بين اين دو تا به نظر 5110 بهتر مياد و دليل قيمت بالاتر ديگري احتمالا يكي به خاطر هارد بزرگتر و ديگري به خاطر ساپورت تكنيكال مدل هاي Vostro توسط كمپاني Dell است كه البته در ايران معني ندارد.
Printable View
بين اين دو تا به نظر 5110 بهتر مياد و دليل قيمت بالاتر ديگري احتمالا يكي به خاطر هارد بزرگتر و ديگري به خاطر ساپورت تكنيكال مدل هاي Vostro توسط كمپاني Dell است كه البته در ايران معني ندارد.
خیر ایرادی نیست و به راحتی برایتان سیستم عامل مورد نظر را نصب میکنند مانند ویندوز سوننقل قول:
اینکه سیستم عامل DOS باشه ایراد بزرگیه!؟
با انتخاب آقای حسینی موافقم و این سیستم کانفیگ خوبی هم دارد
در مورد 5110 حق با ایشونه.
منم که تو دست گرفتم داد میزد بی کیفیته!!
بدنه خوب به هم چفت نشده و جیر جیر میکنه!!!
دوستان نظرتون در مورد asus u36jc چیه؟
از نظر کیفیت ساخت بد نیست ولی آیا قطعاتش کار یه عکاس رو انجام میده؟
به لپتاپهای سری Edge از Lenevo نگاهی بیاندازید.
به نظر من Edge 520 به 5110 ارجح است گرچه بعضی قابلیتهایش کمتر است.
در مورد asus u36jc کسی نظری نداره؟
دوستان بنده لپ تاپ Dell Studio XPS 1647 با مشخصات ذیل دارم
cpu 2.2 core i5
ram 4 gb
graphic 2 gb
hard 500 GB
و قصد کوچ به سمت apple رو دارم و تا 1.5 میتوانم هزینه کنم آیا با این مبلغ میشه لپ تاپ مک خرید و در کل پیشنهاد شما چیست
من با مک اصلا کار نکردم و آیا ارزشش رو داره که کوچ کنم
سلام.خیر با این مبلغ نمیتونید.نقل قول:
تا 1.5 میتوانم هزینه کنم آیا با این مبلغ میشه لپ تاپ مک خرید
اگر بخواید یک مک بوک اپل با مشخصات تقریبا مثل سیستم فعلی خودتون بخرید حدود 2200 باید خرج کنید ! اگر هم بخواید یک مک بوک با مشخصات بالا مثلا با سی پی یو i7 بگیرید که باید حد اقل 3 میلیون داشته باشید...
سلام جناب هراتی.
این مدل asus u36 jc هم تقریبا مشخصات مال شما رو داره به جز گرافیک.
خواستم ببینم شما با این سیستم یعنی core i5 و 4 گیگ رم مشکلی ندارید برای ادیت؟
کلا جواب میده برای عکاسی؟
هراتی جان، با بودجه ای که داری نمی تونی یک macbook pro بگیری حتی اگر در خارج از ایران از apple store هم بخوای تهیه کنی، قیمتش حد اقل 1200 دلار برات تموم میشه. نمونه 1200 دلاری که مشخصاتی شبیه لپ تاپ خودت داره. پس از نظر سرعت چیزی اضافه نمی شه به کارت. می مونه کیفیت مانیتور و لذت کار در اپل که به نظرم بهتره صبر کنی با بودجه بیشتر مدل های بهتری از مک بوک رو در آینده تهیه کنی.
جناب هراتی عزیز،
تجربه کاملا شخصی من میگه شما اگه بودجه رو ببری بالا و یه دونه آی - مک حتی المقدور 27 یا 21 بگیری، اونوقت زندگی میکنی با سیستمت، البته میدونم اینجا تاپیک لپ تاپ هست ولی چون خود من تجربه مشابه شما داشتم گفتم تا شاید مفید واقع بشه واستون.
تفاوتی که شما بعد از نشستن پشت سیستم مک احساس میکنی کلا برای کارهای گرافیکی خیلی زیاده و نهایت لذت هم با مانیتور های 21 به بالای اون حاصل میشه تا جائیکه واقعا بیخیال لپ تاپ میشی مگر اینکه برات قابلیت حملش خیلی خیلی مهم باشه.
با سلام
دوست عزیز من خودم 15 سال با ویندوز و 7 سال با مک کار کردم . من از مک برای کارهای تدوین و ادیت و ساخت تیزرهای HD برای چند کمپانی استفاده میکنم . با توجه به نیاز کاری و اینکه همش در سفر هستم عزم و جزم کردم تا یک لپ تاپ بخرم . بزرگترین اشتباهی که کردم این بود خساست بخرج دادم و لپ تاپ اپل نگرفتم .
سیستمی که من نیاز داشتم میخواستم حتما 8 گیگ رم و سی پی یو حتما core i7 باشه با گرافیگ حداقل 1 گیگ و هارد 7200 دور که با این کافیگ اپل بالای 4 تومن میشد . در نتیجه تصمیم گرفتم حداقل سونی بگیرم که خودش صاحب تکنولوزی هست (ال سی دی و ال ای دی) در نتیجه پس از کلی گشتن مدل F23EFX سونی رو با 16/4 ال ای دی و کافیگی که در بالا ذکر کردم خریداری کردم به قیمت 1950000 تومان . و حالا مثل س... پشیمون هستم که چرا مک نگرفتم چرا که وقتی یک عکس رو در مانیتور اون میبینم و بعد همون عکس رو در مانیتور iMac م فرق این دو قابل قیاس نیست . مانیتور سونی در نمایش رنگها به شدت ضعف داره . کم حتی برای این کار دستگاه colormunki رو برای کالیبره کردن مانیتور سونی خریداری کردم ولی باز هم همون مشکل رو داشت . و جالب ترین موضوع شرکت گارانتی کنند با نمایش چند نمونه از لپ تاپ های مدل دیگه این موضوع رو کاملا عادی و من رو بیش از اندازه وسواسی خطاب کردن که مطمن هستم کارمند محترم اون شرکت در لینک تست Color IQ رتبش بالای 1000 هست .
لطفا دوستانیکه با رنگ در مانیتورهای سونی مشکل ندارن به این لینک برن و مقدار Color IQ خودشونو تست کنن بعد در مورد عالی بودن نحوه نمایش رنگها در مانیتور اظهار نظر کنن . اینجوری میدونید که حداقل در سطحی هستن که نظر بدن یا خیر
X-Rite: Get exactly the color you need, every time, anywhere in the world.
با تشکر
دوست عزیز اگر شما هم مشکل من رو دارید توصیه میکنم حتما مک بگیرید و اشتباه من رو تکرار نکنید.
ای کاش لپ تاپ اپل با 4 گیگ رم و سی پی یو core i5 و گرافیک 512 خریداری میکردم تا این لپ تاپ مزخرف (البته برای ادیت عکس و کارهای مرتبط با طراحی)
اگر میخواین کار طراحی , عکاسی انجام بدید فقط مک بگیرید (البته در سطح قابل قبول)
سلام دوست عزیز
راستش من دیسک تاپ رو اصلا نمیپسندم (بدلیل مشکلات برق اینجا و حال و حوصله نداشتن نشستن پشت میز برای مدت طولانی)
لپ تاپ خودم هم مانیتور بسیار خوب و شفافی داره و به جرات می تونم بگم برای گرافیک عالی است از نظر سرعت هم هیچ مشکلی باهاش ندارم و در کل همه چیزش عالیه
اما خریدار داره گفتم یک مبلغی بذارم روش و مک بگیرم
حالا دوستان اگه میشه بفرمایید مک ها چطوره فرق بین مک پرو و غیره چیه و اینکه یک سیستم پیشنهادی بفرمایید ببینم چه میشه
ممنون از دوستانی که وقت گذاشتند و نظر دادند
لپ تاپ های مک دو نوع هستند. pro و air. مدل های air کوچک، حمع و جور و و سبک هستند و قدرت و کارایی مدل های پرو رو ندارند. مدل های پرو هم از 13 اینچ دارند تا 17. مدل 13 اینچ اگر اشتباه نکنم با دو نوع cpu تو بازار هست که ارزون ترینش در ایران حدود 2200000 و خارج از ایران حدود 1200 دلار قیمت داره. مدل های air هم که گرونتر از مدل های 13 اینچ پرو هستند. ضمن اینکه Mac Air در دو مدل 11 و 13 اینچی عرضه می شه. حداقل سیستمی که به کار شما بیاد 13 اینچه پرو هست که با بودجه ای که گفتید مطابق نیست. بااینکه مک بدجوری آدم رو وسوسه می کنه، اما من جای شما بودم با لپ تاپ خوبی که دارید فعلا قید مک رو می زدم...
سلام دوستان . اگر امکان خرید از خارج از کشور یا سایت های خارجی رو دارید بهتون لپ تاپ سری w لنوو رو پیشنهاد میکنم مخصوصا اگر بتونید از روی خود سایت لنوو کانفیگ کنید چیز محشری هست و روی سایت حدود 1800 دلار در میاد با سنسور رنگ و مانیتور فول اچ دی و سی پیو چهار هسته ای اما متاسفانه این مدل تو ایران با مشخصات فول توسط سازگار وارد نشده . جایگزین این مدل لپ تاپ ایسوز مدل n53 sv رو که هفته پیش برای کسی خریداری کردم معرفی میکنم که در رده خودش با توجه به قیمتش بی نظیر و عالی هست قیمت رو میتونید 1650 پیدا کنید تو پایتخت مشخصات لپ تاپ مانیتور 15 اینچ فول اچ دی - هارد 750 گیگ 7200 دور - سی پیو چهار هسته ای 2670 با سرعت 2.2 که تا 3 افزایش پیدا میکنه - 6 گیگ رم 1333 که تا 16 گیگ قابل ارتقا هست - سیستم صوتی عالی و بی نظیری با اسپیکرهای قوی bang & olufsen ice power - گرافیک 1 گیگ جی فورس -به همراه بلوری رایتر که قیمتش حدود 100 تومان بیشتر میشه . همین سیستم رو با این مشخصات از لنوو بخواهید بگیرید بالای 2500 در میاد تو ایران اگر باشه به دوستانی که میخوان تو این رنج هزینه کنن پیشنهاد میکنم این مدل رو از نزدیک ببینن .
اینم لینک این محصول ایسوس ایران | N53SV
سلام دوست عزیز هراتی جان
یکی از اساتید(مربوط به این سایت نمیشه ها) که اصلا از نظر مادی هیچ مشکلیم نداشت در کنار ویندوز یه مک خرید.فقط و فقط برای ویرایش.ولی با صحبتی که باهاش کردم گفت در نهایت ویندوز برندست و علتشم باز بودن دست شما در همه موارد هست.امیدوارم اپل یها ناراحت نشن.
من خودم عاشق اپلم هر کس از دوستامم از من بپرسه میگم اپل بهترینه.ولی با توجه به شناختی که از شما دارم فکر نکنم در نهایت رضایت بخش باشه.
در هر صورت من با اپل کار نکردم و نمیتونم نظر قطعی بدم.فقط یه نقل قول بود.
امیدوارم هر وسیله ای داری بهترین باشه برات هراتی عزیز.
سایت جالبی بود، ممنون از اشتراک.
من با مانیتور دسکتاپ خودم "Samsung T220P" تست کردم Your score: 4 داد. البته مانیتور من کالیبره نیست ولی نیازی به این کار هم نمیبینم :-) معمولا عکسها رو در مد Game که در منوی MagicBright خود مانیتور است ویرایش میکنم و در حالت معمولی در مد Text کار میکنم.
میشه توضیح بدین چه جوری امتیاز میده من فکر میکردم دارم درست میچینم ولی امتیاز یه صفر گنده گرفتم :think:;
غیر از لپ تاپ های اپل به ترتیب کدوم برندها بهترین مانیتورها(مانیتور لپ تاپ) رو دارن؟
من شنیدم ibm lenevo از asus بهتره
نظر شما چیه؟
لپتاپهای لنوو سری T و W لپتاپهای بسیار خوبین. اگر دنبال یک لپتاپ قوی با وزن کم و قابلیت جابجایی بالا میگردید، توصیه من T۴۲۰s هست. اگر که قابلیت حمل و نقل براتون اولویت نداره و در عوض یک ماشین پر قدرت با یک مانیتور عالی برای کار عکاسی و گرافیک میخواید، W۵۲۰ گزینه بی رقیبی هست. خصوصأ پردازنده قوی و مانیتور با گامت رنگی بالای این لپتاپ بسیار وسوسه کننده هست.
با تشکر از توجهتون - این سری lenevo -w تو ایران پیدا میشه؟ قیمت حدودی؟ سایتی -آدرسی؟
موارد مشابه با این خصوصیت تو برندهای دیگه وجود داره؟ البته باقیمت های زیر 2 میلیون.
سازگار ارقام وارد کننده اصلی لنوو Lenovo هست به سایتش سری بزنید
ولی به دلایل معلوم در سایت از قیمت خبری نیست و در بازار یا به صورت تلفنی باید قیمت بگیرید.کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/product_list.aspx?vendor=ibm&p_group=Thinkpad-T
سری T و W قیمتی دهان سوز تر از بقیه مدل های ThinkPad لنوو دارند. سری های معمولی لنوو هم به نظر من فرق شایانی با اینسپایرون دل ندارد.
سلام
برای کارهای عمومی , خواندن مقالات , ویرایشهای جزئی عکس در لایت رووم , اینترنت گردی و .... در مسافرت و ماموریت و ... قصد خرید یک مینی لپتاپ 10 تا 12 اینچ دارم .
سی پی یو ترجیحا N570 اتم
رم حداقل 2G
هارد 250 یا بالاتر
مونیتور LED
وجود کارتخوان بلوتوث و اینترنت وایرلس هم ضروری
قیمت حداکثر 700 برند هم خیلی مهم نیست
دوستان چه پیشنهادی دارند ؟
دوستان از بین برندهای موجود در بازار چی پیشنهاد
ایسر برند خوبیه و برا جهان سومی محصولاتشو اکثراً می زنه، مدل های قدیمیش دیزاین خوبی نداشتن اما جدیداش به نسبت بهترن و قابل تحمل، من vaio دارم توی اطرافیان هم ایسر و لنوو و اچ پی زیاد دارن و همیشه ایسر خوش قیمت تر از همه ظاهر شده (از hp هم بدم میاد نمیدونم چرا) لنوو هم یکی از برندهایی هست که توی کشورهای خارجی چشم بسته می خرنش
اما اینو در نظر بگیرین که یه کانفینگ مشابه در سونی چیزی بین 150 تا 300 گرونتر از همون کانفینگ در ایسر در میاد و شک نکن که پول مارکشو ازتون می گیره، اما حالشم بتون می ده مثل محصولات اپل که جیبتون رو خالی می کنه اما دلتون رو پر
سلام
من قصد خرید لپ تاپ دارم برای کارای عکاسیم تا زمانی که سیستم خوبی جمع کنم بین برندهای ام اس ای-ایسوس-ایسر کدوم بهتره؟
لپ تاپ ام اس ای با این مشخصات مناسب هست؟
intel core i5-2410m cpu
2.30 up to 2.9ghz
3mb 5gt/s
8G DDR3
HDD 750 GB
vga: dual vga nvidia geforce gt540 1GB DDR3 & intel HD3000
LED 15.6 hd
اگر هم ایسوس یا ایسر مدل های بهتری دارند ممنون میشم راهنماییی کنید.
۱- تا خبر بعدی و پاکسازی پستهای غیرفنی این تاپیک بسته خواهد بود.
۲- پس بازشدن مجدد تاپیک لطفا سوالات شفاف، فنی و مشخص بپرسید.
۳- پس بازشدن مجدد تاپیک لطفا پاسخهایی با تامل و تفکر و تا جای ممکن علمی ارسال کنید. در غیر اینصورت مسئولیت اخلاقی ما ایجاب میکند سکوت کنیم.
۴- بدیهی است عزیزانی که اصرار به رعایتنکردن موارد ۲ و ۳(بخصوص ۳) داشته باشند، مطابق قرار اولیه که هنگام ثبتنام پذیرفتهاند عمل خواهد شد.
با سپاس
صفحات اخیر ویرایش شد.
لطفا سوالات کوتاه و مشخص. پاسخها شفاف و دقیق و مستند.
موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان
چند وقت كه به دنبال يه لپ تاپ خوب هستم براي ويرايش عكس و...(مانيتورش خوب باشه)و كار كردن با نرم افزار هاي مهندسي مكانيك
واقعا نميدونم بايد دنبال چه كانفينگي باشم، حالا ميخواستم بدونم از دوستان كسي ميتونه راهنمايم كنه؟؟
راستي براي كاركردن با فتوشاپ آيا نياز به كارت گرافيك قوي هم هست؟
البته بودجهام خيلي محدود حدود1200 تا1300
ممنون
برای کار با فتوشاپ که به رم نیاز دارید اما برای نرم افزارهای مهندسی مکانیک اطلاعی ندارم
شما به برند خاصی علاقه دارین ؟
بین اندازه های "14 و "15.6 و "17 کدوم رو میپسندید ؟
با این بودجه شما من دوتا پیشنهاد دارم براتون 2 و 1 ، اینا رو فعلاً داشته باشد تا دوستان دیگه نظرشون رو اعلام کنن
اما از من میشنوی طرف Dell نرو
acer هم قیمت های مقولی داره فقط از لحاظ بدنه به پای برندهایی مثل سونی و ایسوس و اچ پی نمیرسه
موفق باشید
موقعیتی دست داد و ایسر مدل 4752 به قیمت 467دلار خریداری شد. البته چون دلار دولتی بود برابر با 550 هزار تومن!!!
کانفیگ: core i3 نسل جدید. 4گیگ رم.320گیگ هارد. 14 اینچ و وزن 2کیلو با باتری.
و اما جهت اطلاع دوستان تجربه ی من با این مدل ایسر به شدت راضی کننده است.
دیشب با سونی vpg کانفیگ i5 و رم 8 گیگ که 1900 پولشو داده بود تست کردم. کیفیت مونیتور و سرعت و روان بودن کار با لایت روم و کمرا راو و فتوشاپ همگی برتری با ایسر بود که هممون رو شگفت زده کرد. نظر قطعی من اینه که تو برند سونی به جز سری s و z بقیه توجیه اقنصادی ندارند.
من با این ایسر 467 دلاری تمام کارام رو با سرعت و کیفیت هر چه تمام انجام میدم و تا الان هیچ مشکلی نداشتم.
من برای دوستان زیادی ایسر خریدم که همه بدون مشکل شبانه رو کار میکنند، چون برای جهان سومی تولید داره بیشتر برای هزینه معقول تر باید از یه چیز بزنه دیگه که از دیزاین و کیفیت بدنه بزنه بهتره از نظر من که همین کارو میکنه، اما از نظر سخت افزار خوب نشون داده تا حالا
برای کسانی که مشکل بودجه دارن و نیاز به کانفینگ خوب مدل های خوبی داره با قیمت معقول
منم وایو دارم سری cw که بسیار ازش راضیم، پول برندشم دادم اضافه تر اما این وسط یه چیز باعث شده که سونی سونی بشه دیگه، پس پولشم باید داد
از نظر کانفینگ سعی کنید از چیزی که میگم پایینتر نگیرید که بتونه چند سال جواب گوی شما باشه
cpu Core i5, Ram 4GB DDR3
و یه کارت گرافیک مجزا
موفق باشید
البته این مدلی که من دارم از نظر طراحی و کیفیت ساخت هم چیزی کم نداره.
http://www.ryanscomputers.com/images...rple_Big_1.jpg
http://static.clickbd.com/global/cla...0_original.jpg
اینم عکس هاش.تنها ایرادش به نظر من نداشتن گرافیک مجزاست که تا الان برای کار عکاسی مشکلی برای من ایجاد نکرده
با تشكر از همه دوستان كه لطف كردن راهنمايي كردن
فعلا خودم به اين مدلها رسيدم
hp 4530
dell 5520
dell 3550
Acer v3
البته باز هم دارم پرسو وجو ميكنم چون ميخوام يه چيزي باشه كه چند سال برام كار كنه
بازهم اگر دوستان نظري دارند خوشحال ميشم بدونم
ansis & fluent چون حالت تحلیلی دارن بیشتر به توان سی پی یو بالا و روم متوسط نیاز دارند
برای یکی از دوستانم کانفلیکت ci5 که از برند اچ پی خریدم بدون مشکلی پایان نامه ارشدشو به اتمام رسوند.
البته اگه بودجه شما محدود نباشه مسلما ci7 بهتر خواهد بود.
اما همان کانفلیکت پیشنهادی خودتان خوب است.
فقط توجه داشته باشید که در هر سری توان سی پی یو ها(کش و فرکانس) متفاوت میباشند.
بودجه جنابعالی حداکثر چقدره؟
در مورد تفاوت نمایشگرا باید در کنار هم قرار داده بشه و مقایسه بشه.
قدیما که سونی باکیفیت تر بود.الانو نمیدونم.
یه مطلب دیگه خدمتتون عرض کنم:بعضی نرم افزارا از دو هسته سی پی یو بیشتر استفاده نمیکنن.بهمین خاطر یه دو هسته ای مثلا 2800 بهتر از چهار هسته ای 2000 هست.
من که با دو هسته ای کار میکنم.باید یه چهار هسته ای رو تست کنم بینم از چندتا هسته استفاده میکنه(البته نرم افزار های بروز فکر کنم تا چهار هسته ای رو بهینه شده باشند)
من این مدل تو نظرمهHP ProBook 4530s-G که حدود 1300 قیمت داره
مشخصات:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.36 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2430M 2.4GHz Core i5 3.0 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6490M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
به دنبال خرید یک لپ تاپ هستم
در کنار عکاسی (آماتوری) کار های تدوین فیلم (edius) و گاهی افتر افکت و... و در کنار همه این ها دانشجو مکانیک جامدات بودن! و بودجه محدود! و یکی از چیز هایی که از نون شب مهم تره اینرنت! و حداقل روزی 5 ساعت کار کردن(شما بخوانید 10 ساعت :d!)
خلاصه توی رنچ 1.6 تا 1.8 چه پیشنهادی دوستان می دهند؟
تا الان به انتخاب لنوو z580 با i7 سری ایو بریج ، رم 6 گیگ (البته به دنبال 8 گیگ هستم! شیراز فعلا موجود نیست!) گرافیک 2 گیگ رسیده ام که به همراه کیف و موس و آنتی ویروس 1.670 قیمت گرفتم توی شیراز
Lenovo IdeaPad Z580 - Notebookcheck.net External Reviews
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند تا یک انتخاب مطلوب.
با سلام
پیشنهاد من
acer v3 571g i7 8gb قیمت 1730
یا acer 5755 i7 8gb
یا acer 5755 i7 6gb قیمت 1620
البته قیمت های بالا قیمت خودم هست قیمت های بازار بالاتر هست . 5755 6gb فکر کنم مشهد 1665 باشه .
من خودم خیلی از 5755 فروختم خودم هم استفاده کردم واقعا نتیجه ای که توی بنچمارک ها میده تحسین برانگیزه . حالا اگه نتایجش رو نگه داشته باشم میفرستم براتون .
571G فکر می کنیم بهترین پیشنهاد باشه . کیفیت ساختش هم از مدل های قبلی خیلی بهتره و ظاهرش هم بهتر شده .
^ مشتکرم
این مدل acer v3 571g i7 8gb بهم پیشنهاد شده (به خصوص به خاطر ایو بریج بودنش) اما مسئله این هست من اونقدر که به برند های دیگه اطمینان پیدا کردم (دل ، ایسوس ، لنوو - اچ پی مقداری زیباست اما من بیشتر برام کارایی اهمیت داره و سادگی!) به ایسر اطمینان لازم رو ندارم!
واقعا هم نمی دونم چرا! شاید واقعا اشتباه می کنم!
از اونجایی که کلا خیلی خیلی می خواهم باهاش کار بکنم برند لنوو توی دنیا معروف هست به مقاومت و... (هرچند توی نسب فروش لنوو به مابقی برند ها در ایران فوق العاده ناچیز هست! و اینکه سال گذشته بعد از لپ تاپ های اپل جایگاه دوم رو کسب کرده (جایی مطالعه کردم مطمئن نیستم شاید در آمریکا! از میزان فروش و...) تمایل زیادی به این برند پیدا کردم!
ایسوس هم که از اون برند هایی هست توی 2 سال اخیر بسیار پرفروش بوده.
قبلا نظرم روی دل 5520 بود اما گویا این سری اینسپایرون که قدیمی هاش میشد 5110 و 5010 خیلی خرابی داشته و داغ می شده و... منصرف شدم! هرچند این5520 اگر مشکلاتش برطرف شده باشه لپ تاپ دوست داشتنی ای هست!
با سپاس از دوستان منتظر هستم فعلا در حال تحقیقم ! ببینم به چه نتیجه ای می رسم.
امروز رفتم توی بازار و مقایسه از روی ظاهر و...
برنده توی این قیمت و... لنوو بود! z580 رنگ سفید! (نظر شخصی)
از طرف دیگه طبق مقایسه های این سایت
Best & Worst Laptop Brands 2012: Overall Scorecard
که چندین سال هست داره رده بندی و... می کنه شرکت ها رو لنوو دوم شده! (مثل چندین سال اخیر!)
و از طرفی ایسر مقام هشتم رو بدست اورده! (واقعا نمی دونم ! شک هستم روی ایسر!)
همچنان در حال تحقیق هستم چون رنگ سفید با اون کانفیگ که می خواستم توی شیراز پیدا نکردم و منتظر هستم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام
زیاد با این رده بندی ذهن خودتون رو مشغول نکنید . اگه دقت کنید میبینید توی مسائلی نمره کمتر گرفته که یا اهمیت نداره یا هم که توی ایران کاربرد نداره . مثلا توی تچ ساپورت یا
یا سافت ویر که توی ایران فرقی نداره یا مثلا توی دیزاین یا کیبورد و تاچ پد که مشکلی نیست .
بعد هم 5755 و v3571g از این قضیه ها جدا هستند . از دست گرفتن این دو تا یک حس خاصی به آدم میده . واقعا قشنگ هستن . مخصوصا 5755 که رو درش ساده نیست و موج داره خیلی دلفریب هست .
اگه شما برای کار لازم دارید بهتون اطمینان میدم که توی این رنج قیمت هیچ مدلی بهتر از 571g i7 نیست . در ضمن در ایران گارانتی خیلی مهمه چون خود شرکت مادر گارانتی نمیکنه . البته ایسر و لنوو هر دو توسط سازگار وارد میشه و یکی از بهترین گارانتی ها داخل ایران هست .
سلام
به نظر من برای عکس موضوع اجباری صفحه نمایشه.نمایشگر hd مانند همین انتخواب شما مناسب مولتی مدیاس.سعی کنید رزولوشن بالاتر(با در نظر گرفتن کیفیت و سایر پارامترهای اصلی مانند پردازنده و گرافیک و...) در نظر داشته باشید.
این سایت هم بیشتر ارزش آماری کلی داده.این یکی با کمی حوصله اطلاعات معتبری داره
Notebook / Laptop Reviews and News - Notebookcheck.net
گول هارد و رم آنچنانی را هم نخورید که براحتی قابل ارتقا هستند.
سلام خدمت دوستان عزیز
برای یکی از اشنایان قصد خرید یک نوت بوک تا سقف قیمتی 1500 را دارم . نوع استفاده ایشان کاربری عمومی هست و یکی از موارد مهم را داشتن ظاهر زیبا به من عنوان کردند !!! سایز مانیتور هم 13 تا 14 مدنظر هست ...
حال با توجه به بازار نه چندان جالب از نظر ثبات قیمت فکر میکنم هرچه زودتر برای ایشان خرید را انجام دهم به نفعشان است ... ممنون میشم از دوستان اگر راهنمایی بفرمایند ...
قصد خريد لب تاپ دارم
بودجه تا حدود ١٥٠٠ دلار
مورد استفاده هم عكاسي / گرافيك هست بيشتر
سايز هم ١٥.٦ يا ١٦.٤
ممنون ميشم اگر كسي پيشنهادي داره
هيچ تعصب برندي هم ندارم
ظاهرش هم اهميتي نداره ولي هر چي ساده تر بهتر
وزن هم هرچه كمتر بهتر
ممنون
با این پول یک زمانی یک چیز خوب با کانفیگ مناسب می توانستید تهیه کنید اما حالا چیز دندان گیری نمی توانید بخرید !
شاید یک Core i5 با 4 گیگ رم و گرافیک 512 !
اما سابقا یک Core i7 با 8 گیگ رم و گرافیک 2 گیگ به راحتی می توانستید بخرید.
در برند های HP و Dell و Asus و Samsung انتخاب های نسبتا مناسبی هست.
اما مثل اینکه سری های جدید Asus هم خوش قیمت هستند و هم خوش قیافه و با کانفیگ بالا.
ممنون
اما مطمئنید ؟
من 1500 دلار بدجه دارم فکر کنم شما برداشتتون یک میلیون و پونصد بوده
یکم خودم دیشب گشتم چند تا گزینه بود با core i 7 , 8 gb ram , گرافیکشم خوب بود
اما اینقدر مدل زیاد شده همش فکر میکنم ممکنه یک مدلی رو اصلا ندیدم و شاید بشه از تجربه ها و پیشنهادات استفاده کرد
با سلام
در اصل بودجه شما برای یک لپ تاپ حرفه ای مخصوص عکاسی و طراحی گرافیکی کم(سیستم هایی با گرافیک های quadro انویدیا و amd pro که هر چیپ تقریبا 1000 دلار قیمت داره) و برای سیستم های معمولی زیاد است به گونه ای که مثلا شما اگر سیستمی بگیرید با 1000 دلار و یکی با 1500 دلار برای کار شما تاثیر چندانی ندارد(البته برای گیم و کار های محاسباتی و ... قضیه فرق میکند چون چیپ های gforce و redeon مخصوص همین کار ها طراحی شده اند و نه گرافیک سازی و فوتوشاپ) .
اگر بتونید بودجه رو افزایش بدید و به تقریبا 1500-1600 پوند برسونید میشه یک کاری کرد و در غیر این صورت بنده برای کار شما این بودجه رو پیشنهاد نمی کنم و همون 1000-1100 دلار کفایت میکنه . اگر هم که این 1500 دلار رو فقط برای لپتاپ کنار گزاشتید که قضیه فرق میکنه و میتونید با همین بودجه یک highend خانگی تهیه بفرمایید .
اگر این مسئله را روشن کنید چند مدل مناسب به شما معرفی می کنم .
یکی از وسوسه انگیز ترین ها در این رده hp 8760w است که با چیپ فوق العاده قدرتمند nvidia quadro fx4000m و با قیمت مناسب 1800 دلار واقعا ارزش خرید داره و مخصوصا توی 3d max و ps نتیجه شگفت انگیزی به شما میده (یک چیزی تقریبا 300 درصد بهتر از لپ تاپ حال حاضر شماست) .
http://www.ebay.com/itm/280957902431?hlp=false
4gb رم 1333 داره ولی با وجود چیپ 4000 و 2 gb گرافیک gddr5 اختصاصی پردازش ها از cpu به این پروسسور منتقل میشه و کمبودی حس نمیشه .
پیشنهاد های بعدی :
http://www.antarespro.com/6020562-it...18d314d313d316
که به خاطر 300 و خورده ای دلار اصلا ارزش نداره از 8760 منصرف بشید و این رو بگیرید
اگر هم بتونید بودجه رو تا اون قیمتی که گفتم افزایش بدید که محصولاتی از dell با مانیتور های بی همتا ultrasharp میتونید تهیه کنید که دیگه هیچی .
ممنون اما اين hp هم ٢٤٠٠ دلار هست
اين لينك شما قيمت كاركرده هست
من نهايتا تا ٢٠٠٠ دلار ميتونم هزينه كنم
سلام بر شما
در حدود بودجه شما فكر ميكنم گزينه مناسبي باشد:
Asus-G53SX
فقط يك مقدار سنگين است!
با سلام
به طور یقین داشتن این لپتاپ آرزوی هر گیمری است . فوق العاده قوی و طی دو هفته ای که باهاش کار میکردم واقعا از زندگی لذت می بردم و کلا خیلی مهشره . اما با توجه به کاربرد دوستمون این مدل پیشنهاد نمی شه و همون لپ تاپ هایی مجهز به چیپ های quadro مخصوصا که هیچ علاقه ای به گیم ندارند و کاربرد مشخص و اونهم طراحی گرافیکی از لپ تاپ انتظار دارند اکیدا توصیه میشه .
سلام؛
اگر قصد خريد از خارج از كشور را داريد و اولويت شما كارهاي گرافيكي و عكاسي است، چرا بودجه خود را كمي افزايش نمي دهيد و يك مك بوك پرو نمي گيريد؟
ضعیفتره . در کارهای گرافیکی هم که چیز خاصی استفاده نشده cpu ها و gpu ها هم اختصاصی نیستن و همون تولیدات انبوه amd و اینتل و انویدیا هستند . در مورد lcd هم که شرکت معظم اپل همیشه چند قدم جلوتر از پیشروترین فناوری های lcd بوده اما ultrasharp های دل هم راضی کننده هستند(البته نقش شرکتهایی مثل سامسونگ را به هیچ عنوان نباید در این موفقیت نادیده گرفت و تقریبا اگر سامسونگ نبود اپل هیچ گاه قادر به ساخت این lcd ها و البته ipad , .. نبود) . در کل اگر کسی برای کارایی بالا سراغ اپل برود زیاد چیز متفاوتی نسیبش نخواهد شد و معدود کسانی برای کار اپل را میخرند(منظور کار های پردازشی است نه مثلا یک مدیر برای کارش) . با همه این تفاسیر در صورت وجود بودجه من مک بوک پرو رو میخرم(فقط به خاطر یک تولید کننده اصیل متعصب و ابهت بی حد و اندازه محصولاتش) .