سلام دوستان...یه راهنمایی به من ا تازه کار بکنید که بد جور گیج شدم...من نیکون دی 3200 دارم ...اصلا با این میشه عکاسی نجومی کرد.....من فقط به صورت نقطه ای ستاره ها رو میخام و تاثیر نور شب روی محیط اطراف .....و اینکه تا چه مدت شاتر باز باشه به سنسور اسیب نمیرسه....یه لنز ارزئن قیمت هم برای این کار به من معرفی کنید......در مورد فوکوس روی اسمون برای لنزی مثل 18-55 که بیتهایت نداری چه میشه کرد ...از تو ال سی دی و ویوو فایندر هم که چیزی معلوم نیست......ممنون
به نظرم جهت عکاسی نجومی لنز بسیار مهم تر از بدنه است ( در تمام انواع عکاسی همین طور است ) 14 mmسامیانگ را تهیه کنید . چرا که نشود با نیکون عکاسی نجومی کرد !
من 40d کنون را 8 دقیقه هم نوردهی کرده ام و مشکلی پیش نیامده است ( بار ها ) در مد لایو ویو تنظیم کنید .بر حد اکثر بزرگنمایی بر روی ال سی دی تنظیم کنید و بر روی یک
ستاره پرنور ( به روش اتوفوکوس یا دستی ) فوکوس کنید . اگر لنز شما اتوفوکوس است بعد از فوکوس اتوماتیک ، لنز را بر روی منوال فوکوس تنظیم کنید .
محمدهادی نوری
عزت اله طلی
عزت اله طلی
عزت اله طلی
تجربیات کاربردی یک عکاس نجومی و چند نمونه عکس از بن کانالز:
چطور از آسمان شب عکسهای کارتپستالی بگیریم؟
امیدوارم برای دوستان نکات مفیدی بخصوص در مورد روش های نور دهی داشته باشد .
آذري
درود
اگر ممکنه دوستان لینک آموزشی ویا کتابی (فارسی باشه لطفا".انگلیسی ام افتضاحه) اگر لطف کنید و بگذارید ممنون میشم
چندین بار سعی کردم که با دوربین و لنزم و همین طور سه پایه و دکلانشور عکاسی نجومی کنم اما هیچ کدام نظرم رو جل نکرد و به صورت خیلی خیلی آماتوری از آب در اومد و چند وقت پیش هم به خاطر اشتباه در شمارش ممکن بود سنسور رو از بین ببرم.
یه سری مشکلات دارم که اگر ممکنه راهنمایی ام کنید
1 فرق بین عکس پروسس شده و ادیت شده (ترجیحا" همون تک عکس و نه به صورت استکینگ و .... ) چقدره؟
2 با این دوربین و در فضایی با هوای ملایم (مثلا" نیمه شبی تابستانی در کویر یا منطقه ای که ساخت و ساز نداشته باشه) مجاز به چقدر کم کردن سرعت شاتر هستم؟ بر سر همین عکس زیری که به اشتباه 503 ثانیه نوردهی کردم کلی حرص خوردم
3 هر چقدر تلاش کردم که یکی از ستاره ها رو که پر نور تر هستند تو lcd دوربین ببینم (در صورتی که اپرچر حداقل بود و ایزو روی 1600 و همین طور سرعت شاتر پایین تر از 5 ثانیه ) نتونستم چیزی مشاهده کنم که بتونم فوکوس رو انجام بدم و معمولا" عکس های این ژانرم بد فوکوس میشه.راستی دوربین من توانایی لایو ویو رو بعد از کم کردن شاتر 5 ثانیه از دست میده و هیچ تغییری در روشنایی lcd ایجاد نمیشه.
4 این که فوکوس رو روی بی نهایت میگذارم و حتی تو بعضی وقت ها کمی کمتر از اون میگذارم هم کمکی به من نمیکنه.فکر میکنید مشکل از اعداد روی لنز باشه یا در کل همین طوره؟
برای نوردهی طولانی و حذف رد ستاره ها.احتیاج واجب به هد برن دور هست؟ نمونه های دست ساز و دستی خوب جواب میدند؟
5 اگر من بدون رهیابی و بدون تلسکوپ و .... و به صورت اتفاقی خواستم تو یک محیط بدون نورهای مزاحم عکاسی نجومی بکنم.آیا میشه گفت بر حسب اتفاق عکس ها خوب از آب در میان؟
در آخر هم همون طور که تو ابتدای تاپیک گفته شده قصد کردم عکسم رو بذارم هر چقدر که فکر میکنم بده اما برای یادگیری خودم و رفع اشکالات ممکنه کمکم کنه
4929.jpg
camera: 1000d
lense:15-85 @15mm
shuter speed:503 s
f/stop:3.5
راستی یادم رفت بپرسم بالا بردن ev در مود تقدم شاتر.برای استفاده کردن از سرعت شاتر کمتر مناسبه؟
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT