سلام و عرض ادب
این هار اس اس دی رو ما بستیم روی یه رایانه ی رومیزی انصافا تغییر قابل ملاحظه ای در بالاامدن ویندوز - فتوشاپ - لایت روم و .... بوجود امد . در مورد لب تاپ هم تقریبا همین تغییرات دیده شد .
در مجموع نسبت به هزینه به صرفه می باشد .
Printable View
سلام و عرض ادب
این هار اس اس دی رو ما بستیم روی یه رایانه ی رومیزی انصافا تغییر قابل ملاحظه ای در بالاامدن ویندوز - فتوشاپ - لایت روم و .... بوجود امد . در مورد لب تاپ هم تقریبا همین تغییرات دیده شد .
در مجموع نسبت به هزینه به صرفه می باشد .
با تشکر از اطلاع رسانیتون.
و جهت اطلاع عموم :
SSD یا Solid-state drive به معنای درایو جامد است و استفاده از پیشوند "هارد" که برگرفته از Hard Disk Drive یا دیسک سخت هست ، جایز نیست.
زین پس بجای "هارد SSD" بفرمایید حافظه SSD یا درایو SSD
اطلاعات بیشتر در ویکی فارسی
پیروز باشید
سلام و خسته نباشید . من قصد خرید لپ تاپ دارم . بیشترین کاری که میکنم ادیت عکس و وب گردی هستش.لپ تاپ فعلیمم یه Fujirtsu esprimo v5535 هستش که با مصیبت ادیت انجام میدم. میخواستم راهنماییم کنین که چی بگیرم ؟ اپل یا غیره ؟ در ضمن یکی از اقواممون در امریکا میتونه برام خرید کنه ، به نظرتون خرید از اونجا منطقی هست یا نه ؟ اگه هست Macbook Air یا Macbook pro ؟در مورد صفحه نمایش رتینا هم اطلاع دارم . ایا هزینه بیشتر بین این مدل هایی که تو سایت اپل دیدم اختلاف خیلی فاحش هستش ؟ بوجمم حداکثر تا 1200 دلار هستش . یا کلا اپل و بی خیال شم چیز دیگه ای بگیرم ؟
ببخشد سوالام زیاد شد :)
سلام
قصد خرید لپتاپ Asus n550jv رو دارم .(لینکمشخصات http://www.digikala.com/?Products=No...ok-ASUS-N550JV)
علت خرید هم بیشتر به خاطر صفحه نمایش فول اچ دی و همچنین صفحه IPS هست. به نظر شما تو این رنج قیمت (3700)گزینه بهتری هم وجود داره یا نه؟
N550jv دستگاه بینظیری هست که جدید ترین مشخصات سخت افزاری رو داره، با سی پی یو نسل جدید هاسول و گرافیک 750 جیفورس 4 گیگ ومانیتور ips فول اچ دی ارزشمند ترین انتخاب هست ( بنده در فروشگاه این مدل رو موجود دارم، فردا ویندوز روش نسب میکنم تست میکنم و نتیجه رو اینجا میزارم برای شما )
البته سری N همیشه بهترین ها بوده .
میتونید به من چند تا لپتاپ معرفی کنید ، قصد خرید دارم.
کاربرد : وبگردی و ماهی یکی دوتا ادیت عکس ، چون از PC بیشتر برای ادیت استفاده میکنم ، ولی جوری نباشه که توی فتوشاپ جون بکنه ، مهمترین چیز برام LCD هستش ، براق نباشه ، رنگ هاش خوب باشه ، ترجیحا فول اچ دی باشه ، بودجه 1600000 تا 2600000 ، هر چی کمتر بهتر . پردازنده هم اینتل باشه
با تشکر از همه دوستان
بنده الان یه مک بوک پروی 2011 - cor i5 دارم که قصد فروشش رو دارم. ولی قبل از اون میخواستم بدونم دربین macbook air های اپل , مدلی هست که برای کار های معمول ادیت عکاسی وفیلم سرعت مناسب رو داشته باشه؟ یاباید ازبین مک بوک پرو ها, انتخاب کرد؟ دوستانی که تجربه شو دارند لطفا راهنمایی بفرمایند.
الان مک بوک من کمی در استفاده های همزمان3-4 برنامه کمی سرعت دلخواه رو نداره.فکر میکردم مشکل از سیستم عامل هست که با ارتقای اون تفاوتی حس نشد.
دوربین هم دی800 هست.
دوست عزیز محصولی که من شخصا منتظرش هستم و مطمئنم برای همکاران عکاس ما هم بسیار جالب خواهد بود تبلت ماکروسافت سرفس پرو 2 هست
این تبلت با داشتن ویندوز 8 و پشتیبانی از تمامی نرم افزار های ویندوز مانند فوتوشاپ و ... و همچنین پردازشگر اینتل کور ای 5 و 8 گیگ رم و 128 گیگ هارد سرعت بالا . طراحی سبک و کوچک طول عمر باطری زیاد مطمئنن ابزار مناسبی برای پاسج گویی به بسیاری از نیاز های کاربران خواهد بود .
تصور داشتن فوتوشاپ و لایت روم و دیگر ابزار همیشه در دسترس و اعمال تغیرات و ادیت و ساخت تصاویر در انها با استفاده از تاچ اسکرین و قلم حتی در تاکسی و مترو و مسافرت و .. بسیار لذت بخش است ... پیشنهاد میکنم شما هم دست نگه دارید و برای خرید عجله نکنید .. شاید این محصول چاره کار شما باشد !
سلام
من مدل زیر رو پیشنهاد میکنم.
Apple 15-inch MacBook Pro with Retina display/2.7GHz Core i7 (Earl... MacBook specs
باسپاس
کارت گرافیک که خیلی تعیین کننده نیست اما کلا مدلهای Air به عنوان دستگاههای پروسس در سفر مناسبند و نه دستگاه اصلی پروسس برای یک عکاس.
اگر فقط سیستم Mac میخواهید، مکبوک رتینا یا آیمک بگیرید.
اگر هم به Mac وابسته نیستید، انتخابهای زیادی خواهید داشت.
سلام
در صورت کوچ از پرو به ایر اولین چیزی که شما رو آزار خواهد داد کنتراست و غلظت رنگ کم صفحه نمایش در مقایسه با پرو است که بر فرض داشتن کانفیگ cori7 آن،باز هم کاربر رو به پردازش عکس ترغیب نمیکنه.
سلام
برای انتخاب لپ تاپ پس از بررسی های فراوان به خصوص در مورد صفحه نمایش به 3 گزینه زیر رسیدم
asus n550jv-i7Haswell-8-750m 4g ddr3-fullhd ipsبه قیمت تقریبی 4200
lenovo y510p-i7Haswell-8-750m 2g ddr5-fullhd به قیمت تقریبی3600
acer v3-571g-i7 Ivy Bridge-8-710m 2g-fullhd ips به قیمت تقریبی 2500
بنده ابتدا قصد خرید n550 رو داشتم که به یکباره در بازار نایاب شد و قیمت یک لپ تاپ 1000دلاری از 3700 به 4200 (شاید هم کمی بیشتر) رسید و بعد تصمیم گرفتم y510 روبگیرم که اون هم کمیاب شد ولی میشه پیدا کرد.یکی از دوستان ایسر رو معرفی کرد که دارای صفحه ips هست و در سایت notebookcheck هم توصیف خوبی از شده (البته باید با کیفیت ساخت و ظاهرش کنار اومد)
الان واقعاً موندم که کدوم رو بخرم با توجه به اینکه تا 4 یا 5 سال آینده میخوام جوابگو باشه. البته نظر خودم بیشتر روی لنوو هست ولی نمیدونم صفحه نمایش اون به کیفیت ایسر و اسوز میرسه یا نه.در سایت notebookcheck که چک میکردم به نظر فضای رنگی rgb رو بیشتر پوشش میده و همچنین روشنایی بسیار بیشتری داره ولی کنتراست پایینتری داره و ips هم نیست .دوستان اگه بتونن راهنمایی کنن ممنون خواهم شد. لینکهای سایت notebookcheck :
Review Asus N550JV-CN201H Notebook - NotebookCheck.net Reviews
Review Lenovo IdeaPad Y510p Notebook - NotebookCheck.net Reviews
Review Acer Aspire V3-571G-53238G1TMaii Notebook - NotebookCheck.net Reviews
سلام دوستان
میخواستم PCرو رد کنم و یه لپتاپ بگیرم که هم برای کارای شخصی باشه و هم برای کارای عکاسی استفاده کنم ازش
یه لپتاپ میشناسم با کانفینگ زیر:
CPU:AMD Qoad core A10-4655 chache 4MB
RAM: 4GB DDR3
H.D.D:500 GB SATA 5400Rpm
AMD Dual Graphics: Radeon HD 7620G + Radeon HD 8670M=2GB
به نظرتون خوبه همچین کانفینگی؟
برای استفاده و کار با فتوشاپ و ادیوس و کورل ویدیو و افتر افکت و لایتروم و اینترنت و موزیک میخوام
کافی هستش؟
رم و هاردش قابل ارتقا هستش و دوتا سوکت گرافیک داره که اونم قابل ارتقا هستش ظاهرا(البته مطمئن نیستم)
لطفا راهنماییم کنین دوستان
موفق و پایدار باشید
هیچ وقت پرفورمنس لپ تاپ به اندازه PC مشابه نیست.شما با خرید یک PC با همین مشخصات یقینا تا 30 % پرفورمنس بالاتری خواهید داشت.
اما اگر به دنیال Laptop هستید به نظرم الان موقع خرید یک سیسم بالاتر است.مثلا COre i7 ها با رم حدود 8 تا 16 گیگ و گرافیک تا 4 گیگ و هارد های هیبریدی ( ترکیب SSD و HDD سرعت بالا ) یک همچین سیستمی را بین 3 تا 4 میلیون تومان می توانید تهیه کنید.که هم کش بالاتری دارد و هم گرافیک بهتر و هم رم و هارد بهتر.لنوو الان سری Z510 را دارد که به نظرم واقعا نسبت به قیمت عالی است.مشابه اش در برند های دیگر حداقل 1 میلیون تومان گران تر است.
جناب قبادی سیستمی که معرفی کردید مورد استفاده ی تدوین گر ها است نه عکاسا , 4 میلیون هزینه برای تامین نیازهای شخصی و عکاسی یخورده زیاده . برای نرم افزار های عکاسی مثل لایت روم و فتوشاپ 8 گیگ کافیه , البته بیشتر مواقع 8 گیگ هم اضافه میاد , در مورد cpu هم یک پردازنده چهارهسته ای مثل i5 مناسبه , . در واقع اجرای نرم افزارهایی از قبیل فتوشاپ بیش از اینکه به گرافیک بالا احتیاج داشته باشند به حافظه و cpu مناسب احتیاج دارد . البته در معرفی z510 با شما موافقم , این لپ تاپ با کانفینگ های گوناگون موجوده که از 2 میلیون شروع میشه و به 5,4 میلیون هم میرسه . البته تنها رقیب این لپ تاپ در بازه زیر 2.5 میلیون لپ تاپ msi cx61 است که با سه کانفینگ مختلف گزینه مناسبی میتونه باشه .
سلام آقای قبادی و آقا آرمین عزیز
ممنونم از هردوی شما بابت راهنماییتون
در تایید حرفای آقای قبادی باید عرض کنم که صد در صد یه PCبه علت استفاده از برق مستقیم شهری و فضای بیشتر و خنک کاری مناسبتر کارایی بهتر و قابل قبول تری رو نسبت به یه لپتاپ با همون مشخصات میده
اما راجب مدل هایی که شما گفتین فک کنم خیلی برای کار من زیاد باشه
هارد های اس اس دی واقعا گرون هستن و خریدشون خیلی مشکل هستش.
برای این کار میشه بعد ها یه هارد 7200بخری تا سریعتر بشه سیستم
رم هم که قابل ارتقا هستش ولی همون 4 برای من میتونه کافی باشه
گرافیک رو با شما موافقم اما تو همچین رنج قیمت و همچین کانفینگی فک نکنم گرافیک مورد نظر شمارو پیدا کنم
اما راجب نظر آقا آرمین کاملا باهاشون موافقم طبق تفکر خودم
برای کارای روزانه و گرافیکی فکر کنم کافی باشه همچین سیستمی
راجب مارک لنووو هم بگم که من از این مارک خوشم نمیاد و یه جورایی به دلم ننشسته
بیشتر نظر و فکر من به سمت HPهستش که سری Probook&Pavilionلپتاپ های خوبی هستش
من الان به یه سی پیو تک هسته هر چند یکمی در بالا آوردن نرم افزار های روز یکمی لگ و تاخیر دارم اما کاملا راضی هستم
و صرفا بخاطر همین هم دنبال لپتاپ خوبی با سی پیو ای ام دی هستم که سالهای سال هستش منو راضی نگه داشته
نظر شما دوستان عزیز به ای ام دی هستش یا اینتل؟
موفق و پایدار باشید
محمد آقا بازدهی بیشتر pc بخاطر دلایلی که عنوان کردید نیست ( البته تاثیر دارن ولی خیلی کم ) , بلکه بخاطر تفاوت در نوع سخت افزاریه که دارن , شاید تا حالا فکر میکردید که مثلا پردازنده core i5 لپ تاب با pc یکسانه , درسته که نام های یکسانی دارن ولی کلا با هم فرق دارن به همین دلیل مقایسه لپ تاپ با pc اشتباهه .
در مورد برند لنوو باید بگم این برند یکی از بهترین هاست مخصوصا از نظر کیفیت ساخت و لپ تاپ z500 و z510 یکی از بهترین طراحی های این شرکت محسوب میشه . برند hp هم که دیگه لازم به تعریف نداره و کاراییش رو ثابت کرده . ( ظاهر فلزی hp فوق العادس )
در مورد نوع cpu باید بگم که معمولا نرم افزار ها با اینتل بهتر هماهنگ میشن ضمن اینکه اینتل با فناوری های بکاربرده در اکثر موارد عملکرد بهتری داره البته این به مدل cpu هم بستگی داره .
من هم لنوو زد۵۰۰ را توصیه میکنم نسبت به قیمتش فوق العاده است و دارای کانفیگ خوبی است چند وقت قبل زد۵۰۰ تهیه کردم با بهینه سازی ویندوز و هارد فتوشاپ را در ۲ یا ۳ ثانیه اجرا میکند! رم های خیلی بالا هم بلااستفاده هستن این نوت بوک ۶ گیگ رم داره و در مواقعی که کارهای سنگین مثل استکینگ بیش از ۱۰۰ فریم انجام میدم فقط ۴ گیگ از رم استفاده میشه در نتیجه نگران رم نباشید.
این نوت بوک عمل کرد گرافیکی خوبی هم دارد گرافیک تعبیه شده برای این سیستم nvidia 740m هستش که سنگین ترین بازی ها را در تنظیمات نرمال اجرا میکند سنگین ترین بازی که سراغ دارم کرایسیس ۳ است که در تنظیمات نرمال به خوبی اجرا میشود و در بقیه گیم های جدید هیچ مشکلی ندارد.
دوستان من یه مک بوک پروی i7 دارم. مدتی پیش هاردش رو برداشتم و به جاش SSD گذاشتم که سرعت لپ تاپ به طور محسوسی بالا رفت. بعد از اون رم رو که ۴ GB بود به 16 GB ارتقاء دادم، اما با ارتقاء رم اصلا سرعت پردازش بالا نرفته و در همون حد سابق هست. فکر می کنید علت این عدم افزایش performance بعد از ارتقاء رم چی میتونه باشه؟
این بخاطر این هست که رم اضافهای که گذاشتید روی سیستمتان استفاده نشده است. رم اضافه تر سرعت را زیاد نمی کند. اگر کامپیوتر حافظه یا رم کم بیاورد مقداری از اطلاعات و برنامههایی که روی رم هست را به هارد منتقل می کند.
سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات از روی هارد چندین برابر کند تر از سرعت رم می باشد. اگر کامپیوتر رم کافی نداشته باشد مجبور می شود به طور مداوم اطلاعات را از رم به هارد و از هارد به رم منتقل کند که این خود باعث کند شدن بسیار زیاد سیستم می شود ولی اگر حافظه به اندازهی کافی در اختیار باشد چه ۱ مگابایت چه ۱۰۰ گیگابایت رم اضافی هیچ تاثیری بر سرعت کامپیوتر ندارد. .
اگر رایانه شما از رم سرعت بالاتر پشتیبانی می کرد بهتر بود که جای خرید رم بیشتر رم سریعتر استفاده می کردید.
الان انگار پول اضافی برای هیچ داده اید.
در مورد هارد هم بحث طولانی است. هارد سریعتر فقط سرعت بالا امدن و باز شدن برنامه ها برای دفعه اول را زیاد می کند. معمولا کامپیوتر ها طوری طراحی شده اند که اگر رم یا حافظهی سریعتر اضافی در اختیار داشته باشند یک کپی از برنامه ها و اطلاعاتی که از هارد یا حافظهی کندتر می خوانند را در در رم نگه می دارند و در دسترسی بعدی دیگر به سراغ حافظه کندتر نمی روند بلکه اطلاعات را از کپی که در رم موجود هست می خوانند. یعنی معمولا هارد فقط در اولین دسترسی استفاده می شود و در دفعه ها ی بعدی رایانه به سراغ آن نمی رود.
برای امتحان این موضوع یک عکس با حجم زیاد را دو بار باز کنید می بینید که دفعه دوم به مراتب سریعتر باز می شود. یا مثلا یک برنامه ی سنگین مانند فوتوشاپ یا اتوکد را دو بار پشت سر هم باز کنید و سرعت باز شدن دومین بار را با اولین بار مقایسه کنید.
معمولا هارد سریعتر برای کسانی خوب هست که معمولا خیلی زیاد با فایل ها خیلی خیلی حجیم کار می کنند یا کسانی که مرتبا کامپیوتر خود را خاموش و روشن یا هایبرنت می کنند. هارد سریعتر سرعت بالا آمدن سیستم را خیلی زیاد می کند.
با سلام
جناب قبادی بعد از خوندن متن شما ، به دلیل اینکه در کانادا هستم ، رفتم سایت لنوو ، نمایندگی کاناداش ، ولی خیلی برام جالبه که مشخصاتی که شما از لنوو z510 که در ایران به فروش میره ، با مشخصات z510 که در کانادا میفروشن خیلی تفاوت داره !! و بزرگترین تفاوتش هم نداشتن کارت گرافیک مجزا هست . من لینکش رو براتون میذارم ، اگه زحمتی نباشه چک بکنید و ببینید من درست تشخیص دادم ؟
http://shop.lenovo.com/ca/en/laptops...510/#customize
با تشکر
سلام دوستان
ممنون از راهنمایی های خوبتون
نظرتون راجب Hp ProBook 4540s-Gچیه؟
Intel Core i5 3210M 2.50GHz up to 3.10 GHz
RAM: 6 GB DDR3
Geraphic: AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB
H.D.D: 750 GB SATA II
لپتاپ خوبیه نسبت به اون لنووو که معرفی کردین؟
موفق و پایدار باشید
Lenovo در بازار های مختلف متفاوت عرضه می شود.
اما الان این یکی از کانفیگ ها رایج بازار است...
( به جای لینک تجاری همین مدل را در سایت های فروش فارسی سرچ کنید به مشخصات کامل اش خواهید رسید. )
و اما پیرو نظر دوستان در مورد عدم نیاز عکاس به کامپیوتر به کانفیگ بالا ! راست اش یک مطلب مفصل نوشتم که پرید و واقعا دیگر در توانم نیست تکرار اش کنیم .انشالله اگر عمری بود یک وقت دیگر ...
سلام دوستان عزیز و گرامی
یه سوال فنی داشتم ممنون میشم از دوستان اهل فن که جواب بدن به این سوالم
یه لپتاپ دیدم از کمپانی اچ پی که دوتا گرافیک داره
هردوتا گرافیکش از ی برند هستن AMD ATI
سی پیو لپتاپ مورد نظر هم از کمپانی AMDهستش
این لپتا شامل دو گرافیک 1GBهستش که مشخصات کامل دستگاه رو براتون مینویسم
CPU: AMD Quad Core A10-4655M 2.00GHz up to 2.80 GHz
RAM: 4GB DDR3
H.D.D: 500GB SATA
Geraphic: AMD Dual Graphics: Radeon HD 7620G + Radeon HD 8670M 2048 MB
و یه لپتاپ دیگه میشناسم با این کانفینگ که الان خدمتتون عرض میکنم:
CPU: Intel Core i5 3210M 2.50GHz up to 3.10 GHz
RAM: 4 GB DDR3
Geraphic: AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB
H.D.D: 750GB SATA II
دوستان عزیز لطفا بدون تعصب به برند و مارک خاصی نظرتونو بگین
ممنون میشم از راهنمایی ها و تجارب مفید و با ارزشتون برام بگین
هردوتا سیستم مورد نظر لپتاپ هستن و سیستم خانگی نیستن
پیشاپیش متشکرم از راهنمایی و نظراتتون
موفق و پایدار باشید
این دو لپ تاپ را اگر صرفا از روی این مشخصات بدون در نظر گرفتن سایز ، وزن ، نوع نمایشگر ، رزلوشن ، پورت های جانبی ، امکانات جانبی و ... بخواهیم مقایسه کنیم به نظرم دومی بهتر است.
لپ تاپ دوم هم دو تا کارت گرافیک دارد یک اینتل 4000 هم دارد .یکی از کارت های اولی آنبورد است و دقیقا مشابه همان در دومی هم هست که یک کارت گرافیک سری 4000 است و تقریبا در یک رده هستند.
ببینید کارت های آنبورد که با CPU ها ادغام شده اند برای مصارف عادی وبگردی و کم مصرف مورد استفاده قرار می گیرند.کارت دوم برای کارهایی که نیاز به گرافیک بیشتر دارد مورد استفاده قرار گرفته و به آن سویچ می شود.
با سلام
خیلی وقته نیاز به یه نوتبوک خوب دارم ، الان داشتم یه نگاهی به لیست بهترین های 2013 میکردم ، این مدل تقریبا توی همه لیست ها بود :
http://www.amazon.ca/ASUS-15-6-Inch-...ds=asus+n550jv
ASUS N550JV-DB71-CA
Intel Core i7-4700HQ
15.6Inch -FHD (1920X1080) display
8GB DDR3
Nvidia GT750M 2G; 750GB 7200 RPM; Blu-Ray-Enabled DVD±RW/CD-RW
Windows 8 (64 bit); 802.11BGN;HD Camera; 3x USB 3.0; HDMI; 2-IN-1 Card reader SD; MMC
Bluetooth 4.0; 4 Cell battery; illuminated Keyboard; HDMI, Instant On; B&O certified speakers, Subwoofer;
1yr International/1yr Accidental Damage/30-Day Zero Bright Dot/2-way Free shipping/24-7 tech support
1150 $
و همچنین این دو مدل از لنوو رو هم به نظرم خوب هست :
IdeaPad Y510p Laptop - 59405661 - Dusk Black ==> $1,039.00
Processor:4th Generation Intel Core i7-4700MQ Processor (2.40GHz 1600MHz 6MB)
Operating System:Windows 8.1 64
Graphics:NVIDIA GeForce GT750M GDDR5 2GB
Memory:8.0GB PC3-12800 DDR3L SDRAM 1600 MHz
Display:15.6" FHD LED Glare Wedge 1920x1080
Hard Drive:1TB 5400 RPM + 24GB SSD
Optical Drive:DVD Recordable (Dual Layer)
Battery:6 Cell Lithium-Ion
Network Card:Intel® Wireless-N 7260 (802.11bgn)
Bluetooth:Bluetooth Version 4.0
IdeaPad Y510p Laptop - 59405672 - Dual Graphics - Dusk Black ==> $1,259.00
Processor:4th Generation Intel Core i7-4700MQ Processor (2.40GHz 1600MHz 6MB)
Operating System:Windows 8.1 64
Graphics:NVIDIA GeForce GT755M (SLI) GDDR5 2GB+NVIDIA GeForce GT755M (SLI) GDDR5 2GB
Memory:16.0GB PC3-12800 DDR3L SDRAM 1600 MHz
Display:15.6" FHD LED Glare Wedge 1920x1080
Hard Drive:1TB 5400 RPM + 24GB SSD
Optical Drive:Ultrabay SLI Graphics - NO OPTICAL DRIVE
Battery:6 Cell Lithium-Ion
Network Card:Intel® Wireless-N 7260 (802.11bgn)
Bluetooth:Bluetooth Version 4.0
+ به نظر خودم تنها نکته مثبت ایسوس داشتن درایو بلوری هست ولی نکات منفی آن نداشتن GDDR5 روی کارت گرافیک ، 2 گیگ کارت گرافیک ، باطری 4 سلولی
+ همچنین لنوویی که گرونتر هست : نکته منفی آن نداشتن دی وی دی و بلوری هست که خیلی نکته منفی به نظر من نیست و همچنین سرعت گردش هارد دوم آن 5400 می باشد ، و نکته مثبت آن داشتن 4 گیگ کارت گرافیک + GDDR5 و 16 گیگ رم .
+ همچنین در صورت خرید لنوو میتوان هارد 24GB SSD را با هزینه حدود 350 دلار با یک 500GB SSD یا 200 دلار 250GB SSD تعویض کرد ، و یا با خرید ایسوس میتوان درایو بلوری آن را با یکی از هارد هایی که گفتم تعویض بکنیم .
+ همچنین توی لینک زیر یک مقایسه ای بین ایسوس و لنوو گذاشته که به نظرم جالب بود ، خیلی برام جالبه که روی کاغذ لنوو خیلی سرتر هست ولی توی تمام Review هایی که توی اینترنت هست ایسوس خیلی سرتر هست :
http://www.laptopmag.com/reviews/lap...us-n550jv.aspx
حالا به نظرتون کدوم یکی بهتر هست و آیا گزینه دیگری که از این ها بهتر باشه نیز به ذهنتون میرسه یا نه ؟
با تشکر
خوب در یک فرض کلی...
فارق از ظاهر و سلیقه فرد برای خرید و برند چند نکته برای بنده جهت خرید یک لپ تاپ با دید عکاسی مهم است.
1- داشتن آخرین نسل از پردازنده های اینتل Core i7 ترجیحا با توجه به بودجه بالاترین فرکانس و میزان کش
2-داشتن بیشترین میزان ممکن رم ( این میزان از حداقل 8 گیگ رم شروع می شود و تا هرچقدر که امکان اش باشد افزایش پیدا کند ) در موارد مشابه ( مثلا هر دو 8 گیگ یا 16 گیگ هر کدام باس بالاتری داشته باشند )
3- داشتن SSD به صورت 100% ( میزان حداقل 120 گیگ جهت نصب سیستم عامل و نرم افزار ها ) اگر همراه اش هارد HDD باشد که بهتر اما اگر خدای نکرده SSD نبود یقینا هارد با سرعت 7000 دور بالاتر مد نظر است.اما بهترین حالت را داشتن یک SSD پر ظرفیت ( مثلا 200 گیگ به بالا ) و یا ترکیبی از یک SSD با ظرفیت کمتر و یک هارد با ظرفیت بالا
4-داشتن مونیتوری که یقینا FullHD باشد کم خواسته ها می تواند باشد ( بالاتر بودن رزلوشن یقینا بهتر است اما کمتر از فول اچ دی نباشد ) داشتن یک پنل خوب ( کیفیت نمایش ، زاویه دید خوب ، کنتراست معقول و اشباح رنگ عادی و نه خیلی زیاد ) که جهت چک کردن باید Review های منتشر شده از یک مدل را بررسی کرد.
5- داشتن بلوری رایتر و درایو بلوری
6-داشتن پورت خروجی Display Port یا Thunderbolt و HDMI و USB 3.0 و eSATA و iLink و .... ( پورت های کامل )
7- در مرحله آخر داشتن کارت گرافیک معقول ( نه فقط کارت گرافیک مجتمع با CPU و بلکه داشتن یک کارت گرافیک مستقل از AMD و یا nVIDIA ) حالا اگر این کارت زیاد هم رده بالا نباشد مشکلی نیست اما داشتن حداقل 1 گیگ رم کافی است خوب اگر از آخرین نسل و بالاترین پرفورمانس بود که چه بهتر
8-امکانات جانی مثل داشتن نور پس زمینه کیبورد ، داشتن Num Pad ، باتری حداقل 6 سلولی ، داشتن WIDI و کارت ریدر چند کاربرده ، وزن و سایز مناسب ( حداقل 15 اینچ و حداکثر 17 ) کیفیت صدای خوب اسپیکر ها و ....
در ادامه پست بسیار خوب آقای قبادی من می خواهم در مورد چیز هایی که اگر بودجه تان محدود هست می توانید ندیده بگیرید پیشنهاد بدهم:
۱- حتما سی پی یو خوب بخرید. سی پی یو قلب سیستم شماست با اینکه سی پی یو گرانترین قطعه هست ولی پول خرج کردن در مورد آن دریغ نکنید. Core i7
2- رم زیاد خوب هست. ولی رم خیلی زیاد هیچ تاثیری در سرعت سیستم شما ندارد. رم را می شود بعدا بیشتر کرد. پشنهاد من با توجه به استفاده یک عکاس حداقل ۶ گیگ یا ۸ گیگ هست. ولی اگر دستتان بسته هست فکر کنم ۴ گیگ کافی هست. در مورد حتما رم با بیشترین باس ممکن را بخرید.
۳- در مورد هارد می توانید هارد سرعت پایین بخرید. هارد سریع تر فقط سرعت بالا امد سیستم و باز کردن برنامه ها در اولین مرتبه افزایش می دهد. اکثر سیستم عامل ها یک سیستم دارند یک اگر رم کافی در اختیار داشته باشند یک کپی از برنامه ها و فایل ها را بعد اولین باز کردن در رم ذخیره می کنند و در دفعه های بعدی تا جایی که ممکن هست به سراغ هارد نمی روند.
۴- بیشترین چیزی که برای یک عکاس مهم هست یک مانیتور خوب هست. به نظر من بیشترین پول ممکن را برای مانیتور بدهید حتما رنگ و کنتراست خوبی داشته باشد و اگر می توانید رزولوشن بالاتر داشته باشد.
۵- دیسک ها نوری دارند از رده خارج می شوند اگر بودجهتان محدود هست می توانید کلا دی وی دی رایتر یا بلوری را حذف کنید. من یک سال هست که کلا دو بار نیاز به خواندی دی وی دی داشته ام. مطمئنا در سیستم بعدی که می خواهم بخرم کلا بی خیال درایود نوری می شوم. البته این باز بستگی به نیاز شما دارد.
۶-در مورد پورت اگر یو اس بی داشته باشید اکثر نیاز هایتان برطرف می شود. زیاد در این مورد سخت گیر نباشید.
۷- برای یک عکاس کارت گرافیکی خیلی بالا نیاز نیست. بیشتر کارت های گرافیکی رده بالا توان پردازشی خیلی بالا برای کار ها سه بعدی یعنی بازی ها یا برنامه هایی مانند 3d max و Maya را دارند. اگر از این کارها نمی کنید. کارت های گرافیکی مجتمع سی پی یو هایی مانند Core I7 برای یک عکاس بسیار کافی هست. حتا به نظر من برای کارهای سه بعدی ساده چیپ های مجتمع سی پی یو های رده بالا جواب می دهد.
در هر صورت به نظر من پول بیشتر برای چیزی که استفاده نمی کنید خرج نکنید. اولویت یک عکاس به نظر من این گونه هست: ۱- مانیتور ۲- سی پی یو ۳- رم ۴ - کارت گرافیکی (البته اگر نیاز دارید) ۵- هارد سریعتر ۶- بقیه چیز ها
در آخر به نظر من با توجه به نیازتان خرید کنید. خوشبختانه در بازار انتخاب های بسیار وجود دارد و شما می توانید انتخاب کنید.
ممنون از نظرات خوبتون . ولی در آخر به نظرتون کدوم یکی از لپتاب هایی که نوشتم به اون یکی برتری دارند ؟ و آیا لپتابی بهتر از اونها در اون رنج سراغ دارید ؟
( در ضمن من عموما برای ادیت عکس ، اینترنت گردی و دیدن فیلم از لپتاب استفاده میکنم )
با تشکر
به نظر من با توجه به نظرات بچه ها نیاز های خودتان را اولویت بندی کنید. لپتاپ ها را با توجه به اولویت های خودتان ارزش یابی کنید و بعد انتخاب کنید. هر سه لپتاب حداقل برای چند سال آینده از نظر پردازشی کار شما را راه می اندازند. همانطور در پست قبلی گفتم برای یک عکاس کیفیت مانیتور خیلی مهم هست. از نظر من هر کدام که کیفیت مانیتور بهتری دارند بهتر هستند. کیفیت هم یک چیزی هست که آدم باید خودش آن را ببیند. از روی مشخصات نمی شود روی آن قضاوت کرد.
بهترین سایت برای آشنایی با لپ تاپ و همچنین CPU و کارت گرافیک (هر کدام به شکلی فارغ از لپ تاپی که از اون استفاده می کنه=صرفا قدرت خود سی پی یو و کارت گرافیک) سایت notebookcheck.net هست.
حتما یه سر بزنید. در خرید نوت بوک باید به چند نکته ی خیلی مهم توجه کنید:درسته که کانفیگ خیلی مهمه اما:(و این اما خیلی مهمه)
1- مقاومت بدنه در پشت نمایشگر و شاسی لپ تاپ
2- اندازه دریچه فن و قدرت فن در خارج کردن گرما
3- میزان تولید صدای فن در حین کارهای سبک و سنگین
4- دمای نقاط مختلف لپ تاپ درحین کار های سبک و سنگین.
5- باطری قابل تعویض هست یا درون بدنه قرار گرفته (برای تعویض باید زیر بدنه باز باشه)
ضمنا اینترنت گردی و تماشای فیلم بسیار سبک هستند و فشاری برای لپ تاپ ها محسوب نمی شن.
امیدوارم خرید خوبی داشته باشید.
ممنون از راهنمایی ، ولی جدا نمیدونم کدوم رو انتخاب بکنم . خواهشا بگین کدوم یکی ؟ اگه مدل دیگری نیز میشناسید بگید ( حقیقتش هزینه اش خیلی برام مهم نیست ، حالا با کمی بالاتر یا پائینتر ، دوست دارم لبتاپ خوبی رو انتخاب بکنم که چند سالی ازش لذت ببرم ) .
راستش حتی میتونم به مک بوک پرو 15 اینچی یک مدل از آخرین ورژن پائینتر با سی پی یو corei7 مدل قدیمی با سرعت 2.4 همراه 8 گیگ رم و 256 تا هارد اس اس دی و تنها یک گیگ کارت گرافیک و مانیتور رتینا با قیمت 1800 دلار فکر کنم ( ولی متاسفانه از نظر سخت افزاری از اون دوتا مدل بخصوص از لنوو خیلی پائینتر هست همچنین با قیمت خیلی بالاتر) .
ممنون
اگر بنده امروز بخواهم یک کامپیوتر قابل حمل با نگاه به اینده بخرم یقینا چیزی شبیه به این خواهد بود
Lenovo ThinkPad w 530 یا چیز مشابه ای.
ThinkPad W530 Mobile Workstation: Portable Laptop - Free Shipping | Lenovo (US)
سلام
دوست عزیز متاسفانه ما خیلی وقت ها برای خرید لپ تاپ فقط به cpu و رم و رزولوشن صفحه نگاه میکنیم.
ولی خیلی چیز های مهمتری هم هست.مثلا کیفیت تاچ پد، راحتی کیبورد، وزن و سایز لپ تاپ مخصوصا اگه زیاد جا به جا میکنید.
کیفیت ساخت خود لپ تاپ و حتی زیبایی. هر روز قراره باهاش کار کنیم و بهتره لذت ببریم.حتی محل قرار گیری اسپیکر ها و فن و پورت ها هم چیزی های مهمیه.
باتری لپ تاپ که میتونه از یه شارژر دست و پا گیر خلاص کنه شما رو.حتی محل قرار گرفتن سوکت پاور هم مهمه!
همچنین در مورد مانیتور زاویه دید و کنتراست و میزان روشنایی و عملکرد زیر نور آفتاب.
اینکه cpu شما سندی بریج باشه یا آیوی بریج اونقدری تفاوت نداره که دو تا کیبورد خوب و بد تفاوت ایجاد میکنن تو استفاده.
در هر صورت من به شما پیشنهاد میکنم که فقط cpu هسول و رم 16 و گرافیک 4 گیگ رو نبینید.
البته اگه قصد استفاده از ویندوز رو دارید بهتره لپ تاپ ویندوزی بخرید ولی به هر حال مک بوک هم یه لپ تاپ به کمال رسیده است، مخصوصا اگه بخواید با os x استفاده کنید.
سلام من میخواستم mac book pro MD102
بگیرم که مثه اینکه الان خیلی کم شده و قیمتش 4700 اینا شده و نمیتونم اونقدر هزینه کنم
به نظرتون بین
Pro Md101
Air MD761
کدومش بهتر هست ؟
کارم فقط فتوشاپ و ادیت عکس های RAW هست و وب گردی
یا اصلا بیام
MSI GE60 2OC
بگیرم ؟؟؟
بیشترین هزینه ای که میتونم بکنم 4200 هست
ممنون
با سلام خدمت دوستان
من تصمصیم به خرید یک لپ تاپ برای کار ادیت عکس دارم، با بودجه نهایتا 1500$!
میدونم که با این قیمت نمیتونم انتظار یک لپ تاپ با صفحه نمایش خوب برای کارهای گرافیکی داشته باشم. از نظر پردازش، مدلهای مختلف با سخت افزار مشابه تقریبا شبیه هم هستند. منتها هنوز در این رنج قیمت مدلهای مختلفی با صفحه نمایش های مختلف هست که انتخاب را کمی مشکل میکند. اگر دوستان لپ تاپ مناسبی میشناسند لطفا معرفی کنند.
در حال حاضر با جستجویی که کردم به چند لپ تاپ رسیدم با صفحه های TN و IPS. صفحات TN معمولا فضای رنگی کسترده تری دارند به نسبت IPSها اما زاویه دید در آنها چنگی به دل نمیزند. نمیدانم برای کار ادیت عکس اصولا اختلاف در این حد چقدر تعیین کننده است. اگر خیلی نباشد ترجیح به لپتاپی مثل Review Asus N550JV-CN201H Notebook - NotebookCheck.net Reviews با زاویه دید عالی اما فضای رنگی نسبتا کوچکتر است.
در مورد لپتاپی که آقای قبادی معرفی کردند (Lenovo ThinkPad w 530 ) هم جستجو کردم. بجز ظاهرش لپ تاپ خوبی بنظر میرسد. صفحه نمایش کارایی دارد. میشود ریفوربیشدش را با حدود 1500$ تهیه کرد. در مورد اهمیت کالیبره بودن صفحه نمایش شکی نیست اما هنوز در مورد اهمیت تولید فضای رنگی گسترده و اینکه چقدر ارزش پرداخت هزینه بیشتر را دارد اطلاعی ندارم. اگر دوستان راهنمایی بفرماییند سپاسگذار خواهم بود.
سلام
من با لب تابLenovo ThinkPad w 530 کار کردم بسیار مناسب و کیفیت خوبی داره و در صورت داشتن کالیبراتور سخت افزاری بسیار کیفیت بهتری رو مشاهده خواهید کرد.
در ضمن سری Lenovo ThinkPad w مخصوص کارهای گرافیکی طراحی شدند.
باسپاس
سلام به همه دوستان,
من تقریبا تازه کارم در کار عکاسی و تقریبا برای سرگرمی عکاسی می کنم
یک لب تاپ HP 4530 دارم که البته برای کارهای دیگرم استفاده میشه (تقریبا مال 4 سال پیشه)
برای کار عکاسی و ویرایش عکس ها (فتوشاپ و ...) به نظر شما با همون سیستم میشه کار کرد یا یک سیستم جدید (نظر خودم مک بوک رتینا ) بگیرم ؟
می خوام بدونم مک بوک پرو رتینا برای این کار مناسب هست یا خیر ؟ آیا ارزش این هزینه رو داره ؟
ممنون,
سلام دوست بزرگوارم
پیش از هر چيز اشاره کنم که دانش من در زمينه مديريت رنگ اندک هست و مطلبي که ذکر ميکنم صرفا تجربه شخصي و گزارش موردي هست ولي از آنجا که فکر کردم ميتونه کمک کننده باشه خدمتتون ارائه ميکنم
من asus n55jv دارم. کانفيگ 16 گيگ رم و بلوري و گرافيک هيبريد و تاچ اسکرين. ساير مشخصات در تمام مدلها مشترک هست مثل سي پي يو 4 هسته اي هاسول و فرکانس اون و .... پانل اون IPS هست و طبق گزارش يک سايت نسبتا معتبر ساخت LG از سري ah-ips و مشترک با پانل مونيتورهاي سري MX ايسوس.
مونيتور فوق العاده شارپ و روشن و تمايز رنگها خوبه اما مزايا همينجا ختم ميشه. يک پروفايل کاليبره شده (احتمالا نه براي هر دستگاه لپتاپ بلکه بصورت کلي) براي اين مدل توسط ايسوس تهيه شده که بصورت پيش فرض روي هارد کپي شده اما در تنظيمات مونيتور انتخاب نشده که پس از انتخاب اون بهبود اندکي در وضعيت رنگها حاصل ميشه. من مونيتورش رو 2 بار براي کاليبراسيون سخت افزاري به متخصص سپردم که البته گفتن محدوديت داره و خيلي خوب تنظيم نشده اما هربار به پروفايل پیش فرض ايسوس برگشتم. ته رنگ زرد فوق العاده واضحي داره و رنگ قرمز رو نميشه به درستي روش تنظيم کرد که اين دو ويرايش پوست رو مشکل ميکنه. وقتي کنار لپتاپ قبليم که Dell Latitude E6400 با پانل LCD-LED Backlight هست مقايسه ميکنم که طي 4 سال قبل عکسهام رو روش رتوش و چاپ ميکردم و با کاليبراسيون سخت افزاري نتايج عالي ميگرفتم اين اختلاف خيلي بارز ميشه. اصلا انگار داريد به 2 عکس متفاوت نگاه ميکنيد و اونقدر رنگها تفاوت دارن که انگار وايت بالانس عکسها متفاوته در صورتيکه وايت بالانس هر دو مونيتور يکسان تنظيم شده و اغلب همين موضوع باعث ميشه رنگها رو به اشتباه تغيير بدم. کار به جايي رسيد که عکسهاي نوروز امسال رو مستقيما در Captue nx2 بدون دستکاري وايت بالانس پروسس کردم که در واقع همون خروجي jpg خود دوربين رو توليد ميکنه و واقعا رتگها بهتر بود گرچه روي مونيتور بسيار بد به نظر ميرسيد. البته سرعت پروسس عکسها و اجراي پلاگين ها فوق العاده است گرچه هارد 5400 دورش يک ترمز واقعي و محسوس هست و مونتاژ بدنه اجازه استفاده از caddy رو هم نميده که ssd اضافه بشه.
به نظرم خودم و با تجربه اندکم بهترين مونيتور براي ويرايش عکس مونيتورهاي رتينا اپل هستند. حداقل براي من روي سيستمي بدون کاليبراسيون خاصي نتايج بسيار عالي بود.
شرمندم اگر بحث محتواي علمي نداره. اميدوارم اندکي کمک کننده باشه
بسیار ممنون از شما دوست عزیز,
با این اوصاف و با پیشنهاد دوستان چه در این انجمن چه در محیط های دیگر مک بوک از همه لپ تاپ برای این کار مناسب تر هست (البته رتینا)
سوال آخر اینکه آیا 13 اینچ برای کار مناسب هست ؟ (البته توجه داشته باشید که کار من حرفه ای نیست و بیشتر جنبه سرگرمی و تفریح داره)
لطفا حذف شود !
سلام ...
جهت کنترل کیفیت و فوکوس عکسها در هنگام عکاسی به لپ تاپی نیاز دارم که حدود 10 تا 14 اینچ باشه ( هر چه کوچکتر بهتر ) مانیتور با کیفتی داشته باشه ( خیلی مهمه ) میزان رم که الان زیر 2 مگ نیست و کارت گرافیک هم زیاد مهم نیست . در این حد که بتونه فوتوشاپ را روان اجرا کنه فقط جهت اینکه بشه با ابزارهای ساده ای مانند کرو در هنگام عکاسی نتیجه کار را دید ( پروسس نهایی نمی کند ) . میزان هارد و کیفیت دوربین وب کم و طراحی ظاهری هم برام مهم نیست . چیزی که مهمه 1 کیفیت ساخت 2 کیفیت مانیتور 3 کوچک بودن و کم مصرف بودن و یک سی پی یو متوسط و از همه مهم تر قیمت پایین !
من زیاد در مورد نیاز شما سر رشته ندارم ولی آیا یک تبلت خوب کار شما را بهتر راه نمی اندازد؟ فکر کنم مانیتور های کوچک پرتابلی هم وجود دارد که به دوربین وصل می شوند و فکر کنم که مناسب کار شما باشد. (توی ست های فیلم برداری این مانیتور ها را دیدهام. هر چند اطلاع دقیق ندارم.)
لطفا حذف شود !
جهت عکاسی نجومی باید دوربین عکاسی اصلی (که تصویر را ثبت می کند ) و دوربین هدایت کننده که سیستم را کنترل می کند به لپ تاپ متصل باشند ... عکسها بعد از ثبت شدن با رابط یو اس بی به سیستم منتقل می شوند ( در همان هنگام ) و کمی پروسس می شوند که مشخص شود مراحل کار به خوبی پیش می رود یا نه ( مانند فوکوس صحیح، پروسس هایی مانند کرو و تنظیم رنگ اما بدون گرفتن خروجی و فایل، خام رها می شود ) در هنگام ثبت تصویر لایو ویو در مانیتور سیستم دیده می شود ( به همین علت باید مانیتور بسیار با کیفیت باشد که فکوس بودن سوژه واقعا درست باشد ) . نرم افزار های کنترل کننده این سیستم ها ( مقر های هدایت شونده ) در تبلت های اندرویدی فکر نمی کنم اجرا شوند ( من اطلاع ندارم ) و اصولا سیستم های اندرویدی ( بیشتر تبلت ها ) به نظرم بیشتر جنبه سرگرمی دارند !
از نظر سخت افزاری و کیفیت مانیتور مطمئن هستم که تبلت ها کار شما را راه می اندازند. از نظر نرافزار من اطلاعی ندارم ولی جستجویی کوچک در گوگل پلی یا آیتیونز بد نیست. اگر دستی به برنامه نویسی داشته باشید می توانید خودتان یک برنامهی دم دستی برای کارهایتان بنویسید. فکر کنم خیلی از هم صنف های شما همین کار را می کنند. خیلی کار سختی نیست. می بخشید که یک مقدار بی ربط جواب دادم.
قطعا مدل های زیادی رو دوستان پیشنهاد خواهند داد و من توصیه می کنم از اونجایی که برای شما امکان بررسی دقیق وجود نداره از لینک زیر می تونید موارد مورد نظرتون از جمله کیفیت نمایشگر رو هم چک بفرمایید.
لینک
و از جهت پیشنهاد اولیه سری LH فوجیتسو که 14 اینچ هم هست ببینید. کیفیت ساخت این برند زبانزده. وزن 2 کیلو هم هست و می تونید از لینک بالا بررسی کنید. قیمت این برند معمولا بین مدل های مشابه خیلی مناسب هست. (به عنوان مثال LH532 رو ببینید)
در مورد لبتاب فاکتور پشتیانی را فراموش نکنید!
اگر پشتیبانی خوبی از یک برند در ایران نباشه، در صورت وقوع مشکل کلی باید دنبال تجهیزات بگردید!
بعنوان مثال Lenovo یک یا دو مدل لبتاب را معرفی کرده که یکی حدود 15 ساعت و دیگری حدود 20 ساعت باطری نگه می داره!
ولی در حال حاضر در ایران وجود نداره و من هم علی رغم علاقه به داشتن این مدل ها از ترس بود لوازم جانبی ترجیح دادم دنبال مدلی باشم که حداقل پشتیبانی رسمی داخل ایران داشته باشه.
ممکنه آندروید برای شما بیشتر جنبه سرگرمی داشته باشه ولی خیلی ها هستند که بصورت حرفه ای ازش استفاده می کنند! فقط جهت اطلاع چند مورد از نرم افزار های قوی این تبلت ها را در حوزه نجوم می نویسم
1- DSLR Conteroller (ریموت کنترل با قابلیت live View)
2- Sky Safari Pro (با قابلیت اتصال به مقره و تلسکوپ در صورت خرید ماژول)
3- Ps Touch
4- SkyChart (شبیه ساز آسمان)
5- FOV Calc
البته در اینکه تبلت محدودیت هایی داره شکی نیست ولی نه آنقدر که بگیم کلا بدرد سرگرمی می خوره
گزینه های بهتر از مک بوک هم پیدا میشود!
این مدل ایسوس با صفحه نمایش ips زاویه دید 180درجه و پوشش کامل فضای رنگی استاندارد rgb را چک کنید. تست صفحه نمایش هم در لینک موجود است.
Review Asus Zenbook Prime UX31A Ultrabook - NotebookCheck.net Reviews
طراحی بسیار زیبا، وزن بسیار کم و باطری عالی را هم اضافه کنید.
استفاده از تبلت های ویندوز ۸.۱ را پیشنهاد میکنم که امکان نصب برنامه های ویندوزی را دارن اما معمولا گرانقیمت هستن بخصوص اگر بخواهید با سخت افزار قوی تهیه کنید
اخیرا فتوشاپ را روی بهترین مدل تبلت ماکروسافت نصب کردم فوق العاده بود بدون لگ و ...
حذف شد
ضمن عرض پوزش
اشکال در هنگام لود شدن مطالب منجر به تکرار شده بود
تو پاساژ رضا به قمیمت 3.700 قبل از عید موجود بود الان رو خبر ندارم!
البته UX21 هم موجوده بود و قیمتش هم 2.700 بود
ظاهرا تولیدشون توسط شرکت ایسوس متوقف شده و سری جدیدی داره تولید می شه!
الان سری VivoBook در بازار موجوده
در ابعاد LCD 12,13.1,14,15 که البته 14, 15 از نظر سخت افزار قوی تر از دو مدل دیگ هستند!
TE=Persian;377683]آیا ایران هم پیدا میشه یا باید از خارج خرید؟[/QUOTE]
از این لپتاپ مدلهای مختلفی هست. در مورد ایران اطلاعاتی ندارم اما در خارج هم به راحتی پیدا نمیشود! مگر اینترنتی سفارش دهید.
من این لپتاپ را از نزدیک دیدم صفحه نمایش فوق العاده ای دارد. فقط به دلیل کوچکی نسبی این لپ تاپو خریداری نکردم.