مانیتور اکثر نوت بوکها مثل هم هست(یا ال اج هستن و یا سامسونگ)
من مشکلی ندارم با کنتراست.
در کل هر چه دستگاه قوی تر باشد بیشتر داغ میشود.هر چه هم بدنه نازکتر داشته باشد به نسبت سیستم خنک کننده ضعیفتر و گرمای بیشتری خواهد داشت نوت بوک.
اتفاقاً HP ها خیلی کتو کلفت و سنگین وزن هستند!
نظرتون راجع به Asus N55SF-S1124V چیه؟
زیبا و قدرتمند !
فقط اندکی گران است (حدوداً 1,600,000 قیمت دارد)
سلام
من یک لپ تاپ برای ویرایش عکس و کارهای عمومی (آفیس و تماشای فیلم و ...) می خوام، ترجیحاً برند سونی و 14 اینچ و حداکثر بودجه ای که براش اختصاص دادم، یک میلیون و دویست هزار تومان است.
یکی از دوستان این مدل رو پیشنهاد داد: http://k1delta.com/index.php?productID=33 چطوره؟
- فران لندسمن
سلام
این مدلی که گذاشتین برای کارهای نظیر (افیس ،وبگردی) مناسبه اما برای کارهای گرافیکی به مشکل بر می خورین.
پیشنهاد من اینه که به سراغ برندهای دیگه برید میتونید با این بودجه تو برندهای دیگه لپ تاپ با قطعات بالاتری تهیه کنید.
این مدل ها میتونه مناسب باشه
Dell Vostro 3450-C
HP Pavilion DV4-3006TX
ویرایش توسط Abbas Kz : Thursday 8 December 2011 در ساعت 10:36
این همه پست رد و بدل شد آخرش معلوم نشد بهترین مانیتور برای ادیت عکس تو کدوم لپتاپه.چون اکثر لپتاپها از قدرت پردازشه خوبی برخوردارند و این مانیتور ها هستند که خرید هر کدومشون رو به چالشی بزرگ تبدیل کرده.(اینکه تصویر چه قدر به واقعیت نزدیکتراست).
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
کسی با سری FW سونی کار کرده؟
FW سونی جز سری های DC شده است و در حال حاضر سری F جایگزین آن شده است.
تازه بهتر بود می فرمودید کدام کانفیگ اش !
در زمان خوش به جز وزن زیاد و مصرف بالای باطری لپ تاپ خوبی بود.اما بالاترین کانفیگ آن از نظر پرفورمانس با پایین ترین مدل های F هم برابری نمی کند.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_VAIO_FW_series
اول ( دهه 90 میلادی ) سری های F600 و بعد ها سری F1 و بعد تر ( سالهای 2004 ) سری AR بود و بعد AW و بعد FW و در حال حاضر F که همگی مونیتور های 16 تا 18 اینچ داشتند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ویرایش توسط Abbas Kz : Thursday 8 December 2011 در ساعت 17:23