. من در اکثر رویوها حدود 1 استاپ خوانده بودم! در صورتی که شما از 5.6 هم استفاده کردید و این شده یه کم قابل تآمله و عجیب!
Canon EOS 30D
عکاسی از راه شیری با f 5.6?! در صورتی که لنز با دیاف 2.8 دارید!! پیشنهاد من به شما برای عکاسی راه شیری برای زمان بعدی : رو اف 2.8 کار کنید با سرعت های بالاتر اما در تعداد فریم بالا . سپس فریم ها رو روی هم منطبق کنید البته همان طور که مشاهده میکنید تا 30 ثانیه راه شیری زیاد جابه جا تو کادر اتون نخواهدشد والا از 30 ثانیه به بعد استارترک خواهید دید. تمام عکاسان حرفه ایی گرفته تا اماتور نجومی همیشه از تعداد فریم بالا استفاده میکنند برای ثبت جزئیات بیشتر
موفق باشید
مرسی از این همه راهنمایی خوب . در مورد الودگی نوری ماله شهر کاشان بود ... با اینکه از لحاظه نجومی ضرر محسوب میشه ولی واقعا عکسو قشنگ میکنه ...
در مورد اف 5.6 همونجور که تو پست پایین مشکلمو مطرح کردم در رابطه با تاریکی مطلق و کادر بندی همین مشکل در رابطه با فکوس هم هست ... لنز من در اف 5.6 در اکثر حالت ها شارپ و با توجه به فکوس دستی لنز نخواستم ریسک اف 2.8 و محدودیت عمق میدان دید رو بکنم که عکسم تار بشه ...
در مورد ویگنت فکر کنم ادیته من یه کم مشکل داشت . عکاسا معولا عکس بدون ادیتو به کسی نشون نمیدن ولی از بس بچه های اینجا گلن و من تو این زمینه تازه کار و علاقه مند عکسمو بدون ادیت میزارم که نظر هارو بدونم ... این عکس پایین کاملا خام هست و با عکس ادیت شده مقایسه کنین و حتما حتما نظراتتونو بگین ... لطفا بیشتر انتقاد کنین
در رابطه با کادر بندی تو شب هم و راه دیدن تو تاریکیه مطلق برای کادر بندی اگر هست راهنمایی کنی ...
خیلی باحالین همتون !
راه شیری
canon 6D
samyang 14 mm f2.8
F 5.6
"30
ISO 3200
اين هم توصيه هاي يك عكاس براي عكاسي از راه شيري:
How to Photograph the Milky Way the Easy Way
Whatever you do in your life will be insignificant, but it's very important that you do it. Because nobody else will