سلام
لطف مي كنيد مزاياي لپ تاپ هاي مك رو براي كار عكاسي نسبت به لپ تاپ هاي هم رده برندهاي ديگر به تفصيل توضيح دهيد؟
ارادت
Printable View
بارزترین تفاوت، تکنولوژی مانیتور اپل نسبت به سایر برندهاست.
- تطابق سخت افزار با سیستم عامل
- زمان استفاده با باتری در مکهای جدید 9 ساعته
-تاچ پد مک قابل مقایسه با برندهای دیگر نیست
و.......
در کل، در صورتی که محدودیت مالی ندارید، برای کار ادیت عکس و فیلم، اکیدا توصیه میکنم مک بخرید و به برند دیگری فکر نکنید..
اگر در منزل یا آتلیه کار میکنید توصیه بنده Imac و اگر میخواهید سیستم پرتابل داشته باشید Macbook pro 15 یا 13 اینچ
دو مورد که گفتید درسته! البته در ایران!!!
اون هم مانیتور و سیستم عامل و انطباق سیستم عامل و سخت افزار که البته در ایران اکثرا روی مک ها ویندوز نصب می کنند. که مهمترین دلیل گران قیمت شدن لبتاب
اما در خصوص باطری، قطعا مقایسه دقیقی انجام ندادید! نگاهی به T440، X250، X240 بندازید؟! بنظرم رقیبی برای این مدلهای لنوو وجود نداره!
15 تا 26 ساعت کم مدتی برای کار با باطری نیست!!
تازه مبحث باطری از قدیم هم در اختیار شرکت های دیگری بده! مثلا سری U ایسوس مثل U41 یا U43 دقیقا مثل مک های هم دوره خودشون توان تحمل باطری بین 6 تا 10 ساعت را داشتند.
در خصوص تاچ هم این نظر شخصی شماست! تاچ و قابلیت های ماوس لنوو پتنت خود شرکت ذکر شده است.
اگر واقعا می خواهید ببینید یک لب تاب کامل برای کارهای گرافیکی چی هست نگاهی به سری Work Station های لنوو مثل w540 بندازید؟!
این سری حتی سنسور کالیبره مانیتور را هم دارند.
فکر نميکنم کسی با تاچ پد کار اديت کنه
باتری هم برای کسی مفيده که خارج از خونه يا دفتر اديت کنه که اونم زياد مهم نيست
اپل فقط مانيتور های خوبی داره که توی برند های ديگه هم پيدا ميشه
اپل حدود 40% از مدل های مشابه گرون تره و به شدت سيستم رو محدود ميکنه که کاربر نتونه چيزی رو ارتقا بده و برای يک رم يا اس اس دی مجبور بشه مدل بالاتر رو سفارش بده که 3 برابر پول اون قطعه رو ميگيره
من نزديک 5 سال کارم فروش لپ تاپ بود و مثل بنگاهی های ماشين هميشه بهترين مدل ها زير دست خودم بود اما هيچ وقت اپل برای خودم برنداشتم چون الکی گرونه و پول اسمش رو ميگيره (پول يک سيستم اي 7 گيم رو ميدی يک اي5 مناسب آفيس ميگيری)
اپل سيستم تبليغاتی خوبی داره و توی اکثر فيلم های هاليوودی غير مستقيم تبليغ ميکنه و به بيننده القاء ميکنه که حرفه اي ها فقط از اپل استفاده ميکنن
اما به نظر من فقط حالت لوکس داره و يک کاربر حرفه اي ترجيح ميده دستش توی سخت افزار باز باشه
اديت فيلم با اپل؟؟ با کدوم کارت گرافيک؟ :eek:
دو مورد اول رو باهاتون موافقم.اما موارد بعدی رو نه
اپل فقط مانیتور های خوبی نداره!اپل چیزهای خوبه دیگه ای هم داره!، احتمالا چون اون موارد در زمینه کاری شما نبوده از وجودشون مطلع نیستید به همین دلیل به نظرم بهتر باشه اینقدر سریع حکم کلی ندیم. به عنوان کسی که بخاطر کارم بیشتر از سیزده سال کاربر مک و همینطور ویندوز بودم با این بخش از حرف هاتون مخالفم.
درسته که کامپیوتر های اپل نسبتا گرون قیمت هستند ولی مطمئن باشید هیچ گرونی بی دلیل نیست کمااینکه لپتاپ قبلی من که یه Sony سری AW بود زمانی که میخواستم بخرمش در حدود 400 هزار تومان از بالاترین مدل مکبوک پرو اون زمان گرون تر بود (با دلار 1200 تومان و لپتاپ سونی 2600000 تومانی این اختلاف قیمت کم نبود) با اینکه خیلی سال از خریدش میگذره هنوز داره کار میکنه و به هیچ مشکلی تا امروز برنخورده و همچنان ازش استفاده میکنم.این رو گفتم که بدونید لپتاپ های های اند همشون گرونند و تفاوتشون الزاما توی کانفیگ ظاهریشون مثل مقدار رم یا هارد و عدد سی پی یو نیست توی کیفیت ساختشون هم هست. پس اینکه خیلی راحت بگیم یه محصولی الکی گرونه یا داره پول اسمش رو میگیره صرفا یه نظر بدون پشتوانه علمیه و من کاملا با این حرف مخالفم. مطمئن باشید توی دنیای امروز هرچقدر هم ادم ها (در معنای عام) سطحی نگر باشند و بقول شما تحت تاثیر تبلیغات هالیودی باشند شرکت های رقیبٍ هم، بر عکس این موضوع عمل میکنند و بدقت محصولات رقباشون رو بررسی میکنند و در صورت وجود ضعف در محصولات رقیبشون براحتی از کنارش نمیگذرند و اون ضعف هارو برای از بین بردن اعتبار اونها به نمایش میگذارند.چیزی که این روزا به وفور میبینیم. پس اگه برندی داره با قیمت بالاتری محصولش رو میفروشه صرفا به معنی این نیست که برای مشتری ها و ادم های عادی کیسه دوخته! میتونه از کیفیت بالاترش هم باشه (که خود همین کیفیت بالارو فاکتور های زیادی تعیین میکنند که بحث طولانی تری رو میطلبه)
یکی از این موارد گرون بودن لپتاپ های اپل بخاطر بعضی از قطعات بکار رفته در اونها هم هست.برای مثال تفاوت سرعت SSD های بکار رفته توی مکبوکهای اپل و SSD های رایج در بازار رو مقایسه کنید. یا به قول دوستمون کیفیت مانیتورش یا کیفیت ساخت بالاش. همه اینها مواردی هست که باعث افزایش ارزش یک دیوایس میشه حالا میخواد برای اپل باشه یا برند های دیگه.
در ضمن اتفاقا یکی از زمینه هایی که اپل همیشه حرف برای گفتن داشته همین ادیت فیلم هست. اگه بدنبال کارت گرافیک قوی هستید توی مدل 15 اینچش دنبالش بگردید.
در مجموع هدف ام از ارسال این پست صرفا موافقت و یا مخالفت با نظر شما یا سایر دوستان نبود. به نظرم قبل از اینکه بخواییم راجب موضوعی نظر بدیم باید ببینیم در مرحله اول نیازمون چیه و به نسبت اون نیاز دنبال گزینه مناسب باشیم وگرنه باعث مقایسه و تحلیل های غلط میشیم.
سلام
جسارتاً، نظرات دوستان در خصوص سيستم مك، بيشتر تعريف كلي و فاقد جزئيات است و ابهامات بنده را برطرف نكرد. مثلاً سخت افزار مك براي پردازش تصاوير و همچنين محاسبات رياضي مورد استفاده در فتوشاپ چه ويژگي هاي اختصاصي دارد كه مثلاً مدل هاي بالاي Asus ندارند؟ يا مونيتور مك دقيقاً چه ويژگي اي براي نمايش عكس دارد كه مونيتورهاي Lenovo يا Asus ندارند؟
به هر حال صحبت پرداخت چند ميليون تومان بيشتر است و بايد دانست كه در ازاي آن دقيقاً چه چيز به دست مي آيد.
ارادتمند
واسه منم دقیقا این سوال ها شکل گرفته در مورد سیستم های مک .
بخصوص که الان مدل های زیادی از لپ تاپ های ASUS هم با پنل های IPS مات ارایه میشن که حداقل من نمونه های که تست کردم برای ادیت عکس بسیار بسیار جذاب و درست بودن البته تو رنج قیمت های بالاتر لپ تاپ های سری ورک استیشن شرکت های مثل HP و یا MSI واقعا کیفیت های خیره کننده ای دارن بخصوص تو کار ادیت فیلم تویه دفتر ما که کارهای حرفه ای افتر افکت روی HP کار میشه تا به امروز تویه این دو سال یه بارم مشکل درست نکردن و رندرهای سنگینی که باهاشون میگیریم رو براحتی انجام میدن تویه کوتاه ترین زمان ممکن.
دوست عزیز
در خصوص تاچ پد: بنده هم میدونم که کسی فوتوشاپ رو با تاچ پد انجام نمیده، اما دوستمون پرسیدند که مزایای مک چیست و بنده تاچ پد رو هم اعلام کردم. ( شما اگر یک بار با تاچ پد اپل کار کرده بودید هیچ وقت با سیستم دیگری مقایسش نمیکردید)
باتری: اینکه باتری زمان زیادی را نگه دارد بسیار خوب است( اما ممکن است لب تاپهای دیگری هم باشند که باتری قویتری دارند)
مانیتور: کافیست که نور و رنگ 2 تصویر رو در لب تاپهای اپل و مثلا ایسوس مقایسه فرمایید یا مثلا Imac 5k رو با هر بندی که صلاح میدانید مقایسه کنید.
ارتقا: رمها و هاردهای مک قابل ارتقا هستند.( هم ssd ها هم هاردها)
بنده از اینکه دوستمون چه مک بگیره و یا لب تاپهای دیگر نه سودی میبرم ونه ضرر میکنم، اما چون دیدم ایشون شناختی نسبت به مک ندارند، خواستم با اطلاعات ناچیز خودم به ایشون کمکی کرده باشم.
با تشکر
بحث در مورد لپ تاپ مناسب عکاسی بود واسه همين گفتم اين موارد مهم نيست برای استفاده روزانه قضيه فرق ميکنه وزن ، باتری ، سايز .... اهميتش بيشتر ميشه
سلام جناب چگینی
از این جهت نظرات کلی و فاقد جزئیات هست که در هر دو طرف این مقایسه دقیقا عنوان نشده که چه سیستمی با چه مشخصاتی رو قراره با چه سیستم دیگه ای مقایسه کنیم. به نظرم اگه موردی بخواهیم مقایسه کنیم دقیقا همونطور که توی پست قبلیم گفتم بر اساس نیازمون، خیلی بهتر میشه به نتیجه رسید. و البته بازم میگم اگه پست قبلیم رو بخونید متوجه میشید من نگفتم الزاما مک بهتر از پی سی هست.نیازه که این انتخاب رو مشخص میکنه.برای مثال دوستمون سری ورک استیشن لنوو رو مثال زدن که واقعا هم سری خوبی هست و در بعضی موارد واقعا از سایر سیستم ها حالا چه مک چه دیگران سرتر هست ولی واقعیت اینه که این سری بخاطر داشتن کارت گرافیک های گرون سری کوادرو بیشتر مناسب رندر گرفتن های برنامه های 3D هست تا کار عکاسی.
مورد بعدی اینکه توی برند هایی مثل Asus و Lenovo هم مدل هایی وجود داره که مثل مکبوک ها قیمت بالایی دارند برای مثال Lenovo X1 Carbon و یا Zenbook NX500 که قیمت هاشون مثل مکبوک هاست
در هر حال اگه مایل باشید می تونم مقایسه ای بین مدل های های اند این چند برند به صورت موردی انجام بدم که بهتر متوجه اختلاف هاشون بشید. و البته این رو هم در نظر باید گرفت برای مقایسه صحیح و اصولی نیاز به کار با همه این مدل ها حداقل به یک مدت زمان کافی ست تا بشه نظر صحیح تری داد که متاسفانه چون این امکان همیشه برای ما وجود نداره ممکنه نکاتی در این مقایسه ها فراموش بشه و یا در نظر گرفته نشه.
بنظر من تنها تفاوت اپل با باقی برندها این است که باقی برندها محصول ارزان هم تولید میکنند! این شامل تمام محصولات اپل میشود.
من از نظر طراحی، کیفیت و کارایی تفاوتی بین محصولات اپل و محصولات هم قیمت برندهای دیگر نیست .
در مورد لپتاپ مناسب عکاسی نظرم کاملا با اپل مخالف است. به این دلیل که اصولا لپتاپ مناسب عکاسی وجود خارجی ندارد. در هرصورت نمایشگر لپتاپ است و حتی اگر در کارخانه کالیبره هم شده باشد انتظار زیادی نمیشود از آن داشت. شما با هزینه ای که برای یک لپتاپ اپل مدل بالا انجام میدهید میتوانید محصول مشابه با همان کانفیگ و کیفیت عالی از برند دیگر مثل ایسوس بگیرید بعلاوه یک مانیتور چهار کی عالی! (بفرض اختلاف قیمت حدود ۶۰۰ دلار)
با این کامپیوتر اپل با صفحه نمایش پنج کی هم کار کرده ام. کیفیت صفحه نمایش از نظر ریزولوشن و سایز عالی است. ولی باز هم ترجیح میدهم با پول کمتر یک مانیتور و کیس بگیرم که نهایتا چند سال بعد مانیتور برآیم باقی میماند. ولی این محصول اپل به عنوان مانیتور جدا کار نمیکند.
به عنوان لپتاپ مناسب برای عکاسی من تنها یک مدل را میتوانم پیشنهاد بدهم. ایسوس ux31 با صفحه ای پی اس و پوشش رنگ ۱۰۰% فضای رنگی آر جی بی. البته لپتاپ که نیست الترابوک است. با دوام باطری ۱۰ ساعت و... ترجیح میدهم قضاوت در مورد طراحی، دیزاین، جنس بدنه و زیبایی را برعهده دوستانی بگذارم که محصولات اپل را برتر میدانند. البته دو مشکل کوچک هم دارد که خودم از خریدش منصرف شدم. یکی قیمت بالا یکی سایز مانیتور ۱۳.۳.
منم هم به شخصه صفحه نمایش بزرگ رو برای کار عکاسی مناسبتر میدونم اما متاسفانه همیشه امکان استفاده از مانیتور و پی سی وجود نداره و خیلی مواقع شما نیاز به جابجایی دارید توی کارتون، اون موقع است که مجبورید به سراغ لپتاپ ها برید.
همیشه هم اینطور نیست که با همون هزینه بشه محصول مشابهی با همان کانفیگ و کیفیت از برند دیگری خرید. عموما اختلاف قیمت ها به این شدتی که میگید نیست.مثال نقض اش لپتاپ Asus Zenbook NX500JK که قیمتش 2700 دلاره و 100 دلار بیشتر از بالاترین مدل لپتاپ اپله و تا حدودی مشخصاتی مشابه مکبوک اپل داره. اگه این اختلاف قیمتی که میگید درست باشه پس چه توجیهی برای ساخت این لپتاپ توسط ایسوس وجود داره که لپتاپی بزنه که با مدل مشابه اش از همون برند خودش اینهمه اختلاف قیمت وجود داشته باشه؟
يک مشکل ديگه هم داره که منم منصرف شدم اينه که رم لحيم شده و قابل ارتقا نيست
يه مدل ديگه هم داشت که يک اسلات رم داشت که اونم مکزيمم 8 گيگ رو ساپورت ميکنه که برای من کمه و قبلاً مشکل داشتم
پردازندش هم از سری های کم مصرفه و در کل برای ديدن و اديت سطحتی توی صحنه خوبه تا به عنوان سيستم اصلی
تو لپ تاپ ها 2 مدل پيدا کردم که هم قوی هم مانيتور خوبی داره
1 dell xps
2 lenovo W series
چند مدل اچ پی هم هست که قيمت هاش فضاييه
من تصميم گرفتم اول مانيتور اکسترنال بگيرم ببينم با سيستم من جواب ميده يا نه ( تو تئوری تا 4 کی بايد کار کنه)
اينجوری هم لپ تاپ دارم هم پی سی با مانيتور 24 يا 27 2 کی
اگر نشه دل رو ميگيرم که ريفربيشش حدود 1000 دلاره
جناب چگینی عزیز
همونطور که خودتون هم می دونید این روزها مانیتور ها دارند به سمت رزولوشن های بالاتر میرند و این موضوع شامل حال لپتاپ ها هم شده. توی بخش کامپیوتر های شخصی اپل به طور عمده برای اولین بار از مانیتور های با رزولوشن بالا بر روی لپتاپ هاش استفاده کرد که به نام تجاری رتینا میشناسیمش. شرکت های دیگه هم به دنبال اون دست به این تغییر بر روی لپتاپ هاشون زدند منتها با این تفاوت که اپل از سیستم عامل اختصاصی خودش استفاده میکنه و سایر شرکت ها به طور عموم بر مبنای استفاده از ویندوز تولید میشن.
در اینکه آیا این تغییر روی لپتاپ ها اصلا چیزه خوبی هست یا نه بحث جداگانه ای رو میطلبه. به طور کلی این تغییر هم محاسن خودش رو داره و هم معایب خودش، مخصوصا در زمینه کاری ما.
اما چیزی که در اینجا مهم هست اینه که کدوم سیستم عامل فارغ از بحث سخت افزاری بهتر جواب میده و بهینه تره
دو مورد اختلاف بزرگ بین سیستم عامل کامپیوتر های اپل یا همون مک و ویندوز وجود داره که کفه ترازو رو در این موارد که به نظر بنده موارد خیلی مهمی هم هستند به سمت مک سنگین تر میکنه. البته به شخصه امیدوارم در آینده این موارد در ویندوز هم اصلاح بشه اما متاسفانه در آخرین ورژن سیستم عامل این شرکت هم این مشکل حل نشد.
مورد اول که مهم تر هم هست بر میگرده به هسته خود سیستم عامل.تفاوت عمده ای که این دو سیستم عامل دارند در نوع رندر رزولوشن های مختلف هست.
تفاوتی که وجود داره اینه که مک می تونه رزولوشن های مختلف رو بدون نمایش افت کیفیت رندر کنه.برای مثال شما علاوه بر اون رزولوشن اصلی که در ویندوز بالاترین رزولوشن محسوب میشه (معمولا جلوش عبارتRecommended نوشته میشه) ، می تونید رزولوشن های دیگه هم رندر کنید. برفرض اگه بالاترین رزولوشن مکبوک پرو رتینا 15 اینچی رو 2880.1800 در نظر بگیریم (که در واقع برخلاف تصور بالاترین رزولوشن مکبوک های 15 اینچی رتینا نیست (رجوع شود به اسکرین شات MBP-1920.1200 و سایز رزولوشن این تصویر 3840.2400)) در محیط ویندوز شما فقط بر روی این رزولوشن هست که تصویر خوبی دارید و اگه این رزولوشن رو کاهش بدید کیفیت نمایش تصویر پایین میاد و نوشته ها رو که نگاه کنید محو میشن تا حدودی. البته کلا این مشکل فقط مربوط به مانیتور های با رزولوشن بالا نیست و مشکل از نحوه رندر کردن تصویر در ویندوزه. شما هم می تونید الان روی کامپیوتر خودتون تستش کنید.
این مشکل اما در مک وجود نداره چرا که شما علاوه بر رزولوشن پیش فرض می تونید از رزولوشن های دیگه هم استفاده کنید و مک این رزولوشن ها رو هم بخوبی و بدون نمایش افت کیفیت رندر میکنه.
نکته: توجه کنید مشکل در نمایش تصویر هست در ویندوز نه ماهیت اون.یعنی شما اگه در محیط ویندوز تصویر رو روی گزینه غیر از ماکزیمم رزولوشن موجود بگذارید تصویرتون اصطلاحا بلری یا محو میشه اما اگه از همون صفحه اسکرین شات بگیرید و دوباره به رزولوشن استاندارد برگردید تصویرتون مشکلی نداره!
این قابلیت بخوبی خودش رو در کار با محیط سیستم عامل و نرم افزار های مختلف و مخصوصا توی مانیتور های رزولوشن بالا نشون میده .قابلیتی که متاسفانه در ویندوز نمیشه ازش بهره برد و عملا استفاده از مانیتور های با رزولوشن بالا رو در لپتاپ های ویندوزی در خیلی جاها با مشکل روبرو میکنه
البته با اینکه این مشکل روی لپتاپ های معمول هم (تا سایز فول اچ دی)وجود داره اما کمتر به چشم میاد چون تقریبا همه از بالاترین میزان رزولوشن موجود که در بیشترین حالت فول اچ دی هست استفاده میکنیم و این میزان با توجه به سایز مانیتور لپتاپ ها مناسب هست و چندان مشکلی ایجاد نمیکنه
نکته جالب دیگه ای هم که شاید بد نباشه بدونید اینه که تصاویر در مک با رزولوشن 2برابر بالاتر از چیزی که نشون داده میشه رندر میشه.برای مثال وقتی شما رزولوشن رو روی 1920.1200 میگذارید در واقع رزولوشن واقعی 2برابر این مقدار هست.چیزی که در اسکرین شات گرفتن از صفحه براحتی مشخص میشه.یعنی در واقع شما دارید با رزولوشنی خیلی بالاتر از 2880.1800 ی که به صورت رسمی معرفی شده، کار میکنید
اما در ویندوز اینطور نیست.شما همون رزولوشن رو دارید میبینید.یعنی وقتی رزولوشن تصویر رو روی 1920.1200 میگذارید همون 1920.1200 داره رندر میشه
می تونید سایز تصاویر اسکرین شات ها رو با هم مقایسه کنید
مورد اختلاف دوم به طور مستفیم به سیستم عامل ها برنمیگرده اما در واقع نشات گرفته از اونها هم میشه.
این اختلاف در بهینه سازی نرم افزار ها و بطور کلی محیط سیستم عامل هست.برای اینکه بهتر متوجه بشید فرض کنید یک لپتاپ با مانیتور 15 اینچ دارید و قرار اون رو روی رزولوشنی در حد 4K تنظیم کنید و بعد باهاش کار کنید.مطمئنا می تونید حدس بزنید چه اتفاقی میافته آیکون ها و نوشته ها و پنجره ها اینقدر کوچک میشن که عملا کار باهاشون غیرممکن میشه.حالا ویندوز و مک برای حل این مشکل چه کاری کردند؟
مک به دلیل اینکه از سخت افزار و نرم افزار اختصاصی خودش استفاده میکنه و حداقل در این زمینه قدمت بیشتری از مایکروسافت داره در محیط سیستم عامل اش امده به بهترین شکل ممکن این مشکل رو برطرف کرده. در واقع مک امده تمام اجزای سیستم عاملش رو بر اساس رزولوشن های مختلفی که توی سیستم عامل تعریف شده بهینه کرده یعنی شما چه از رزولوشن پایین استفاده کنید و چه از بالاترین رزولوشن، صفحات، نوشته ها، منو ها و ... به یک نسبت مطلوب تغییر میکنند و در نگاه کاربر زشت و غیر متعارف نیستند و همه چی بهینه به نظر میرسه
اما در مقابل راه حل ویندوز متفاوت از راه حل مک هست.ویندوز امده قابلیتی رو به سیستم عامل اضافه کرده که بر مبنای درصد شما می تونید سایز صفحات نوشته ها و بعضی از قسمت ها رو تغییر بدید. همینطور سایز فونت ها.
در ظاهر شاید راه حل خوبی به نظر بیاد اما در عمل خیلی جاها ناپخته است و باعث مشکلاتی میشه که ممکنه شمارو حتی مجبور به رفتن به محیط سیف مود و برگشتن به حالت استاندارد کنه چراکه تغییر این اندازه همه جا جوابگو نیست.
اگه شما با طراحی وب و یا برنامه نویسی توی محیط های ویژوال اشنایی داشته باشید می دونید که برای طراحی یک پنجره یا صفحه دو تا گزینه داریم استفاده از درصد و یا استفاده از پیکسل برای سایز اون صفحه. توی محیط ویندوز و بطور کلی برنامه ها هم این قضیه صادق هست. تا زمانی که در ساخت اجزا از درصد استفاده شده باشه تقریبا میشه گفت مشکلی نیست اما متاسفانه هنوز در محیط ویندوز و به طور بیشتری در محیط برنامه ها از سایز به صورت پیکسلی استفاده میشه و این خیلی جاها کاربر رو با مشکل روبرو میکنه. فرض کنید سایز یک قسمت از پنجره ای بر مبنای پیکسل تعریف شده اما اجزای داخلش مثل فونت ها مثلا بر مبنای درصد. با بالا بردن درصد کلی در ویندوز (به طور مثال 200%) اتفاقی که میافته اینه که سایز فونتها 2 برابر میشه اما سایز کادر ما ثابت میمونه و این مشکل در بهترین حالتش باعث بهم ریختگی محیط میشه و در حالت بدترش مشکل در اجرای برنامه و یا کار به صورت عادی با اون برنامه پیش میاد. در خیلی جاها هم با بالاتر بردن این درصد تغییری در اون صفحه ایجاد نمیشه که این هم خودش مشکل دیگه ای هست.حالا استفاده از تصاویر نقطه ای زیادی مثل آیکون ها و ... در محیط ویندوز که با افزایش سایزشون کیفیتشون رو از دست میدن بماند.
شما با کمی کار در محیط ویندوز و مک براحتی این تفاوت ها رو مشاهده میکنید.و این تفاوت ها خیلی جاها آزار دهنده هستند و بخوبی متوجه تفاوت در بهینه سازی محیط مک با ویندوز میشید.
سوای بحث خود محیط سیستم عامل مورد دیگه ای که وجود داره بحث نرم افزار هاست و بهینه شدن اونها برای نمایش صحیح در این قبیل مانیتور ها. توی این بخش هم با وجود این مشکل در هردوی اونها، اما باز مک به نسبت نرم افزارهای بهینه تری براش باز طراحی شده تا ویندوز، که خوب دلیلش میتونه قدمت بیشترش در این زمینه و سختگیری های اپل به دولوپرهاش باشه که اونهارو مجبور به بازطراحی مجدد برنامه هاشون کرده. و البته پراکندگی بیشتر نرم افزار های ویندوزی و تعداد زیادشون کار رو برای مایکروسافت سختتر هم میکنه
خدارو شکر شرکتهای زیادی هم مثل ادوبی بخوبی این مشکل رو هم در محیط مک و هم در محیط ویندوز با طراحی مجدد برنامه هاشون رفع کردند. از اون جایی هم که حیطه کاری ما ارتباط زیادی با برنامه های این شرکت داره این میتونه برای ما نکته مثبتی تلقی بشه.
در مجموع فکر میکنم همین دو اختلاف زیاد بین مک و ویندوز تا حد زیادی می تونه کسی که نیاز به استفاده از مانیتور های با رزولوشن بالا رو روی لپتاپش داره، قانع کنه که به سراغ مکبوک ها بره تا لپتاپ های ویندوزی. با این قابلیت اضافه که شما روی یک مکبوک می تونید به صورت رسمی یعنی به همراه پشتیبانی نرم افزاری و اپدیت درایور ها توسط اپل از ویندوز هم در کنار مک استفاده کنید اما در ویندوز شما این قابلیت رو ندارید.
http://uupload.ir/files/63io_mbp-1440.900_thumb.jpghttp://uupload.ir/files/dwa7_mbp-1920.1200_thumb.jpghttp://uupload.ir/files/7e80_mbp-288...dows_thumb.jpghttp://uupload.ir/files/zfy_mbp-scre...copy_thumb.jpghttp://uupload.ir/files/amfq_autocad...dows_thumb.jpg
یک سوال از دوستان عزیز دارم
نوع رم لپتاپ در سرعت پردازش عکس تاثیر داره یا نه، آیا اندازه استفاده از هارد ssd بجای هارد معمولی محسوس هست؟
مثلا تعویض رم 8 گیگ فابریک لنوو با همون مقدار رم کورسیر سری حرفه ای ؟
سلام دوست عزیز
بسته به نوع cpu ،سرعت پاسخگویی رم در عملکرد ها تاثیر گذار خواهد بود
به طور مثال cpu شما در حال حاظر تا فرکانس 1600رو ساپورت میکنه و شما در حال حاظر رم با سرعت 1066دارین
با ارتقا رم به آخرین FSB که cpuشما ساپورت میکنه یقینا سرعت بیشتری بدست میارین
متوجه منظورتون نشدم؟!نقل قول:
آیا اندازه استفاده از هارد ssd بجای هارد معمولی محسوس هست؟
در مورد تفاوت های سخت افزاری هم بحث مفصل دیگه ای رو میطلبه اما برای نمونه کافیه به نتایج بنچمارک هارد های اس اس دی بکار رفته بر روی مکبوک های 2015 نگاه کنید و قیمت اون رو با مقایسه با قیمت SSD های موجود در همین فروشگاه های وطنی تخمین بزنید وقتی قیمت یک اس اس دی 480 گیگابایتی با یک چهارم سرعت اس اس دی های بکار رفته برروی مکبوک های اپل، بیشتر از 1200000 هزار تومانه مطمئنا نباید انتظار داشته باشیم اس اس دی 512 گیگابایتی موجود روی یک مکبوک رو با این قیمت ها بتونیم تهیه کنیم.
البته شاید برای خیلی ها که انتظارشون از یک لپتاپ در حد ادیت عکس های دوربین شخصی شون هست سرعت 2000MB/Sec خواندن فایل ها یا 1500MB/Sec رایت فایل ها لازم و ضروری نباشه (که به نظرم کاملا درست هم هست) اما برای کسانی که زمینه کاریشون ادیت فیلمهای با رزولوشن بالا یا کار کردن روی فایل های ویدیویی Raw هست و مجبورن روی پروژه های سنگین کار کنند این قضیه کاملا متفاوته. اونجاست که شما این تفاوت ها رو احساس میکنید و نیازتون ایجاب میکنه برین به سمت انتخاب لپتاپ های گرونی مثل مکبوک ها یا حتی توی برند های دیگه.
توی پست قبلی هم شاید برای خیلی ها هنوز ضرورتی نداشته باشه که به سمت لپتاپ هایی برن که رزولوشن های بالا رو ساپورت میکنه اما برای کسی که، هم نیاز داره سیستمی داشته باشه که بتونه اون رو براحتی جابجا کنه و هم مجبور به کار بر روی ویدیو های 4K هست بهترین انتخابه.
همونطور که قبلا هم گفتم حرف اول رو نیاز هست که تعیین میکنه و این اختلاف قیمت ها اینجور هم نیست که خیلی راحت بگیم با نصف این پول میشه لپتاپ دیگه ای از برند دیگه ای با همین مشخصات تهیه کرد کما اینکه توی همون برند ها هم لپتاپ هایی با قیمت های بالاتر از مکبوک ها وجود دارند که مطمئنا تولید اونها هم یک هدفی رو دنبال میکنه و نیاز قشر خاصی رو تامین میکنه.
در مجموع شاید اختلاف قیمت هایی به دلایل مختلف (مثل محل تولید اون محصول، هزینه تولیدش و نیروی کار اون کشور، قوانین کشورهایی که اون شرکت ها متعلق به اونجا هستند، پشتیبانی ها نرم افزاری و سخت افزاری اون شرکت ها و خیلی چیزهای دیگه) بین برندها وجود داشته باشه که تاثیر مستقیم اش رو نشه روی کانفیگ سخت افزاری اونها دید اما این اختلاف ها هم اینقدری نیست که بعضی دوستان عنوان میکنند.
میشه بفرمایید کدوم مدل رایت 1500 مگ میده؟نقل قول:
البته شاید برای خیلی ها که انتظارشون از یک لپتاپ در حد ادیت عکس های دوربین شخصی شون هست سرعت 2000MB/Sec خواندن فایل ها یا 1500MB/Sec رایت فایل ها لازم و ضروری نباشه (که به نظرم کاملا درست هم هست) اما برای کسانی که زمینه کاریشون ادیت فیلمهای با رزولوشن بالا یا کار کردن روی فایل های ویدیویی Raw هست و مجبورن روی پروژه های سنگین کار کنند این قضیه کاملا متفاوته. اونجاست که شما این تفاوت ها رو احساس میکنید و نیازتون ایجاب میکنه برین به سمت انتخاب لپتاپ های گرونی مثل مکبوک ها یا حتی توی برند های دیگه.
اختلاف در حدی نيست که با چشم ديده بشه و تغيير زيادی حس کنيد با نرم افزار های بنچمارک ميتونی چک کنيد چقدر تغيير داشته
لينک زير رو ببينيد 2 مدل رم 1600 و 2133 رو تست کرده
DDR3 1600 vs 2133 is there a difference in game?
اگر از رم 16 استفاده کنيد نتيجه بهتری ميگيريد
مدل اس اس دی بکار رفته توی مکبوک های جدید اپل (مدل های 2015) این مدل هست
SAMSUNG SM951 M.2
این نتایج تست سرعت مدل 512 گیگا بایتیش هست
Specification
- M.2 PCI-E 3.0 (x4) interface or M.2 PCI-E motherboard slot
- MLC NAND
- Read Speed: 2150MB/s
- Write Speed: 1500MB/s
- IOPS: 140k/85k
شما داريد يک SSD PCIeرو با SSD sata مقايسه ميکنيد
اگر مقايسه عادلانه تری داشته باشيم بايد با سریPCIe m2 مقايسه بشه که هم سرعت بالاتری دارند و هم قيمت کمتر
UserBenchmark: Apple SM0256G PCIe vs Samsung SM951 NVMe M.2
در مورد مانيتور هم درست ميفرماييد اما فکر نميکنم کسی مانيتور 4k بگيره اما رزولوشنHD استفاده کنه (البته بودنش خيلی خوبه و رزولوشن بالا خوندن متن رو سخت ميکنه اما برای عکاسی اهميتی نداره)
تا اينجا به نظر من هيچ کدوم از دلايل برتری بالايی به اپل نميده ، هرچی تو اپل هست تو برند های ديگه هم پيدا ميشه ,
يک زمانی تاکيد بيشتر روی پايداری سيستم عامل اپل بود ، اما از windows 7 به بعد فکر ميکنم اوضاعwindows بهتر شده (بستگی به استفاده کاربر هم داره من زمان windows 95-98 زياد ويندوز نصب ميکردم اما از وقتی ايکس پی اومد جز موقع فروش کامپيوتر اصلاً نيازی به عوض کردن ويندوز نداشتم)
متاسفانه متوجه منظورم نشدید قرار نیست از رزولوشن HD استفاده کنید بخاطر همین عکس Screen Size مک رو فرستادم. اگه دقت کنید جلوی عبارت 1920.1200 عبارت Look Like نوشته شده و اگه اسکرین شات mbp-1920.1200 رو مشاهده کنید میبینید رزولوشن تصویر در واقع 3840.2400 هست اما تصویری که شما مشاهده میکنید مشابه 1920.1200 هست.و اتفاقا این قضیه توی عکاسی اهمیت پیدا میکنه چون شما بدون اینکه نگران کوچک شدن سایز منو ها و نوار ابزار ها باشید می تونید از ماکزیمم رزلوشن مانیتورتون برای ادیت عکس های بزرگتون استفاده کنید.
واقعیت اینه توضیح این قبیل مسایل توی نوشته یکم سخت هست و بهترین کار اینه این ویژگی رو خودتون روی یک لپتاپ مک تجربه کنید.
بازم تاکید میکنم من هیچوقت نگفتم اپل در همه زمینه ها با اختلاف زیادی از سایرین بالاتره. اتفاقا مثال از برند های دیگه هم آوردم. من این توضیحات رو در جواب شما و سایر دوستانی دادم که گفتید با خیلی کمتر از این مبلغ میشه لپتاپی با این مشخصات تهیه کرد.حتی بدون در نظر گرفتن ویژگی های اختصاصی نرم افزاری اپل، توی سایر برند ها هم اگه بخواهید سیستمی با این مشخصات پیدا کنید قیمت نهایی اش در همین حدود در میاد و مطمئنن خیلی کمتر نمیشه.مثال نمونه ایش رو هم فکر کنم توی چند پست قبلیم از مدل های ایسوس و لنوو زده باشم.
در مورد اون لینکی هم که گذاشتید ممنونم. من نمی دونستم مدل دقیق اس اس دی های جدید مکبوک ها چیه .دقیقا اس اس دی بکار رفته درش همون مدل سامسونگSM951 M.2 هست.
"Samsung's SM951 M.2 flash memory card being removed by iFixit from a 2015 MacBook Pro"
احتمالا منظورشون اینه که لزومی نداره روی مانیتور چهار کی هم از همون ریزولوشن اسکرین لپتاپ استفاده کنید. مشکل اینجاست که شما با راه حل اپل به سیستم عامل ویندوز نگاه میکنید. در ویندوز برای هر مانیتور شما میتوانید ریزولوشن و درصد برزگنمایی را تنظیم کنید. چون ریزولوشن لپتاپ کمتر است لزومی ندارد روی مانیتور هم از ریزولوشنی کمتر از ریزولوشن واقعی مانیتور استفاده کنید مگر اینکه اصرار داشته باشید که دو مانیتور miror هم باشند!
همین لپتاپی که مثال زدید مورد خوبی است. در مقایسه با فرضا N550jv از همان کمپانی، بجز ریزولوشن تصویر اختلاف زیادی از نظر پرفرمنس و دیزاین ندارد. ( بفرض اپگرید هارد به اس اس دی). با اختلاف قیمت بیش از 1000 دلار هم میشود یک مانیتور خیلی خوب گرفت و هم از قابلیت جابجایی لپتاپ استفاده کرد و هم از امکانات مانیتور. اپل هم مثل همین!
این لپتاپ هم فقط در شرایطی برای من جالب است که مجبور باشم همیشه یک مانیتور با کیفیت برای ادیت همراه داشته باشم. منظورم جایی غیر از دفتر کار و منزل است که امکان تهیه مانیتور برایش وجود دارد.
درسته اگه بخواهیم از
مانیتور 4K در برابر مانیتور فول اچ دی (صرف نظر از ساپورت بهتر فضای های رنگی و احیانا نیازمون به مانیتور های رزولوشن بالا)
هارد اس اس دی سرعت بالا در برابر هارد معمولی 5400 دور
کارت گرافیک GTX850 در برابر GT750
وای فای AC در برابر وای فای نسل قبلش
اختلاف وزن کمتر در برابر ورزن بیشتر
قطر کمتر در برابر قطر بیشترش
طراحی و ساخت بهترش
16 گیگ رم در برابر 8 گیگ رم
و چیزهای دیگه ای که ممکنه اینقدر ظاهری نباشند
صرف نظر کنیم این دو باهم فرقی نمی کنند
ممنون از توجه شما
منظورم رم با همون مشخصات و فرکانس بود ولی با یک برند حرفه ای مثلا کورسیر سری حرفه ای
درمورد هارد ssd هم منظورم تفاوت سرعتش نسبت به هارد معمولی بود، که بسیار متفاوت هست
مدل لپتاپ من لنوو z5070 هست وقتی هارد ssd روش گذاشتم 20% سرعتش بیشتر شد ولی بازهم بنظرم جا داره چون cpu i7 سری جدید داره ، من بیشتر فایل RAW پردازش می کنم و انگار تو سرعت لود و اعمال فیلتر ها سرعتم کمه و تو پردازش سی پی یو هم مشکلی نمیبینم هارد هم که سرعتش عالیه پس میمونه رم
من جایی شنیده بودم که رهمهای معمولی روی لپتاب با همون با رمهای حرفه ای با همون مشخصات از سرعت کمتری برخوردارند و هنگام کار فضای بیشتری ازشون اشغال میشه حالا نمیدونم این چقدر صحت داره و آیا با تعویض رم با رم حرفه ای مشکل حل میشه یا نه؟
نه دیگه قرار نیست که شما پایین ترین مدل سری N550 با این لپتاپ مقایسه کنید.
کانفیگهایی با رم 16، گرافیک GTX850، اس اس دی و وای فای ac هم موجود است. که هنوز همان اختلاف قیمت را دارد! (اگر همان قیمتی که گفتید را ملاک قرار دهیم) تنها اختلاف همان اسکرین لپتاپ است که شاید برای بعضی ارزش هزینه بالاتر را داشته باشد و بعضی مثل من ترجیح دهند در کنار اسکرین خیلی خوب سری N550 با اختلاف قیمتش یک یک مانیتور حرفه تهیه کنند و یک کامپیوتر دسکتاپ هم داشته باشند.
مثلا
http://www.amazon.com/Asus-N550JK-DB.../dp/B00LO3K002
بدنه این سری هم تمام فلزی است. شاید آن لپتاپ کیفیت ساخت کمی بهتری داشته باشد. ولی به عنوان یک لپتاپ قطعا هر دو خیلی بیشتر از سطح مورد انتظار هستند که نگرانش باشیم.
تا دوستمون بیان و جوابتونو بدن من یک نکته کوچیک اضافه کنم که قرار نیست شما با ارتقای رم همون تغییر که با ارتقا به اس اس دی دیدید دوباره تجربه کنید.
رم علاوه بر سرعت یک پارامتری به عنوان latency هم دارد. معمولا سرعتهای پایینتر latency کمتری هم دارند بخاطر همین ممکن است با ارتقا به سرعت باس 1666 تغییری احساس نکنید مگر یک رم حرفه ای با latency کمتر تهیه کنید.
تازه این به شرطی است که مادر بورد لپتاپ شما ان سرعت بالاتر را ساپورت کند. حتی در این شرایط هم بنظر من ارتقای رم اختلاف معناداری ایجاد نمیکند که ارزش هزینه برای اپگرید داشته باشد.
به نظر من تفاوت محسوسی ایجاد نخواهد کرد. latency پایین بیشتر در بازی ها خودش را نشان می دهد که نیاز به حداکثر سرعت پردازش به طور دائم وجود دارد. در ضمن تا جایی که مطلع هستم برای کار کردن با رم latency پایین، می بایست تمامی ماژول های خود را عوض کرده و از رم های با latency پایین استفاده کنید. در غیر اینصورت ماژول های رم جدید شما با latency ماژول های قبلی کار خواهند کرد.
سلام دوست عزیز
هم فرومی های عزیز توضیحات لازم رو به درستی انجام دادن
راجب دستگاه شما بگم که با این دستگاه شما تقریبا حداکثر توان رو روی اون برد و قطعات دارین دریافت میکنین و بیشتر از اون مقدار نمیتونین قدم رو به جلو داشته باشین چون مهمترین عامل در دستگاه شما که از سری معمولی اون استفاده شده ضعیف هستش CPU
ضعیف بودن به معنی اینکه بدرد نخور باشه نه..در اون رنج قیمت بهترین مدل همین هستش.
در کارهای سنگین دو عمال اصلی در دستگاه شما هستن که ضعیف عمل میکنن..اولی cpu و دومی graphic
البته برای کار عکاسی گرافیک زیاد مورد استفاده قرار نمیگیره اما برای بهبود جزئی با همین مشخصاتی که در حال حاظر دارین،مقداری مصرف بیشتر باتری رو به جون بخرین و برنامه های ادیت رو سوئیچ دستی اعمال کنین روی گرافیک NVIDIA تا ازگرافیک مجمع اینتل استفاده ای نشه و در واقع cpuشما فقط کار پردازش رو انجام بده و پردازش گرافیکی به عهده گرافیک باشه
راجب latency هم خدمتتون عرض کنم که:
زمان وقفه ،از ارسال يک سيگنال يا داده از مبدا تعريف شده، تا زمان دريافت در مقصد است، استفاده مي شود. وقفه بيشتر به معنا تاخير بيشتر است که دلايلي همچون فاصله روش تاثیر داره. وقفه بر روي مقدار سرعت انتقال داده تاثير دارد.
اگر در جریان باشی موقع اسمبل کردن کیس یکی از هنجار ها نصب رم در نزدیکترین اسلات به cpu هستش..اما اینا در حد ملیونم ثانیه تاثیر رو سرعت دستگاه داره
موفق باشید
از شما و دیگر عزیزان ممنون با بابت اطلاعات عالی
حالا به این نتیجه رسیدم که بجای هزینه برای رم فعلا قید سرعت بیشترو بزنم و چون سیستم دسکتاپ قوی ای ندارم میشه برای همین لپ تاپم یه مانیتور خوب بگیرم و به این لپتاپ وصلش کنم و عکسهامو بوسیله اون ادیت کنم، فکر کنم این یه راه حل خوب باشه نظر شما چیه؟
سلام مجدد
بهترین کار همین موردی میتونه باشه که روی پروسه ادیت شما تاثیر مثبت داره که در این تاپیک ، مناسب نیستش که به این بحث ادامه بدیم.
اما یه آف کوچیک بزنیم میتونیم به این نتیجه برسیم که اگر نمیخواین زیاد هزینه کنین و جا به اندازه کافی دارین به فکر تهیه یه مانیتور CRT دست دوم باشین(مانیتور های قدیمی لامپی)
موفق باشید
سلام آقای کمیلی عزیز
مطمئنا تا رنج 700 تومن مانیتور با فضای رنگی مناسب و درست پیدا نمیشه کرد اما از این مبلغ به بالا مانیتور های بسیار خوبی میشه تهیه کرد که گمون نکنم برای این دوستمون مناسب باشه
چون اینطور که معلومه از این راه امرار معاش نمیکنن و مثل بنده و دیگر دوستان برای تفریح و علاقه عکاسی میکنن بهترین و ارزون ترین گزینه همین مانیتور ها میتونه باشه
با 40 یا 50 تومن میشه یه مانیتور خوب پیدا کرد و از ال سی دی خود لپتاپ ایشون بدون شک بهتر هستش و رنگها رو بهتر نشون میده
موفق باشید
سلام دوست عزیز
میتونین جهت راهنمایی برای خرید به این تاپیک مانیتور - راهنمای خرید ، پرسش و پاسخ مراجعه کنید
دوستان به صورت تخصصی به همراه ذکر قیمت توضیح دادن
موفق باشید
سلام.... دستگاه surface pro 4 دارای مانیتوربا رزولوشن عالی و پوشش 99 درصدی فضای srgb است. با توجه به این ویژگیها، خرید مک بوک پرو رتینا 13 معقول تر است یا سرفیس
درود
مهمترین دلیل استفاده دوستان از محصولات Apple وجود سیستم عامل Mac OS هست ! نه سخت افزار.
ظاهرا محصولات شرکت Adobe روی این OS بسیار نرم تر و روان تر از ویندوز اجرا می شوند. (تجربه دوستان و نه شخصی)
وگرنه از نظر سخت افزاری خیلی از محصولات lenovo و حتی Asus هستند که یک سر و گردن از MacBook ها بالاتر اند.
در واقع اگر قرار باشه شما یک MacBook را با نصب ویندوز استفاده کنید عملا قابلیت مهم این لب تاب که همان سیستم عاملش هست را از دست خواهید داد و در نتیجه بهتره به فکر محصولات جایگزین باشید.
ارادتمند.
دوستان عزیز. یکی از دلایل موفقیت اپل درلبتابهاش. مچبودن سخت افزار و نرم افزار هست..به همین دلیل دو لپتاب مک وویندوزی با یک کانفیگ مطمئن باشید مکبسیار سریعتر عمل خواهد و در این موضوع شکی نیست..... اما در موردنصب ویندوز برای رویسیستم عامل اپل کار بیعوده هست اصلا توصیه نمیشه. بهتره همون لپتاب ویندوزی تهیه بشه. ضمنا محصولاتیهمانند adobe اورجینالشواقعا قیمت بسیار گزافی دارند که اصلا مقرون به صرفه نیست.......
درکل بستگی به نیازتون داره انتخاب بین مک وویندوز.
خودم به شخصه ۱۰۰٪ مک توصیهمیکنم. ۶ ساله کهویندوز روگذاشتمکنار و راحتتتتت
البته هدف من نصب ویندوز روی مک نبود و فقط هدفم مقایسه سرفیس چهار با توجه به مانیتور عالیش و مک بود... که البته با توجه به سیستم عاملی که فرمودین و ویژگیها ش، قطعا خرید مک توجیه خواهد داشت
درود
جناب نوری عزیز
اتفاقا شاید صرفه و توجیحی به معنای مورد نظر شما هم نداشته باشه!
شما دارید یک سیستم ویندوزی هم رده یک مک بوک را مقایسه می کنید!
یعنی سخت افزار سفارشی برای یک OS در هر دو برند به همراه OS های اورجینال!
بنظرم بهتره به رنک و تست های سایت های گوناگون رجوع کنید.
مواردی را دیدم که عملکرد یک سیستم ویندوزی با OS اورجینال معرفی شده شرکت و نرم افزارهای غیر کرکی نتایج هم رده و چه بسا بهتر از مک ها را در به کابرشون عرضه داشته است.
ارادتمند
شايد بهتره تو اين مقايسه ها بجای مشخصات از قيمت برای مقايسه استفاده بشه و مثلاً يک لپ تاپ 1000 دلاری مک رو با يه لپ تاپ 1000 دلاری ويندوز مقايسه کنيم و بنچمارک بگيريم ، اون موقع ميشه گفت کدوم ارزش خريد بيشتری داره
روی لپ تاپ های اپل معمولاً از سخت افزار های رده بالا استفاده ميکنند و مثلاً يک ssd که روی اين لپ تاپ ها هست نمونه ويندوزيش نزديک به 400 دلار قيمت داره اما توی تست ها خيلی ها يک ssd معمولی رو تست ميکنند و به اين نتيجه ميرسند که اپل سريع تره
دوست عزیزبه این راحتی نمیتونیدتصمیم بگیریدکه خریدمک توجیه داره نسبت به سرفیس پرو!
سرفیس پرو4 قطعا یکی از بهترینهاست.کمترگچت اپلی بااین امکانات ووزن واندازه قایل رقابت بااون هست. اجرای ویندوز10وبرنامه ای مثل فتوشاپ دراین اندازه عالیه.مترادف اون دراپل مثلا مک ایر هست که ازلحاظ سخت افزاری قابل رقابت نیست.
درود...
هدف من فقط مقایسه مانیتور این دستگاه ها با توجه به سخت افزار تقریبا مشابه بود و اینکه ایا سیستم عامل مک در قیاس با ویندوز با سخت افزار برابر، دارای بازدهی بیشتر است که دوستان فرمودن، سرعت عملکرد در مک ها به دلایل نرم افزاری بیشتره!
------------
در مورد مانیتور، مانیتور سرفیس 4 تا 99 درصد فضای SRGB را پوشش می دهد در مقابل 91 درصد مک 13 اینچ!
------------
در قیاس باتری، باطری مک به نظرم بهتر باشد و حدود 9 ساعت کار می کند! ( البته در حال تدارک و طراحی باتری برای استفاده تا 2 روز هستم)
------------
من سرفیس رو با مک بوک پرو رتینا مقایسه کرده ام و نه ایر!
سلام. در رنج قیمت 2.5 میلیون تومان، چه مدل لپ تاپی رو پیشنهاد میکنید که مشخصات زیر رو داشته باشه
باتری با شارژدهی 3 تا 4 ساعت
قدرت پردازش گرافیکی بالا برای ویرایش روان عکسها (و اگر گیم هم راحت اجرا کنه که چه بهتر!)
رم حداقل 4
صفحه نمایش 15.4 یا 15.6 با کیفیت مناسب کار گرافیکی--زیر نور خورشید استفاده نمیکنم پس روکش مات مهم نیست
dvd-r/w داشته باشه
cpu corei7
ممنون
سلام. لپتاپ تا حدود 2 میلیون که زیر عملیات سنگین فوتوشاپ زیاد کم نیاره و صفحه نمایش با کیفیت خوبی داشته باشه وجود داره اصلا؟
اگر داره لطفا معرفی کنید ممنون دوستان میشم
درود
خوب دیگه قرار نیست همه چیز با هم جمع بشه اون هم تو این قیمت!
البته مدل 5080 یا 5070 کمی بالای 2 میلیون هست اما واقعا کیفیتش خوب بود.
در مورد مدلهای دیگه لنوو هم باید عرض کنم صفحاتشون ضد رفلکس هستند و شاید همین یکی از مهمترین دلایل این اتفاق باشه! به شخصه صفحات ضد رفلکس بیشتر برام کاربرد داره تا صفحات با رنگ و لعاب و براق!
این مورد هم با فلسفه لب تاب هم خوانی نداره!نقل قول:
میدان دید و اینهاش که بماند چون در اولویت دوم هستش.
لب تاب قراره انفرادی باشه.
اگر واقعا اینقدر براتون اهمیت داره قضیه خوب می توانید یک مانیتور مجزا بخرید و با مثلا پورت HD وصل کنید به لب تاب!
ارادتمند
متاسفانه پنلهای ان تی برای کاربری انفرادی هم مناسب نیستند. جدا از اینکه وقعا قرار گیری در بهترین پزیشن برای نگاه به مانیتور همیشه عذاب خواهد بود، تغییر زاویه دید رنگها را کاملا عوض میکنند. آخرین باری که در یک مرکز خرید کامپیوتر ها را نگاه میکردم حتی یکی از مدلها با نگاه از پایین و بالا رنگ زمینه اش بین آبی و سبز شیفت میکرد! مدلهای بهتر هم کمابیش همین مشکل را دارند.
بنظر من اگر کاربری سنگین مد نظر نباشد اولویت در لپتاپ بترتیب مانیتور، هارد دیسک، رم و سی پی یو است.
درود
جناب دانش پایه عزیز
بنده در متن پیام اولم عرض کردم علاقه شخصی!
از طرفی در شرایط آرمانی که مد نظر دوستان و احتمالا شماست اینطور خواهد بود. در این شرایط هم استفاده از مانیتور و یا کلا جمع کردن بساط لب تاب و تعویض آن با یک All in One به صرفه تر و منطقی تره!
مصرف اصلی لب تاب بعنوان یک وسیله همراه مطرحه. در این شرایط هم مهمترین مشکلی که بنده داشتم بازتاب نور محیط و بخصوص خورشید در صفحه LCD در محیط های باز بود که از تغییر رنگ در هنگام پردازش به مراتب دردسر بیشتری برای بنده ایجاد کرده.
البته همانطور که قبلا اشاره کردم کاربری هر کس فرق داره و ممکنه این قضیه برای شخص دیگر به شکل دیگری باشه.
پارامتر هایی که فرمودید را بنده هم قبول دارم و اتفاقا صفحه مانیتور برای بنده همیشه مهم بوده که رفلکس نور مزاحم نداشته باشه. در خصوص مشکل صفحات TN هم بدلیل اینکه صفحات با کیفیتش را کمتر در بازار مشاهده کردیم نمی شود کلی نظر داد.
در برخی لب تاب های رنج 4 الی 8 میلیونی بازار هم همین سری صفحات استفاده می شه
بنده که در حال حاضر از صفجه LCD مشابه ای استفاده می کنم و مشکلی هم در تغییر رنگ نداشتم!
مطمئنا کاهش هزینه و قیمت لب تاب ها فقط شامل بدنه نیست! مانیتور هم جزو قسمت هایی هست که تاثیر زیادی در هزینه تمام شده لب تاب داره.
همانطور که شما اشاره کردید بنده هم لب تاب های زیر 1.5 را دیده ام که مانیتور هاشون حتی با تغییر زاویه شدت نورشان تغییر کرده.
ارادتمند
رفلکشن که خیلی به نوع صفحه نمایش مربوط نیست. هم ان تی و هم ای پی اس مات و براق موجود است.
مشکل اینجاست که همونطور که گفتید سازندهای لپتاپ محصولاتشونو برای کاربر عکاس طراحی نمیکنن پس همیشه لپتاپها از محصولات دیگر عقبتر هستند ولی خوب چی میشود کرد گاهی گریزی نیست جز لپتاپ وگرنه همه دودست داشتیم با دسکتاپ کار میکردیم.
حالا با این شرایط بناچار باید از همین مدلها یکی را انتخاب کرد. بنظر من انتظار صفحه نمایش ای پی اس ایدال گرایانه نیست این حداقل انتظار از یک لپتاپ در سال 2016 است که برای دیدن یک عکس خوب مثلا روی مبل لم دادهاید مجبور نشوید جابجا شوید و با زاویه عمود به ان نگاه کنید! یا برای دیدن قسمتهای بالا و پایین عکس سرتان را بالا پایین کنید!
خوشبختاپه لپتاپهای خوب با ای پی اس هم گوشه کنار با قیمت مناسب پیدا میشوند.
سلام
دوستان گرامي به نظرتان كدام يك از لپ تاپ هاي زير براي ويرايش عكس (و ويديوي سبك) به علاوه اتوكد و نرم افزارهاي عمومي مناسبتر است:
1- Lenovo Ideapad Z5170 - E - 15 inch Laptop
به قيمت 3,149,000 تومان با مشخصات زير:
Core i7 5500U 2.4-3GHz
Cash 4MB
Ram 8MB DDR3
256GB SSD
گرافيك: AMD Radeon R9 M375 با 4GB حافظه اختصاصي (كل حافظه گرافيك 6144MB)
نمايشگر: TFT LED-backlit LCD سايز 15.6 اينچ Full HD
2- ASUS K550JX - A - 15 inch Laptop
به قيمت 3,539,000 تومان
با مشخصات زير:
Core i7 4270HQ 2.6-3.6GHz
Cash 6MB
Ram 8MB DDR3
HDD 1TB 5400RPM
گرافيك: GeForce GTX 950M NVIDIA با 4GB حافظه اختصاصي (كل حافظه گرافيك 6144MB)
نمايشگر: TFT LED-backlit LCD سايز 15.6 اينچ Full HD
3-Lenovo Flex 2 - J -15 inch
به قيمت 2890000 تومان
با مشخصات زير
Core i7 4510U 2.0-3.1GHz
Cash 4MB
Ram 8MB DDR3
HDD 1TB 5400RPM به علاوه 8GB SSD
گرافيك: GeForce GT 840M NVIDIA با 4GB حافظه اختصاصي (كل حافظه گرافيك 6144MB)
نمايشگر: IPS LCD سايز 15.6 اينچ Full HD لمسي با قابلیت دریافت ۱۰لمس همزمان
لطفاً بنده را راهنمائي كنيد!:::confused2:::
ارادت
درود جناب چگینی
اول از همه خدمتتون عرض کنم ایسوس رو کلا از ذهنتون پاک کنین
خرابی هاش جدیدا به شدت بالا رفته(برای این حرفم سند هم دارم...فقط تو سری K من خرابی های به شدت زیادی رو دیدم)
اگر تاچ اسکرین براتون مهم هستش،پیشنهاد سری فلکس لنوو رو میدم(همونطور که خودتون هم تو لیستتون هستش)
اما به نظرم اگر بتونین بودجه رو تا 4 ملیون ببرین بالا،سری Yلنوو لپتاپ های خیلی خوبی داره با مشخصات فوقالعاده
اما اگر بودجتون در همین حدودی که مشخص کردین و دارین جستجو میکنین و تاچ اسکرین براتون مهم نیستش،انتخاب اولتون بصرفه و معقول هستش.
کلا رو لنوو فکر کنین به نظرم بهتر هستش،چون بصرفه تر هستش اما طراحی های جالبی ندارن و تقریبا از 900 تومن تا 3 تومن لپتاپ هاش از یه دیزاین پیروی میکنن
اگر بودجه مشخص بشه شاید گزینه های بهتری هم بشه پیدا کرد
خصوصا تو برند ACER&HP
ارادتمند
درود
آقا بنده که کما فی السابق گزینه هایی دارم به ایشان پیشنهاد بدم ولی چون بودجشون همینه بنظرم همین سری Y که فرمودید خوبه!
در مورد HP ها هم یک زمانی که اصلا تعریفی نداشتند. الان و وضعیت بازار را بی اطلاعم.
(بحث بنده و شما هم بر سر لنوو های قیمت بالای 4 باشه برای بعد):::whistling:::
ارادتمند
سلام مجدد
جناب چگینی نظر من هم با مصطفی جان یکی هستش
اما به نظر من همون گزینه یک رو بردارین
اما به هیچ عنوان SSDاون دستگاه رو با HDD تعویض نکنین
همه چیز با اینکار تغییر میکنه و سرعت دستگاه حدودا کاهش 30 درصدی داره یقینا
بنظر بنده برای فضای ذخیره سازی،خصوصا شما که عکاس حرفه ای هستین،بهتره یه اکسترنال تهیه کنین که قیمت های مناسبی هم دارن
بنظر من با توجه به محدودیت بودجه و سبک کاریتون،گزینه 1 که انتخاب کردین بصرفه و اقتصادی هستش و از نظر فنی هم چون به شخصه با این سری کار کردم،دستگاه های خوبی هستش از نظر کارایی
اما یه مشکل اساسی و خیلی مهم تو سری Z510بوده که تقریبا 60 درصد این مدل،بعد از مدت یک سال استفاده..دچار خرابی باتری میشن و باتری هاشونم به سختی پیدا میشه(ماه قبل که اصلا موجود نبود تو ایران)
امیدوارم این مدل این مشکل رو نداشته باشه و باعث دردسر نشه برای شما
بنده و جناب کمیلی ارادتمند خاصی نسبت به شما داریم آقا مصطفیlolنقل قول:
(بحث بنده و شما هم بر سر لنوو های قیمت بالای 4 باشه برای بعد):::whistling:::
چشم...حتما پیگیری جدی میکنم...یحتمل تو تعطیلات پیش رو بشه یه حرکتی زد :)