ا ز پرداختن به عکاسي دنبال چه چيزي هستيد و چقدر در رسيدن به آن موفق بوده ايد
چند وقتيه که دارم به اين موضوع فکر ميکنم که چه زمينه عکاسي منو بيشتر ارضا ميکنه بزاريد مسئله رو بيشتر براتون بشکافم
همه ما به دليلي به عکاسي روي مياريم اولين کاري که ميکنيم يه دوربين ميخريم و با شوق و ذوق شروع به عکاسي ميکنيم عمدتا عکس طبيعت ميگيريم يه عده هم عکس اجتماعي بعد از اين مدت نياز به پرداختن به بقيه ژانر ها رو احساس ميکنيم مثلا عکاسي طبيعت ديگه ارضا مون نميکنه ميبينيم بد نيست پرتره کار کنيم يه مدت ميريم سراغ پرتره بعد ميبينيم که اونم ارضامون نميکنه يا ديگه برامون عادي ميشه و کارمون مثل عکاسي طبيعت تا يه سطحي بيشتر پيشرفت نميکنه بعد مثلا حوس عکاسي خبري يا چه ميدونم حيات وحش و يا عکاسي مفهومي يا تبليغاتي و ...به سرمون ميزنه و دوباره ...... حالا بسته به هر شخصي ممکنه توالي و تعداد اين ژانرها فرق کنه
سئوالم اينه ايا شما به اين نتيجه رسيديد که تو عکاسي دنبال چي هستيد
چه ژانري رو بيشتر ميپسنديد
يا مثل خيلي ها سردرگم يافتن گم شده خودتونيد اينو که گفتم حرف دل خيلياييه که باهاشون راجب اين مورد بحث کردم
شما چطور؟ آيا شما هم نظرتون همينه؟ اگر اري
آيا راحتون رو پيدا کرديد؟ يا هنوز در تلاش يافتن اونيد
مثلا آقا ادريس عاشق عکاسي فشن بود و بيشتر تلاشش تو اين زمينه بود ارش عکاسي خبري و محبي پرتره
همين آقاي کامبيز اخباري هم علاقه اصليش فشن به نظر ميرسه آقاي ناظم رعايا ماکرو و آقاي فراهانچي پرنده گرافي اينا ميدونن بيشتر چه چيزي جلبشون ميکنه
آيا شما به اين نتيجه رسيديد تو عکاسي دنبال چي هستيد
اين خيلي مهمه چون تو انتخاب تجهيزات ،مطالعه تکنيک هاي عکاسي و کسب دانش ويرايش متناسب اون ژانر تاثير بسزايي داره
خواهش ميکنم بدون سانسور نظرتون رو بديد مثلا اگر نگاهي به فتو وبلاگم بندازيد متوجه ميشيد شتر گاو پلنگه هر چيزي توشه اما برخي سايتها که وارد ميشيد متوجه ميشيد بابا اين عکاس يه خط سيري تو کاراش داره
بي پرده بگم من هنوز راحم رو پيدا نکردم اما خواهم يافت