سلام. لپتاپ تا حدود 2 میلیون که زیر عملیات سنگین فوتوشاپ زیاد کم نیاره و صفحه نمایش با کیفیت خوبی داشته باشه وجود داره اصلا؟
اگر داره لطفا معرفی کنید ممنون دوستان میشم
سلام. لپتاپ تا حدود 2 میلیون که زیر عملیات سنگین فوتوشاپ زیاد کم نیاره و صفحه نمایش با کیفیت خوبی داشته باشه وجود داره اصلا؟
اگر داره لطفا معرفی کنید ممنون دوستان میشم
درود
خوب دیگه قرار نیست همه چیز با هم جمع بشه اون هم تو این قیمت!
البته مدل 5080 یا 5070 کمی بالای 2 میلیون هست اما واقعا کیفیتش خوب بود.
در مورد مدلهای دیگه لنوو هم باید عرض کنم صفحاتشون ضد رفلکس هستند و شاید همین یکی از مهمترین دلایل این اتفاق باشه! به شخصه صفحات ضد رفلکس بیشتر برام کاربرد داره تا صفحات با رنگ و لعاب و براق!
این مورد هم با فلسفه لب تاب هم خوانی نداره!میدان دید و اینهاش که بماند چون در اولویت دوم هستش.
لب تاب قراره انفرادی باشه.
اگر واقعا اینقدر براتون اهمیت داره قضیه خوب می توانید یک مانیتور مجزا بخرید و با مثلا پورت HD وصل کنید به لب تاب!
ارادتمند
متاسفانه پنلهای ان تی برای کاربری انفرادی هم مناسب نیستند. جدا از اینکه وقعا قرار گیری در بهترین پزیشن برای نگاه به مانیتور همیشه عذاب خواهد بود، تغییر زاویه دید رنگها را کاملا عوض میکنند. آخرین باری که در یک مرکز خرید کامپیوتر ها را نگاه میکردم حتی یکی از مدلها با نگاه از پایین و بالا رنگ زمینه اش بین آبی و سبز شیفت میکرد! مدلهای بهتر هم کمابیش همین مشکل را دارند.
بنظر من اگر کاربری سنگین مد نظر نباشد اولویت در لپتاپ بترتیب مانیتور، هارد دیسک، رم و سی پی یو است.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
درود
جناب دانش پایه عزیز
بنده در متن پیام اولم عرض کردم علاقه شخصی!
از طرفی در شرایط آرمانی که مد نظر دوستان و احتمالا شماست اینطور خواهد بود. در این شرایط هم استفاده از مانیتور و یا کلا جمع کردن بساط لب تاب و تعویض آن با یک All in One به صرفه تر و منطقی تره!
مصرف اصلی لب تاب بعنوان یک وسیله همراه مطرحه. در این شرایط هم مهمترین مشکلی که بنده داشتم بازتاب نور محیط و بخصوص خورشید در صفحه LCD در محیط های باز بود که از تغییر رنگ در هنگام پردازش به مراتب دردسر بیشتری برای بنده ایجاد کرده.
البته همانطور که قبلا اشاره کردم کاربری هر کس فرق داره و ممکنه این قضیه برای شخص دیگر به شکل دیگری باشه.
پارامتر هایی که فرمودید را بنده هم قبول دارم و اتفاقا صفحه مانیتور برای بنده همیشه مهم بوده که رفلکس نور مزاحم نداشته باشه. در خصوص مشکل صفحات TN هم بدلیل اینکه صفحات با کیفیتش را کمتر در بازار مشاهده کردیم نمی شود کلی نظر داد.
در برخی لب تاب های رنج 4 الی 8 میلیونی بازار هم همین سری صفحات استفاده می شه
بنده که در حال حاضر از صفجه LCD مشابه ای استفاده می کنم و مشکلی هم در تغییر رنگ نداشتم!
مطمئنا کاهش هزینه و قیمت لب تاب ها فقط شامل بدنه نیست! مانیتور هم جزو قسمت هایی هست که تاثیر زیادی در هزینه تمام شده لب تاب داره.
همانطور که شما اشاره کردید بنده هم لب تاب های زیر 1.5 را دیده ام که مانیتور هاشون حتی با تغییر زاویه شدت نورشان تغییر کرده.
ارادتمند
ویرایش توسط msh2200 : Thursday 24 December 2015 در ساعت 09:13
رفلکشن که خیلی به نوع صفحه نمایش مربوط نیست. هم ان تی و هم ای پی اس مات و براق موجود است.
مشکل اینجاست که همونطور که گفتید سازندهای لپتاپ محصولاتشونو برای کاربر عکاس طراحی نمیکنن پس همیشه لپتاپها از محصولات دیگر عقبتر هستند ولی خوب چی میشود کرد گاهی گریزی نیست جز لپتاپ وگرنه همه دودست داشتیم با دسکتاپ کار میکردیم.
حالا با این شرایط بناچار باید از همین مدلها یکی را انتخاب کرد. بنظر من انتظار صفحه نمایش ای پی اس ایدال گرایانه نیست این حداقل انتظار از یک لپتاپ در سال 2016 است که برای دیدن یک عکس خوب مثلا روی مبل لم دادهاید مجبور نشوید جابجا شوید و با زاویه عمود به ان نگاه کنید! یا برای دیدن قسمتهای بالا و پایین عکس سرتان را بالا پایین کنید!
خوشبختاپه لپتاپهای خوب با ای پی اس هم گوشه کنار با قیمت مناسب پیدا میشوند.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.