بنظر من تنها تفاوت اپل با باقی برندها این است که باقی برندها محصول ارزان هم تولید میکنند! این شامل تمام محصولات اپل میشود.
من از نظر طراحی، کیفیت و کارایی تفاوتی بین محصولات اپل و محصولات هم قیمت برندهای دیگر نیست .
در مورد لپتاپ مناسب عکاسی نظرم کاملا با اپل مخالف است. به این دلیل که اصولا لپتاپ مناسب عکاسی وجود خارجی ندارد. در هرصورت نمایشگر لپتاپ است و حتی اگر در کارخانه کالیبره هم شده باشد انتظار زیادی نمیشود از آن داشت. شما با هزینه ای که برای یک لپتاپ اپل مدل بالا انجام میدهید میتوانید محصول مشابه با همان کانفیگ و کیفیت عالی از برند دیگر مثل ایسوس بگیرید بعلاوه یک مانیتور چهار کی عالی! (بفرض اختلاف قیمت حدود ۶۰۰ دلار)
با این کامپیوتر اپل با صفحه نمایش پنج کی هم کار کرده ام. کیفیت صفحه نمایش از نظر ریزولوشن و سایز عالی است. ولی باز هم ترجیح میدهم با پول کمتر یک مانیتور و کیس بگیرم که نهایتا چند سال بعد مانیتور برآیم باقی میماند. ولی این محصول اپل به عنوان مانیتور جدا کار نمیکند.
به عنوان لپتاپ مناسب برای عکاسی من تنها یک مدل را میتوانم پیشنهاد بدهم. ایسوس ux31 با صفحه ای پی اس و پوشش رنگ ۱۰۰% فضای رنگی آر جی بی. البته لپتاپ که نیست الترابوک است. با دوام باطری ۱۰ ساعت و... ترجیح میدهم قضاوت در مورد طراحی، دیزاین، جنس بدنه و زیبایی را برعهده دوستانی بگذارم که محصولات اپل را برتر میدانند. البته دو مشکل کوچک هم دارد که خودم از خریدش منصرف شدم. یکی قیمت بالا یکی سایز مانیتور ۱۳.۳.