کاملا موافقم!نوشته اصلی توسط Amin
همین بحث در مورد سینما در گذار از نگاتیو به دیجیتال هم وجود داشت و کماکان ادامه داره، ولو اینکه طبعا تصویر برداری با دیجیتال بسیار آسان تر و ادیت یک فیلم با استفاده از کامپیوتر و برنامه های جانبی بسیار راحت تر و
حرفه ای تر ه تا با قیچی و اسپلایسرهای عهد بوق!
کار کردن با نگاتیو خیلی خوبه، لذت بخشه که آدم تکنیک هایی رو با سختی به دست میاره و کشف می کنه...و بعد عکسی که با این تکنیک ها گرفته شده رو چاپ می کنه و لمسش می کنه! داشتن اطلاعات در تمام زمینه های نگاتیو خیلی عالیه، با دانستن تمام مسائل تکنیکی دوربینهای نگاتیو و حتی دیجیتال با دانستن تمام اطلاعات فنی و کامپیوتری در نهایت شما یک تکنسین عالی و ماهر خواهید شد.
و اما بحث دیگری در هنر وجود داره و اونم داشتن " خلاقیته" چیزی که همیشه و همه جا یک " هنرمند"
می سازه ...حالا با نگاتیو، با دیجتال، حتی با یک دوربین ذغالی عهد بوق!
به نظرم ما بیشتر برای بزرگ جلوه دادن بعضی مسائلی که بودن یا نبودنشان خیلی مهم نیست به این مباحث دامن می زنیم.
برای ما یادگیری تمام این تکنیک ها کار با دروبین ها و لنز های مختلف و به روز بودن همه و همه، برای اینه که در نهایت بتونیم یک کار خوب ارائه بدهیم. وقتی اثر قوی باشه مهم نیست که ابزار شما چی بوده( هرچه ابزار راحت تر و حرفه ای تر باشه خود هنرمند راحت تره)
وجه تمایز تمام هنرمندها و تکنسین ها دقیقا در همین نقطه است.
با تمام این حرفها خیلی مایل هستم که ببینم این بحث در نهایت به کجا ختم می شه!!!!! البته بیشتر کنجکاوم بدونم دوستان قانع می شن یا نه چون این مسئله برای شخص من کاملا حل شده است !!
اگر کسی می خواد فقط قانع بشه من قول می دم قانعش کنم!!!!
در ضمن پوریا جان اول اینکه این چه حرفهاییه زدی شما بسیار برای ما عزیز هستی و دوم منظور اون ختم کلام آخر شما در تاپیک قبلی نسبت به من بود! که تشکر هم کردم بابتش! این یک مورد رو آقای شهبازی درست گفتند من در جنگ های اینجا روی تو حساب می کنم ها!!!