خوندن این صفحات خالی از لطف نیست:
The best laptops for photography: Photoshop like a pro from anywhere
Best-Laptop-for-Photo-Editing
Reviewing the Top 4 Best Laptops for Photography
Printable View
در تکمیل فرمایشات آقای دانش پایه.
متاسفانه کلا اولترا بوک ها خیلی مناسب نیستند بزرگترین ایرادشون هم استفاده از پردازنده های کم مصرف (همون سری U) هست که اصلا نباید گول corei7 بودنشون رو خورد.
اگر قصد حمل و نقل لپ تاپ را ندارید و توی دشت و دمن نمیخواهید ازش استفاده کنید توصیه اکید دارم
1)حتما سایز صفحه 15 اینچ و یا بیشتر باشد. واقعا کارکردن با فتوشاپ توی صفحات کوچیک عذاب هست.
2)قطعا صفحه مات باشه (درسته صفحات مات کمی کنتراست رو پایین میارن) اما بزرگترین حسن این صفحات عدم انعکاس نور محیطه - به نظر من نقطه ضعف اپل اینه که تمام صفحاتش براقه (البته این نظر شخصی من هست. البته یکی از دلایل استفاده از صفحات براق اینه کم برای روشنایی بیشتر نیاز کمتری به انرژی هست در نتیجه شارژ دهی طولانی تر میشه.
3)اگر میتونید با وزن دستگاه کنار بیاید (قصد حمل و نقل با کوله پشتی ندارید) مدل هایی رو انتخاب کنید که امکان استفاده همزمان دو هارد رو داشته باشه (بدون برداشتن درایو نوری)
4)اگر غیر از کار با فتو شاپ کار ادیت فیلم هم انجام میدید قطعا کارت گرافیکی براتون اهمیت پیدا میکنه . تنها پیشنهادی که میتونم بدم انتخاب دستگاهی مثل سری W لنوو هست اگر میتونید هزینه کنید این سری یک مدل داره که با کالیبراتور فروخته میشه و مانیتورش هم گستره زیادی از طیف Adobe RGB رو پوشش میده.
من خودم برای سیستم در حال حاضر دارم از MAC Mini استفاده میکنم با کیت 16گیگ مموری که کاملا جوابگو هست (البته بدون مانیتورهای اپل که آنها هم مشکل براق بودن دارند با مانیتور دل استفاده میکنم) و صرفا به خاطر مانیتورش IMAC تهیه نکردم. البته سلیقه ها متفاوت هست.
خوب کیفیت بستگی به نیاز و انتظارتون داره! ولی بهر حال در بهترین حالت باز هم با مانیتور قابل قیاس نیستند. در حال حاضر بهترین مدلهای لپتاپ بسختی فضای sRGB را پوشش میدهند.
هنوز ترجیه میدهم بجای یک لپتاپ گران مثل مدلهای ورک استیشن دل، سری دابلیو لنووو ویا کمی ارزانتر همین لپتاپهای اپل، یک لپتاپ قابل قبول و یک مانیتور خوب مثل Asus PB287Q Review: A 28-Inch 4K Monitor For $650 تهیه کنم هرچند مدلهای اینچنینیهم هنوز کامل و حرفه ای نیستند.
قیاس مانیتور و کیس مثل لنز و بدنه میماند!
مانیتورها میمانند، کیسها رفتنی اند!
مشکلم با نرم افزارهای مک هم به نرم افزارهای تخصصی برمیگردد وگرنه در شهرستان ما اگر نرم افزارهای عمومی یافت هم نشود به راحتی قابل دانلود است. حتی قابل خرید :think:;
سلام
لب تاپ N56 JK با مشخصات زیر خریداری شد
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 34~27.2 × 255 × 380 میلیمتر - وزن: 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
سلام
سوال در مورد خرید لبتاپ دارم
در حال حاضر من همه کارهام رو با یک کامپیوتر desktop با مشخصات زیر انجام میدم که به نظرم تا الان خوب بوده (کار من بیشتر با عکس با لایه های زیاد هست و گاهی ویدیو)
Dell Work Station Precision T3500
Processor : Intel Xeon CPU X5650 2.67 GHz که فکر میکنم 12 هسته ای باشه اگه اشتباه نکنم
RAM : 12.0 GB
Graphic : NVIDIA Quadro 4000
میخواستم ببینم چه cpu ای در لبتاپ ها تقریبا معادل این cpu هست ؟ که بتونم با RAM , Graphic مشابه لبتاپی با همین حال و هوا داشته باشم
ممنون
داخل لبتاب تمیتونی سی پی یو بیشتر از 4 عسته پیداکنی حتی اپل ، بهتره بری همون سیستم بخری برای این کار یا یه اپل
http://www.eurocom.com/ec/release%28219%29ec
اینم اگر گیرت بیاد سی پی یو 12 کور داره
سی پی یو خودتنم الا 6 هسته ایی هست
سلام
در این سایت میتونید مقایسه عملکرد CPU ها رو ببینید
Intel Xeon X5650 vs Core i7 4710HQ
اگر ویرایش فیلم هم انجام میدید انتخاب کارت گرافیک هم به همون اندازه مهمه
به نظرم لب تاپ های سری N ایسوس و Y , Z لنوو گزینه های مقرون به صرفه و خوبی هستند .
من خودم N56 JK ایسوس گرفتم و راضیم.
ارادتمند
شک نکنید و اپل بردارین از نظر کارایی خیلی از پلتفورم ویندوز کارایی بیشتری داره ولی با سیستم عامل ویندوز میتونید کانفیگ حرفه ای تر پیدا کنید
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...80642063,d.aWw
کامپیوتر شما هم 6 کورهست که اومده شده 12 کور مجازی
لب تاب پلتفورم بالا قویتر از اینا من تاحالا ندیدم
http://www.dell.com/us/p/alienware-18/pd
Alienware Gaming Laptops
درود
پس حتما به این مدل ها نگاهی بکنید!
هم از نظر کیفیت مانیتور و هم کارایی در رده بسیار خوبی قرار دارند.
ASUS ZenBook UX32NL
ASUS ZenBook UXUX302LG
حدود 2 هفته اي هست که دنبال لپ تاپ مناسب عکاسی ميگردم
برای خودم (سايز 15-17) به اينا رسيدم
lenovo y50 y510p
zenbook
لپ تاپ خوب و سبکيه و نمايشگر خوبی هم داره (اپشن های زيادی داره اما چند مدل ال سی دی های خوبی دارند)
Notebookcheck's Top 10 Multimedia Notebooks - NotebookCheck.net Reviews
The Best Notebook Displays As Reviewed By Notebookcheck - NotebookCheck.net Reviews
تو اين سايت که لينک دادم ميتونيد لپ تاپ مورد نظر خودتون رو سرچ کنيد و اگر ريوو موجود باشه ال سی دی رو هم تست کردند و ميزان پوشش رنگ ها رو عملی تست کردند
تو سايت های ديگه چنين چيزی نديدم
(اگر انگليسی نبود معمولاً توی زبان المانی اکثر لپ تاپ ها هست)
سامسونگ هم يک مدل از سری 9 داره که 13 اينچه و ال سی دی خوبی داره
فقط روی اين لپ تاپ های الترابوک دقت کنيد که خيلی هاشون قابليت ارتقا رم يا حتی هارد رو ندارند (يکی از مدل های زنبوک رو واسه همين نخريدم)
سلام.
من هم برای خرید نوت بوک خیلی تحقیق کردم. البته نه لزوماً جهت عکاسی.
و اگر شما هم Y50 یکی از گزینه هاتونه و بودجه تون در اون حدوده، من شدیداً سری J از ASUS رو پیشنهاد میدم.
از جهت سخت افزاری و مخصوصآ صفحه نمایش به نظرم خیلی از Lenovo بهتره. من خودم چون بازی هم مد نظرم بود، N56JR رو گرفتم که هم گرافیکش از سری GTX هست و هم این که به نظرم اپتیموم قیمت هست.
الیته وزنش حدود 500 گرم بیشتره از Y50
خب امروز فرصت شد برم و همه این گزینه ها رو از نزدیک ببینم
ASUS zenbook UX32LN صفحه مات داره که برای ادیت عکس عالیه اما متاسفانه میزان روشنایی مانیتور کم هست که این باعث میشه برای ادیت عکس اصلا خوب نباشه
macbook pro retina 13 mgx72 با توجه به همه جوانب گزینه بهتری هست برای من . هم سبکه و هم کارایی خوبی داره و از اونجایی که من همه فایل هام رو در درایو اکسترنال نگه میدارم هارد 128 برای من کافیه
فقط نمیدونم ارزش داره حدود 1 میلیون اضافه بدم و رم رو از 8 به 16 ارتقا بدم یا نه
بقیه لبتاب ها هم که سنگین هستن و به درد من نمیخورن
ممنون از نظرات همه
ایمان جان من الان اینجا یک لپ تاپ مک بوک پرو رتینا ام ای 294 دارم.وقتی عکسهام رو روی نمایشگرش نگاه میکنم به این نتیجه میرسم که عکسهام رو قبلا ندیدم! این نمایشگرهای رتینای اپل واقعا عالی اند.با 13 اینچش هم کار کردم و اونها هم به همین خوبی اند.کیفیت ساخت عالی نمایشگر عالی عملکرد خیلی خوب و باتری قدرتمند از مزایای مهم لپ تاپ های اپله.به نظرم اگر قصد خرید لپ تاپ سبک و 13 اینچ داری در خرید مک بوک 13 اینچ شک به دل راه نده.
اگر هم لپ تاپ خیلی قوی ویندوزی بخواهی میشه مدلهای خیلی قدرتمندی معرفی کرد اما لپ تاپ های خیلی قوی معمولا بزرگ و سنگینند.میون 13 اینچها هم در مجموع اپل بهتر از همه است به نظرم.
در مورد رم نمیتونم نظر قاطع بدم چون نمیدونم دقیقا چقدر از یک لپ تاپ همراه انتظار داری فقط همین رو میتونم بگم که 16 گیگ روی این مدلی که الان پیشم هست عالیه.اون 13 اینچی هم که باهاش کار کردم 16 گیگ رم داشت.در مورد فضای هارد هم به نظر من 128 کمه.به فکر 256 باش.اینطور شاید از حمل یک هارد اکستنرال هم بی نیازی بشی.راستش حملش یک طوری هم در تضاد با سبک و راحت سفر کردنه.
مرسي از توضيح
اره كيفيتش واقعا فرق داشت با مانيتوراي ديگه البته من فقط بعضي وقتا اونم در مواقع عكاسي در محل لازم دارم از لبتاب استفاده كنم واسه همين سبكي برام مهمه
راستش براي هارد ٢٥٦ هم بايد يك ميليون اضافه بدم حدودا
فكر كنم ١٢٨ براي فايلهاي در حال مار مافي باشه
نهايتا ٣٢ گيگ بخوام روش نگه دارم
البته از طرفي هم scratchdisk فتوشاپ از هارد ميتونه استفاده كنه كه فكر كنم با همه تفاسير هارد نسبت به رم اولويت داره همونطور كه گفتي
درود
با توجه به اینکه برای محیط باز نیاز دارید به لب تاب پس علاوه بر سبکی باطری هم براتون اهمیت خواهد داشت!
همچنین صفحه مات هم که فرمودید
من پیشنهاد می کنم نگاهی هم به T440 لنوو بندازید!
البته در کنار این مدل یک گزینه x240 هم هست که از نظر ظاهر شاید خیلی مورد پسند عوام نباشه! ولی مشخصات، کیفیت ساخت و از همه مهمتر قابلیت پرتابل این مدلها (باطری و سبکی) واقعا فوق العاده هستند
X240 در مدل I7 حدود 20 ساعت باطری نگه می داره و T440 هم حدود 14 ساعت
ارادتمند
فقط این رو در نظر بگیرید که مدل های رتینا امکان افزایش هارد و رم رو بعد از خرید ندارند و حتما باید موقع خرید مدل با حافظه کافی سفارش بدید.
اندازه 13 اینچ رتینا، برای کار با فوتوشاپ ازار دهنده نیست؟
کیفیت مانیتور مدل ASUS N550JK چگونه است؟ اینها را با کالیبراتور میشه صحیح کالیبره کرد؟
مک بوک پرویی بااین مشخصات دارم:
Processor 2.4 GHz Intel Core i5
Memory 4 GB 1067 MHz DDR3
Graphics Intel HD Graphics 288 MB
۳۲۰ گیگ هارد ssd
2012
من میتونم چه مشخصاتی رو ارتقا بدم؟ واینکه مدتی هست درحین کار ریستارت میشود. اول فک میکردم از سیستم عامل هست،اما بعدازاینکه سیستم عامل رو بصورت کلین ازنونصب کردم،بازهم همون اشکال وجودداره، کسی ازدوستان تجربه ای یا نظری نداره؟ جای مطمئنی میشناسند دوستان که بتونم برای عیب یابی واحتمالا ارتقا بهشون بسپارم؟ (از عوض شدن قطعات خیالم راحت باشه؟)
ضمن اینکه ازاونجایی که مک بوکهای جدید هم درایور ندارند باید جداگانه سوپردرایو تهیه کردهم خیلی تمایل به تعویض ندارم.
درود
شما برای ارتقا بدون درد سر فقط رم و هارد را می توانید ارتقا دهید!
البته با در نظر گرفتن پشتیبانی مادربرد شاید بشه CPU راه هم (البته شاید به راحتی قطعات دیگر نباشه) ارتقا داد.
مورد ریستارت شدن هم تجربه شخصی خودم را عرض می کنم!
1- احتمالا سیستم Cooling یکی از قطعات اصلی دچار مشکل و یا گرد و خاک شده باشه!
اگر سیستم بیشتر از حد معمول داغ بشه برای جلوگیری از آسیب سیستم بصورت خودکار ریستارت وی شه و یا کلا خاموش می شه تا وضعیت به حالت نرمال برگرده و چون دما بعد از ری استارت پایین می یاد (بدلیل کاهش فشار پردازنده و گرفیک) معمولا کار به خاموش شدن نمی کشه!
2- یکی از قطعات اصلیتون (به احتمال زیاد گرافیک) مشکل سخت افزاری پیدا کرده
البته این مواردی بود که بنده برخورد داشتم!
شما باید یک بار کنترل کنید ببینید دقیقا چه زمانی دستگاه ریستارت می شه
هنگام فشار زیاد به سیستم، چند دقیقه بعد از بالا آمدن سیستم عامل، و یا زمانی که گرمای خروجی سیستم خنک کننده بالاست و حتی در بخش هایی داغی غیر عادی در بدنه احساس می شه و ...
ارادتمند
بهترین ارتقایی که در این سری از مک بوک ها میشود انجام داد افزایش رم و تعویض هارد با اس اس دی هستش
ارتقا رم تا ۱۰ گیگ امکان پذیر است و در حجم اس اس دی هم محدودیتی وجود ندارد ، البته فراموش نکنید با تعویض این دوقطعه دستگاه به طرز عجیبی سریع میشود
در رابطه با خاموش شدن دستگاه موارد مختلفی وجود دارد که حتما باید دستگاه زیر تست قرار بگیرد.
همانطور که دوستان فرمودن عامل افزایش گرما احتمالا باعث ری استارت شده اما سالها پیش من کامپیتوری داشتم که به علت خرابی در رم، بعضی مواقع ری استارت میشد که با تعویض رمها مشکل حل شد.
درود
سعی کنید زیر بار سنگین ببریدش مثلا پردازش و بعد ببینید Restart می شه یا نه!
اگر شد دمای نقاط مختلف بدنه بخصوص محل قرار گرفتن کارت گرافیت و CPU را چک کنید ببینید غیر عادی گرم نشده؟
این چیزی که می فرمایید بنظر بنده می تونه از گرافیک باشه بیشتر که اگر درست باشه باید امیدوار باشید به اینکه دما بالا رفته باشه.
از نظر تئوری ممکنه درست باشه! اول که روشن کردید شاید فن درست کار نکرده و بعد از Restart شروع کرده کار کردن.
هنگام ویرایش هم که فشار روی گرافیک بالا بوده و احتمالا چون فن درست کار نکرده مشکل ایجاد شده.
البته رم را هم نباید فراموش کرد!
نرم افزارهای تست رم فکر می کنم باشند که بتوانید کنترل کنید!
ارادتمند
درود
سعی کنید زیر بار سنگین ببریدش مثلا پردازش و بعد ببینید Restart می شه یا نه!
اگر شد دمای نقاط مختلف بدنه بخصوص محل قرار گرفتن کارت گرافیت و CPU را چک کنید ببینید غیر عادی گرم نشده؟
این چیزی که می فرمایید بنظر بنده می تونه از گرافیک باشه بیشتر که اگر درست باشه باید امیدوار باشید به اینکه دما بالا رفته باشه.
از نظر تئوری ممکنه درست باشه! اول که روشن کردید شاید فن درست کار نکرده و بعد از Restart شروع کرده کار کردن.
هنگام ویرایش هم که فشار روی گرافیک بالا بوده و احتمالا چون فن درست کار نکرده مشکل ایجاد شده.
البته رم را هم نباید فراموش کرد!
نرم افزارهای تست رم فکر می کنم باشند که بتوانید کنترل کنید!
ارادتمند
امروز تونستم فوتوشاپ رادر رتینای13کمی امتحان کنم! خیلی هم سایز ایکونها کوچک نیست!
مدلی از LENOVO به نام Y5070 بارزولوشن uhd راکمی برسی کردم که با توجه به مانیتور با رزولوشن بالا نمیدونم در مقایسه با رتیناچگونه عمل خواهد کرد! صفحه براق باپنل IPS .اگر این مدل ها رابشود دقیق با اسپایدر، کالیبره کرد، نباید انتخاب بدی باشد...
مقایسه Y5070 با مانیتور های مختلف
Overall, it is a pity that Lenovo - since it already offers different display versions - does not have an optional, high-end panel solution in order to keep its competitors under control. With the current components many potential customers will probably wave it aside. The UHD display tries to hide its modest measured values behind the general resolution hype.
حذف شود
درود بر همه
من یه دونه hp proobook 4530s دارم .از سرعتش ناراضی ام .
پیشنهادتون برای افزایش سرعتش چیه ؟ تغییر رم ؟ نصب ssd ? ........
نظرتون چیه که وقتی خونه ام برای ادیت از تی وی به جای مانیتور استفاده کنم
HP ProBook 4530s-C
مشخصات فیزیکی:ابعاد:.......................... ....28 × 256 × 374 میلیمتر - وزن: 2.36 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:....................................... ..............Intel Core i5 2430M 2.4GHz 3.0 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: .................................................. ...............4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: ............................................640 گیگابایت - مشخصات: 5400 RPM
پردازنده گرافیکی:................................... ..........................AMD Radeon HD 6490M 1GB
صفحه نمایش:.........15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Por............t
سایر مشخصات:..................................... ..................باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
اگه بخوام فقط یکی از این تغییرات رو انجام بدم کدوم اولویت دارتره؟
در مورد رم آیا یه رم 4 دیگه بگیرم و در کنار رم خودش استفاده کنم و یا کلا رم خودش رو بر دارم و 8 گیگ رم بهتر بندازم .لطفا در مورد مارک و مدل معقول هم توضیح بدید
در مورد ssd سوای ظرفیت چه مارک و مدلی پیشنهاد می کنید ؟
اگر رم دستگاه شما 6 گیگ بود با خیال راحت میگفتم SSD را در اولویت قرار دهید اما الان کمی سخت است که بصورت قطعی یکی از دو مورد را پیشنهاد دهم
در رابطه با افزایش رم باید دستگاه شما بررسی شود که آیا دو رم 2 گیگ دارد یا یک رم 4 گیگ ، اگر دو رم 2 گیگ داشته باشد خرج شما بیشتر میشود و مجبور میشوید دو رم 4 گیگ تهیه کنید اما اگر یک رم 4 گیگ داشته باشد با خرید یک رم 4 گیگ دیگر مشکل حل میشود.
برند های مختلفی برای رم وجود دارد که معمولا من با adata کار میکنم و راضی هستم
و اما بحث شیرین SSD ، جایگزین کردن هارد با SSD عملکرد دستگاه را تا چند برابر سریعتر میکند و این موضوع کاملا ، کاملا محسوس خواهد بود
اگر در حال حاضر مشکل کمبود رم ندارید و احساس میکنید 4 گیگ رم برای کار شما کافی است قطعا SSD اضافه کنید
پیشنهاد میکنم از طریق Task manager چند روز عملکرد سیستم را بررسی کنید بخصوص در کارهای سنگین در این صورت متوجه میشوید که رم دستگاه شما برای کارهای شما کافی است یا خیر
برند SSD که امسال خیلی با آن کار کردم Samsung EVO 840 است و این مدل را به شما پیشنهاد میدهم.
شما چه دوربينی داريد؟
اگر کراپ استفاده ميکنيد با فايل های نه چندان حجيم اس اس دی بگيريد و virtual memory رو روی اون ديسک تنظيم کنيد
اگر حجم عکس هاتون زياده اول رم رو ارتقا بديد
(رم کار کرده نبايد زياد گرون باشه)
برنامه CPU-Z را از لینک زیر دانلود کنید و بعد از نصب و اجرای برنامه وارد منوی SPD شوید و تعداد اسلات را چک کنید.
فایل پیوست 65350
لینک دانلود
اين دستور رو هم ميتونيد توی کامند بزنيدنقل قول:
wmic MEMORYCHIP
مهم نيست رم شما يک مدل باشه يا سايزش يکی باشه
اما اگر باس رم ها با هم يکی نباشه سيستم با کمترين سرعت باس کار ميکنه
دوستان سلام . توی لپ تاپ های موجود بازار که برای کار ادیت عکس و گرافیک مناسب باشه اگر موردی رو سراغ دارید که پورت خروجی ویدیو display port و dvi یا یکی از این دو رو داشته باشه لطفا معرفی کنید . تشکر
شما ميتونی لپ تاپی بگيريد که به داک وصل ميشه ، مثل مدل های بيزينس دل و اچ پی و اي بی ام
يا از اين وسيله استفاده کنيد
Kensington - Products - Ranges - SD3000 Series - Universal Docks - USB 3.0 Docking Station with Dual DVI/HDMI/VGA Video (sd3500v)
درود
دوست عزیز اولویت اول انتخاب لپ تاپ رو بذارید روی CPU بعدش نوع و کیفیت صفحه نمایش - بعدش Ram و در آخر گرافیک.. اگر از لحاظ هزینه مشکلی ندارید اولویت اول رو بذارید هارد SSD.. معمولا لپ تاپ هایی که داراری هارد SSD هستند جزو لپ تاپ های نسبتا Pro محسوب میشوند و مشخصات بالایی دارند..
و در آخر همانطور که دوستمون اشاره کرد با یه تبدیل خیلی ارزون قیمت میتونید به خروجیه مورد نظر برسید..
موفق و پیروز.
تشکر دوستان از لطف تون و توضیحاتی که دادید در واقع دلیل اصلی اینکه یکی از این دو پورت خروجی لپ تاپ برام مهم هست اینکه مانیتور ال جی با رزولوژن 2560 دارم که ورودی های اون display port و dvi-d هست و تا الان بلا استفاده مونده و هیچ تبدیلی هم برای گرفتن خروجی از پورت vga لپ تاپ به یکی از این دو پورت با حفظ حداکثر روزولوژن پیدا نکردم برای همین تنها راه استفاده از این مانیتور و قابلیت هایی که داره یا داشتن لپ تاپ با خروجی یکی از این دو پورت هست یا استفاده از pc با کارت گرافیکی که این پورت ها رو ساپورت کنه که تا جایی که بشه نمیخوام پی سی بگیرم چون لپ تاپ کاربردی تر هست برام . دوستان اگر داک یا تبدیل دیگه ای رو که تو ایران هست سراغ دارن که بتونه خروجی آنالوگ vga یا کارت گرافیک لپ تاپ رو به یکی از این دو پورت دیجیتال با حفظ حداکثر رزولوژن 2560 تبدیل کنه ممنون میشم اطلاع بدن . تشکر از همراهی تون
با هیچ تبدیلی نمیتوانید از VGA یا HDMI خروجی با آن روزولشن بگیرید.
DVI 24 pin هم روی خود نوت بوکها نیست.باید نوت بوکی خریداری کنید که display port یا mini display port داشته باشد. ( روی اپل thunderbolt)
تاریخ به روز شدن مک بوک پروی فعلی کی هست؟ فکر می کنم که بیشتر از یک سال هست که مدلهای قبلی معرفی شده اند!
من لپ تاپم سرعنش کنده
وقتی تسک منیجر رو می بینم
سی پی یو کمتز پنجاه درصد درگیره و رم هم همینطور
به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه؟؟؟؟؟
راهی برای بهبود هست ؟؟؟
لپ تاپم اچ پی ۴۵۳۰ اس هست
..........................
من می خوام تغییراتی تو لپ تاپم بدم .احتمالا رم چارگیگ +هارد اس اس دی
نرم افزار یا راهی هست که تغییر سرعت و کارایی سیستم رو بسنجم و ببینم چقدر اوضاع عملا بهتر شده !
خوب از همونجا ببينيد چی پردازنده و رم زيادی مصرف ميکنه
اگر سيستم درست کار کنه معمولاً پردازنده زير 10 % کار ميکنه (windows 7 من با اي7 روی 2% معمولاً)
راحت ترين راه اينه که ويندوز رو عوض کنيد و برنامه ها رو از حالت اوتو ران در بياريد و فقط برنامه ها اي که نياز داريد رو باز کنيد و بعد ببنديد
نرم افزار خاصی نيست ، رم تأثير زيادی ميزاره و سرعت مرور گر و برنامه های حجيم رو زياد ميکنه
هارد تو حالت عادی خيلی تأثير نميزاره اما وقتی برنامه های سنگين باز ميکنيد سرعت چند برابر قبل ميشه
خوبی اين تغييرات اينه ميتونيد اينا رو به سيستم آينده هم منتقل کنيد
خيلی هم لازم نيست هزينه کنيد يک هارد 120 بگيريد تا مدت ها مشکلی نداريد
دوستان عزیز بنده هفته پیش هارد دیسک لپ تاپ 5 ساله خودم رو حذف و به جاش یک SSD نصب کردم و میتونم بگم از نتیجه کار در مقابل هزینه صرف شده کاملا راضی ام
قیمت SSD با ظرفیت 256 گیگابایت : 450 تومن
سرعت خواندن و نوشتن از روی درایو ها از 12-10 برابر هم بیشتر شده، سرعت لودینگ سیستم عامل، فتوشاپ، لودینگ فایل های خام و ... به شکل واقعا چشمگیری افزایش پیدا کردن.
به همه دوستان فروم شدیداً توصیه میکنم SSD رو دریابید.
در تایید فرمایش شما، بنده هم چند ماه قبل این توصیه را در تاپیک دیگری به دوستان داشتم، علی الخصوص لپ تاپی ها.
فقط دوستان قبل از خرید بشدت تحقیق کنید، برای مثال پلکستور سری پرو تا بیش از 2.5 برابر دیگر هارد ها عمر مفید دارد در حالی که مصرف برق آن بسیار پائین است؛ یا بسیاری از ssd های بازار از دستور trim پشتیبانی نمیکنند که در دراز مدت آزار دهنده خواهد بود.
خلاصه از نان شب بگذرید ولی از آن خیر.;-)
ارادتمند
دوستان منم می خوام برای لپ تاپم ssd بگیرم با ظرفیت ۲۵۶
منتها می خوام بزارمش جای دی وی دی رام
چی بگیرم به نظر شما؟؟؟
جناب شهبازی این هارد قابلیت تریم را دارد؟
جناب شهبازی منم سوال آقای عربی رو دارم
در کنارش یه سوال دیگه
یه سری ssdهست که پورت یو اس بی داره مثل هارد اکسترنال هست
نظرتون چیه یه دونه از اونا بگیریم بعد با یو اس بی تری وصلش کنیم به لپ تاپ بعد ویندوز رو روش نصب کنیم ؟؟؟
جناب شهبازی لطفا دلیلش رو می فرمایید ؟
چون عموما پورت دی وی درایو در همه لپتاپهای جدید همان sata 3 هست و هارد اصلی هم sata 3 و قاعدتا تفاوتی در سرعت نخواهد بود و یک نکته دیگه اینکه هارد مغناطیسی گرمای قابل توجهی تولید میکنه و شاید نگهداری اون در محلی که خود کمپانی تولید کننده در نظر گرفته بهتر باشه ، و ssd رو با caddy در محل دی وی دی درایو بگذاریم چون ssd گرمای خیلی کمی تولید میکنه . البته متوجه هستم که خود caddy هم با توجه به اینکه جنسش آلومینیوم هست تا حدودی گرما رو دفع می کنه .
البته در بعضی از لپتاپ های قدیمی که پورت دی وی درایو sata نیست ، همان طور که فرمودید باید عمل کرد.
با تشکر
پیرو فرمایش دوستان
به نظر بنده شما نیاز به استفاده از hdd Caddy ندارید چرا که هم هزینه زیادی باید بابتش بپردازید 90هزار تومان و هم لپتابتون سنگین میشه ، گرمای بیشتری تولید می کنه و هم با دوتا هارد باطریش زودتر تمام میشه توصیه من اینه که این هارد رو جای هارد اصلی قرار بدید و برای هارد قبلیتون یه قاب هارد اکسترنال usb3 بگیرید که با برند اصلی مثلا توشیبا حدودا 40 هزار تومان هست و هارد شمارو به یه هارد اکسترنال usb3تبدیل می کنه شاد و موفق باشید