این هم نتایج با سیستم های مختلف ...
Total هر چه کمتر باشه سریعتر و بهتره ...
http://www.driverheaven.net/photosho...s&page=results
این هم نتایج با سیستم های مختلف ...
Total هر چه کمتر باشه سریعتر و بهتره ...
http://www.driverheaven.net/photosho...s&page=results
چی بگم والله!
فکر کنم مدرک خوبی است برای اینکه بدانید من میدانم ubuntu چیست؟!؟!!
و پوزش از اینکه کیفیت ندارد حوصله نداشتم که دوربین روشن کنم و یا عکسی از صفحه فروم با ubuntu بگیرم ( لب تاپ دیگرم دم دست نبود ) فکر کنم DVD های اورجینال ubuntu را به خوبی می شناسید.
این هم یک اسکرین کپچر از سابقه بنده در سایت ubuntu و دریافت نسخه های مختلف ( به تاریخ ها توجه کنید! )
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام،
خب، اینجا دو تا مشکل وجود داره. اول اینکه دوستان مبحث سیستمعامل رو با برنامهی کاربردی یکی کردن و دوم اینکه اصل ماجرای کاربرد فراموش شده.
در مورد مشکل اول، خب، کدهای خود من توی همین اوبونتو مثل بقیه Distributionها Ship میشن پس اگه قرار به دفاع باشه بنده در خدمت هستم. اما باید عرض کنم لینوکس بهعنوان یک سیستمعامل Desktop هنوز سالها از دو رقیب اصلی خودش عقب هستش. یعنی از دیدگاه Usability نه Gnome نه KDE نه Desktop Managerهای هیچکدوم حتی نزدیک به رابط کاربر گرافیکی Windows یا Aquaی OSX نیستند. حالا جر و بحث و دعوا که همیشه میشه کرد، اما بنده بازی نیستم :) بههمهی این ضعفها مشکلات دیگهای مثل دانش لازم برای نگهداری از سیستم، مشکلات درایورها، مسایل مرتبط با Performance را اضافه کنیم و ببیتیم چرا لینوکس -با هر طعمی- برای کاربرد Desktop فاجعه است.
در مورد برنامه، GIMP برنامهی جالبی است که علاوه بر لینوکس روی Windows و OSX و حداقل ۸ تا ۱۰ تا بستر دیگه اجرا میشه، اما برای کار حرفهای، یعنی کاری که برمبنای یک Workflowی مشخص باشد، هنوز بسیار نرسیده است. برای مثال Gimp امکان مدیریت Library (که در Photoshop توسط Bridge حاصل میشود) را ندارد، و این یک ضعف بزرگ در GIMP است. پشتیبانی GIMP از CMYK بسیار ابتدایی است (یعنی نمیتوان روی عکس در حالت CMYK کار کرد...) و GIMP هنوز در پردازش تصاویر با عمقرنگ زیاد مشکل دارد (پشتیبانی HDR و یا JPEG2000 ندارد و بسیاری از ابزارها و افزونها با عمق ۳۲بیت مشکل دارند). این لیست بلند و بالاست اما ۵ دقیقه کار با GIMP هر کسی که علاقهمند به تولید نتایج مستمر و قابل تکرار باشد را ناامید میکند. من خودم چون مدتی Desktopام AIX بود مجبور بودم برای بعضی کارهای کوچک گرافیکی از GIMP استفاده کنم و همین الآن هم یک نسخه از این GIMP برای OSX را نصب شده دارم و هر از چندماهی به این آقای ویلبِر (گرگی که لوگوی GIMP است) سلام میکنم، اما رابطهمان در حد همان سلام علیک و بهروز رسانی اولیه است و بعد هم سعی در بررسی امکانات جدید و باز کردن یک عکس که در نهایت هم به پشیمانی مجدد من میانجامد :)
شاد باشید.
کاوه!
[EYES] [576 Megapixel Retina] [2 x Natural 22.3mm F3.2] [ISO 1 -800]
CPU:intel Core2 Qoad Q6600 2.40GHz
Mb:ASUS P5B Rev 1.xx BIOS:1024 KBytes
Graphic:GeForce 6200 turbo cach
Ram:2G
HDD:2*500G
هدف من از سنجش سيستم عامل مك دستيابي به سرعت بالاتر و پايداري بيشتره!
با عقيده آقاي قبادي كاملا موافقم و مي دونم كه هيچ سيستم عامل بي نقصي وجود نداره و هر كدوم محدوديتهايي دارن ولي با مشكلاتي كه چند روز اخير با ويندوز داشتم خواستم به سيستم هاي ديگه هم ناخونكي زده باشم و مزه اونها رو هم بچشم ببينم كمتر عذاب آورند يا بيشتر
فکر کنم کاوه جان کاملا بنده را قانع تر کردند.( مثل همیشه )
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
سی پی یوی قدرتمندی دارید ولی با توجه به اینکه فتوشاپ فعلا با 4 هسته سازگاری ندارد فرکانس هسته در پرفورمنس و کارایی ان خیلی مفید خواهد بود پس در حالت 2.4 همانند یک پردازنده ی E5200 هم عمل نمیکنه ...
بهتره سی پی یو رو اورکلاک کنید و به فرکانس 3.6 برسونید ... بدون مشکل به این فرکانس میشه رسید ...
خودم هم این مدل رو دارم ...
باید باس رم هاتون هم بالا باشه تا بتونه با 1066 FSB سی پی یو پایاپا بره تا پرفورمنس متعادل باشه و افت نداشته باشه ...
متاسفانه کارت گرافیکتون خیلی ضعیفه و همونطور که میدانید در ورژن CS4 میتونید از شتاب دهنده ی OPEN GL 2.0 استفاده کنید که این کارت به خوبی نمیتونه از عهده ی این کار بیاد ...
در ضمن اگر قصد دارید از سیستم عامل های MAC که برای سیستم های Desktop ویندوز هک شده اند استفاده کنید مطمئن باشید که کار اشتباهی دارید انجام میدید ..
برای مثال در همان لینک بالا نیز میتونید ببینید فردی با استفاده از ورژن هک شده ی این سیستم عامل تست رو بر روی سیستم خودش انجام داده که اط نتیجه معلومه به حای اینکه سرعت بیشتری داشته باشه حتی خیلی بد تر از حالت عادی خود شده ...
بازم سلام!
آقای قبادی معیار من ناگفته های شما نبود یا من علم غیب نداشتم که شما چند نسخه از این رابط را دارید.شما توی پست اولتون یه جوری در مورد ابونوتو حرف زدید که بنده خیال کردم شما با ابونوتو آشنایی ندارید.هر کسی مختصر آشنایی با این سیستم عامل داشته باشه،چند خطی هم در مورد برنامه های جایگزین خونده.
در مورد GIMP هم باید بگم: من وظیفه ی خودم می دونم اونچه رو که دیدم بیان کنم.به قول آقای کاوه مدیر شاید GIMP در حد فتوشاپ نباشد،اما همین قدری که سواد من قد می داد،با این برنامه ها کار کرده ام.و به شخصه از GIMP راضی بوده ام.حالا وقتی آقای کاوه می گویند فتوشاپ قوی تر است،حرفشان سند.
در حول نکته سنجی دوستی که گفته بود چیزی که اوبونتو دارد و ویستا ندارد چیست،باید بگم همین که از یک نسخه ی کرک شده استفاده نمی کنم برام خیلی ارزش داره.در ضمن تا با اوبونتو کار نکنید،نمی توانید تفاوت آنرا با سایرین حس کنید.
فکر می کنم حرفهای من به قول دوستان آف تاپیک (درست گفتم که؟!) بود! من نظرم رو نسبت به سیستم عاملی که استفاده می کنم گفتم،دوستان هم نظر دادند.به هر حال آنچه که واضح است،استفاده ی اکثریت از ویندوز خان است.
حال از خودم خواهش می کنم که پارسا خان دیگر سوال این بنده خدا را به حاشیه نکش!
هر دو ...