ظاهرا هيچ کس بغيير از من فعلا حوصله عکاسي از ماه را ندارد.
1/200s
0.00eV
ISO 100
f/4.5
عمر ماه 7.54 روز
60%
ظاهرا هيچ کس بغيير از من فعلا حوصله عکاسي از ماه را ندارد.
1/200s
0.00eV
ISO 100
f/4.5
عمر ماه 7.54 روز
60%
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Monday 21 April 2008 در ساعت 18:32
خوب با اجازه دوستان یکی دو تا توصیه برای اینکه کارها هنری تر شوند و از یک نواختی خارج شود.
شما یک پروژه برای خود تعربف کنید.
از ماه قمری آینده.نازک ترین هلال را ثبت کنید ( البته ثبت هلال های جوان یک تخصص بسیار مهم و پیچیده است و خوشبختانه رکورد جوان ترین هلا هم متعلق به جوانان ایران است و طبق محاسبات حداقل تا 36 سال آینده در هیچ کجای جهان شکسته نخواهد شد )
اگر می توایند هر شب و در یک ساعت معین ماه را ثبت کنید ( با فاصله کانونی یکسان و ترجیحا اگزیف یکسان )
و بعد از یک ماه که هلال ها را از نازک به بدر کامل و دوباره ماه رو به افول را ثبت کردید به سراغ یک سوژه زمینی بروید و این عکس ها را با آن سوژه ( بنده این کار را با برج میلاد انجام دادم ) ترکیب کنید و چند هلال را ( مثلل 10 تا ) را در کنار آن جسم زمینی که میتواند یک مناره مسجد یک برج و یا هرچیز دیگری باشد را کنار هلال ها قرار دهید و اینک عکس ترکیبی را به نمایش بگذارید.تا هم از یک نواختی خارج شود و هم اینکه برنامه منظم داشته باشید و در این برنامه به نقاط ضعف و قوت خود و ابزارتان پی ببربد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام علاوه بر صحبت های کاوه جان یک چیزی که من رو مدتی است بدجوری تحت تاثیر قرار داده عکس از ماه در افق! جایی که سوژه ای مثل درختی چیزی هم در کادر بیوفته....... راستی کاوه جان مدتی پیش عکسی از ماه گذاشتی که تصویری گوزنی هم در کادر بود(تا جایی که ذهنم یاری میکنه) آن عکس که ترکیبی نبود؟! چون بگمانم فوکال لنت بالای 600 همچین ویوویی میده درسته؟!
درسته افشین جان...
شما اگر مثلا از یک لنز 600 و یا بیشتر استفاده کنید و ماه را در افق با یک جسم زمینی مثل حیوانات ( تصاویر گرگ ها در نقاشی کنار ماه ) و یا ساختمان ها و این قبیل موضوعات قرار دهید تصویری مثل آن خواهید داشت.از نظر منطق علمی هم کار درستی است.
حالا که ما مثلا گوزن نداریم می شود ماه را در افق شکار کرد و بعد گوزن و .... را از یک جای دیگر شکار کرد و یا درک دست و علمی این دو تصویر را در فتوشاپ با هم ترکیب کرد:::big grin:::
شاید عده این بگویند این کار درست نیست اما به نظر شخصی بنده مشکلی ندارد....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
موافقم سوژه جالبی است لطفا همه دوستان شرکت کنند. این عکس را دو سه ماه پیش در photo .netدیدم نزدیک به 50 نفر راجع بهش نقد نوشتن . بقول آقای قبادی حتی اگر کار ترکیبی هم باشد(که من گمان نمیکنم) خیلی عالی درآمده نظر شما جیست؟
[IMG]http://*******.info/files/v0tgutgi64fbz6rof15n.jpg[/IMG]
از نظر علمی و از نظر هنر عکاسی این عکس می تواند 100% واقعی باشد و هیچ اشکالی ندارد.
اما بنا به دلایلی!
یک اینکه هم ماه و هم درخت در فوکوس کامل هستند و تقریبا زمین هم معلوم است باید عرض کنم به نظرم این یک کار ترکیبی است ( که هیچ از هنر عکاس کم نمی کند )
اگر سعی کنید می توانید مشابه این کار را ثبت کنید....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
در تكميل نظر جناب قبادي عرض كنم كه مشخص ترين دليل بر ساختگي بودن اين كار، خارج از فكوس بودن كوهي است كه در دوردست ديده ميشود. اين عمق ميدان با شارپنس عمومي تصوير، در تضاد آشكار است.
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Monday 21 April 2008 در ساعت 18:32
بنظر بنده حقیر حتی پرسپکتیو ( بنظر میاد درخت مثلا از فاصله کمتر از 10 متر گرفته شده باشه ) و حتی داینامیک رنج با هم جور در نمیایند.
معمولا در نوع واقعی این عکسها سوژه زمینی حالت خیلی تخت تری پیدا میکنه در صورتی که در این عکس اینطور نیست.
دوم اینکه بخاطر اختلاف شدید نور ماه و درخت معمولا داینامیک رنج مطلوبی رو نداریم و یا ماه اور میشه یا درخت آندر. مگر اینکه hdr بگیریم یا درخت رو با چیزی مثل پروژکتور یا چراغ روشن کنیم که باز هم بنظرم بعید میرسه.
اما هر دو مشکل قابل حل هست و باز هم میگم امکان داره واقعی باشه.
آریو مینوسپهر
سلام: این تصویر (ماه و درخت) بگمانم واقعی است با یک ویرایش معمولی
یا احیانا اگر تلفیقی باشد. ویرایش کننده درک خوبی از این ماجرا داشته است
در مورد داینامیک رنج بگمانم میشود با جدا سازی مناطق تاریک را بازیافت کرد به این عکس دقت کنید
در تنظیمات متعارف گرفته شده
[IMG]http://www.*******.info/files/foe3fnunkfv0gcz81wm9.jpg[/IMG]
و در عکس بعدی همان عکس از قابلیت داینامیک رنج دوربین استفاده شده عکس روشن شده است بدون هیچگونه نویز ریداکشنی
در اینجور موارد قسمت های خالیه آن پیکسل هایی که نور نمیبینند یا کمتر در معرض نور قرار دارند دچار نویز فلور میشوند که با نویز ریداکشن و از همه ساده تر با سیاه سفید کردن عکس قابل بازیافت هستند.... که میشود در عکس ماه مورد اشاره بعد از جدا سازی از این ترفند استفاده شده
[IMG]http://www.*******.info/files/xj57nrpyqyk9webehazo.jpg[/IMG]
چون مشخصات لنز نیست دقیق نمیتونم بگم ولی اگر فرض رو بر کراپ نکردن یا حداقل کراپ بزاریم روی فول فریم این عکس (با توجه به ابعاد ماه) با فوکال لنتی بالای 900 گرفته شده که با پذیرفتن این فرض فاصله تا درخت(( با ارتفاع متعارف 2 متر)) حدودی زیر 30 الی 40 متر نیست..........
البته ابنها مواردی بود که من باهاشون برخورد داشتم و اطلاعاتی بود که در حال جمع آوری جهت رسیدن به بالای 900 میلیمتر دارم جمع میکنم. اگر دوستان دیگر کمک کنند منهم استفاده میبرم